bos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Klub dogomaniaków się powiększał......od prawej : zadziorny , bogula, wypięta nitencja...oraz bo , która zauważyla innych dogomaniaków i przywoływała ich gwizdając......:evil_lol: :lol:....gwizd usłyszała carragan , która nie wiem dlaczego........:eviltong: :diabloti:.....okupowała wlaśnie ten rejon wystawy......:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :razz: :multi: :multi:.....oraz Flaire .Ona to z usmiechem na twarzy podjechała do bo gratulując jej tak donośnego gwizdu. Tak nawiasem gdyby nie bo i jej gwizd , to Flaire mogła by nas nie zauważyć.........:diabloti: ;)
bos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 W międzyczasie bogula zastanawiała się czy nie kupić sobie takiego Maleństwa.......hihihihihi ;) a była tak mocno zainteresowana , że w pewnym momencie sięgnęła do torby po pieniądze by kupić Maleństwo........ :lol: carragan się nie zgodziła zaproponowała jednak mniejszy kaliber....... :eviltong: :razz:
zadziorny Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nawijaj bos, nawijaj :lol:. Dobrze Ci idzie :eviltong: :evil_lol:
Nitencja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Bylam w Rumunii i jakos zyje to po pierwsze :) mam psy rumunskie ktore jak widac daja niezle popalic na wystawach to po drugie . NIe jest tak zle jak z opowiadan slychac. Rumunii sa bardzo przyjazni i pomocni i mozna sie dogadac nie znajac jezyka :lol: Trzeba tylko uwazac na osly na drogach ...... ale to juz inna historia. W koncu Rumunia ma wejsc do Unii w 2007 :) Ja zostalam przez Vlad troche podgryziona wiec pewnie dlatego tak T.Mures lubie i mysle o kolejnych czarno-rudych wampirkach stamtad. :razz:
bos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Klatka Flaire wzbudzała zainteresowanie gapiów...... ;) ona sama również znalazła się w kregu zainteresowania , słuchano jej na kucąco ..............:evil_lol: ;) a Api od razu poszła przywitać Alexa i Roxi....... ;).........swoją drogą Api bardzo mi sie podobała :multi: :lol: Tak , tak nie pomyliliście się ,dziewczyna z lewej to coztego obok zadziorny i nitencja no i chuchająca z zimna na palce to Flaire :lol: :lol:
coztego Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 No, nareszcie bos, już myślałam, że jednak skasowałam fotki, kiedy bawiłam się aparatem :evil_lol:
bos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Po jakimś czasie zauważylem że dojechała do nas Fuka. Spotkała się w holu z Flaire i o czymś rozmawiały , Flaire bacznie się jej przyglądała...............co wzbudziło i moje zaciekawienie . Postanowiłem czekać na rozwój wydarzeń...... ;) nie trwało to długo...........szybko podeszła coztego bacznie przyglądając się .............różowej spódnicy Fuki , a zadziorny nawet tę spódnicę fotografował...........tak był zachwycony :lol: :lol: :lol: ;).......potem przyszedł czas ma mizianie Api , pierwsza dorwała się coztego ;) ;) potem zadziorny...........ten to miał radochę , Api to pierwsza warszawianka jaką udało mu się przytulić.......:evil_lol: :eviltong:.......no i jeszcze tego tu brakowało ,świeżo trymowanego , tak się do że biednej Api przycisnął że oczy jej na wierzch wyszły.....:evil_lol: :eviltong: a jaki zadowolony ..........nie wiedząc czemu........:diabloti: ;)........cdn.......
bos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='coztego']No, nareszcie bos, już myślałam, że jednak skasowałam fotki, kiedy bawiłam się aparatem :evil_lol: Spokojnie coztego , zrobiłaś mi fajne fotki tylko........za bardzo prześwietliłaś mi włosy......hehehehehe.....:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :loveu: :loveu: :lol: :razz:
bos Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A tu mamy dwie niewiasty niebieskookie i jedną o piwnych oczkach...:evil_lol: :razz: ;) obie dziewczyny były niezniernie zadowolone ze swego poznania , mnie również było bardzo miło poznać mają imienniczkę bogulę oraz Flaire. :lol:.......obok do występu w ringu przygotowywał się nie kto inny jak jborowy.Tłumaczył Asikowi , że jak nie da czadu ,to zaprosi go do chińskiej restauracji........:evil_lol: :lol: przydała się ta rozmowa bo Asik zrozumiał i dostał ocenę doskonałą I lok. i CWC. :klacz::klacz:
Fritz Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Super foto relacja z katowic w waszym wykonaniu !!!!:multi: :multi: :multi: Az zaluje ze nie mam welsha tylko szkota!(z waszego powodu oczywiscie:)),tez bym tak chciala jak Wy !Znacie sie i widac ze lubicie i ze wszysko jest szczere i nie udawane w waszym kregu:) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje iz jako nie-welshiara czasem moge sie na wasze forum doczepic..:)bo na szkotach to cisza....
