Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

coztego napisał(a):
Flaire, ale Miśka ma pancerną klatkę :-o Masz jakąś fotkę, na której wydać taką klatkę w całej okazałości?

Flaire napisał(a):
Przeszukam zdjęcia, może coś znajdę... Jak nie ja, to wiem, że inni dogomaniacy mają ufoconą.

Mają, mają :)

Posted

Witam!
Pannica DIUNA Zadziorne Ucho kończy dzisiaj 21 miesięcy !!!!!!!!

Oto kilka fotek poskubanej Diuny (przed 2,5 miesięczną przerwą w skubanku):

Jest jeszcze wiele pracy przy fryzurze Diuny, ale ze względu jej ciążę wybrałem skróconą wersję, by zminimalizować Diunie stres.
Ahoj!

Posted

Ali26762 napisał(a):
Mają, mają :)

Ach, jakie miłe wspomnienia przywołałaś tą fotką! :lol: Zobaczcie, jaki z Ludwika jeszcze szczylek!

Ali, a jaki Ty masz trymer obecnie?

Posted

Flaire napisał(a):
Ach, jakie miłe wspomnienia przywołałaś tą fotką! :lol: Zobaczcie, jaki z Ludwika jeszcze szczylek!

Ali, a jaki Ty masz trymer obecnie?
Ja też bardzo miło wspominam tamto spotkanie :)

Pytasz o trymery - żółty Macknyfe (Stripper MK-3), Karlie (nie ma oznaczenia, ale taki jak ma aga_o) czarny z zieloną rączką, grabki Marsa i stareńki Aesculap VH 329.

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
A ja mam zagadkę :evil_lol: - ile psów jest na tym zdjęciu? :cool3:
Na zdjęciu jest ileś, ale i poza zdjęciem jeden. Który?
Gosia wiesz?

Posted

zadziorny napisał(a):
Na tej samej stronie są również trymery z drobnymi ząbkami np. McClellan Fine :roll: :lol:

Mój Karlie właśnie tak wygląda, ale ma te ząbki krótsze, no i jest dość ostry.
Myślę o niebieskim Macknyfie.

A Ty czym się pastwisz nad zwierzątkami?

Posted

vigor napisał(a):

Oczkiem łypie dokładnie tak, jak jej mama :loveu:. Wszystkiego dobrego dla koffanej wnusi Diuny :laola: dużo zdrowych, dorodnych "klusków" :thumbs:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Mój Karlie właśnie tak wygląda, ale ma te ząbki krótsze, no i jest dość ostry.
Myślę o niebieskim Macknyfie.

A Ty czym się pastwisz nad zwierzątkami?
Ja używam Marsa M 326 (pożyczonego od Aluzji :oops:) oraz dwóch Trixi (w tym jeden o takich właśnie drobnych ząbkach) :evil_lol: :cool3: :p

Posted

Ali, fajowa fotka :lol: Jakies szkolenie z tortur? :cool3:

Flaire, jestem pod wrażeniem "klateczki". :evil_lol: Naprawdę imponująca. [SIZE="1"]A ma jakieś wypustki, żeby nie dało się jej w samolocie zastawić?

Posted

coztego napisał(a):
A ma jakieś wypustki, żeby nie dało się jej w samolocie zastawić?
Of course! Musi mieć, coby regulaminowo była latająca ;-). Ale na codzień ich nie przyczepiam, bo często ją składam (ona składa się na walizkę o rozmiarach podłogi i 8cm wysokości), a usuwanie tych wypustek to tylko dodatkowa robota przy składaniu. No i z nimi klatka jeszcze więcej miejsca zajmuje.

Posted

No i dotarlam do Was... okropnie mam ostatnio duzo roboty, choc czytam forum, to nic na nim nie pisze (dlatego bos mnie widzial) ;) Prace mgr musze zlozyc do konca kwietnia, a napisalam dopiero I rozdzialik... poza tym w miedzy czasie jade do Wloch na narty, wiec czas "biegnie" niemilosiernie!

Czike czekaja poprawki trymerskie, bo wyglada... MASAKRYCZNIE. Wyskubalam jej 2 tyg temu czaprak, ale na reszte nie starczylo czasu. Teraz juz na 100% musze sie zmobilizowac i dokonczyc suczydlo!

Ali: Wielkie brawa za trymowanie Deryska!

Aha, no i caly week-end siedzialam na Torwarze na [SIZE=-1]ComputerLand Toyota World Cup 2006 i... nagle ku mojemu zdziwieniu slysze komunikat... za 30 min odbeda sie pokazy agility... oprocz fantastycznych koni, mialam okazje ogladac Flaire z Misia - biegaly super!

Posted

Flaire napisał(a):

Wspomnienia baaaardzo miłe, a Ludwisio :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...