Wind Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ali, Po pierwsze to opiszcie problem na kocim forum tutaj. Po drugie, co nie jest wcale pocieszajace w problemie Twojej znajomej, to moge powiedziec ze kocica przepieknej urody :loveu: Ten symetryczny podzial pyszczka wrecz zachwycajacy :-) A po trzeciecie to rzeczywiscie Lechowski uznawany jest za "wszystkowiedzme" ;) i guru w weterynarii (przynajmniej tutaj), wiec jesli i on rozklada rece ... :roll: W.
zadziorny Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Witajcie :lol: Ja też w końcu usiadłem do kompa przy kawce :kaffee_2: No, to ja mam od dzisiaj baaardzo wesoło w domu - obie sucze zawirusowane :mad: :shake:. Ale się, qrna (uwaga! trudne słowo :evil_lol:) zsynchronizowały :diabloti:
zadziorny Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 bogula napisał(a):Napiszcie, proszę, w jaki dokładnie dzień bedziecie wystawiać psiska w Opolu i czy od 10 ? A wystawa tam, gdzie rok temu? Bogula, teriery są wystawiane w sobotę :roll:. O godz. 10:00 na ringu #10 będą pokazywane airedale, a na ringu #13 około godz. 14:45 (jak zwykle na samym końcu :mad:) welshe :cool3: :p. Wystawa odbędzie się jak zawsze w Okrąglaku :lol:
zadziorny Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ali kotka bardzo oryginalna i prześliczna :loveu:. Trzymam kciuki za jej szybki powrót do zdrowia :thumbs:
Nitencja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 kotka sliczna !!!! MAm nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Nitencja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 bogula tak jak pisze zadziorny a ja zapraszam wszystkich na nasz debiut z Matyskiem. Potrzebuje grupy wsparcia hihi. No i juz pracuje nad super humorem zeby nie bylo tak jak w Katowicach :oops: Bos a tobie specjalnie pokaze moja lydke .....:cool3:
aga_ostaszewska Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Gorące buziaki z nad kawki, pitej niestety w pracy (juz drugiej!)... Z doniesien meteo... w Wawie szaro, spiaco, generalnie obrzydliwie! W TAKA POGODE POWINIEN BYC ZAKAZ CHODZENIA DO PRACY!
zadziorny Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A u nas, dla odmiany od samego rana bezchmurne niebo i ciepluuutkie słoneczko :multi: :cool3: :loveu:. W taką właśnie pogodę powinien obowiązywać ABSOLUTNY ZAKAZ CHODZENIA DO PRACY! :evil_lol:
gugu Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 zadziorny napisał(a): No, to ja mam od dzisiaj baaardzo wesoło w domu - obie sucze zawirusowane :mad: :shake:. Ale się, qrna (uwaga! trudne słowo :evil_lol:) zsynchronizowały :diabloti: zadziorny faktycznie masz wesoło,nie zazdroszcze ci :evil_lol: ;)
pszym Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Gorące buziaki z nad kawki, pitej niestety w pracy (juz drugiej!)... Z doniesien meteo... w Wawie szaro, spiaco, generalnie obrzydliwie! W TAKA POGODE POWINIEN BYC ZAKAZ CHODZENIA DO PRACY! Nie przesadzaj, już dobrze jest!:multi:
Mokka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Gorące buziaki z nad kawki, pitej niestety w pracy (juz drugiej!)... Z doniesien meteo... w Wawie szaro, spiaco, generalnie obrzydliwie! W TAKA POGODE POWINIEN BYC ZAKAZ CHODZENIA DO PRACY! Ty sobie te doniesienia meteo powieś w wychodku :evil_lol: . Za okno patrzyła? :eviltong: Słońce świeci, upał niemożliwy, ja zaraz chyba klimę włączę :diabloti: .
moriko Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 zadziorny napisał(a):A u nas, dla odmiany od samego rana bezchmurne niebo i ciepluuutkie słoneczko :multi: :cool3: :loveu:. W taką właśnie pogodę powinien obowiązywać ABSOLUTNY ZAKAZ CHODZENIA DO PRACY! :evil_lol: Absolutnie popieram :evil_lol: :p Koteczka przesliczna :loveu: trzymam kciuki ma nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Ali26762 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Heyka :) Flaire - dziękuję za linka, już przekazałam go dalej :) Pytacie dlaczego Funia skacze od weta do weta - dlatego, że ją odsyłają, bo wszystkim po kolei brakuje pomysłów na diagnozę, a wszyscy mają nadzieję, że to jednak nie FIP. Część objawów się zgadza, ale część nie i dlatego tak trudno postawić właściwą diagnozę pomimo wykonania wielu badań. Oczywiście Funia pisała na kocim forum. Lecę teraz na spacer, a zdjęcia boskiego Derylka będą wieczorem :)
Flaire Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ali26762 napisał(a):Pytacie dlaczego Funia skacze od weta do weta - dlatego, że ją odsyłają I to jest dobry powód. Teraz jeszcze powinni wszyscy razem ten przypadek obgadać, bo może wspólnie cos wymyślą...
