zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A u nas pierwszy raz od kilku dni świeci piękne słoneczko :multi:. Temperaturka też niczego sobie -1 stopni :lol: :cool3: :cool1: Kawę już zaparzyłem :kaffee_2:. A gdzie bos się obcyndala :???: :hmmmm: :niewiem:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witajcie w ten mrożny poranek -3st.C Kawa zaliczona więc do pracy rodacy.....:evil_lol: Nie mogłem wczoraj nic napisać na dogo , serwer mnie nie puszczał :mad: :niewiem:. Dziś rano nie sprawdzałem.......zobaczy się jak wrócę z pracy :evil_lol: Vigorku zdrowia i szczęśliwego .......chlastanka............szybkiego gojenia :lol:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Magda, życzę zdrowia i szybkiego powrotu do perfekcyjnej kondycji. Ciekawe czy nasza Muza Inspiracji będzie na wystawie..............:lol: Ja muszę jeszcze załatwić urlop na jutro.......:cool3: jborowy , cosik mało o swoich sceniackach piszesz.......:roll: :cool3:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No i zadziorny zainspirowany, zrobił sobie fajny baner. Gaja jak malowana...:lol: Gdzie te foty o które wczoraj pytałeś........:crazyeye::eviltong: :p
coztego Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dzień Doberek! Słoneczko pięknie świeci, -2 stopnie, my już po spacerku... Suka własnie szaleje z mamusią :hmmmm: Czy ona kiedyś spoważnieje? A reczej: czy ONE kiedyś spoważnieją? :evil_lol: zadziorny napisał(a):Pewnie dlatego, że ma ustawione 20 postów na stronie, a my tylko 10 (wartość domyślna) Brawo Watsonie!!! :klacz: Idę cosik przekąsić, sniadanie to najwazniejszy posiłek w ciągu dnia :)
borsaf Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zadziorny Przyznam się, że ja blondynka i jak zobaczyłam tego terierka w podpisie to myślałam, że jakiegos gifa wstawiłeś i klikałam coby sie ruszał hihihi
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witaj nam Muzo Inspiracji :evil_lol: :cool3: Bos, coztego już dawno zaanonsowała swój osobisty udział w jutrzejszej wystawie :roll: :loveu:. Jako identyfikator (dla tych dogomaniaków, którzy jej nie rozpoznają) ma służyć Kreska :diabloti: :eviltong:
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Bos fotki wstawię w galerii :lol:. Muszę tylko je jeszcze przejrzeć i wybrać takie, których Ty wcześniej nie wstawiłeś :cool3: :cool1:
vigor Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witam! Dzięki za życzonka i trzymanie kciukasów za poniedziałkowe odwierty. Co wczoraj Diunie smakowało i zjadła ze smakiem dzisiaj jest beeeeee:placz::mad::placz:. Zapowiada się istny meksyk na najbliższe dni w sprawie karmienia Diuny. Wczoraj wziąłem ją na dłuższy spacer i był chyba ciut za długi, bo ostatni odcinek spaceru to było wleczenie się za mną ze spuszczoną głową. Jutrzejszym uczestnikom wystawy w Katowicach życzę sukcesów, pięknych opisów, miłych wrażeń i dla każdego czworonożnego pupila złotego medalu wzorem Włocławka.
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 pogoda zaczyna byc optymistyczna :-D. I slady wiosny mozna juz znalesc ( przebisniegi i te male fioletowe ;-) ) Roxy tez czuje wiosne w powietrzu i kopie we wszystkich doniczkach czym doprowadza babcie do rozpaczy :evil_lol: VIgor ja sobie zycze oby wystawa w Katowicach znow byla dobrze zorganizowana i zeby bylo super towarzystwo ( to bedzie na pewno) i zeby jednak medale byly rozdawane przepisowo :mad:
borsaf Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zadziorny doszlo 2x(hihihi, ściąga teraz za wszystkie nieprzepuszczone), i poszlo dalej do prawdziwego biura. A, co tam, niech sie dziewczyny posmieją.
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 coztego napisał(a): Brawo Watsonie!!! :klacz: Chyba powinno być: Sherlocku :hmmmm: :niewiem: :eviltong:
vigor Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 zadziorny napisał(a): Czy ktoś zauważył mój nowy podpis? :hmmmm: :niewiem:. Trochę się przy nim naTrudziłem ;), chociaż widnieje na nim Gaja :eviltong: Ach Babciu Gaju! Jaka gracja, jaki szyk - :lol::lol::lol:. Mnie coś mgli, mnie coś mdli i żarełko mi nie smakuje. Pa - Twoja wnuczka Diuna.
czapla Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja Was dzis pomecze:lol: , znaczy sie tych, ktorzy jada do Katowic - gdyby przypadkiem wpadl wam przed obiektyw aparatu jakis kerrak, to pstryknijcie zamiast odwracac z obrzydzeniem glowe:lol: Bede bardzo wdzieczna. No i zycze wszystkim wystawiajacym samych sukcesow i milych spotkan:p
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Czapla czemu z obrzydzeniem ?? Tam sa niektore kerraki ktore sama z zainteresowaniem zobacze bo widzialam jak byly mlode :)
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 czapla napisał(a):Ja Was dzis pomecze:lol: , znaczy sie tych, ktorzy jada do Katowic - gdyby przypadkiem wpadl wam przed obiektyw aparatu jakis kerrak, to pstryknijcie zamiast odwracac z obrzydzeniem glowe:lol: Dlaczego zaraz z obrzydzeniem :crazyeye: :shake: :mad:. Mnie się kerraki bardzo podobają :loveu: (znałem nawet jednego dzieścia lat temu :cool3:) :lol:
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja lubie wszystkie teriery :-D ale mam za maly dom by wszystkie w domu trzymac :evil_lol:
czapla Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No dobrze, dobrze, zartuje sobie przeciez;) :lol: juz sie tak nie oburzajcie, ale pamietajcie o mnie - plisss:modla: Mnie tez bardzo interesuja dwa Bheliomy, no i Elsa Adonis Star (przypuszczam, ze moze byc fajna) i nie mam pojecia co to Bart z Krepielnika. Reszte znam dosc dobrze. Myslalam, ze jednego Bhellioma zobacze na klubowce, ale go nie bylo:niedowia:
Flaire Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Kształt odpowiedni, charakterek również :diabloti: , tylko to sierść jakaś taka... pudlowata ;-) . Może to jakiś woolycoat. ;-)
czapla Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Napewno:lol: i ja jeszcze - podla pancia - zamiast trymowac, strzyge to futro i psuje strukture wlosa:lol: ;) Flaire - Ty tez spakuj aparacik:multi:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Nitencja napisał(a):Ja lubie wszystkie teriery :-D ale mam za maly dom by wszystkie w domu trzymac :evil_lol: A mnie się wydaje , że masz jeszcze sporo miejsca............ha.....nawet jestem pewny , a jak by co to Ci pomożemy w wyborze , a potem w rozlokowaniu.....:evil_lol: Jak u Doctora Dollitle..........:lol:......było by najpiękniej.......:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 taaaaaaaaa BOS ......... a potem fruuuuuuuuu i ja i te moje wszystkie teriery..........
borsaf Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zadziorny wysłałam Ci maila. Jak sie aspodoba, roześlij prosze forumowiczkom. Ja sie usmiałam serdecznie.
Recommended Posts