Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Miło jest obudzić się ..... babcią :oops:
I pogoda piękna, jak na zamówienie, +11C i świeci
słoneczko :multi:

Miłego tygodnia Dogomaniacy.

Pozdrawia Was BABCIA hihi (chociaż ja babcią to już jestem, mam troje węgierskich wnucząt).

Posted

hej!
wczoraj jak pisałam post to u vigorów było chyba 5 psiaczków:crazyeye: , ale zmiana na plus w tym razie jest super!
Ha! Fafik w drodze powrotnej ze wsi w autobusie zwymiotował---nażarł sie trawy i...poszło! nie dowiózł "do domu". Na szczęście miałam czym posprzątać:cool3: ...
U nas ciepło, jasno. Fajnego dnia.

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Ali
przydomek Z TURZYCOWYCH KNIEJ :) A mieszka w Wejherowie ;)
A to nasza rodzinka jak najbardziej :loveu: :multi:. W Katowicach, w młodzieży wystawiały się jej siostry :cool3:. Bardzo ładne sunie :lol:

Posted

Witam!
Diuna i bąble czują się wspaniale. Diuna ma apetycik, dużo pije i czule opiekuje się maleństwami.
Braaaawoooo!!! Jesteście genialni, w temat trafiliście bezbłędnie:multi:.
Są jeszcze takowe propozycje: Arkus, Asymptota, Amplituda, Abera. I tak w formie zabawy zrobiliśmy krótki kurs pojęć z matematyki, jeszcze kilka zadań i piszemy dyplomy. Otóż owe imiona zaproponowała nasza córka, która jest fanką matematyki i przez okres pobytu w liceum (ponadto konkursy, olimpiady) oraz przygotowując sie do matury zrobiła ponad 5000 zadań.
Ahoj!

Posted

Cześć vigor, to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi:
Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: (a co to jest arkus?:oops: )

Posted

[quote name='Ibolya']Cześć vigor, to super, że synówka i wnuczęta czują się wspaniale :multi:
Pozdrawiam i całuski przesyłam, proszę wymiziać dzielną MAMCIĘ I JEJ DZIECIACZKI :calus: :huh: :iloveyou: (a co to jest arkus?:oops: )

Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).

Posted

VIGOR, Ibolya - ogrmone gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy:
Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

vigor napisał(a):
Gwoli przypomnienia; arcus występuje w dziale funkcje trygonometryczne np.: arcsin x - czyt. arcus sinus x, czyli są to funkcje odwrotne fukcji trygonometrycznych (program liceum).

tak przy okazji w programie liceum już nie ma arcusów, teraz to już matematyka wyższa :-)

Posted

[quote name='swallow']VIGOR, Ibolya - ogrmone gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Vigor wychodzi na to, że mamy tą samą profesję, dorzucam i ja swoje typy:
Antynomia, Apotema, Arytmetyka, Argument, Analogia, Antyklika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
swallow dzięki za gratulacje
(kurde, znowu czegoś nie wiem, co to jest antyklika?:oops: )
Powiedzieli, że nie zdążą do matur kasztany zakwitnąć. jak sądzisz swallow? zdążą? Ja uważam, że tak, dotychczas zawsze zdążąły.

Posted

[quote name='Ali26762']Łączymy przyjemne z pożytecznym :D
:roflt:

Nie ma w matematyce pojęcia absolutu?

Za to jest Nieskończoność :p
Swoją drogą, fajnie że to matematyczna rodzinka :kciuki:

Posted

A u nas słoneczko pięknie świeci :loveu: Wyspacerowałam oba psy, Kreśkę przegoniłam na całego, najpierw dłuuugasny spacer na smyczy, a na koniec jeszcze pobiegałyśmy po łączce :multi:
Ledwo żyjemy, obie :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...