bogula Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dzięki za info o Opolu---będę! Co Wy z tą pogodą?tutaj lato:lol: . Jeżdżę na rowerze w podkoszulku i wcale nie marznę; dziub mi się trochę nawet opalił. Zaraz z Fifem na łazęgę...........:painting: :bigcool:
nikit1 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A ja siedzę w biurze, za gruuubą szybą i tęsknym wzrokiem spoglądam na... oświetlone słońcem bloki :p Już za chwileczkę... już za momencik :loveu:
coztego Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ale dzionek piękny... Chyba się opaliłam na spacerkach z psami :p U mnie w domu atmosfera nieco podniosła... rodzice mają dzisiaj rocznię poznania się, a jutro rocznię ślubu- lekko okrągłą i imponującą ;) Ali, kotka jest kosmiczna :loveu: Oby zdrowa była :kciuki:
Ibolya Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A ja jeszcze siedzę w pracy :mad: :angryy: :mad: :angryy: (a przyszłam na 7) :-( :-( :-(
Mokka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ibolya napisał(a):A ja jeszcze siedzę w pracy :mad: :angryy: :mad: :angryy: (a przyszłam na 7) :-( :-( :-( Witaj w klubie :evil_lol:
bos Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 coztego napisał(a): U mnie w domu atmosfera nieco podniosła... rodzice mają dzisiaj rocznię poznania się, a jutro rocznię ślubu- lekko okrągłą i imponującą ;) :kciuki: U mnie wczoraj była rocznica ślubu..............bosze aż wstyd się przyznać, że to już tyle wody upłunęło i tyle włosów mnie to kosztowało :evil_lol: :diabloti: ;)
bos Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A wczoraj dostałem premię , .......nie powalającą , ale zawsze coś..........i z racji rocznicy ślubu zrobilem śliczny prezent................:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: A co ,w końcu , jak szaleć to szaleć.................................................... opłacilem wystawy................. :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
Wind Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 bos napisał(a):A wczoraj dostałem premię , .......nie powalającą , ale zawsze coś..........i z racji rocznicy ślubu zrobilem śliczny prezent................:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: A co ,w końcu , jak szaleć to szaleć.................................................... opłacilem wystawy................. :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No wiesz :shake: Taki zawod zonce sprawic :placz: No chyba, ze podziela Twoje wystawowe hobby :cool3: A co do slubow, to w sezonie bywam na jakims w kazda sobote ;) I zawsze sie zastanawiam, czy dana para przetrwa zyciowe zawieruchu i kiedys bedzie obchodzic swoje 20, 30 czy 40 lecie ... A te moje Pary takie piekne wtedy sa ... ze zycze im jak najlepiej :loveu:
Ali26762 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Heyka w nocy :) coztego - gratulacje dla rodziców i życznia, aby takich rocznic przeżyli jeszcze wiele :) bos - dla Ciebie i małżonki również takie same życzenia :multi: I nie marudź, zawsze mogłeś trafić gorzej i nie byłoby czego świętować ;) bogula - obiecałam fotkę boskiego Derylka, ale jej nie zrobiłam... Po szkole pojechaliśmy bowiem do koleżanki (Deryś pięknie przywitał się z kotką, po czym przyszedł do nas do pokoju dobrowolnie i został). Wróciliśmy do domu późno, Derysio wmłócił kolację i poszedł spać do mojej mamy. Ale jakby dobrze poszperać, to Gosia zamieściła na erdelach fotki Ludwinia i tam, na jednej fotce, mamy Derysia w głębokim tle :D Co do Tyldzi - najlepiej byłoby, jak pisała Flaire, żeby teraz ci wszyscy specjaliści zebrali się do kupy i może by co mądrego wymyślili, ale na taką konsultację to raczej nie ma większych szans :( A kicia rzeczywiście jest bardzo piękna, a przede wszystkim jest przekochana. Wiem, bo poznałam Tyldusię w zeszłym roku jak byłam u Funi w Warszawie. Ujęła mnie tym, że uparcie przynosiła mi sznurek na patyku i zapraszała do zabawy. Śmiałam się nawet, że aportuje zabawki zupełnie jak pies :D Przez 5 tygodni jej choroby postawionych było mnóstwo diagnoz i wszystko zostało wykluczone poprzez badania - i białaczka i chłoniak i jakieś bakteryjne zapalenie. Przy okazji wycięcia powiększonego węzła chłonnego wykonano też sterylkę. No nic, trzeba czekać. Tyldzia dostaje obecnie kolejny antybiotyk, zlecony przez Lechowskiego, który również mówił o FIP, ale tak jak inni, nie jest na 100% przekonany, że to to. Zobaczymy jak Matyldzia zareaguje na ten antybiotyk. Jak będę coś wiedziała, to Was poinformuję.
bogula Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hej! nachodziłam się wczoraj z psem, że hej! Fafik zaliczył wiosenną kąpiel w naturalnych akwenach. Na widok śmigającej sarny Fisio oniemiał, a ja natychmiast go przypięłam (reflex się ma:cool3: )...Potem psisko w domu odpoczęło, zeżarło bez kombinowania i poszło spać, choć jeszcze musiał "postróżować"---jakieś hałaski na klatce, więc wydał z siebie groźny bulgot i szczek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ali---poszukam tych fotek. aga-o---pozwolisz mi na priw do Ciebie (jak zbiore się w sobie i opanuję emocje...) Fajnistego dnia i pysznej:kaffee_2:
zadziorny Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Witajcie :lol: Ja też już przy kawusi :kaffee_2:, a za chwilę zapycham do pracy :-(. Pogoda równie piękna jak wczoraj - prawdziwe lato nastało :multi: :lol:. Do wieczorka dogomaniacy :bye:
Recommended Posts