zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Bos, Twoje foty z naszego wspólnego spaceru wstawiłem tutaj :lol: :cool3: :eviltong: Borsaf już lecę na pocztę :lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Bogula, ja też się cieszę na spotkanie :multi: :cool3: :lol:
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A teraz coś, co dostałem od borsaf :evil_lol:: naprawdę dooobreee
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Heyka :) Wróciliśmy z Derysiem z placyku, gdzie moje dzielne zwierzątko uczyło się aportować patyczki. Wyglądało to tak, że wyrzucałam patyk, a Derylek ochoczo biegł do niego, podnosił i przybiegał z nim do mnie podgryzając ile wlezie, aż wióry szły. Po czym rzucał patyka byle gdzie i leciał do mnie po nagrodę. Ale dostawał tylko wtedy, gdy patyk znalazł się w moim zasięgu. Po kilku próbach osiągnęliśmy tyle, że Deryś przybiegał z patykem do mnie, wypluwał go tuż przy mnie, siadał i zadowolony czekał na nagródkę. Pierwsze koty za płoty, teraz tylko utrwalić te zachowania, a potem zacząć je modyfikować aż do wykonania prawidłowego aportu :D Nadmieniam, że nie używałam słów, które w przyszłości będą służyły jako komendy, na razie bawiliśmy się tylko, nie wymagałam też żadnej precyzji ze strony Derylka. Moim celem była zabawa JEDNYM patykiem. Przed chwilą dostałam SMS od Magdy. Pisze, że jest już w domu, zwierzaczki ucieszyły się bardzo na jej widok. Niestety ( ;) ) rodzinka pilnuje, żeby się nie forsowała, bo ona najchętniej zabrałaby Dexia na spacer. Nie może się odezwać na forum, ponieważ jej mąż wziął tydzień urlopu i pracę do domu, więc zajmuje komputer. Pozdrawia Was bardzo serdecznie i obiecuje, że jak tylko będzie mogła to się odezwie :)
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zadziorny - świetne te babcie z laptokiem, tradycyjnie oplułam monitor :D :D :D Masz piękną Gaję w podpisie, widać, że się naTrudziłeś :)
Gosia_i_Luka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zadziorny - super! :lol: :lol: :lol: Już poszło dalej. :cool3:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ali , wyslij SMSa do Magdy w naszym imieniu z życzeniami zdrowia :lol: :razz: Skoro nie może dojść do kompa , to niech przynajmniej czyta SMSy....:evil_lol: :razz:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zadziorny ......czy jutro się wybierasz do Katowic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....:cool3: bo ja nie wiem :evil_lol: :evil_lol: czy jechać :evil_lol: :evil_lol: :razz: :razz: :razz: ......a mieliśmy sobie walnąć piffko u Ciebie i pooglądać mecz na Eurosporcie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) :razz:
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 bos napisał(a):Ali , wyslij SMSa do Magdy w naszym imieniu z życzeniami zdrowia :lol: :razz: Skoro nie może dojść do kompa , to niech przynajmniej czyta SMSy....:evil_lol: :razz: Tak jest, szefie! SMS wyslany :)
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Bos, a baterie w aparacie naładowane? Zapasowe karty pamięci spakowane? :hmmmm: :mad: :cool3:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ali26762 napisał(a):Tak jest, szefie! SMS wyslany :) :loveu::megagrin::megagrin: :shiny: :shiny: :shiny: :D :D :D :D
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zadziorny napisał(a):Bos, a baterie w aparacie naładowane? Zapasowe karty pamięci spakowane? :hmmmm: :mad: :cool3: Kartę pamięci mam jedną , myslę że wystarczy , akumulator sie ładuje :evil_lol:
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 a ja potrzebuje jutro pomocy :( Moj wlasny ojciec zmienil dzis zdanie i nie jedzie na wystawe wiec potrzebne mi zywe statywy. Jest ktos chetny ??
