zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 coztego napisał(a):A macie jakieś wolne miejsce w samochodzie? :razz: Dla Ciebie miejsce w samochodzie ZAWSZE się znajdzie :cool3: :eviltong: ;)
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 nie wiem, może cos poknociłam ale wstawiając tego gifka zrobiłam podgląd i był??? Powinien byc krasnoludek przy kompie:lol: Najlepiej, że cytując mnie pokazuje sie gifek? Tylko u mnie?
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Borsaf pojawia się jedynie banner z napisem u góry "Computertips.info", a pod spodem naprzemiennie zmieniający się tekst "homepage en netwerk" i "Tips, truuks en alles voor je" :mad: :shake: :diabloti:
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fakt, jak sie krasnoludek nie wyświetli to tekst nie ma sensu. Zaintrygowalo mnie to i spróbowałam przejśc na Fx przeglądarkę ... i tu leży pies pogrzebany. Fx wyświetla i u mnie tylko jakis bannerek, a opera wyświetla gifka. Nie wiem, czy IE wyswietli? Zanim dograłam sobie moja ulubiona operę tez właśnie dla tej strony miałam w Fx dodać jakies wtyczki bo sie nie otwierała. W operze nie mam problemów z otwarciem strony. Trudno, dogomaniacy, najlepiej miec dwie przeglądarki.:lol:
vigor_junior Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='borsaf']Fakt, jak sie krasnoludek nie wyświetli to tekst nie ma sensu. Zaintrygowalo mnie to i spróbowałam przejśc na Fx przeglądarkę ... i tu leży pies pogrzebany. Fx wyświetla i u mnie tylko jakis bannerek, a opera wyświetla gifka. Nie wiem, czy IE wyswietli? Zanim dograłam sobie moja ulubiona operę tez właśnie dla tej strony miałam w Fx dodać jakies wtyczki bo sie nie otwierała. W operze nie mam problemów z otwarciem strony. Trudno, dogomaniacy, najlepiej miec dwie przeglądarki.:lol: A po co dwie? Ja na FX ogladam wszystko i zawsze wszystko dobrze wyglada. Pozostałe przegladarki sluza mi jedynie do testowania poprawnosci wyswietlania niektorych stron www jakie czasem uda mi sie popelnic. :p Fx potrzebuje tylko wtyczke do materiałów typu Flash oraz Jave... gify i reszta hula bez zadnych dodatkowych wtyczek. a skrzaty... znalazlem pare i czy działaja widac pod spodem... skrzaty skasowane bo zamiast skrzatow wywala reklame !!!! to własnie te ktore wstawic chciała borsaf. cos sie musialo pomieszac bo skrzata przy komputerku tam nie ma :)
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Vigor junior hihihi, yeraz ja widze tylko bannerki. To chyba cos z tą stronką jest nie tak. Próbowałam oglądnąc przez Fx ale tez bannerki, tylko na tej przeglądarce jest jeszcze dopisany przez Ciebie link do strony, Pollycostam. N operze sie post rozjechał i dopisu już nie ma. Ale cuda i dziwy.
vigor_junior Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 tak jest skrzaty sa lekko zablokwoane... zamiast nich wywala reklame:D hyhy...
coztego Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 zadziorny napisał(a):Dla Ciebie miejsce w samochodzie ZAWSZE się znajdzie :cool3: :eviltong: ;) Duży bagażnik masz? :razz: Ja myślę, ze z tymi krasnalami jest tak, że pokazują się raz, czy dwa, a przy kolejnym pobraniu zamieniają się w reklamę :cool3:
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Borsaf, vigor_junior w IE6.0 też jest tylko reklama :mad: :angryy: :evilbat:
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 coztego napisał(a):zadziorny napisał(a): Dla Ciebie miejsce w samochodzie ZAWSZE się znajdzie :cool3: :eviltong: ;)Duży bagażnik masz? :razz: Po złożeniu tylnej kanapy baaaardzo :cool3:. Do tego stopnia że mieszczę tam rower o 28'' kołach :eviltong: ;)
vigor_junior Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 moim zdaniem te gif'y to podpucha :diabloti: wrzucasz gif'a a na stronie jest reklama... :mad:
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Macie rację, te gify to podpucha, mnie też juz zamienily sie w reklamę:placz: A taki był ładny Koszałek Opałek. Znajdę Bosowi innego, może równie ładnego.
