coztego Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 aga_ostaszewska napisał(a): (zostal mi juz ostani rozdzial i zakonczenie do konca... :multi:) Zazdraszczam Ci szalenie... Ja się zawiesiłam, chyba muszę się zresetować czy coś... :shake: Wind napisał(a):Sam grill to moze byc bardzo wirtualny Byleby spotkanko bylo mile, jakies dobre jedzonko, pyszna kawa, a dla dbajacych o nerki zimne piwo Jakby co, to krzyczcie, będe rezerwować miejsca u kuzynki w kanjpce. Nawet możemy tam mieć osobną salę, tylko dla siebie :cool3: Ale ewentualne żarcie musielibyśmy dostarczyć sami ;) No i ona otwiera dpiero o 17:00
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 bos napisał(a):Ja mogę grilować...........tylko nie chcecie do Wodzisławia............., a Nowa Ruda bardzo daleko:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :razz:, zadziorny już się wyłamuje......:mad: :mad: Ja jestem uziemiony tylko do 19:00 :roll:. Potem mogę szaleć do woli :evil_lol: :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='bos']aga , Justyna uważa że mam być spoko........... ja się zastanawiam czy ci oceniajacy jej wypociny też będą tak spoko....:evil_lol: :mad: Jak spoko, to spoko :roll:. czym Ty się chłopie przejmujesz :niewiem: :shake:
borsaf Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Szanowni Dogomaniacy Cosik z tym Slunskiem Woma nie wychodzi. Weżcie, prosze pod uwagę jeszcze jedna opcję: punkt docelowy - Dziecmiarki. Gdzie? 14 km od Gniezna, jakies 2 km od wrót-Ryba na Polach Lednickich, domek letniskowy nad jeziorem, wokół piekny las. Domek pomieścił w porywach i z 15 osób jest kuchnia, łazienka, kominek i grill do dyspozycji. Chyba na Zesłanie Ducha Sw. ks. Góra organizuje pod Rybą zlot młodzieży połaczony z całonocnym czuwaniem. Tez wrażenia niezapomniane. Starczy sie skrzyknąć, zabrać cosik na tego grilla i dać znać, cobym porządki porobiła po zimie bo jeszcze nie byłam latoś. No, to macie do myslenia! Oferta ważna do końca czerwca i we wrześniu. Domek jest w takim 20domkowym skupisku, plot ledwie z desek sie składa więc w czasie wakacji jest klopot z pieskami, ale w innych miesiącach tam pusto i przyjemnie. Oferta dotyczy Wszystkich terieromaniaków, nie tylko welszowców!
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Borsaf , brzmi to bardzo sensownie........i fakt trzeba by się skrzyknąć. Jednak było by dobrze teraz cosik załapać......może myśl coztego jest dobra, ona piecze ciasto ja załatwiam pieczone prosie............. jeszcze tylko jakieś stare wino :eviltong::lol: i piffo dla oczyszczenia przełyku i nerek..........już mi się to podoba.......balanga u kuzynki coztego:evil_lol: .....zadziorny ty mus załatwic wolne , Prosię trza zamówić z wyprzedzeniem dlatego było by dobrze wiedzieć ile nas będzie..........:cool1:
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Borsaf propozycja bardzo kusząca jest :cool3: :multi:. A coś w okolicach światówki też by można było się załapać? :hmmmm: :niewiem:
borsaf Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Bos To tylko dajcie mi znać kiedy i kto jedzie, napiszę dokładniej, jak dojechać.:lol: :lol: :lol: Jeszcze dodam, że jest mozliwośc rozbicia namiocików wokół domku.
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Światówka to połowa listopada i już będzie zimno.....chyba....... .....we wrześniu jest krajówka we Włocławku....:eviltong::p :p .....czerwiec to krajówki Płock,Gorzow Wlkp........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :p
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Byłem niedawno z piesami na wieczornym spacerku i wiecie co usłyszałem na skwerku pod blokiem? :hmmmm: Niesamowicie głośne i piękne kumkanie żab :cool3: :lol:. Teraz już mam pewność, że wiosna zawitała do nas na dobre :multi: :loveu:
borsaf Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Zadziorny w okolicach światówki to moge pokotem położyc u siebie w Gnieżnie z 8 osób. Pietro domu ok 120 m do dyspozycji. Dojazd z Gniezna do Poznania godzine PKP i wysiada sie naprzeciw wejścia na Targi gdzie są pawilony z ringami. Raz tylko jechałam samochodem i miałam kłopoty z parkowaniem (mój TZ, ja nie prowadzę:placz: ) i odtąd jeżdże na wystawe pociągiem.
