Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taa :roll:, basen zaliczony, pobasenowe piffko tyż :cool3: i trza się powoli do snu szykować bo wstajemy jutro o godz. 6:00 :multi:. Ale się będzie działo :cool3: :evil_lol: :eviltong:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Dzięki, Flaire :)
Chciałam wykorzystać moją koleżankę, która będzie w kwietniu przez 2 tygodnie w Teksasie i poprosić ją, żeby mi przywiozła niebieskiego MacKnyfa, ale ona boi się płacić kartą, a ja nie mam takiej możliwości :(

Posted

Bardzo Ci dziękuję, Flaire :)

Po Katowicach przyślę Ci wszystkie namiary i oczywiście obiecuję natychmiast się rozliczyć.

Suuuper :multi: :multi: :multi:

Posted

Witam wszystkich w temn piękny słoneczny dzionek . Cudowna pogoda.............ahhhhh :lol:
Życzę miłego dnia a wystawcom samych doskonałych ocen.

Rano dziś bez kawy.Pozwolimy sobie na koffi trochę póżniej.

Posted

Witajcie :lol:
Dzisiejszy dzień zapowiada się bardzo dobrze. Od rana świeci nam słoneczko :multi:, temperatura -2 :cool1: i do tego za chwilę wybieram się na wystawę do Katowic :cool3: :sweetCyb:

Posted

Witam. Zadziorny nie wszyscy :)
My samochod mamy zamowiony na 9 :) Psy wykapane ja tez. tradycyjnie problemy z żołądkiem - od razu wiadomo ze wystawa :)

Posted

Wszystkim wystawiajacym w Katowicach, mocno zycze wspanialych ocen i medali :cool3: Kochani, nie dajcie sie! Dogomaniacy gora! :loveu:

Nitencjo, a moze zoladeczkowi jest cos potrzebne dla kurazu :cool3: Jakis soczek na przyklad, albo cus :cool3:

bosik,

Jak to bez kawy :crazyeye:

Kawa dla wszystkich

W.

Posted

Ho, ho, u nas też wyjątkowo słoneczko świeci.
Ja grzecznie siedzę w pracy za biureczkiem i tylko wirtualnie jestem na wystawie.
Kciuki dla wszystkich łelszo- i erdelo- maniaków :thumbs: .

Posted

Życze powodzenia w Katowicach i trzymam mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Ależ dziś piekna pogoda,niech juz tak zostanie!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

W Poznaniu tez słońce pieknie świeci,ale tylko dla zmylenia ewentualnych spacerowiczów, bo zimno jest jak ch...wieje paskudny wiatr a w nocy było chyba z -7stopni :angryy: Przez okno wygląda sie pieknie, gorzej na dwór wychodzi :mad:
Jak ktos będzie cos wiedział o wystawie, niech pisze, proszę ..ciekawa jestem jak naszym kudłaczom idzie ...

Posted

Hej, witam wszystkich bardzo serdecznie;

Własnie wszystko przeczytałam i baaaardzo dziękuję za trzymacie kciuków, łapek i pozytywne fluidy. Pomogło. Już z każdym dniem czuję się lepiej i operacja się udała. Miałam szczęście, bo miałam bardzo dobrego lekarza prowadzącego i dzięki temu wszystko poszło dobrze i sprawnie.

W miarę możliwości będę wpadać częściej, ale na razie mam słaby dostęp do komputera, bo mój mąż na nim pracuje.

Dex i Filo (mój kot) mało nie oszaleli ze szczęścia jak mnie zobaczyli po 1,5 tygodnia. Dex chce iść na spacer, a ja jeszcze nie mogę. No ale zabawy domowe też go sadysfakcjonują. Filo biega i stale mnie zaczepia lub siada i obserwuje. Fantastyczne zwierzaki.

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wsparcie i pozdrawiam serdecznie:lol::multi:

Dzięki!!!!!!!!!:-P Do usłyszenia w miarę możliwości

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
O ile biała nie wywinie numeru i cieczki nie dostanie.:roll: Ale nawet wtedy, bez niej, wpadnę się przywitać. :)

Wywinęła. :angryy: Dostała. :angryy: Podejrzewam, że ona czyta w nocy Dogo - i na dodatek jest złośliwa. :p

Trzymam kciuki w takim razie, żeby szytko Ci się, Ali, udało! :multi:

Magda - witaj! Cieszę się, że jest OK! :):):)

Ach!!Oczywiście mocno zaciskamy kciuki i pazurki za handlerów i terriery w Katowicach!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Heyka :)

Żyję, póki co, i nawet trzymam się samodzielnie na nogach...

Wczoraj zrobiłam krzywdę Derylowi, bo mu obcięłam nożyczkami wąsy, a ponieważ się kręcił, więc niechcąco uchlastałam kawałek brody... No i musiałam dociąć...
Mam teraz teriera bez brody :D
Dobrze, że włosy to nie zęby i odrastają :D

Magda - miło Cię widzieć na forum, wracaj szybko do pełnej formy :)

Gosia - lepiej, że teraz Luczkę "obdarzyło", niż w połowie kursu...

Posted

Witajcie tak wygladała stawka welshy w Katowicach

nr. 1681 ASTOR ze Svabenskeho Haje
1682 ARAMIS Palmira Pólnocy
1683 INVADER of Happytalis
1684 ELZA z Turzycowych Kniej
1685 ENOLA z Turzycowych kniej
1686 JOKASTA Z Psiego Chaosu
1687 VENI VIDI VICI of Happytalis
1688 CARIOCA z Turzycowych Kniej
1689 MALINKA z Turzycowych Kniej

Posted

Gratuluję wspaniałych ocen, lokat i tytułów.
U nas również sukces - Diuna od wczoraj wtrynia:eviltong: suchą karmę:lol::evil_lol::lol:.
I niech tak zostanie na wieki wieków. Dość mam tych przeróżnych jej udziwnień.

Posted

Diuna ty jedz i sie ciesz,niech pan się nie martwi!!! :multi:

Gratuluje zwyciężcom!!! :klacz::klacz::klacz: :laola:

Posted

Bos dzieki za wyniki welszy z Katowic, może przypadkiem masz też i airedale?? A może i jakies fotki się znajdą??

Gratulacje dla zwycięzców!!!!

Posted

Airedale już są na airedalach :lol: :cool3:. A co do fotek, to najpierw trzeba je przejrzeć i obrobić :roll:, a to może trochę potrwać (zrobiłem 225 zdjęć, a bos drugie tyle :cool3:) :cool1: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...