tunio Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fritz,jest tak jak mowi Flaire.W koncu Malca za Chiny Ludowe nie da sie pod welsha podciagnac...Mix airedala jeszcze ujdzie,ale welsha to byloby juz lekkie przegiecie... :lol: BTW.Bos,reportaz rewelacyjny,ale niech no ja Cie dorwe za ten rzekomy gwizd...:diabloti: :lol: BTW2.Zas osoby cieszace sie piekna pogoda (wprawdzie u nas nie jest taka piekna,bo niesamowicie wieje,ale moze u Was jest lepiej...) musze zmartwic.Jutro ma lac,lac i jeszcze raz lac...:shake: BTW3.zadziorny napisał(a):Po złożeniu tylnej kanapy baaaardzo :cool3:. Do tego stopnia że mieszczę tam rower o 28'' kołach :eviltong: ;) Apropo podrozy w bagazniku...Mnie sie zdarzylo z jednej z wystaw wracac w taki sposob...Tak wiec jestem zywym dowodem,ze idzie to przezyc :cool3:
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='gugu']bosik relacja z Katowic odjazdowa!!! :multi: :multi: :multi: Suer sprawa,nie byc tam a poznac dogomaniaków!! :evil_lol: :p Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :multi: Hej gugu , jak miło że Cię widzę , próbowałem nawet Cię życzeniami przywołać.....ale widzę że fotki były trafione , bo się zjawiłaś. Poczekaj no jak przyjedziemy do Warszawy.........to będzie dopiero......już się nie mogę nacieszyć.........:diabloti: :razz: Niechciał bym Was zanudzać swoimi wypocinami za bardzo. Zadziorny już pokazał weszterriery na wystawie więc ja by się nie dublując starałem się trochę od innej strony pokazac dogomaniaków przy ciężkiej pracy.....a że było tak naprawdę zobaczcie sami........niektórych dosłownie ścięło z nóg.... ;) nie tylko ze zmęczenia ale i z powodu powalającego stroju sędziny......:diabloti: ;) ;)
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='vigor']Witam! Serdeczne dzięki za trzymanko kciukasów, za życzenia powrotu do zdrowia. [SIZE=2]Jest ok (ale odlożenie w czasie pójścia do szpitala spowodowałoby komplikacje, bo już był stan zapalny mimo że nic mnie nie bolało). Vigor jak to dobrze że już doczłapałeś do kompa , i ze zdrówkiem lepiej. Wracaj chłopie szybko do pełni sił...........:multi: :multi: :razz:
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 coztego napisał(a):.. :roll: Tak patrzę na Fukę i Nitencję z zazdrością... chyba wrócę do krótkiej fryzurki :cool3: i :evil_lol: Ani mi się waż..........:mad: :mad: :cool3:
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='zadziorny']I nie gryziemy (w przeciwieństwie do naszych piesów :evil_lol:):mad: :cool3: ;) No bardzo słusznie , mam dziurę w nogawce spodni po Katowicach.....:eviltong::mad:
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='zadziorny'] [quote name='coztego'] A macie jakieś wolne miejsce w samochodzie? :razz: Dla Ciebie miejsce w samochodzie ZAWSZE się znajdzie :cool3: :eviltong: ;) Jeszcze raz powtórzę.....ZAWSZE :diabloti: :lol: :lol: :multi: :multi:
coztego Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='bos']Ani mi się waż..........:mad: :mad: :cool3: bos, co Ty tam wiesz o włosach? :evil_lol: Nawet mnie w krótkich nigdy nie widziałeś :eviltong: [quote name='carragan']Jutro ma lac,lac i jeszcze raz lac... Nie gadaj?! :crazyeye: Dzisiaj nie poszłyśmy z Kreśką biegać, bo nasza łąka jeszcze pewnie mokra... liczyłam na to, że dzisiaj w słoneczku przeschnie i jutro ruszymy do galopu... :shake:
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='coztego']bos, co Ty tam wiesz o włosach? :evil_lol: Nawet mnie w krótkich nigdy nie widziałeś :eviltong: ... :shake: No poczekaj , poczekaj........:diabloti: :evil_lol: :razz: ;) Aha , dzięki za link do wklejania fotek.......wydaję się mniej zawodny od żaby......:eviltong: ;) Ja jednak nie mogę nic pochwalić bo się zaraz spiep....oby nie:diabloti: :eviltong: :evil_lol:
tunio Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 coztego napisał(a): Nie gadaj?! :crazyeye: Dzisiaj nie poszłyśmy z Kreśką biegać, bo nasza łąka jeszcze pewnie mokra... liczyłam na to, że dzisiaj w słoneczku przeschnie i jutro ruszymy do galopu... :shake: Trzeba miec nadzieje,ze meteorolodzy sie pomylili :evil_lol: A co do wysychania to my lazimy jakby nigdy nic,ale mam wysokie kalosze i kurtke nieprzemakalna.Gdyby do tego jeszcze dodac hak rybacki,to jak nic moglabym robic za morderce z "Koszmaru minionego lata"...:diabloti:
bos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dziewczyny , od soboty ma być słonko......:evil_lol: :diabloti:
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Bos, Ty tu o słonku nie nawijaj, tylko dawaj resztę fot :mad: :shake: :diabloti:
Flaire Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 bos napisał(a):Dziewczyny , od soboty ma być słonko......:evil_lol: :diabloti:bosik, my mamy słonko na okrągło...: CIEBIE! :evil_lol:
Nitencja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Mysmy tez sprawdzali jak dzis na lakach jest :) Po takim spacerze psy uszy mialy w blocie a ja sie cala wytaplalam bo sie przewrcoilam i moi obroncy po mnie poskakali. Bylo bosko :diabloti: hmmmmm ja nie gryze ale moge kopac :cool3: BOs a czy to pierwsze zdjecie wyszlo ?? Wiesz ktore :) i dawaj fotki :mad:
Recommended Posts