Nitencja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Bos slonko ........... to ty nic nie wiesz ?? http://www.draculadogshow.com
jborowy Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bos - przemyśl tę sprawę. Ja biorę Panią Borową, aby pokazać Rumunom,że Drakula to mały pryszcz.
Ibolya Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='swallow']Ibolya i wszyscy którzy macie bezpośredni kontakt z Vigorem przekażcie mu, że lektura z Płocka już wysłana i jutro powinna dotrzeć, także będzie co miał robić w szpitalu jeśli coś z tymi panienkami nie wypali :evil_lol: Życzymy duuuużo zdrówka !!!!! O'k, wszystko przekazane. vigor dziękuje wszystkim za trzymanie kciukasów i za życzenia zdrówka. Czuje się dobrze, Wszystkich serdecznie pozdrawia :multi::multi::multi:
jborowy Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 zaraz, zaraz.... co to znaczy "czuje się dobrze, wszystkich serdecznie pozdrawia". Taż to brzmi jak komunikat z Biełarasji...???? A co z tymi dziewczynami co się vigor na nie wybierał? Ocenzurowano .... dawać mi tu zaraz kawałek prawdziwego reportaża, albo idziemy rozbijać namioty w Lublinie.
Ali26762 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Aga - piję za Twoją 2000 notkę! :drinka: :drinka: :drinka: :facelick: Od razu karniaka strzeliłam, a co! Żeby nie było :D
bos Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Nitencja']Bos slonko ........... to ty nic nie wiesz ?? http://www.draculadogshow.com Nitencja , dzięki...teraz już wiem :diabloti: Jborowy, teraz juz wiem czemu ciągnie Cię w rodzinne strony , Vlad to rodzina tylko z wiekszym owłosieniem
Ibolya Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dzień dobry Wszystkim :multi: Słuchajcie, chyba mi się termometr popsuł :crazyeye::crazyeye: U nas +10C, możliwe to ? Miłego wtorku Dogomaniacy :multi::multi:
Flaire Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Ibolya']U nas +10C, możliwe to ?Qrcze, nie wiem, w co się ubrać!
zadziorny Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ibolya możliwe :roll:. U nas wczoraj było +15 :lol: :cool3: :cool1:
pszym Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Flaire napisał(a):Qrcze, nie wiem, w co się ubrać! w bikini! :crazyeye:
swallow Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 pszym - DOBRE hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ibolya Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='swallow']pszym - DOBRE hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No, w Warszawie prawie by się udało, bo świeci pieknie słoneczko :lol: :lol:
coztego Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 U nas w tej chwili +16 w cieniu :multi: :multi: :multi: Korzystając ze słoneczka i ciepełka, wyprałam sukę! Brudna już była okropnie po tej dłuuuugiej zimie. Teraz jest piękna... no, będzie piękna za jakiś czas, bo na razie wygląda jak zmokły kurczak :evil_lol: Zaraz wypiorę też szeleczki i posłanko... jak szaleć to szaleć :cool3:
zadziorny Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A u nas właśnie rozpadało się na całego :roll:. Leje jak z cebra :mad: (ale to nawet dobrze, ponieważ zmyje to śmierdzące wszechobecne g.... :angryy: :evilbat:)
coztego Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 U nas też leje... [quote name='zadziorny'](ale to nawet dobrze, ponieważ zmyje to śmierdzące wszechobecne g.... :angryy: :evilbat:) Też mam taką nadzieję... :angryy:
nikit1 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A my wczoraj poszliśmy na spacer do pobliskiego lasu i po 15 minutach myślałam, że się powieszę na mocnej gałęzi, albo przypalikuję się do dużego dębu i oddam w ofierze niedźwiedziom (w naszym stumilowym lesie chyba jednak nie ma niedźwiedzi..:roll: ). Borys tak się ucieszył z wiosny, że wskoczył w najbrudniejsza i najgłębszą kałużę, jaką zobaczył, Julka wlazła w błoto, a Rolnik chyba stwierdził, że chce być dalmatyńczykiem bo po tym błocie ganiał.:mad: :shake: Dodatkowo w drodze powrotnej złapał nas deszcz, który spowodował jeszcze większe ufaflunienie paszczurów.:flaming: Po powrocie ze spaceru cała trójca wylądowała w wannie na myciu podwozia i kół. Czy ktoś może mi przypomnieć uroki posiadania czworonogów :stupid: Na następny spacer zafoliuję je całe i tylko zrobię dziurkę na nozdrza :shake: a no i na "otwory wydalnicze"
Ibolya Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='zadziorny']A u nas właśnie rozpadało się na całego :roll:. Leje jak z cebra :mad: (ale to nawet dobrze, ponieważ zmyje to śmierdzące wszechobecne g.... :angryy: :evilbat:) U nas też by się przydało, bardzo :-o :-o :-o ja też już nie mogę na to patrzeć :shake: :shake: :shake: :shake: Właśnie sie zachmurzyło, może coś z tego będzie.
jborowy Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 nikit1 napisał(a):A my wczoraj poszliśmy na spacer do pobliskiego lasu i po 15 minutach myślałam, że się powieszę na mocnej gałęzi, albo przypalikuję się do dużego dębu i oddam w ofierze niedźwiedziom (w naszym stumilowym lesie chyba jednak nie ma niedźwiedzi..:roll: ). Niedźwiedzi to może i nie ma, ale jakiś misiek by się pewnie trafił.
jborowy Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 bos - z tą Rumunią to ja całkiem serio, nie dla jaj, jak mówił kogut do kury. Graf Vlad mocno niewytrymowany, Ty kupiłeś stół trymerski, jak go we dwóch weźmiemy w obroty to cienko będzie śpiewał. Ostro zacząłem namawiać Panią Borową, Ty też się zastanów. Okolice Brasov, zwłaszcza Poljana Brasov dość dobrze mi są znane z "poprzedniej epoki". Tam się pija "czujkę" na gorąco, z czajniczka, o czy nie wiedziały nawet Nitencja i bo. Sporo młodzieży jest też podobna do mnie, o czym, z kolei, nie wie Pani Borowa.
zadziorny Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witajcie :lol: Dzisiaj od rana leje :angryy:. Dogomaniacy - obudźcie się :mad:. Podano kawusię :kaffee_2: :cool3:
aga_ostaszewska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 zadziorny napisał(a):Witajcie :lol: Dzisiaj od rana leje :angryy:. Dogomaniacy - obudźcie się :mad:. Podano kawusię :kaffee_2: :cool3: U nas też leje, a raczej siąpi... Brrr... A za kawkę dziękujemy, chętnie się napijemy! :multi:
bo Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='jborowy']bos - z tą Rumunią to ja całkiem serio, nie dla jaj, jak mówił kogut do kury. Tam się pija "czujkę" na gorąco, z czajniczka, o czy nie wiedziały nawet Nitencja i bo. Pewno byłyśmy w innej części Rumunii:)
Nitencja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jborowy nie obrazaj mi przodkow moich waliczykow :) One w koncu tez z kraju Drakuli a ja ........kurde chyba tez zostalam pokąsana :) . Samo T.Mures jest pieeeeekne. Warto jechac :)
Ibolya Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Nitencja']...... Samo T.Mures jest pieeeeekne. Warto jechac :) Po węgiersku Marosvásárhely :cool3: :cool3: heh, a piękne jest rzeczywiście. Miłej środy Dogomaniacy.
Recommended Posts