coztego Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ali, gratulacje dla naszego terierowego kujona! :multi: My też chcemy do szkoły :placz: Byłyśmy sobie z rana na długim spacerku, pogoda się przejaśnia, więc pewnie w południe pójdziemy na łąki i poćwiczymy posłuszeństwo ;)
zadziorny Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A czy adelajde terrier Kreska już wytrymowana :???: :hmmmm: :niewiem:
bos Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 zadziorny napisał(a):A czy adelajde terrier Kreska już wytrymowana :???: :hmmmm: :niewiem: Od urodzenia.........jak na Adelajdę przystało...........co do kreski.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....no może włoska :cool3:
coztego Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='zadziorny']A czy adelajde terrier Kreska już wytrymowana :???: :hmmmm: :niewiem: Czeka na fachową rękę zadziornego :diabloti:
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Heyka :) Dzięki serdeczne za wszystkie miłe słowa :) Fatycznie coś mi się porąbało z numeracją fotek, sorki :) Już wywaliłam zdublowanego posta. Natomiast co do filmików, to u mnie się otwierają, nie wiem dlaczego tylko u mnie :hmmmm: :niewiem: Wrzucę same linki, a jeśli to nie pomoże, to zapakuję filmiki na inny serwer. http://www.youtube.com/watch?v=GFdsa8LYNig http://www.youtube.com/watch?v=HlPw2NLw-sk http://www.youtube.com/watch?v=vD2r4izSAJ4
coztego Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Ali26762'] Wrzucę same linki, a jeśli to nie pomoże, to zapakuję filmiki na inny serwer. No to pakuj na inny, bo ten nei działa :razz: Najlepiej tutaj, bo z tego serwera mogę oglądać bez problemów :cool3: Pogoda nam zdechła... leje równo, nie będzie łąki :shake:
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No, skończyłam oglądać wnikliwie fotki z Katowic. carragan, bos, zadziorny - suuuper fotoreportaż :multi: :multi: :multi:
coztego Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ali26762 napisał(a): Natomiast co do filmików, to u mnie się otwierają, nie wiem dlaczego tylko u mnie :hmmmm: :niewiem: Pokazuje mi się jakieś ostrzeżenie, że to prywatne video, więc możliwe, że jest jakieś zabezpieczenie, żebyś tylko Ty mogła swoje filmy oglądać :evil_lol:
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Już pakuję, ale tutaj należy się uzbroić w cierpliwość... Cholera, chłop mnie załatwił bez pudła i nie pojechałam na rozpoczęcie roku szkolnego :angryy: Ależ jestem wściekła !!!
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 coztego napisał(a):Pokazuje mi się jakieś ostrzeżenie, że to prywatne video, więc możliwe, że jest jakieś zabezpieczenie, żebyś tylko Ty mogła swoje filmy oglądać :evil_lol: Aaaaaa, spróbuję to zmienić w takim razie, ale nie wiem czy można.
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Zmieniłam na public, może teraz da się obejrzeć :razz:
bos Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ali , obejrzałem filmiki , a Deryś to prawie Ci rękę poobgryzał , :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wpatrzony w rączkę , na pewno był w niej serek lub pachnąca kiełbaska...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Z tymi filmikami to dobry pomysł..........:loveu: :loveu: :loveu:
zadziorny Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Ali26762']Natomiast co do filmików, to u mnie się otwierają, nie wiem dlaczego tylko u mnie :hmmmm: :niewiem: Wrzucę same linki, a jeśli to nie pomoże, to zapakuję filmiki na inny serwer. http://www.youtube.com/watch?v=GFdsa8LYNig http://www.youtube.com/watch?v=HlPw2NLw-sk http://www.youtube.com/watch?v=vD2r4izSAJ4 Teraz widzę :multi: :cool3: :lol:
borsaf Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ali boskie filmiki, najpierw mi sie tez nie otwierały, ale ja blondynka wiec rabanu nie podnosiłam. Teraz juz WIDZIALM DERYSIA. Taki numer by u Regina NIE przeszedł. Chodzic przy nodze owszem, mozna, jak nie ma żadnych kumpli w poblizu. Jak sie pojawiaja nieznani, to ciągnie, żeby zaprosic do zabawy i poznać, jak znajomi kumple to ciągnie żeby już sie pobawić. Szkolenie to ja bym musiała zacząć po 2 dniowej głodówce:evil_lol: normalnie smakołyki prawie olewa, a najgorsze, że wypluje i zje z ziemi:diabloti: Hrabia jakiś, musi wiedzieć dokładnie co do pyska bierze.