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 bos napisał(a):Światówka to połowa listopada i już będzie zimno.....chyba....... Wiesz, ja dosyć zahartowany jestem :roll:. Na swojej działce, nocowałem w altanie nawet w październiku :cool3: :eviltong: :razz:
borsaf Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Prześpijcie sie z ta propozycją. Ja serdecznie zapraszam. Terazjuz ide lulu.:lol:
zadziorny Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Basen i piffko mnie wykończyły :roll:. Mordka mi się drze :cool3:. Czas najwyższy iść :sleep2:. Dobranoc wszystkim :bye:
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 zadziorny napisał(a):Wiesz, ja dosyć zahartowany jestem :roll:. Na swojej działce, nocowałem w altanie nawet w październiku :cool3: :eviltong: :razz: Tak sie rozochociłeś żeś zapomnial że światowka jest w listopadzie , 10 dni po hallowin :eviltong: :diabloti: :lol: :lol: ;)
Wind Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 coztego, Cos mi sie widzi, ze jednak zostaniesz glownym party managerem. Przemawiaja za tym niewatpliwe walory, ktore posiadasz :cool3: Niezle wypiekasz ... zapachem niesie az pod Kabaty, masz kuzynke ze swobodnym kawiarnianym lokum i jak widze ogrom dobrych checi, aby tym zawiadowac :evil_lol: W.
bos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dobrej nocy..........:p Guten Nacht :eviltong: :lol: Ales for bay........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
Ali26762 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Heyka :) Wiem, że już nikogo tu nie ma, ale właśnie przebiłam się przez wczorajsze i dzisiejsze posty. Aga - ślicznie wyglądałaś u boku swego rycerza, kreacja nader gustowna. Wiem też już nawet dlaczego wymyślono asfalt - pewnie wszystkie białogłowy skarżyły się na owe nierówności i dlatego rycerze trakty jęłi wyrównywać, a utwardzać, coby po roztopach czasu nie mitrężyć na kolejne równanie, jeno wroga prać! Widziałam w Panoramie materiał filmowy z tego turnieju, ale akurat wisiałam na telefonie, więc tylko wizję miałam na podglądzie. Widziałam też białkę w onej niebieskości przypatrującą się walce - może to Ty byłaś? Wind, mam nadzieję, że TZ doprowadził Cię do pionu i nic Cię już nie boli. zach - dziś po południu, w tym samym szpitalu, podobnie potraktowano mojego szwagra. Nawet mu badań nie zrobiono... Wiem, że to żadne pocieszenie. Szlag mnie trafia jasny i sążnisty na tą chorą służbę zdrowia! SŁUŻBĘ - psia jej mać! Mnie też czeka wizyta u kilku specjalistów... Już to widzę... Już lepiej leczyć się tak, jak Wy zamierzacie - przy piffku i grillu. Super pomysł i ze wszech miar wart realizacji, tym bardziej, iż grono zacne! Aż szkoda, że mam tak daleko na południe.
Ali26762 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Biuletyn zdrowotny: czuję się nadal średnio, szybciej się męczę jakby, ale nie mam czasu już na chorowanie, bo dostałam mailem potwierdzenie przyjęcia Deryla do Słupska i zabrałam się za skubanie. Co mi wyjdzie, to wyjdzie, ale Słupsk zaliczymy :)
zadziorny Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Witajcie :lol: Kawusia już zaparzona :kaffee_2:, a wy gdzie :hmmmm: :niewiem:
Ali26762 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Heyka :) Biedny zadziorny, caluteńki dzień sam nad tą kawusią spędził... :eviltong: :evil_lol: :razz:
zadziorny Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Właśnie :mad: :angryy:. Dogo zrobiła sobie dzień wolnego od forumowiczów :shake: :evilbat: Za chwilę wyjeżdżam na wystawę do Łodzi :multi:. Wszystkim wystawiającym w ten łikend oraz ich podopiecznym życzę samych sukcesów :loveu: :cool3: :lol:
aga_ostaszewska Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dogo sie zbuntowala... i nie mialam czego w olnej chwili w pracy poczytac :mad: Wszystkim wystawiajacym w ten week-end zyczymy powodzenia! Ali: Kciukasy trzymam za Twoje zdrowko! Jak idzie trymowanie Deryska "niebieskim sprzetem"?
Ali26762 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Heyka :) Za kciukasy dziękuję, a co do sprzętu, to lepiej aniżeli jakimkolwiek innym :) Ale i tak ciężko, bo włos jest jeszcze dość krótki. Ale jakoś reklamówka się zapełnia - powoli, bo powoli, ale jakoś się rwie :) Gorzej, bo teraz skubię tam, gdzie bardzo psu się nie podoba, co pokazuje mi całym sobą - albo się szczerzy, albo wykręca, albo przytula do mnie i włazi łapami - mam z nim siedem światów :D
zachraniarka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 aga obejrzałam relacje z rycerskiego życia- SUPER!! No a z tym rycerzem to Tobie wszystkiego najlepszego życzę :cool3: :cool3: :loveu: A "niebieski sprzęt" Ali jest rewelacyjny, oczywiście spróbowałam na moim Szorstku, podszerstek wyczesywał aż miło. I jak pięknie w ręku leżał- nic tylko skubać! A co do Słupska to my też będziemy mocno trzymać kciuki- Deryś dzielnie ćwiczy wystawianie i bardzo fajnie mu to wychodzi. Ach a przez to że ja tak o tych wystawach czytam, słucham to sama mam ochotę się wystawić z szorstkim.. wczoraj to nawet zerknęłam sobie w info o wystawach.. no ale zaraz zobaczyłam cene dla zagraniczniaków 25-35 euro na krajówkach i szybciutko się wyleczyłam- jednak wolę inwestować w inne sporty hi hi
Ali26762 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No tak, zach, Ty masz inną sytuację. Ale gdyby Jego Wysokość miał polski rodowód to pewnie byś już śmigała po ringach :)
Recommended Posts