bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ali , dzięki za relację o losach dogoprawniczki.....:evil_lol: Pozdrów ją jeśli masz kontakt. A teraz wyściskaj Derysia odemnie i Jazona , dla Ciebie również ślę gorące pozdrowienia by ten śnieg z placów ćwiczebnych stopniał.....:diabloti: :evil_lol: .....no chyba że to były foty ze stycznia.....:evil_lol: :evil_lol: :razz: :cool3: :lol: :lol: Miałaś tam rzeczywiście namiastkę Beskidów........:eviltong: :lol: :evil_lol: :razz:
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='borsaf']Coztego Nie poznałaś Bosa?, Nadwornego kronikarza JKM krola Terriera I? Borsaf :loveu:, serdeczne dzięki za tytuł , ale moja osoba nawet się nie umywa do takich zaszczytów....:lol: :lol:...:evil_lol: :cool3:. Mimo wszystko jest mi miło.....:lol: :lol:.....bardzo :multi: :lol: Trochę z opóżnieniem Wam odpisuję.....jednak będę się starał dziś wszystko dokładnie przeczytać. Niezmiernie się ucieszyłem , że zobaczę gifa Koszałka Opałka .....wklejonego specjalnie dla mnie .....ale co tam , wyobrażnie niech trochę popracuje :lol: :evil_lol:
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Flaire napisał(a):bosik, my mamy słonko na okrągło...: CIEBIE! :evil_lol: Musze to szybko swojej TZ dac do przeczytania nim to usuniesz......:evil_lol: :diabloti::cool3:
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='zadziorny']Wind, Twoja opowieść jest przerażająca :crazyeye: :shake: :angryy:. Takich "lekarzy" trzeba omijać szerokim łukiem :mad: :evilbat: Nie omijać ....tyko ubrać glany , wziąć do ręki kij basebollowy i złozyć wizytę dziadowi :mad: :mad: :cool3:
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Nikogo niema, to ja spadam , już nadrobilem zaległości w czytaniu Przyjemnego weekendu :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:
Ali26762 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ja jeszcze nie nadrobiłam... Zadzwoniła angielska Gosia i miałyśmy egzystencjonalizmy... bosik - śnieg jest na jednym placu, na drugim nie. Dzisiaj jadę na drugi, więc jest szansa, że poćwiczymy. No, chyba, że będzie lało... A zimy i śniegu serdecznie nienawidzę... :angryy:
vigor Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witam! Dzisiaj czuję się całkiem, całkiem ..... Jborowy - wielkie brawa za pomysł z Prezesem PKN Orlen:lol::lol::lol:. U nas zapowiada się piękny słoneczny dzień (wg. prezenterów "swodki pagody" miało padać) i mam zamówioną pomoc kolegi pszczelarza do pomocy w wiosennym przeglądzie rodzin pszczelich. Ahoj! Aha! Dzisiaj jest 1 kwietnia - uwaga na .....
gugu Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='bos'] guguś teraz właśnie obejrzałem fotki Kiki......bajeranckie , czy to ten Basenji którego spotykaliśmy na Offie......? :evil_lol: KIKA , to już gwiazda ....i widać że się świetnie czuje , a jak ładnie wytrymowana , zapewne u Pani Korpety :lol: Bosik to ten sam Basenji :smile: A fotki były robione po trymowanku :lol: ,jakbyś ja teraz zobaczył to.... :roll: ,zarosnieta po zimie strasznie,ale nie długo wybieramy sie salonu pieknosci :smile: W wawie pieknie i ciepło :multi: Zycze miłego dnia!!!
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witajcie :lol: A u nas dla odmiany od rana siąpi deszczyk :shake:, a prognozy mówiły o słonecznej pogodzie :mad: :angryy:
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Ali26762']Ja jeszcze nie nadrobiłam... Zadzwoniła angielska Gosia i miałyśmy egzystencjonalizmy... bosik - śnieg jest na jednym placu, na drugim nie. Dzisiaj jadę na drugi, więc jest szansa, że poćwiczymy. No, chyba, że będzie lało... A zimy i śniegu serdecznie nienawidzę... :angryy: Myślę Ali że dzisiaj już nadrobisz .....a wręcz jestem pewny......:evil_lol: :evil_lol: A co do ćwiczeń to zyczę Wam obu pogody i fajnej ekipy , Deryś będzie brylował nad innymi.....:multi: :multi: :lol:
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='gugu']Bosik to ten sam Basenji :smile: A fotki były robione po trymowanku :lol: ,jakbyś ja teraz zobaczył to.... :roll: ,zarosnieta po zimie strasznie,ale nie długo wybieramy sie salonu pieknosci :smile: W wawie pieknie i ciepło :multi: Zycze miłego dnia!!! Gugu , z taką lalunią jak Kikuś to tylko można jechać do salonu piękności Czekam na fotki i pozdrawiam.....z Jazonkiem oczywiście
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='zadziorny']Witajcie :lol: A u nas dla odmiany od rana siąpi deszczyk :shake:, a prognozy mówiły o słonecznej pogodzie :mad: :angryy: zadziorny , jest sporo chmur jednak u mnie świeci słonko, słabo , bo słabo, ale zawsze coś :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Ważne że nie siąpi.....:lol: :multi:
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 U mnie teraz już też świeci :cool3:, ale jeszcze jest mokro po deszczu :roll:
