zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Nikogo na Pozostałych terierach nie ma, a serwer i tak "is too busy" :mad: :angryy: :evilbat:
Flaire Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='zadziorny']Nikogo na Pozostałych terierach nie maEee tam, od razu "nikogo" ;-) .
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzisiaj nasze piesy zainaugurowały (trudne słowo :evil_lol:) sezon działkowy :lol:: a na działce już wiosna jak się patrzy :multi::
Ibolya Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Heyka :multi: Słuchajcie, przegladałam zasoby netu i ... natrafiłam na taką stronkę :czytaj: www.czardasz.i5.pl baaardzo mi się podoba :Dog_run: Może i Wam się spodoba. Obejrzyjcie sobie, zapraszam :oops: Miłego wtorku Dogomaniacy, i miłego oglądania.
Ibolya Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 zadziorny, no to już jest WIOSNA. Dzięki za pokazanie jej pierwszych oznak, zaraz mi się cieplej zrobiło, chociaż p. Zaleski mówi, że od soboty bedzie mróz :mad:
vigor Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Witam! Ibolya - byłem, widziałem, oglądałem - super stronka o ojczulku pszyszłych sceniątek naszej Diuny !!!!!!! Braaaawoooo!!!! Ali - wreszcie:cool3: odpalili:evil_lol:.
vigor Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 zadziorny - te kwiatuszki, to aby z tego roku:cool3::evil_lol:;).
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ibolya'] Słuchajcie, przegladałam zasoby netu i ... natrafiłam na taką stronkę :czytaj: www.czardasz.i5.pl Ha ha ha :lol:. Co za "przypadek" :evil_lol:. Byłem, widziałem - bardzo ładna stronka :cool3: (qrcze muszę się wreszcie zabrać za swoją :mad: :oops:) ;)
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='vigor']zadziorny - te kwiatuszki, to aby z tego roku:cool3::evil_lol:;). Nie dość, że z tego roku, to jeszcze z dzisiaj :cool3: :lol: :roll: :cool1:
Nitencja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Wiesci z Anglii czyli wyniki z National Terrier [SIZE=2]WELSH TERRIERSJudge/s:Alexandra Witmond (Tiltser) Dog CC : SCAWTHORN'S SAREDON THE TERMINATOR Res Dog CC: DUNNE'S DUNNELLIS SOLID SILVER Bitch CC: BRADLEY'S CH SAREDON DRESSED TO IMPRESS Res Bitch CC: CONNELL'S SONORRA SCARY MARY Best Puppy: DAVIES' SAREDON CENTERFOLD BEST OF BREED: BRADLEY'S CH SAREDON DRESSED TO IMPRESS BEst in show puppy wygral welsh : A tak wygladal Najlepszy Pies w rasie :
Ibolya Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzięki vigor, nareszcie odpaliliśmy. Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że stronka syneczka, a Twojego zięciunia spodoba się wszystkim. Mizianka dla Diunki i pozdrówka od Bodrysia.
vigor_junior Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ibolya']Heyka :multi: Słuchajcie, przegladałam zasoby netu i ... natrafiłam na taką stronkę :czytaj: www.czardasz.i5.pl baaardzo mi się podoba :Dog_run: Może i Wam się spodoba. Obejrzyjcie sobie, zapraszam :oops: Miłego wtorku Dogomaniacy, i miłego oglądania. to ja tylko dodam że poprawne sa adresy: http://czardasz.i5.pl oraz http://www.czardasz.i5.pl
borsaf Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Zadziorny dzieki za piękne kwiatuszki. Zaraz weselej się robi.
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Widzę, że serwer ImageShack też ma jakieś problemy, ponieważ tylko połowa fot się teraz wyświetla :mad: :angryy: :shake:
Ibolya Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Jura']Ibolya, stronka po prostu urocza.:loveu: Dzięki Jura :loveu::loveu: To dopiero początki, mam nadzieję, że szybko opanuję tajniki, w każdym razie staram się być pojętną uczennicą vigora_juniora :oops:
vigor_junior Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ibolya']Dzięki Jura :loveu::loveu: To dopiero początki, mam nadzieję, że szybko opanuję tajniki, w każdym razie staram się być pojętną uczennicą vigora_juniora :oops: spoko spoko... jest bardzo dobrze jeśli chodzi o zrozumienie tajników webmasteringu :], wielu młodzieniaszków by tego nie zakapowało po calym dniu co Ibolya łapie już po chwilce!
Ibolya Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 vigor_junior dzięki za komplement :sweetCyb::modla: U nas ciepło, +9,5C, jeszcze by się słonko przydało i byłby piekny dzionek, ale słonka niestety niet :nonono2: Miłej środy Dogomaniacy.
zadziorny Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witajcie :lol: U nas dla odmiany niezbyt ciepło (tylko 5° C), a na dodatek właśnie się rozpadało :mad: :angryy: :roll:
Ali26762 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 A u nas nie wiadomo jaka pogoda - jakby się przeciera. Hej ho, hej ho, do szkoły by się szło :D Dzisiaj prosto z jednego placu na drugi. Miłego dnia wszystkim :)
Ali26762 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Przyjechał mój brat z Elbląga i nie pojechałam do jednej szkoły... Jadę do drugiej :multi:
zadziorny Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Najnowsze wieści pogodowe! Temperatura spadła do 3° C i pada... śnieg :crazyeye: :mad: :diabloti:
Recommended Posts