aga_ostaszewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Kochani powróciłam z... POLA BITWY! Tak tak... to nie ściema! Byłam na turnieju rycerskim w Iłży... razem z własnym, osobistym rycerzem, który niestety z powodu kontuzji nie brał udziału w walce. Oto ja i mój rycerz... (zrobię cała relację, jak będę miała wszystkie fotki) Wind: Ja już dziś w imieniu całego bractwa zapraszam Ciebie na turniej... fotki z bitew to nie lada wyzwanie! Chyba jeszcze nie miałaś przyemności bawić się w towarzystwie XIII wiecznej ekipy... Już powolutku nadrabiam zaległości w czytaniu postów... a tym czasem lece z moim rycerzem na majowy spacer! :multi: Ps. I jeszcze mój rycerz, podczas walki w Iłży w 2005 r. (to oczywiście ten z prawej)
Flaire Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Wind napisał(a):Co do Twojej propozycji majowki, to pewnie szykuje sie wielkie terierowe spotkanie w Bytomiu :loveu: Bedzie sie dzialo, oj bedzie :cool3: Wind, a zdradź, co to za spotkanie? Bo ja nic nie wiem... :bigcry:
Wind Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Flaire napisał(a):Wind, a zdradź, co to za spotkanie? Bo ja nic nie wiem... :bigcry: Flaire, Przeciez jest wystawa :multi: Jedziesz? :-)
Wind Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aguniu, Czekamy na dalsza czesc relacji :-) A ten rycerz to Twoj bardzo, bardzo, bardzo osobisty? No powiedz :oops:
aga_ostaszewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Wind napisał(a):aguniu, Czekamy na dalsza czesc relacji :-) A ten rycerz to Twoj bardzo, bardzo, bardzo osobisty? No powiedz :oops: Jest bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo... i chyba tak już w nieskończoność bardzo mój :razz:
Wind Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Jest bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo... i chyba tak już w nieskończoność bardzo mój :razz: GRATULUJE :multi: :multi: :multi: Nie ma to jak szczesliwa przystan :loveu:
Flaire Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Wind napisał(a):Przeciez jest wystawa :multi: Jedziesz? :-)Nie, no... Api na krajówki już nie jeździ, a Lotka jeszcze nie... ;-) Chociaż dzisiaj ją odkłaczyłam i zaczyna być może ładna... A niedługo kończy 6 miechów...
Flaire Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Jest bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo... i chyba tak już w nieskończoność bardzo mój :razz:Uuuu aga_o się :loveu: zakochała... :cool3:
bos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Jest bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo... i chyba tak już w nieskończoność bardzo mój :razz: A Ty mu białą hustę na głowę założylaś. A widać że to wesołek rycerski. Może to Śmieszko z Iłżańskich Mokradeł Bosze zabrzmiało to jak by jakaś hodowla...........;) ;) ;) ;).....no w końcu go sobie musisz wychować........:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Już nie mogę się doczekać fotorelacji..........;) :multi:
Nitencja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 spotkanie przed Bytomiem czy podczas Bytomia ?? My sie piszemy !! :loveu: Ja , wracajac z Poznania (z Olsztyna do Poznania - po drodze no nie;-) ) widzialam na dworcu.....Krzyzakow..... :-D Wygladali super
Flaire Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 bos napisał(a):z Iłżańskich Mokradeł Bosze zabrzmiało to jak by jakaś hodowla...........;) ;) ;) ;).....Mnie się bardzo podoba! :evil_lol: A o ile wiem, aga_o jeszcze przydomka nie wybrała... :diabloti:
bogula Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Hej! pomysł na przedwystawowego grilla -- super!!! aga_o--- daj się tak nosić jak najdłużej! cieszę się Twoją radością Wind---do Bytomia stawisz się z aparatem? Dzień piękny i wypełniony zawodowymi sprawami (też:lol: ), i spacerami z Fafikiem, i jazdą na rowerze...Słuchajcie, na razie Frontline na Fafolu wspaniale działa! ani jednego klaszcza nie znalazłam! Daję mu też odrobinkę ;) z każdego mojego loda...; nie zaszkodzi, co?:evil_lol:
