bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol: Tak slicznie prezentowala sie Kliwia ze swoją DEBORĄ z Kozackich Stepów :lol:.........DEBORA widać że i sędziemu przypadła do gustu ........a może to jednak Kliwia......:evil_lol: :lol: :lol:.....Swallow z CESARĄ przeciw CARIOCE z Turzycowych Kniej wystawianej przez Barbarę Wilk :lol: :lol: Basia Wilk z CARIOCĄ wygrały........ :lol:.....Swallow z CESARIĄ .....o psi pazur za....... :lol:.....i pamiatkowe zdjęcie z sędzią......... :lol: Wielkie brawa dla wszystkich dogomaniaczek..............i ich pupili :loveu:
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hey, hey, welszomaniacy!!!!! Najświeższa wiadomość z wystawy w ŁODZI !!! WYNIKI Best In Show: I - nowofunland II - pekińczyk III - TW ENOLA z Turzycowych Kniej :huh: :huh:[SIZE=2] IV - dalmatyńczyk WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE :cool2: :klacz::klacz::klacz::klacz:
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Nitencja']Ibolya sliczne foty :) Ja to nie mam glowy do focenia jak wystawiam ............:roll: Ja też nie ....... ale tym razem nie wystawiałam :evil_lol:
borsaf Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ibolya tak na luzacko na wystawach to sama przyjemność bez stresów.Ja strasznie lubie tak własnie jeździć na wystawy. Tylko takich pięknych fotek nie umiem robić:oops: Koleżanka, która ma mixa Maxa pierwszy raz pojechała na wystawe do Inowrocławia i...wróciła zauroczona. Ale sie z niej usmiałam! Ona była zdziwiona, że tak mogła podejśc do piesków, zapytać o wszystko ufocić. Zakochala sie w wystawach i wystawiajacych, bo w psach to sie kuz dawno kocha. Niestety musiałam ja nawrócić bo była tez zachwycona, że przy wystawie można kupic sobie szczeniaczka:angryy: Max ma w tej chwili jakies 6-7 lat wiec juz teraz kazałam jej odkładac na rasowego szczeniaka, albo ze schroniska, a przywystawowe szczeniaki omijac szerokim łukiem. Czyli wychodzi na moje, o którym juz kiedys mówiłam, że na wystawie nikt nie zabroni przez megafony uświadamiac, bo z plaga pseudohodowcow trudno sobie poradzić.
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 borsaf, ja też bardzo lubię tak jeździć na wystawy, a co do kupowania tam szczeniaków mam takie samo zdanie jak Ty. Dlatego tak usilnie moją siostrę namawiałam do kupna pudelka w hodowli. A ostatnio usłyszałam: "Wiesz, taka ładna ta Zuzia, taka szlachetna, z daleka widać, że rasowa". I jak zwykle po trymowanku kilka fotek: 1. Neska - a ja się terierów nie boję! 2. Kto mi zdejmie tę piłeczkę, no kto? 3. Teraz już wszyscy kombinują jak tę piłeczkę zdjąć 4. Zdjęła .... weteranka DEBORA czyli Gaja 5. Gaja i Kliwia 6. Kliwia i Bodryś 7. Kliwia, Neska, Bodryś, Gaja 8. Gaja
aga_ostaszewska Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ogromne brawa i gratulacje dla psiaków, suń, sunieczek... i ich państwa! Gratuluję sukcesów wystawowych! Jazonku :multi: wielkie brawa! Oczywiście, ze cieszymy się z sukcesów walijczyków... Enola brawa :cool3:
swallow Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 BOS jestem pod wrażeniem relacji z Łodzi, rewelacyjna, :buzi: za fotki, Ibolya Twoje fotki też fajne, możesz mi przesłać w oryginalnej wielkości te na których jest Czeska na moją skrzynkę ?? BOS - a mogę Ciebie prosić o to samo co Ibolyę :modla: :modla: Ibolya sukces Enoli naprawdę wielki, to piękna suka
Ali26762 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Heyka :) Kochani, kapitalne foty, duże brawa dla wszystkich focących :multi: Piękne psiaki, wszystkie wymuskane, przepięknie przygotowane, aż miło popatrzeć :) Ibolya - stadko super, ale rozwaliła mnie mina Bodrysia przy tym stole z piłeczką :D :D :D
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='swallow'] BOS - a mogę Ciebie prosić o to samo co Ibolyę :modla: :modla: Nie musisz prosić , zrobię to z przyjemnością. Masz PW
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Ibolya']Hey, no co jest? NIE CIESZYCIE SIĘ Z SUKCESU ENOLI?? A jakże cieszymy się bardzo wszyscy , tylko ja nie nadążam pisać na dogo a muszę nadgonić jeszcze trochę zaległości domowych......:lol: :lol: :lol: A ENOLA jest śliczną sunią , WIELKIE BRAWA ENOLA :thumbs::laola: :knajpa: [SIZE=2]
borsaf Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ibolya Pytasz, czy sie nie cieszymy z sukcesów Enoli? Nie znam suni, na focie fakt, piekna, pewnie i pieknie sie porusza tylko... Sukcesy na BiS-ach zwykle koncza sie moda na dana rasę:angryy: wiec mam mieszane uczucia. Co do nowofunlandów, to chyba za wielkie, żeby byc modne, ale w Inowrocławiu ich bylo podobno sporo. Mam nadzieje, że przez to trymowanie moda walijczyki ominie i w pelni będe sie cieszyc z takich sukcesów.
zadziorny Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Ibolya'] WYNIKI Best In Show: I - nowofunland II - pekińczyk III - TW ENOLA z Turzycowych Kniej :huh: :huh:[SIZE=2] IV - dalmatyńczyk WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE :cool2: :klacz::klacz::klacz::klacz: No proszę :roll:, weszteriery są na topie :thumbs: :kciuki: :happy1: :bigok: :multi:
Kliwia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A teraz kilka wesolych fotek. "-dobra teraz nie widzi. Bierzemy? " prosze dajcie mi wygrac" ....buzi ,buzi
Kliwia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 "-upszejmie prosz,ta kielbaska nalezala ci sie" "-pokaz zabki Roxi" "siedmiomilowy krok"
Kliwia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 "bieg po zdrowie" "...prrrrrrrrrrr " "-a ty weteranko masz jeszcze zeby?
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Szkolimy się w sobotnie popołudnie: Fotki dzięki uprzejmości Gosi :)
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Tak pięknie wystawia się mój pies w ręku handlerki: A u mnie - ja mu dupen A on klapen...
Ali26762 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Tu kilka portrecików Deryla: Wszystkie fotki ze szkolenia, z ćwiczeń przed wystawą oraz portrety są autorstwa Gosi - dzięki, Gosiu :)
Ibolya Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witajcie w ten piękny majowy poranek. Kliwia, śmieszny fotoreportaż z Łodzi bardzo fajny, ubawiłam sie. Ali, super fotki i te ze szkolenia i te na erdelkowie z agillity. Derylek bardzo mi sie podoba, a jaki w Ciebie wpatrzony, jak w obrazek! Jak to robisz, że on tak patrzy na Ciebie? W ogóle Cię nie spuszcza z oka, super!! A rano zauważyłam, że u mnie w parku ZAKWITŁY KASZTANY, mało brakowało, a zdążyłyby na matury. Miłego tygodnia Dogomaniacy.
Recommended Posts