Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='vigor']Witam!
Ibolya - dzięki za poranne życzonka. Zmęczona Diuna zaprasza tatusia Bodrysia do pielęgnacji klusek.

Przyślijcie ich na trochę do OJCA :angryy:

I tak Wam zazdroszczę mozliwości oglądania takich słodkich maluchów (chyba sobie sprawię sucz i będę szczyle produkować[SIZE=2]) :evil_lol::evil_lol:
Mąż przesyła żonie całuski :iloveyou::calus:

A ja Wam :buzi:

Posted

[quote name='Kliwia']Ibolya a dowiedzialas sie jak urzeduja w konsulacie RU?
Kurde, jeszcze nie, znowu w pracy zakręcona jestem. Jutro zadzwonię. Ale wizę już wydrukowałam :mad:

Posted

[quote name='Ali26762']Heyka :)

Ibolya, zadziorny - niezmiernie mi miło... :oops: :oops: :oops:

Derylek bardzo ładny. Bodryś jak dostał pierwszą w życiu ocenę doskonałą i pierwszy w życiu złoty medal (ale byłam dumna!) to był brzydszy, i gorzej zrobiony (nota bene przez bardzo znaną hodowczynię erdeli z warszawy!!)

Tylko, bój się boga ali, przecież mu jajka (zadziorny nie pozwala pipkować)[SIZE=2] urwiesz, co on taki uwiązany??

Bosze, jaki ten Deryś piękny jest!!!! To spojrzenie normalnie mnie powala !!!

Bosze, jaki ten Deryś piękny jest!!!! tu też !!!!!!!

Coś mi nie bardzo wyszło to cytowanie, tzn. wcięłam się z komentarzami do postu Ali, mam nadzieję, że mi wybaczy :oops:

Idę spać, bo późno jest, dobranocka :sleep2:

Posted

A mnie silownia i gimnastyka wykonczyla .
Ale wlasnie zakonczylam to bojowe zadanie postawione przez Ali.
Tez ide do wyra .A moze nie warto o 6.00 trzeba wstac .:razz:
Kolowowych snow wszystkim.:sleep2:.

Posted

Ibolya dziękuję serdecznie, bardzo mnie podbudowałaś komplementami pod adresem Derysia :fadein:
Ty też masz taką samą zniewalającą paszczę w domu, Bodryś i Deryś są do siebie bardzo podobni - widzę to na fotkach, które zamieszczasz. I obaj podobni są do Dory. Nie wiedziałam wcześniej, że u psów tak widać podobieństwo do rodziców - Beruszka mieliśmy z rynku i nie znałam ani jego rodziców, ani rodzeństwa.
Pocieszyłaś mnie ogromnie historią o pierwszej doskonałej i pierwszym złocie. Ja się, co prawda, nie spodziewam takich rezultatów, jedyne co chciałabym osiągnąć to to, aby nas sędzia z ringu nie wywalił, żeby Deryl z grubsza przypominał walijczyka, chociaż na pierwszy rzut oka ( ;) ) i żeby dał się wystawić (postawa i chodzenie na ringówce pozostawia wiele do życzenia :shake: ). To były pobożne życzenia odnośnie psa, jeszcze mam podobne w odniesieniu do mnie... :evil_lol:

Kliwio, jesteś wielka! :multi:
Tobie też ogromnie dziękuję i jutro zabieram się za robotę :)

A teraz idę spać, bo już się prawie całkiem rozbudziłam :cool3:

Miłego piątku wszystkim :loveu:

Posted

Aaaa, jeszcze jedno - jak do tej pory nic się złego nie stało derysiowym jajkom, to ustrojstwo zamotane jest stosunkowo luźne, tylko tak strasznie wygląda :evil_lol:

Posted

Hej!
Czy na jutrzejsze Opole też dobre prognozy pogody?
Fafik wczorajsze popołudnie i wieczór wiernie mi asystował w nadprogramowych sprawach służbowych. Deptał ze mną niemal 3 godziny (z przerwami) po miejskim bruku. Marzymy o lesie, ale to za trochę...Wczoraj widziałam wyżlicę---miała całą górną część uszu w kleszczach!!! To młoda psiunia i to w dodatku---ponoć---leśniczego!!!Oblęd!
Ali---Deryś wygląda nieźle, troszkę go "wyrównasz" i OK; widać w nim prawdziwego teriera---z włosa i oczu:evil_lol: .....Fafik z włosa "przypomina":diabloti:
Pozdro dla wszystkich!

Posted

Witajcie :lol:
Wprawdzie prognozy na sobotę są nieciekawe :shake:, ale jak na razie pogoda jest cudna i może do jutra jeszcze się utrzyma :cool3: :multi:.
Tak wszyscy straszycie tymi kleszczami :crazyeye:, że już nabyłem drogą kupna dwa Kiltixy, chociaż moje cieknące sunie na razie jeszcze do lasu nie chodzą :shake: :roll:

Posted

[quote name='Ibolya']Tylko, bój się boga ali, przecież mu jajka (zadziorny nie pozwala pipkować)[SIZE=2] urwiesz, co on taki uwiązany??
Ja oczywiście wiem, że za to pipkowanie "odpowiedzialny" jest specjalny program, który robi to automatycznie :roll:. Czasem jednak wychodzą niezłe jaja, kiedy wypipkowane zostaje zupełnie niewinne słowo jak na przykład "obwą****e" :evil_lol: :cool3: :eviltong:. Żeby nie było wątpliwości - napisałem właśnie bardzo nieprzyzwoite dla niewinnych uszu psiarzy słowo: "o b w ą c h u j e"