zadziorny Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Byłam na turnieju rycerskim w Iłży... razem z własnym, osobistym rycerzem, który niestety z powodu kontuzji nie brał udziału w walce. Nie taki on znowu kontuzjowany skoro piękne dziewoje na ręcach nosił :evil_lol: :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Taa :roll:, dzisiaj mamy pierwszy dzień prawdziwej majowej pogody :multi:. Byłem z moimi pasqdami w lesie (bosze, ale tam dzikie tłumy były :crazyeye:). Spotkaliśmy znajomego haszczaka Naheda, który z miejsca się zakochał w obu dziewczynkach :cool3: :eviltong:. Niestety, one są już w tej fazie, kiedy amantów przeganiają (szczególnie Trudzia :mad:) i biedny piesio został co nieco "podtrymowany" :evil_lol: :shake:
zadziorny Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pod bytomskim grillem podpisuję się obiema rencami :cool3: :lol: :multi:
Ela_hryckiewicz Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Witajcie !!! [SIZE="4"]Jakie sliczne bobaski !!! Cud miod tylko schrupac:loveu: :loveu: :loveu:
coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Wind']A moze juz w sobote 20 maja, wybierzemy sie na jakiegos wspolnego grilla? Brzmi bardzo obiecująco!!! :cool3: Flaire, chcesz taką imprezę odpuścić?! :shake: Przyjeżdżaj z Lotką, zsocjalizuje się troszkę, oswoi z wystawami, a przede wszystkim z terieromaniakami :evil_lol: aga_o, że też ci rycerze nei wybuchną śmiechem, kiedy się obkładają mieczami... Duże dzieci... :evil_lol: Vigor, bobaski doskonałe :loveu:
Wind Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ciesze sie, ze pomysl z grillem PRZEDWYSTAWOWYM przypadl Wam do gustu :-) Trzymam Was Kochani za slowo i mam nadzieje, ze wybierzecie fajne miejsce na nasze spotkanie :cool3: bogula, w Bytomiu oczywiscie stawie sie z aparatem :multi: Mam tam jeden temat do obfotografowania, wiec lenic sie pewnie nie bede ;) Wygospodaruje jednak troszke czasu, aby odwiedzic Was przy terierowym ringu :cool3: coztego, a moze chcesz przejac role "kierownika zamieszania" ? ;) Potrzebny jest ktos znajacy teren, aby dobrze i milo wybrac miejsce imprezy, ewentualnie zrobic rezerwacje :razz: vigor, cudne kluski :multi: I jakie pulchne :cool3: Czekamy na kolejne fotograficzne odcinki "kluski story" :loveu: W.
vigor Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zamieszczam tekst źródłowy (podany nam przez Kliwię) i jego tłumaczenie odnośnie trymowania szorstkowłosych piesów: Życzę miłej i przyjemnej raboty, aby nasze piesy wspaniale wyglądały:lol:. Ahoj!
zachraniarka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 vigor dzięki wielkie za tłumaczenie!! A ja niestety dołączam się do grona z problemami zdrowotnymi.. Jutro czeka mnie operacja kolana- dogomaniaków proszę o mocne ściskanie kciuków- co bym wkrótce mogła się znaleźć w gronie szczęśliwych rekowalescentów..
borsaf Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Co Ci konowały za rozpoznanie postawili, że noże ostrzą?
zachraniarka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='borsaf']Co Ci konowały za rozpoznanie postawili, że noże ostrzą? Z 3 lata temu zwichnęłam rzepkę i drodzy konowały przeoczyli drobny szczegół, że przy okazji zerwałam więzadła. Od tego czasu z powodu obluzowania między kośćmi narastała chrząstka, która w zeszłym roku skutecznie zaczęła mi blokować kolano.. No i w wrześniu 2005 wylądowałam u lekarza, który zalecił jak najszybsze oskrobanie narosłej chrząstki oraz założenie specjalnych szwów, które będą imitować więzadła i wyznaczył najbliższy termin.. na 4 maja 2006.. Po długim oczekiwaniu się doczekałam, ale boje się straszniście :-( :-( :-(
borsaf Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zach Nic sie nie martw, 4. maja to szczęśliwy dzień, wszystko pójdzie dobrze. Trzymam kciuki, [SIZE="1"]a to moje urodziny.
Recommended Posts