jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Ibolya']Po węgiersku Marosvásárhely :cool3: :cool3: heh, a piękne jest rzeczywiście. Miłej środy Dogomaniacy. W T.Mures nie byłem. Tylko Brasov i okolice. No to tym bardziej warto przemyśleć wyjazd. Zwłaszcza, ze jest to taka ciekawa okolica Rumunii, gdzie nazwy miast są węgierskie a i tak wszyscy od dziecka mówią po niemiecku. Nitencja - a gdzie tu obraza?
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 bos -ik ! Śpisz? Czy tak bardzo się zamyśliłeś? Nie przesadzaj, może rozboleć Cię główka.
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hej, co jest? Pozalewało Was wszystkich? Coś w TV mówią o stanach powodziowych na Śląsku, ale, żeby aż tak? Qrcze, jak mam trochę czasu i dogomania chodzi normalnie to Was akurat nie ma. Sam se będę pisał, a co mi tam.
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Moje szczylki, na parę dni przed "odlotem": MORY MORIS MISIA MIRA
Wind Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jborowy, Alez wyrosly te feniaki :loveu: A pamietam jak byly malymi krecikami :cool3: Smutny czas rozstania przed Wami ... ale coz nowe domki czekaja :-) Gdy tak patrze na te maluchy, to cos mi sie zdaje ze zbliza sie czas poczatku szukania jakiegos szczyla do komletu dla Majutka :cool3: Pewnie potrwa to cale wieki, ale czas zaczac sie rozgladac :razz:
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nowe domki i nowi znajomi. To jest w tym "interesie" najfajniejsze. Ludzie kochajacy psiaki są wspaniali w każdym aspekcie, nawet jak obiecają drivera do ATI i se potem zapomną :):)
Wind Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jborowy napisał(a):Nowe domki i nowi znajomi. To jest w tym "interesie" najfajniejsze. Ludzie kochajacy psiaki są wspaniali w każdym aspekcie, nawet jak obiecają drivera do ATI i se potem zapomną :):) :flaming: Od dzisiaj przestaje jesc maslo, tluszcze zwierzece, slodycze a wszystko co mam zrobic bede zapisywac na (jak to mowi moja kumpela) oczojebnych karteczkach :cool1: jborowy, juz wpisuje w karnecik i bedac u mamy skopiuje ten driver. Wybacz please :modla: :modla: :modla:
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kora z miłorzębu japońskiego, jest najlepsza. Wind - nie ma sprawy, przecież pisałem, że od trzech lat daję sobie radę w W98SE, to moge tak dalej. Napisałem sobie, od tak bo nikt nie chciał ze mną dzisiaj gadać. A tu taka sympatyczna niespodzianka. Miałaś być w Katowicach, jakoś Cię nie dostrzegłem?!?
Wind Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jborowy, Bylam, ale niestety tylko w sobote. Przyjechalam specjalnie fotografowac i dopingowac moja druzyne flyball. Dali czadu a ja zrobilam mala fotorelacje. Niestety sprawy zawodowe zablokowaly moj przyjazd na piatek :( Z tego co przeczytalam Dogomaniacy poradzili sobie swietnie czego mocno GRATULUJE :loveu:
pszym Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nitencja napisał(a):jborowy nie obrazaj mi przodkow moich waliczykow :) One w koncu tez z kraju Drakuli a ja ........kurde chyba tez zostalam pokąsana :) . Samo T.Mures jest pieeeeekne. Warto jechac :) Ja się też wybieram na tą wystawę... Może zbierzemy jakąś porządna ekipę i zdobędziemy razem zamek Drakuli? Zapisy są do 15.07, więc mamy jeszcze czas...:razz:
pszym Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [LEFT]A tak zapytam...Czy T.Mures to nie jest przypadkiem Siedmiogród?[/LEFT]
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Przypadkiem, tak. Siedmiogród, Transsylwania, Draculaland.Jednym słowem koniec Karpat i koniec świata zarazem.
Ibolya Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='pszym']A tak zapytam...Czy T.Mures to nie jest przypadkiem Siedmiogród? Oczywiście, że Siedmiogród. Po węgiersku Erdély :cool3: :cool3: :cool3: , heh.
Ali26762 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Heyka :) Wczoraj całe popołudnie i wieczór przesiedziałam przy smochodzie. Odpaliłam go, umyłam, bo stał od początku listopada, a na dzisiaj był mi niezbędzny, bowiem ZAINAUGUROWALIŚMY DZISIAJ Z DERYSIEM SEZON SZKOLENIOWY :multi: :multi: :multi: Moja psineczka kochana prześlicznie ćwiczyła, aż byłam zdumiona, bo przez całą zimę mieliśmy ferie i robiliśmy NIC. W szkole wszyscy zrobili wieeeeelkie oczy, bo Derylek poszedł na zajęcia dla absolwentów, czyli takie bez taryfy ulgowej. Kapitalnie dał sobie radę wśród obcych psów, chodził przy nodze, zostawał bez żadnego kłopotu. Po 45 minutach nieustannej grupówki zaczął się lekko dekoncentrować. On nigdy nie miał tak intensywnych ćwiczeń przez tak długi czas - pod okiem zach były częste przerwy, a tu przerwy nie było w ogóle. Kolejne zajęcia w sobotę, mam nadzieję, że też się malec dzielnie spisze :) Ach, jaka jestem dumna ze swojego "synusia" :loveu:
jborowy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='pszym']Ja się też wybieram na tą wystawę... Może zbierzemy jakąś porządna ekipę i zdobędziemy razem zamek Drakuli? Zapisy są do 15.07, więc mamy jeszcze czas...:razz: Ja w to wchodzę, zacznijmy rozpatrywać kto by chciał jechać i z jakimi sierściuchami? piszcie mi na jborowy@pro.onet.pl na razie widzę, że zarysowuje się linia: Wa-wa Radom Krosno Vranov n/Toplou Satu Mare Brasov Ślązoków możemy, gdzieś po drodze adoptować, albo się sami przefaksują.
