Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ibolya']
Tak, tak bos stawiał wszystkim piwo :loveu:

No, ale z powodu takiego sukcesu podopiecznego należało się co najmniej po dwa piwa postawić hihi :evil_lol:[SIZE=2]
[SIZE=4][SIZE=2]

Ibolya
No to ....o mało co nie oplułem sobie monitora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .......fakt .....ale postaram się nadrobić przy nastepnym spotkaniu

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja napisał(a):
Ibolya a gdzie nastepne spotkanie :cool3: ??

Jak to gdzie .....w Bytomiu.
Chyba że wyjdzie nam to.....20.05 2006 w Rudzie ŚL lub w Wodzisławiu ŚL :evil_lol:

Posted

[quote name='Nitencja']Bo nie moze przebolec,ze jej nie bylo w Lodzi i sciska lape Jazona za CACIBa:)

Podziękuj bo i ściśnij jej też łapę w imieniu Jazona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Ale się rozpisaliście:loveu:

Tylko czemu ta fotorelacja dotyczy głównie właścicieli a nie głównych bohaterów dnia?

No to ja to nadrabiam:

1. JAZON - jaki piekny, prawda?

2. JAZON łapie adrenalinę przed występem

3. JAZON sprawdza jak silny jest konkurent

4. No i walczy, jak wiemy z doskonałym rezultatem, brawo !!!!!!!

5. ROXY odpoczywa (oraz nogi jej pani Nitencji (Nitencja, super buty))

6. CESARIĘ Swallow oglądano bardzo dokładnie

7. Nitencja i ROXY

8. A tutaj są dwie Dogomaniaczki (zgadnijcie które?)

9. Suki klasa pośrednia: CZEŚKA, DŻEDA Buszówka i ROXY

10. DEBORA z Kliwią

Posted

I jeszcze kilka fotek:

1. Późniejsza zwyciężczyni III Gr. ENOLA, nabiera sił przed dalsza walką

2. ENOLA z Turzycowych Kniej, piękna, prawda?

3. BIS JUNIOR, na 3 miejscu ENOLA

4. III BOG, zwyciężyła ENOLA z Turzycowych Kniej, brawo !!!

5. I jeszcze Flaire z Api

Posted

I jeszcze weszterier nadrzewny

Kto zgadnie kto to jest, temu stawiam piwo.

A teraz łapię sucz i piesa pod pachę i zapylam do Kliwii na trymowanko.

Do wieczora Dogomaniacy, miłego niedzielnego popołudnia.

Aha, Nitencja, następne spotkanie może być w wa-wie, zapraszam.

Posted

:lol:

Jak mi się zdaje toż to chyba tatuś Czardasz...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie dość że nadrzewny to jeszcze o romantycznym nastawieniu........wśród kwiatów wiśni.......jak w Japonii.

Posted

Ibolya , jesteś szybka , relacja pełna , ja postaram sie coś dorzucić od siebie

A tak weteranka Kliwi Gaja brykała z Jazonem i Elzą

:lol:......a tu wymoszczone gniazdko dla Gaji............/ jaki śliczny domek /

:lol:..........po przygotowaniach "rzut okiem" do katalogu..........i mozna spokojnie oczekiwać , a wszystko zaczęło sie z godzinnym opóżnieniem

W roli udawających że potrafią czytać : Ibolya i Kliwia :evil_lol:

Posted

:evil_lol:..............Nitencja przyglądała się ostatnim szlifom jakie zadziorny nadawal Jazonkowi

:evil_lol:...............Jazonek prezantował się wystrzałowo......:evil_lol:

:evil_lol:.Nitencja......aż zawyła............myślalem że z zachwytu nad Jazonem......jak sie jednak okazało to zadziorny ją nadepnął.....na te piekne czerwone buciki

;).....cdn.......

Posted

wymyslilam ......... nie bede ubierac sie na czerwono bo mi sedziowie potem beda dawac czerwone wstazeczki do koloru :razz: Moze lepiej na niebiesko .......

Posted

Nitencja napisał(a):
wymyslilam ......... nie bede ubierac sie na czerwono bo mi sedziowie potem beda dawac czerwone wstazeczki do koloru :razz: Moze lepiej na niebiesko .......