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='bos']Ali , obejrzałem filmiki , a Deryś to prawie Ci rękę poobgryzał , :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wpatrzony w rączkę , na pewno był w niej serek lub pachnąca kiełbaska...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Z tymi filmikami to dobry pomysł..........:loveu: :loveu: :loveu: Deryś to łasuch :D :D :D A w ręce miałam kawałeczek... herbatnika, zwykłego petit-burre'a :lol: Kiełbaskę czy serek zostawiłam na później, jak będą trudne ćwiczenia, żeby Derylątko miało motywację :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Witam Serdecznie !!! No witam bardzo Was przepraszam za milczenie ale tylko dzis jest wolny kom. Widze , ze duzo sie dzialo Vigora ktos pocerowal czy aby dobrze ? :evil_lol: Vigor szybkiego powrotu do zdrowia nie daj sie chorobie. Prosze jeszcze o male chlastanko mizianko i buziaczki dla Diuneczki. Ali filmiki i zdjecia debest brawo ! Deryl i Ty to jednaj zdolne bestie zazdroszcze Wam tych szkolek u nas w Pile tego nie ma. Ibolia Masz zgrana pacze, czy naprawde jest tako idylla. Pozdrowienia i caluski dla Was wszystkich. Aga buziaczki dla Ciebie i Czitersa drapanko za uszkiem i male chlastanko po brzuszku. Pozdrowienia od Krzyska i Piotra. Madzia i Dexio pozdrowienia ze slonecznej dzis Pily sciskam Was wszystkich bardzo serdecznie. Prosze pozdrowic rowniez rodzicow no i oczywiscie twoja druga polowe. A tak pozatym Dora czuje sie juz dobrze wszystkie infekcje przeszly jest cala szczesliwa poniewaz jak sa dni sloneczne jak dzis ona caly dzien siedzi na powietrzu i oczywiscie juz ma syneczka, ktory zaczyna dotrzymywac jej towarzystwa. Szczesciarz rosnie rozrabia i jest taki kochany jak spi. Ja jak codzien pracuje i moj czas pracy sie wydluza. Ale jestem pelna optymizmu bo sluczjcie nareszcie jest [SIZE="5"] WIOSNA Pozdrawiam Wszystkich na Dogo zycze sloneczka wiele usmiechu i duzo optymizmu
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 borsaf napisał(a):Chodzic przy nodze owszem, mozna, jak nie ma żadnych kumpli w poblizu. Jak sie pojawiaja nieznani, to ciągnie, żeby zaprosic do zabawy i poznać, jak znajomi kumple to ciągnie żeby już sie pobawić. Szkolenie to ja bym musiała zacząć po 2 dniowej głodówce:evil_lol: Myślisz, że Deryl na spacerach postępuje inaczej? Bark mi wyrywa, żeby tylko do psa się dostać! Ale w szkole to co innego. Tak samo było z Beruszkiem. Skąd one to wiedzą? A co do głodówki - zawsze można zamiast smakoła użyć zabawki. Przed chwilą Deryś szalał na spacerze z mózgami i psy przechodzące obok nie robiły na nim najmniejszego wrażenia! Zaczęłam się nawet zastanawiać nad zbawiennym wpływem trzymania przez psa mózgu w paszczy... :cool3:
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Oooo, Ela :) Witaj, właśnie się zabierałam, żeby do Ciebie zadzwonić. Cieszę się bardzo, że Dorcia doszła już do siebie i zwalczyła te wszystkie choróbska. Martwiłam się bardzo o mamunię Derysia. Fajnie, że mały rozrabiaka rośnie i broi, od tego ma się te dwa miesiące, żeby przestawiać wszystko do góry nogami :D I tak masz teraz taryfę ulgową, bo jeden Ci dokazuje - rok temu o tej porze raban robiły trzy basałyki - Deryl, Dex i Dżino :cool3: Cieszę się również, że podoba Ci się to, co robimy z Derysiem :multi: To bardzo mądry i inteligentny pies i szkoda byłoby, żeby siedział tylko na kanapie. Pozdrowienia serdeczne dla Ciebie i "reszty stada", mam nadzieję, że jak się Piotrek upora ze swoimi sprawami, to częściej będziesz zaglądała na Dogo. Ja wiem, że on jest bardzo zajęty, ale może znajdzie trochę czasu, żeby podesłać kilka fotek Szczęściarza, co? Proszę... :)
bos Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Nasza Gosia zakochana w bieli , to ekstra dla niej coś pod kolor...z Wystawy w Katowicach........:evil_lol: :lol: ;).....Bialy Owczarek Szwajcarski ;).......a ten przyjechał z Austrii i zwyciężył przy gromkich brawach publiki... ;)......jego pan tak się ucieszył że dał się do solidnego miziania i całowania ze swoim pupilem ;)............aż pozostałości tych pieszczot były na nim samym widoczne ..:diabloti: :evil_lol: :razz: ;)....i taka śliczność
coztego Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ali26762 napisał(a):Zaczęłam się nawet zastanawiać nad zbawiennym wpływem trzymania przez psa mózgu w paszczy... :cool3: U nas też przy mózgach inne pieski nie istnieją... :evil_lol: Cały czas i wciąż pracujemy nad tym, żeby i bez mózgu dało się minąć jakiegoś pieska w miarę spokojnie. Jak chodzę łukami ze smakołykami, to nawet nam nieźle idzie, na bezpośrednie spotkania jeszcze za wcześnie. ;)
jborowy Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 gugu - miałem trochę wyjazdów, no i dogo też była ciągle busy, dopiero teraz dotarłem do pięknych zdjęć Kikuni na stronie 834. Doprawdy, coś pięknego. Asik o mało nie wlazł do ekranu.
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 coztego napisał(a):U nas też przy mózgach inne pieski nie istnieją... :evil_lol: Cały czas i wciąż pracujemy nad tym, żeby i bez mózgu dało się minąć jakiegoś pieska w miarę spokojnie. Jak chodzę łukami ze smakołykami, to nawet nam nieźle idzie, na bezpośrednie spotkania jeszcze za wcześnie. ;) Na smakole też się da, nawet z dość bliskiej odległości, minąć kumpla, gorzej jeśli nie ma się psu nic do zaproponowania w tym momencie... :p
Ali26762 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='jborowy']Ali... bardzo fajne filmiki. Dzięki, to wyłączna zasługa mojego zdolniachy :)
Recommended Posts