Flaire Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Fritz napisał(a):Az zaluje ze nie mam welsha tylko szkota!(z waszego powodu oczywiscie:)),tez bym tak chciala jak Wy !Znacie sie i widac ze lubicie i ze wszysko jest szczere i nie udawane w waszym kregu:) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje iz jako nie-welshiara czasem moge sie na wasze forum doczepic..Fritz, jak widać conajmniej z przykładu coztego, carragan i mojego, welsh wcale nie jest konieczny, żeby w tym zacnym gronie dobrze się czuć! :-) bos, zadziorny, muszę przyznać, że rozbroiliście mnie totalnie tymi wszystkimi zdjęciami Apiszona! Dzięki wielkie. :buzi: Widać babcie tak mają... ;-)
Mokka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Bos, super relacja :klacz: . Nareszcie ktoś rzeczowo i bezstronnie opisał, jak tam było, a nie takie tam... i takie różne...
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witajcie :lol: Po wczorajszym całodniowym deszczu, dzisiaj od rana świeci nam słoneczko :multi: :cool1:. Bos liczę na kontynuację fotoreportażu z Katowic :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Wind Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 bosik, Fajna fotorelacja :-) Czuje sie jakbym tam w piatek byla :cool3: Najfajniejsza rozmowa jborowego z Asikiem i nasz poranny, dobry duszek bogula z Malenstwem :loveu: Jak wiedze i Nitencja zalapala sie na ekskluzywny, indywidualny portrecik :razz: Fuka jak zwykle wygladala zachwycajaco ... nie ma sie teraz czemu dziwic, ze z Wystaw przywozi tyle medali i tytulow :cool3: Ali, W Twoje zdjecia pelne sniegu, az trudno bylo mi uwierzyc :crazyeye: Przypominaja bardziej gory, anizeli Trojmiasto ;) A u nas od rana slonko :-) Uporam sie z jednym zdjatkiem i lece szukac wiosny ;) W.
Mokka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Wind'] Fuka jak zwykle wygladala zachwycajaco ... nie ma sie teraz czemu dziwic, ze z Wystaw przywozi tyle medali i tytulow :cool3: Fuka, pilnuj się, zostałaś rozszyfrowana :lol: .
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witam, Od rana takie miody... u nas pochmurnie, nieco sie ochlodzilo, ale powoli sloneczko usiłuje sie przedrzeć. Fotorelacja z Katowic na śniadanko, to jest to! Czy taka zgrana banda teriromaniaków będzie na Swiatówce? Plisss, przyjeżdżajcie! Bos super komentarz, czekam na dalszy ciąg. Koszałek Opałek,kronikarz JKMości Terriera I
vigor Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witam! Serdeczne dzięki za trzymanko kciukasów, za życzenia powrotu do zdrowia. [SIZE=2]Jest ok (ale odlożenie w czasie pójścia do szpitala spowodowałoby komplikacje, bo już był stan zapalny mimo że nic mnie nie bolało). Diuna jest już dość grubawa, ma duży apetycik, troche biega po podwórku i lubi sobie pospać na sofie. Ahoj!
gugu Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 bosik relacja z Katowic odjazdowa!!! :multi: :multi: :multi: Suer sprawa,nie byc tam a poznac dogomaniaków!! :evil_lol: :p Pozdrawiam wszystkich serdecznie! vigor super ze juz jestes w domciu,wracaj do formy szybciutko!!! :multi:
coztego Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='borsaf'] A co to? :crazyeye: Czy taka zgrana banda teriromaniaków będzie na Swiatówce? Pomarzyć dobra rzecz... :roll: Tak patrzę na Fukę i Nitencję z zazdrością... chyba wrócę do krótkiej fryzurki :cool3: Fritz, Flaire słusznie pisze, bez względu na rasę posiadanego psa, jesteśmy po prostu z natury tacy mili i sympatyczni :evil_lol:
Nitencja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 COztego wlosy maja do tego ze odrastaja :) BOs fotorelacja jak zwykle genialna :)
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='borsaf'] Czy taka zgrana banda teriromaniaków będzie na Swiatówce? Plisss, przyjeżdżajcie! My się z bosem wybieramy jak najbardziej :lol: :multi:. Tylko lojalnie i z duuuużym wyprzedzeniem ostrzegamy - znowu będziemy focić ile wlezie :cool3: :evil_lol: :diabloti: :eviltong:
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='coztego'] Fritz, Flaire słusznie pisze, bez względu na rasę posiadanego psa, jesteśmy po prostu z natury tacy mili i sympatyczni :evil_lol: I nie gryziemy (w przeciwieństwie do naszych piesów :evil_lol:):mad: :cool3: ;)
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Vigor witaj po przerwie :lol:. Wymiziaj wnusię ode mnie :loveu:. Dobrze, że apetyt już jej dopisuje :cool3: :cool1: :multi:
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Coztego Nie poznałaś Bosa?, Nadwornego kronikarza JKM krola Terriera I?
coztego Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='borsaf']Coztego Nie poznałaś Bosa?, Nadwornego kronikarza JKM krola Terriera I? Nie poznałam, bo mnie się pokazuje tylko jakiś banerek z napisem computertips.info :hmmmm: [quote name='zadziorny']My się z bosem wybieramy jak najbardziej A macie jakieś wolne miejsce w samochodzie? :razz: Nitencja, przez to, że odrastają ciągle trzeba mysleć co z nimi zrobić :angryy:
Recommended Posts