W czeronym Ci dobrze , ale myślę że z tym niebieskim bedzie .....niebiańsko dobrze.......:lol: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']To jest cena dla wystawców zagranicznych, a nie dla psów z importu :shake:. Za swojego Szorstka zapłacisz tyle co każdy inny krajowy wystawca :roll: :cool3: ;)

Ale póki Szorstki ma zagraniczny rodowód to muszę patrzeć na ceny dla wystawców zagranicznych. Dopiero jakbym mu ten rodowód znotryfikowała (chyba tak to się nazywa :oops:) to bym płaciła jak krajowy. No a ta cała zmiana rodowodu to by mi wyszła bagatelka 400 zł.. Przynajmniej tak mi panie w ZK tłumaczyły..

No a teraz wielkie [SIZE="6"]GRATULACJE dla wszystkich wystawiających w Łodzi!

Posted

Zach czemu tak drogo ?????????:crazyeye:
Musisz miec przede wszystkim rodowod exportowy. Poza tym musisz byc zapisana w zwiazku i miec oplacona skladke + rejestracja psa. U nas w oddziale to koszt ok 150PLN

Posted

Nitencja napisał(a):
Zach czemu tak drogo ?????????:crazyeye:
Musisz miec przede wszystkim rodowod exportowy. Poza tym musisz byc zapisana w zwiazku i miec oplacona skladke + rejestracja psa. U nas w oddziale to koszt ok 150PLN

Rodowód exportowy mam, zapisana w związku jestem i opłacone składki mam. Co do rejestracji psa to nie jestem pewna- młodego nigdzie jeszcze nie rejestrowałam :roll: Natomiast co do kosztów to tak dokładnie powiedziano mi w ZK, że całkowity wynosi ok. 400 zł.. Wydaje mi się, że te koszty nie powinny się różnić w różnych oddziałach, a może? Przy okazji będę musiała się znów wszystkiego wypytać.

Posted

:lol:. Jazon.......w oczekiwaniu na wejście.......z prawej Ch.Pl ATOS Kazabor

:lol:....i wchodzimy do ringu Jazon z Psiego Chaosu i Tarasco Venator Magnufus / syn INVADERA po naszemu Alexa /

:lol:.....a erdel w środku IGOR Marakita tak się zapatrzył na weszteriery że o mały włos a by się przewrocił.....:evil_lol:

:lol:...w klasie pośredniej I lokata Jazon

:lol:.......no kolego usłyszał Jazon.....spróbuj nie wygrać następnej stawki to tu wrocę.......i........

:lol:.....w ringu stanęłi : Jazon i Aron z Palmiry Północy , Champion Atos Kazabor

:lol:..........Jazon oceniony najwyżej wśrod psów :multi:

:lol:......na koniec Jazonek stanął do walki o rasę z suniami z Turzycowych Kniej , ale z takimi dziewczynami nie wstyd przegrać

Posted

:lol: A tak prezentowala sie się Swallow ze swoją CESARIĄ po domowemu Czesia ......... przygotowanie przed wejściem i jeszcze czas na pogawędkę z zadziornym

:lol:...........wydawało się jej że Czesia ma za długi ogon ,więc chciala go przyciąć.....w ostatniej chwili powstrzymał ją zadziorny........:evil_lol:

:lol:.....kobieta musi mieć jednak ostatnie zdanie ......więc chociaż ciachnąć sam koniuszek..........:evil_lol:

:lol: ....a pod drzewem Nitenca z Jolą czytały wiersze Mickiewicza by odpowiednio nastroić Roxi do startu w ringu

:lol:......i w końcu swallow z Czesią w ringu :loveu:

:lol:........Nitencja i Roxi.....:loveu:

:lol:....Czesia i Dżeda Buszówka

:lol:.......cdn.....

Posted

:lol:.....uważnie sędzia ogląda Czesię

:lol:........a także Roxi

:lol:........i stawkę wygrywa Swallow z CESARIĄ

:lol:........Nitencja z VENI VIDI VICI dostają ocenę Bardzo dobrą

:lol:.......i DŻEDA BUSZÓWKA

:lol:.......... Na koniec jeszcze cmoka w nosek ,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...