Posted

Oj Ali, Ali :roll:. Masz pięknego piesa i do tego ładnie "zrobionego", a marudzisz jakbyś jaką pokrakę w domu miała :shake: :mad:. Na zdjęciach widać, że trzeba mu tylko drobnych poprawek i ostatecznego "szlifu", a będzie super :multi:. Jednak do wystawy zostały jeszcze całe cztery tygodnie i obawiam się, że zdąży on do tego czasu nieźle zarosnąć :evil_lol:. Wybacz, że nie pchałem się ze wskazówkami co i jak poprawić, ale liczyłem na to, że fachową poradę uzyskasz od któregoś z zawodowców z naszego forum (i nie pomyliłem się :lol:). Lepsze to niż "mądrości" takiego amatora jak ja :oops:

Posted

Piękny słoneczny dzionek. Diuna i kluchy smacznie sobie chrapią, ja popijam małą kawunię (tak, tak juz powróciłem do tej używki), analizuję wczorajsze zadania z egazaminu gimnazjalnego i drugim okiem łypkam do kojca.
Ahoj!

Posted

W zwiazku z niepiewnoscia jutrzejszej pogody my stawimy sie na godzine 12:00. Wleshe welshami ale denerwuje sie tym debiutem Matisse'a ktory moze okazac sie wielka katastrofa........ hmmmm zobaczymy

Posted

Ali - kurcze pięknie Deryś wygląda i Ty to sama wszystko:multi:
tylko fakt jak do tej wystawy jeszcze cztery tygodnie to trawka urośnie niechybnie:razz: powodzonka:lol:
a tego choróbska to się nie daj :mad: ale żeby po Ketanolu nie przeszło:shake:
mi powoli przechodzi..:roll:

Posted

Nitencja napisał(a):
denerwuje sie tym debiutem Matisse'a ktory moze okazac sie wielka katastrofa........ hmmmm zobaczymy

Zawsze musi być ten pierwszy raz ;) Za Matisse'a :drinking:

Posted

Napisal zadziorny:Lepsze to niż "mądrości" takiego amatora jak ja :oops:

Zadziorny mam wrarzenie, ze prosisz o komplementy.I dostaniesz je.
Bo zadnego "amatora ":razz: w Tobie nie dostrzeglam.:shake: a co ....?

Nitencja powodzenia , dobrze bedzie.
Matisek napewno pieknie wypadnie!:kciuki:

Posted

Napisal :zadziorny Na zdjęciach widać, że trzeba mu tylko drobnych poprawek i ostatecznego "szlifu", a będzie super :multi:. Jednak do wystawy zostały jeszcze całe cztery tygodnie i obawiam się, że zdąży on do tego czasu nieźle zarosnąć :evil_lol:.

Zadziorny napisales Ali to co ja przed tygodniem na pw.
Mam te same obawy .Ten szlif to pestka ,ale co zrobic zeby powstrzymac wzrost wlosa?.:shake:

Posted

A ja już jestem w domu! Sama się sobie dziwię, że tak wcześnie (ale papierzysków do domu naniosłam, że aż strach) :mad:

Teraz to już tylko odpoczynek :razz::razz: aż do 4 maja :great:

Nitencja, to o której jutro kciuki ściskać za Matisse'ka :confused:

Vigor, jak tam nasze dzieci :confused: A łypkaj tam, łypkaj tym okiem, aby uważnie.

Posted

[quote name='Kliwia']Zadziorny mam wrarzenie, ze prosisz o komplementy.I dostaniesz je.
Bo zadnego "amatora ":razz: w Tobie nie dostrzeglam.:shake: a co ....? Jestem po prostu realistą i wiem ,że do perfekcji w tej dziedzinie to mi jeszcze wiele brakuje :roll:. Ja po prostu "robię" regularnie tylko swoje dwie sunie i sporadycznie, okazjonalnie cudze piesy (ostatnio Jazona bosa :cool3:). Mam jeszcze wątpliwości i problemy z przygotowaniem niektórych partii i dlatego nie śmiem się porównywać do specjalistów, którzy zajmują się profesjonalnym trymingiem na codzień :shake:. To wszystko :lol:

Posted

[quote name='Kliwia']Zadziorny napisales Ali to co ja przed tygodniem na pw.
Mam te same obawy .Ten szlif to pestka ,ale co zrobic zeby powstrzymac wzrost wlosa?.:shake:Krótkie partie trzeba zrobić jeszcze co najmniej raz. Ja bym pewnie zrobiła na dwa tygodnie przed wystawą do skóry.

A czaprak co tydzień bym przerzedzała.

Posted

[quote name='Kliwia']
Jak to dobrze, ze zglosilam do weteranow bo po Legionowie podtrymowalam wlos i jest kiepski.:shake:
Ale bede.

Ja też przetrymowałam swoją po Legionowie i właśnie się zastanawiam czy jechać do Łodzi, bo u mojej też włos kiepski :sad: .

Ali Deryl wygląda bardzo fajnie, wielkie brawa dla Ciebie za przygotowanie

Trzymam kciuki jutro za wystawiających w Opolu i za pogodę żeby Wam dopisała :bigok: , mam nadzieję że jakieś fotki będą :cool3:

A kto jeszcze z Dogomaniaków wybiera się do Łodzi??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...