Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali , dzięki za relację o losach dogoprawniczki.....:evil_lol: Pozdrów ją jeśli masz kontakt.

A teraz wyściskaj Derysia odemnie i Jazona , dla Ciebie również ślę gorące pozdrowienia by ten śnieg z placów ćwiczebnych stopniał.....:diabloti: :evil_lol:
.....no chyba że to były foty ze stycznia.....:evil_lol: :evil_lol: :razz: :cool3: :lol: :lol:

Miałaś tam rzeczywiście namiastkę Beskidów........:eviltong: :lol: :evil_lol: :razz:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='borsaf']Coztego Nie poznałaś Bosa?, Nadwornego kronikarza JKM krola Terriera I?
Borsaf :loveu:, serdeczne dzięki za tytuł , ale moja osoba nawet się nie umywa do takich zaszczytów....:lol: :lol:...:evil_lol: :cool3:. Mimo wszystko jest mi miło.....:lol: :lol:.....bardzo :multi: :lol:

Trochę z opóżnieniem Wam odpisuję.....jednak będę się starał dziś wszystko dokładnie przeczytać.
Niezmiernie się ucieszyłem , że zobaczę gifa Koszałka Opałka .....wklejonego specjalnie dla mnie .....ale co tam , wyobrażnie niech trochę popracuje :lol: :evil_lol:

Posted

Flaire napisał(a):
bosik, my mamy słonko na okrągło...: CIEBIE! :evil_lol:

Musze to szybko swojej TZ dac do przeczytania nim to usuniesz......:evil_lol: :diabloti::cool3:

Posted

[quote name='zadziorny']Wind, Twoja opowieść jest przerażająca :crazyeye: :shake: :angryy:. Takich "lekarzy" trzeba omijać szerokim łukiem :mad: :evilbat:

Nie omijać ....tyko ubrać glany , wziąć do ręki kij basebollowy i złozyć wizytę dziadowi :mad: :mad: :cool3:

Posted

Nikogo niema, to ja spadam , już nadrobilem zaległości w czytaniu
Przyjemnego weekendu :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja jeszcze nie nadrobiłam... Zadzwoniła angielska Gosia i miałyśmy egzystencjonalizmy...

bosik - śnieg jest na jednym placu, na drugim nie. Dzisiaj jadę na drugi, więc jest szansa, że poćwiczymy. No, chyba, że będzie lało...

A zimy i śniegu serdecznie nienawidzę... :angryy:

Posted

Witam!
Dzisiaj czuję się całkiem, całkiem .....
Jborowy - wielkie brawa za pomysł z Prezesem PKN Orlen:lol::lol::lol:.
U nas zapowiada się piękny słoneczny dzień (wg. prezenterów "swodki pagody" miało padać) i mam zamówioną pomoc kolegi pszczelarza do pomocy w wiosennym przeglądzie rodzin pszczelich.
Ahoj!
Aha! Dzisiaj jest 1 kwietnia - uwaga na .....

Posted

[quote name='bos']

guguś teraz właśnie obejrzałem fotki Kiki......bajeranckie , czy to ten Basenji którego spotykaliśmy na Offie......? :evil_lol:
KIKA , to już gwiazda ....i widać że się świetnie czuje , a jak ładnie wytrymowana , zapewne u Pani Korpety :lol:

Bosik to ten sam Basenji :smile:
A fotki były robione po trymowanku :lol: ,jakbyś ja teraz zobaczył to.... :roll: ,zarosnieta po zimie strasznie,ale nie długo wybieramy sie salonu pieknosci :smile:

W wawie pieknie i ciepło :multi:
Zycze miłego dnia!!!

Posted

[quote name='Ali26762']Ja jeszcze nie nadrobiłam... Zadzwoniła angielska Gosia i miałyśmy egzystencjonalizmy...

bosik - śnieg jest na jednym placu, na drugim nie. Dzisiaj jadę na drugi, więc jest szansa, że poćwiczymy. No, chyba, że będzie lało...

A zimy i śniegu serdecznie nienawidzę... :angryy:

Myślę Ali że dzisiaj już nadrobisz .....a wręcz jestem pewny......:evil_lol: :evil_lol:

A co do ćwiczeń to zyczę Wam obu pogody i fajnej ekipy , Deryś będzie brylował nad innymi.....:multi: :multi: :lol:

Posted

[quote name='gugu']Bosik to ten sam Basenji :smile:
A fotki były robione po trymowanku :lol: ,jakbyś ja teraz zobaczył to.... :roll: ,zarosnieta po zimie strasznie,ale nie długo wybieramy sie salonu pieknosci :smile:

W wawie pieknie i ciepło :multi:
Zycze miłego dnia!!!