Wind Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ali, Alez sie ciesze, ze tak Wam dobrze poszlo :multi: Jak widac nauka nie poszla w las ;) Cos czuje, ze zaszufladkowano Was pod haslem PRYMUSI :cool3: Mam nadzieje, ze po kazdym szkoleniu bedziesz nam dostarczac tak dobrych wiesci! Moja trenerka od obedience, tez zawyrokowala iz "dosc tego lenistwa". Zaczynamy wiec regularne treningi :cool3: Ciekawe co powie na nasze wygibasy z nowym podejsciem do aportu :evil_lol: Tak czy siak brakowalo mi tych lekcji i ciesze sie, ze zima w koncu odpuscila :p Gosia, A Wy kiedy zaczynacie lekcje? W czerwcu maja byc zawody obedience w Krakowie :cool3: W.
Ali26762 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Ali :-o Zmieniłaś szkołę? Nieee, dołożyłam sobie tylko zajęć :D Zajęcia absolwenckie są fajne, bo za każdym razem przychodzą na nie inne psy, a to ma być przygotowanie do wystaw. My spotykamy się w niedzielę, o 11 na placu związkowym, nie martw się. Ja tam dzisiaj byłam, później wkleję fotki :)
Ali26762 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Wind']Ali, Alez sie ciesze, ze tak Wam dobrze poszlo :multi: Jak widac nauka nie poszla w las ;) Cos czuje, ze zaszufladkowano Was pod haslem PRYMUSI :cool3: Mam nadzieje, ze po kazdym szkoleniu bedziesz nam dostarczac tak dobrych wiesci! Prymusami to my nie jesteśmy i nie będziemy. Ale dzisiaj naprawdę było super i oby tak dalej. Jeśli będzie się czym chwalić, to oczywiście chwalić się będę, a raczej będę chwalić Paszczaczka :) [quote name='Wind']Moja trenerka od obedience, tez zawyrokowala iz "dosc tego lenistwa". Zaczynamy wiec regularne treningi :cool3: Ciekawe co powie na nasze wygibasy z nowym podejsciem do aportu :evil_lol: Tak czy siak brakowalo mi tych lekcji i ciesze sie, ze zima w koncu odpuscila :p Oooo, ja też się cieszę! Nareszcie! Dzisiaj w ogóle jest upał. Ludzie chodzą po ulicy z kurtkami pod pachą, słoneczko świeci - prawdziwa wiosna. Nawet posiedziałam sobie pół godziny na placu szkoleniowym na ławce po zajęciach, tak było przyjemnie. A później pojechałam na plac związkowy i mnie lekko zatkało, bo wyglądał tak: Do domu wróciłam w kompletnie przemoczonych butach i spodniach, ale za to ze szczęśliwym psem :)
pszym Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gdzie Ty masz tem plac szkoleniowy??? W Szczyrku???:razz:
vigor_junior Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 elo elo ekipa! Melduje że vigor jest juz w domu i elegancko się wyleguje! Wszystkich serdecznie pozdrawia i dziękuje za wszystkie życzenia! Jutro vigor podejmie próbę zdobycia komputera na poddaszu w domu:). 3majcie kciukasy za udany atak na "szczyt" :p
Nitencja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 hm to jak do sierpnia dacie mi szybki przepis jak sie sklonowac to ja tez jade :) W tym czasi wypada mi sedziowanie i jakos sie nie da byc w 2 miejscach naraz :(
Ali26762 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 pszym napisał(a):Gdzie Ty masz tem plac szkoleniowy??? W Szczyrku???:razz: Nie, w Oliwie koło zoo :diabloti:
zadziorny Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Ali26762'] A później pojechałam na plac związkowy i mnie lekko zatkało, bo wyglądał tak: Ale fajna zima :multi:. U nas po śniegu już nie ma śladu :shake:, a do tego cały dzień leje :mad: :angryy: :-(
zadziorny Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='vigor_junior'] Jutro vigor podejmie próbę zdobycia komputera na poddaszu w domu:). 3majcie kciukasy za udany atak na "szczyt" :p Oczywiście 3mamy :thumbs:. A dlaczego nie dzisiaj :hmmmm: :niewiem: :mad:
Recommended Posts