Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Miło jest obudzić się ..... babcią :oops: I pogoda piękna, jak na zamówienie, +11C i świeci słoneczko :multi: Miłego tygodnia Dogomaniacy. Pozdrawia Was BABCIA hihi (chociaż ja babcią to już jestem, mam troje węgierskich wnucząt).
bogula Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hej! wczoraj jak pisałam post to u vigorów było chyba 5 psiaczków:crazyeye: , ale zmiana na plus w tym razie jest super! Ha! Fafik w drodze powrotnej ze wsi w autobusie zwymiotował---nażarł sie trawy i...poszło! nie dowiózł "do domu". Na szczęście miałam czym posprzątać:cool3: ... U nas ciepło, jasno. Fajnego dnia.
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witajcie :lol: Kawusia świeżo zaparzona :kaffee_2:, a pogoda nadal cuuudna :multi:
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Vigor dla chłopca może być jeszcze: ALGORYTM :cool3: :loveu:
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Ali przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;) A to nasza rodzinka jak najbardziej :loveu: :multi:. W Katowicach, w młodzieży wystawiały się jej siostry :cool3:. Bardzo ładne sunie :lol:
vigor Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witam! Diuna i bąble czują się wspaniale. Diuna ma apetycik, dużo pije i czule opiekuje się maleństwami. Braaaawoooo!!! Jesteście genialni, w temat trafiliście bezbłędnie:multi:. Są jeszcze takowe propozycje: Arkus, Asymptota, Amplituda, Abera. I tak w formie zabawy zrobiliśmy krótki kurs pojęć z matematyki, jeszcze kilka zadań i piszemy dyplomy. Otóż owe imiona zaproponowała nasza córka, która jest fanką matematyki i przez okres pobytu w liceum (ponadto konkursy, olimpiady) oraz przygotowując sie do matury zrobiła ponad 5000 zadań. Ahoj!
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześć vigor, to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi: Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: (a co to jest arkus?:oops: )
vigor Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ibolya']Cześć vigor, to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi: Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: (a co to jest arkus?:oops: ) Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).
swallow Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 VIGOR, Ibolya - ogrmone gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy: Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
swallow Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 vigor napisał(a):Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum). tak przy okazji w programie liceum już nie ma arcusów, teraz to już matematyka wyższa :-)
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='swallow']VIGOR, Ibolya - ogrmone gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy: Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: swallow dzięki za gratulacje (kurde, znowu czegoś nie wiem, co to jest antyklika?:oops: ) Powiedzieli, że nie zdążą do matur kasztany zakwitnąć. jak sądzisz swallow? zdążą? Ja uważam, że tak, dotychczas zawsze zdążąły.
Ela_hryckiewicz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ali napisał(a):ABSOLUT już był? A moze Absolunia
Ibolya Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) ABSOLUT już był? Heyka. To jednak wracamy do tematyki alkoholowej? hihi
Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Łączymy przyjemne z pożytecznym :D Nie ma w matematyce pojęcia absolutu? Bo z monopolowego to wolałabym Smirnoffa - ładniej brzmi :D :D :D
Ela_hryckiewicz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ibolya napisał(a):To jednak wracamy do tematyki alkoholowej? hihi jesli tak to Absiwka
coztego Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ali26762']Łączymy przyjemne z pożytecznym :D :roflt: Nie ma w matematyce pojęcia absolutu? Za to jest Nieskończoność :p Swoją drogą, fajnie że to matematyczna rodzinka :kciuki:
Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Wróciłam przed chwilą ze spaceru - uffff, ciężko było przejść psią trasę... Ależ te antybiotyki osłabiają...
Gosia_i_Luka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ali, miałaś nosa z tym spacerkiem (ja, przyznam, również :cool3: ) - mamy w Gdańsku prawdziwie wiosenną burzę! :loveu:
Ali26762 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Fakt, ledwo przyszłam do domu to się rozpętała burza. A jak leje !!! Ohyzda!
zadziorny Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 U nas burza szalała wczoraj wieczorem :roll: :cool3: :p
coztego Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A u nas słoneczko pięknie świeci :loveu: Wyspacerowałam oba psy, Kreśkę przegoniłam na całego, najpierw dłuuugasny spacer na smyczy, a na koniec jeszcze pobiegałyśmy po łączce :multi: Ledwo żyjemy, obie :evil_lol:
Recommended Posts