Gugu , z taką lalunią jak Kikuś to tylko można jechać do salonu piękności
Czekam na fotki i pozdrawiam.....z Jazonkiem oczywiście

Posted

[quote name='zadziorny']Witajcie :lol:
A u nas dla odmiany od rana siąpi deszczyk :shake:, a prognozy mówiły o słonecznej pogodzie :mad: :angryy:

zadziorny , jest sporo chmur jednak u mnie świeci słonko, słabo , bo słabo, ale zawsze coś :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Ważne że nie siąpi.....:lol: :multi:

Posted

Ibolya napisał(a):
moja siostra chciałaby kupić yoreka "bez papierow"

:nono: tanio i bez papierów mogę jej załatwić pięknego kundelka z najbliższego schroniska... :cool3:
zadziorny napisał(a):
U mnie teraz już też świeci

U mnie też coś świeci, ale chmur nie brakuje, pewnie jeszcze coś spadnie... Dzisiaj na porannym spacerku zboczyłam z Kreską na rozległy trawnik, który przy bliższym poznaniu okazał się być jeziorem :diabloti: Żeby było smieszniej, akurat przechodził jakiś piesek, więc Kreseczka czym prędzej położyła się na środku bajora, zeby się na pieska zaczaić :mad: Pomyśleć, że parę dni temu ją kąpałam... :shake:

Posted

coztego napisał(a):
Dzisiaj na porannym spacerku zboczyłam z Kreską na rozległy trawnik, który przy bliższym poznaniu okazał się być jeziorem :diabloti: Żeby było smieszniej, akurat przechodził jakiś piesek, więc Kreseczka czym prędzej położyła się na środku bajora, zeby się na pieska zaczaić :mad: Pomyśleć, że parę dni temu ją kąpałam... :shake:
I właśnie dlatego się położyła, żeby pozbyć się tego "pasqdnego" zapachu szamponu :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='bos']Gugu , z taką lalunią jak Kikuś to tylko można jechać do salonu piękności
Czekam na fotki i pozdrawiam.....z Jazonkiem oczywiście

bosik bardzo dziekuje,miły komplemencik!!! :buzi: :calus: :buzi:

Fotki beda,napewno :smile:

Wymiziaj Jazonka od nas!!! :smile:

coztego ale fajowa przygoda!!! :evil_lol: ;)

Posted

Bos Jestes Nadwornym Kronikarzem, Foty boskie, ale bez Twojego wspaniałego, śmiesznego komentarz byłyby nieco suchawe.
Swojego gifa możesz oglądnąc na tej stronce, na English meny, w dziale gnomy, tam go znalazłam. Nie ma co go dawać bo zmienia sie w reklamę:placz: http://www.1polly.nl/

Dla panow z okazji 1 kwietnia przesyłam via Zadziorny Nowoczesny cennik:evil_lol:

Posted

Brawo, Coztego Ten czerwony to nasz Bosik.
Jakiego fortelu użyłaś, że można to oglądać? Napisz na prv, jeśli to ściśle tajne.

Posted

gugu- fajowy ten fotkoy reporta z Kiką:multi:
Ibola - strasznie mi przykro ...okropna historia:shake:
twoja siostra myśli o yorku bez papierów.. no nie wiem przemyślcie to, a może niech siostra wejdze na forum o yorkach tam jest tyle różności a przede wszystkim dużo rozczrowań jeśli chodzi o zakup psiaków bez papierów z nieznanych hodowli..

coztego - haha tak ten ostatnito wypisz wymaluj bosik:cool3:
Taprzygoda z kałużą...hi,hi pewnie Kreska ma swój pomysł na pielęgnacje sierści
a u nas jest taka paskudna pogoda...i bawi się ze mną w kotka i myszkę
kusi mnie słoneczkiem a gdy wychodze z Vigo i dochodzimy do boiska
to zaczyna padać a jednego dnia to nawet dostalismy gradem wielkości grochu po głowie:angryy: codziennie wracam mokra a Vigusiowi te jego sztywne
proste kłaki zaczeły się kręcic od deszczówki:crazyeye:

Posted

borsaf napisał(a):

Jakiego fortelu użyłaś, że można to oglądać? Napisz na prv, jeśli to ściśle tajne.

Zapisałam sobie krasnala z tej Twojej stronki na komputerze, a następnie wrzuciłam na inny serwer (np. na żabę) i na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='borsaf']Bos Jestes Nadwornym Kronikarzem, Foty boskie, ale bez Twojego wspaniałego, śmiesznego komentarz byłyby nieco suchawe.
Swojego gifa możesz oglądnąc na tej stronce, na English meny, w dziale gnomy, tam go znalazłam. Nie ma co go dawać bo zmienia sie w reklamę:placz: http://www.1polly.nl
Borsaf o tego GIF-a Ci chodziło:

:hmmmm: :niewiem:

[quote name='borsaf'] Dla panow z okazji 1 kwietnia przesyłam via Zadziorny Nowoczesny cennik:evil_lol: Już lecę na pocztę :lol: ;)

Posted

Borsafpooooszłoooo :evil_lol: :eviltong:

Tak jak już pisała coztego, jak jesteś na stronie z GIF-ami to klikasz tego, który Ci się podoba prawym klawiszem myszy i z pojawiającego się okna wybierasz opcję: "Zapisz obrazek jako...". Najlepiej zapisać na pulpicie, żeby później nie trzeba go było szukać po wszystkich katalogach ;). Jak masz go już na dysku, to przepuszczasz przez "żabę" lub inny tego typu serwer i wklejasz na dogo :lol:. Proste :cool1:. Znalazłem też vigora :evil_lol::

Posted

Bardzo mi milo że mnie dziewczyny do skrzatow przyrównujecie , dobrze że nie do trutniów......:evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Po za tym ślę Wam wszystkim.......:loveu::buzi: :calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...