Gosia_i_Luka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ali26762 napisał(a):Lecimy z Derylem przewietrzyć kitę :) Ta kita to chyba już mało podobna do kity? ;) A ostatnio (przedwczoraj bodajże) przechodziłam po Waszym domkiem i zastanawiałam się, czy nie wdepnąć rzucić okiem na nową wersję Derylka.:cool3: Ale mam nadzieję, że niedługo zobaczymy się na szkolonku?? O ile biała nie wywinie numeru i cieczki nie dostanie.:roll: Ale nawet wtedy, bez niej, wpadnę się przywitać. :)
Ibolya Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 ZA WSZYSTKICH STARTUJĄCYCH JUTRO W KATOWICACH :kciuki: :kciuki: :kciuki: Życzę wszystkim samych złotych medali, takich prawdziwych, i dużo, dużo sukcesów :thumbs::thumbs::thumbs: :Dog_run:
niedzwiedzica Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ali-dostałas mojego priva dzis pzred południem ? i znalazłaś ten adres ? jeśli chcesz, postaram się zadzwonic jutro do tego chłopaka , który mi trymery z USA pzrywoził i spytam ,jak płacił i jak długo szło, bo maile z tego okreu juz dawno wykasowałam i nie pamiętam ,co pisał.:oops:cos mi się kojarzy,że około tygodnia mu to zajęło i chyba karta płacił.
coztego Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Nitencja']a ja potrzebuje jutro pomocy :( Moj wlasny ojciec zmienil dzis zdanie i nie jedzie na wystawe wiec potrzebne mi zywe statywy. Jest ktos chetny ?? Ja bym się zgłosiła, ale nie jestem pewna jak to rozumieć, więc na wszelki wypadek siedzę cichutko :roll:
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Ta kita to chyba już mało podobna do kity? ;) A ostatnio (przedwczoraj bodajże) przechodziłam po Waszym domkiem i zastanawiałam się, czy nie wdepnąć rzucić okiem na nową wersję Derylka.:cool3: Ale mam nadzieję, że niedługo zobaczymy się na szkolonku?? O ile biała nie wywinie numeru i cieczki nie dostanie.:roll: Ale nawet wtedy, bez niej, wpadnę się przywitać. :) Nie wstąpiłaś? Żałuj! Ja też żałuję! Co do szkolenia to nie wiem jeszcze jak to będzie, mam trochę problemów, jak je rozwiążę to będę dopiero o tym myśleć. Póki co to czekam. Na wiosnę też.
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Ali-dostałas mojego priva dzis pzred południem ? i znalazłaś ten adres ? jeśli chcesz, postaram się zadzwonic jutro do tego chłopaka , który mi trymery z USA pzrywoził i spytam ,jak płacił i jak długo szło, bo maile z tego okreu juz dawno wykasowałam i nie pamiętam ,co pisał.:oops:cos mi się kojarzy,że około tygodnia mu to zajęło i chyba karta płacił. Dostałam, dziękuję :) . Napisałaś, że po południu ciąg dalszy, więc grzecznie czekałam. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to napisz do niego, proszę. Interesują mnie właśnie formy płatności. Najlepiej alternatywne do karty.
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Wszystkim stratującym w Katowicach życzymy sukcesów i trzymamy kciuki zazdroszcząc spotkania. Pozdrówcie bogulę serdecznie :)
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Wszystkim wystawiającym jutro i przez cały łykend dogomaniakom oraz ich pupilom życzymy samych sukcesów, medali, CWC, CACIB-ów, BOB-ów, BOG-ów i BIS-ów :cool3: :thumbs: :cool1:
Flaire Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Ali26762 napisał(a):Dostałam, dziękuję :) . Napisałaś, że po południu ciąg dalszy, więc grzecznie czekałam. Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to napisz do niego, proszę. Interesują mnie właśnie formy płatności. Najlepiej alternatywne do karty.Ali, jeśli potrzebujesz zamówić coś w USA to ewentualnie mogę pomóc.
Recommended Posts