coztego Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ibolya napisał(a):moja siostra chciałaby kupić yoreka "bez papierow" :nono: tanio i bez papierów mogę jej załatwić pięknego kundelka z najbliższego schroniska... :cool3: zadziorny napisał(a):U mnie teraz już też świeci U mnie też coś świeci, ale chmur nie brakuje, pewnie jeszcze coś spadnie... Dzisiaj na porannym spacerku zboczyłam z Kreską na rozległy trawnik, który przy bliższym poznaniu okazał się być jeziorem :diabloti: Żeby było smieszniej, akurat przechodził jakiś piesek, więc Kreseczka czym prędzej położyła się na środku bajora, zeby się na pieska zaczaić :mad: Pomyśleć, że parę dni temu ją kąpałam... :shake:
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 coztego napisał(a): Dzisiaj na porannym spacerku zboczyłam z Kreską na rozległy trawnik, który przy bliższym poznaniu okazał się być jeziorem :diabloti: Żeby było smieszniej, akurat przechodził jakiś piesek, więc Kreseczka czym prędzej położyła się na środku bajora, zeby się na pieska zaczaić :mad: Pomyśleć, że parę dni temu ją kąpałam... :shake: I właśnie dlatego się położyła, żeby pozbyć się tego "pasqdnego" zapachu szamponu :evil_lol: :eviltong:
gugu Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='bos']Gugu , z taką lalunią jak Kikuś to tylko można jechać do salonu piękności Czekam na fotki i pozdrawiam.....z Jazonkiem oczywiście bosik bardzo dziekuje,miły komplemencik!!! :buzi: :calus: :buzi: Fotki beda,napewno :smile: Wymiziaj Jazonka od nas!!! :smile: coztego ale fajowa przygoda!!! :evil_lol: ;)
borsaf Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Bos Jestes Nadwornym Kronikarzem, Foty boskie, ale bez Twojego wspaniałego, śmiesznego komentarz byłyby nieco suchawe. Swojego gifa możesz oglądnąc na tej stronce, na English meny, w dziale gnomy, tam go znalazłam. Nie ma co go dawać bo zmienia sie w reklamę:placz: http://www.1polly.nl/ Dla panow z okazji 1 kwietnia przesyłam via Zadziorny Nowoczesny cennik:evil_lol:
coztego Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 A który to bosik? Ten ? Czy ten ? Bo mnei najbardziej przypomina tego:
borsaf Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Brawo, Coztego Ten czerwony to nasz Bosik. Jakiego fortelu użyłaś, że można to oglądać? Napisz na prv, jeśli to ściśle tajne.
INA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 gugu- fajowy ten fotkoy reporta z Kiką:multi: Ibola - strasznie mi przykro ...okropna historia:shake: twoja siostra myśli o yorku bez papierów.. no nie wiem przemyślcie to, a może niech siostra wejdze na forum o yorkach tam jest tyle różności a przede wszystkim dużo rozczrowań jeśli chodzi o zakup psiaków bez papierów z nieznanych hodowli.. coztego - haha tak ten ostatnito wypisz wymaluj bosik:cool3: Taprzygoda z kałużą...hi,hi pewnie Kreska ma swój pomysł na pielęgnacje sierści a u nas jest taka paskudna pogoda...i bawi się ze mną w kotka i myszkę kusi mnie słoneczkiem a gdy wychodze z Vigo i dochodzimy do boiska to zaczyna padać a jednego dnia to nawet dostalismy gradem wielkości grochu po głowie:angryy: codziennie wracam mokra a Vigusiowi te jego sztywne proste kłaki zaczeły się kręcic od deszczówki:crazyeye:
coztego Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 borsaf napisał(a): Jakiego fortelu użyłaś, że można to oglądać? Napisz na prv, jeśli to ściśle tajne. Zapisałam sobie krasnala z tej Twojej stronki na komputerze, a następnie wrzuciłam na inny serwer (np. na żabę) i na dogo :diabloti:
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='borsaf']Bos Jestes Nadwornym Kronikarzem, Foty boskie, ale bez Twojego wspaniałego, śmiesznego komentarz byłyby nieco suchawe. Swojego gifa możesz oglądnąc na tej stronce, na English meny, w dziale gnomy, tam go znalazłam. Nie ma co go dawać bo zmienia sie w reklamę:placz: http://www.1polly.nl Borsaf o tego GIF-a Ci chodziło: :hmmmm: :niewiem: [quote name='borsaf'] Dla panow z okazji 1 kwietnia przesyłam via Zadziorny Nowoczesny cennik:evil_lol: Już lecę na pocztę :lol: ;)
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Borsafpooooszłoooo :evil_lol: :eviltong: Tak jak już pisała coztego, jak jesteś na stronie z GIF-ami to klikasz tego, który Ci się podoba prawym klawiszem myszy i z pojawiającego się okna wybierasz opcję: "Zapisz obrazek jako...". Najlepiej zapisać na pulpicie, żeby później nie trzeba go było szukać po wszystkich katalogach ;). Jak masz go już na dysku, to przepuszczasz przez "żabę" lub inny tego typu serwer i wklejasz na dogo :lol:. Proste :cool1:. Znalazłem też vigora :evil_lol::
bos Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Bardzo mi milo że mnie dziewczyny do skrzatow przyrównujecie , dobrze że nie do trutniów......:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Po za tym ślę Wam wszystkim.......:loveu::buzi: :calus:
Recommended Posts