bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Ibolya'] Tak, tak bos stawiał wszystkim piwo :loveu: No, ale z powodu takiego sukcesu podopiecznego należało się co najmniej po dwa piwa postawić hihi :evil_lol:[SIZE=2] [SIZE=4][SIZE=2] Ibolya No to ....o mało co nie oplułem sobie monitora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .......fakt .....ale postaram się nadrobić przy nastepnym spotkaniu
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 bos ty nie gadaj tyle tylko zdjecia wstawiaj. Bo czeka na fotorelacje :cool3:
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Bo nie moze przebolec,ze jej nie bylo w Lodzi i sciska lape Jazona za CACIBa:)
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nitencja napisał(a):Ibolya a gdzie nastepne spotkanie :cool3: ?? Jak to gdzie .....w Bytomiu. Chyba że wyjdzie nam to.....20.05 2006 w Rudzie ŚL lub w Wodzisławiu ŚL :evil_lol:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Nitencja']Bo nie moze przebolec,ze jej nie bylo w Lodzi i sciska lape Jazona za CACIBa:) Podziękuj bo i ściśnij jej też łapę w imieniu Jazona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ale się rozpisaliście:loveu: Tylko czemu ta fotorelacja dotyczy głównie właścicieli a nie głównych bohaterów dnia? No to ja to nadrabiam: 1. JAZON - jaki piekny, prawda? 2. JAZON łapie adrenalinę przed występem 3. JAZON sprawdza jak silny jest konkurent 4. No i walczy, jak wiemy z doskonałym rezultatem, brawo !!!!!!! 5. ROXY odpoczywa (oraz nogi jej pani Nitencji (Nitencja, super buty)) 6. CESARIĘ Swallow oglądano bardzo dokładnie 7. Nitencja i ROXY 8. A tutaj są dwie Dogomaniaczki (zgadnijcie które?) 9. Suki klasa pośrednia: CZEŚKA, DŻEDA Buszówka i ROXY 10. DEBORA z Kliwią
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 I jeszcze kilka fotek: 1. Późniejsza zwyciężczyni III Gr. ENOLA, nabiera sił przed dalsza walką 2. ENOLA z Turzycowych Kniej, piękna, prawda? 3. BIS JUNIOR, na 3 miejscu ENOLA 4. III BOG, zwyciężyła ENOLA z Turzycowych Kniej, brawo !!! 5. I jeszcze Flaire z Api
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 I jeszcze weszterier nadrzewny Kto zgadnie kto to jest, temu stawiam piwo. A teraz łapię sucz i piesa pod pachę i zapylam do Kliwii na trymowanko. Do wieczora Dogomaniacy, miłego niedzielnego popołudnia. Aha, Nitencja, następne spotkanie może być w wa-wie, zapraszam.
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol: Jak mi się zdaje toż to chyba tatuś Czardasz...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie dość że nadrzewny to jeszcze o romantycznym nastawieniu........wśród kwiatów wiśni.......jak w Japonii.
Ibolya Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No niestety pudło, bos, ale piwo i tak Ci postawię, tylko przyjedź z Jazonem do Wa-wy na wystawę.
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ibolya , jesteś szybka , relacja pełna , ja postaram sie coś dorzucić od siebie A tak weteranka Kliwi Gaja brykała z Jazonem i Elzą :lol:......a tu wymoszczone gniazdko dla Gaji............/ jaki śliczny domek / :lol:..........po przygotowaniach "rzut okiem" do katalogu..........i mozna spokojnie oczekiwać , a wszystko zaczęło sie z godzinnym opóżnieniem W roli udawających że potrafią czytać : Ibolya i Kliwia :evil_lol:
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ibolya sliczne foty :) Ja to nie mam glowy do focenia jak wystawiam ............:roll:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :evil_lol:..............Nitencja przyglądała się ostatnim szlifom jakie zadziorny nadawal Jazonkowi :evil_lol:...............Jazonek prezantował się wystrzałowo......:evil_lol: :evil_lol:.Nitencja......aż zawyła............myślalem że z zachwytu nad Jazonem......jak sie jednak okazało to zadziorny ją nadepnął.....na te piekne czerwone buciki ;).....cdn.......
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 wymyslilam ......... nie bede ubierac sie na czerwono bo mi sedziowie potem beda dawac czerwone wstazeczki do koloru :razz: Moze lepiej na niebiesko .......
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nitencja napisał(a):wymyslilam ......... nie bede ubierac sie na czerwono bo mi sedziowie potem beda dawac czerwone wstazeczki do koloru :razz: Moze lepiej na niebiesko ....... W czeronym Ci dobrze , ale myślę że z tym niebieskim bedzie .....niebiańsko dobrze.......:lol: :lol:
zachraniarka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='zadziorny']To jest cena dla wystawców zagranicznych, a nie dla psów z importu :shake:. Za swojego Szorstka zapłacisz tyle co każdy inny krajowy wystawca :roll: :cool3: ;) Ale póki Szorstki ma zagraniczny rodowód to muszę patrzeć na ceny dla wystawców zagranicznych. Dopiero jakbym mu ten rodowód znotryfikowała (chyba tak to się nazywa :oops:) to bym płaciła jak krajowy. No a ta cała zmiana rodowodu to by mi wyszła bagatelka 400 zł.. Przynajmniej tak mi panie w ZK tłumaczyły.. No a teraz wielkie [SIZE="6"]GRATULACJE dla wszystkich wystawiających w Łodzi!
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Zach czemu tak drogo ?????????:crazyeye: Musisz miec przede wszystkim rodowod exportowy. Poza tym musisz byc zapisana w zwiazku i miec oplacona skladke + rejestracja psa. U nas w oddziale to koszt ok 150PLN
zachraniarka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nitencja napisał(a):Zach czemu tak drogo ?????????:crazyeye: Musisz miec przede wszystkim rodowod exportowy. Poza tym musisz byc zapisana w zwiazku i miec oplacona skladke + rejestracja psa. U nas w oddziale to koszt ok 150PLN Rodowód exportowy mam, zapisana w związku jestem i opłacone składki mam. Co do rejestracji psa to nie jestem pewna- młodego nigdzie jeszcze nie rejestrowałam :roll: Natomiast co do kosztów to tak dokładnie powiedziano mi w ZK, że całkowity wynosi ok. 400 zł.. Wydaje mi się, że te koszty nie powinny się różnić w różnych oddziałach, a może? Przy okazji będę musiała się znów wszystkiego wypytać.
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Wypytaj sie ........... bo dla mnie ta cena jest iscie szokujaca!! W koncu sama rejestrowalam dwa psy :)
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Nostryfikacja rodowodu u nas to koszt 60 PLN + rej. psa w ksiegach oddzialu 15 PLN Nijak mi nie wychodzi 400 PLN
zachraniarka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hmmm.. Pojade do naszego oddziału z tą nowiną, a jak nadal będą obstawiać swoję- przyjadę nostryfikować się do Was :D
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol:. Jazon.......w oczekiwaniu na wejście.......z prawej Ch.Pl ATOS Kazabor :lol:....i wchodzimy do ringu Jazon z Psiego Chaosu i Tarasco Venator Magnufus / syn INVADERA po naszemu Alexa / :lol:.....a erdel w środku IGOR Marakita tak się zapatrzył na weszteriery że o mały włos a by się przewrocił.....:evil_lol: :lol:...w klasie pośredniej I lokata Jazon :lol: :lol:.......no kolego usłyszał Jazon.....spróbuj nie wygrać następnej stawki to tu wrocę.......i........ :lol:.....w ringu stanęłi : Jazon i Aron z Palmiry Północy , Champion Atos Kazabor :lol:..........Jazon oceniony najwyżej wśrod psów :multi: :lol:......na koniec Jazonek stanął do walki o rasę z suniami z Turzycowych Kniej , ale z takimi dziewczynami nie wstyd przegrać :lol:
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol: A tak prezentowala sie się Swallow ze swoją CESARIĄ po domowemu Czesia ......... przygotowanie przed wejściem i jeszcze czas na pogawędkę z zadziornym :lol:...........wydawało się jej że Czesia ma za długi ogon ,więc chciala go przyciąć.....w ostatniej chwili powstrzymał ją zadziorny........:evil_lol: :lol:.....kobieta musi mieć jednak ostatnie zdanie ......więc chociaż ciachnąć sam koniuszek..........:evil_lol: :lol: ....a pod drzewem Nitenca z Jolą czytały wiersze Mickiewicza by odpowiednio nastroić Roxi do startu w ringu :lol:......i w końcu swallow z Czesią w ringu :loveu: :lol:........Nitencja i Roxi.....:loveu: :lol:....Czesia i Dżeda Buszówka :lol:.......cdn.....
bos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol:.....uważnie sędzia ogląda Czesię :lol:........a także Roxi :lol: :lol:........i stawkę wygrywa Swallow z CESARIĄ :lol:........Nitencja z VENI VIDI VICI dostają ocenę Bardzo dobrą :lol:.......i DŻEDA BUSZÓWKA :lol:.......... Na koniec jeszcze cmoka w nosek , :lol:
Recommended Posts