Kliwia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Uwaga teraz bedzie Asik Czardasz i Tyson Carioca z Turzycowych Kniei
Kliwia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Debora z Kozackich Stepow Suczki ? Venater Magnus i ? z Turzycowych kniei Swallow sory, ale przygotowywalam suczke i nie ma fotek Cesari . Ali Wzor trymingu doszedl?
Ali26762 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Taaaak, dziękuję bardzo, Kliwio. To najlepszy rysunek jaki widziałam do tej pory i choć miałam trochę kłopotów z przypomnieniem sobie tego języka, jednak dałam radę :D Zresztą napisałam wszystko na pw. Jeszcze raz wielkie dzięki - duża pomoc :multi: Pisałam też, że nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami?
Flaire Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 bosik, gdzie Ty się podziewasz? Ja już po herbatce i prysznicu - zaraz idę z piesami na spacerek... :-) Bardzo się cieszę, że już nie muszę robić tego po ciemku. :multi:
Flaire Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Ali26762 napisał(a):Pisałam też, że nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami?Tak - nożyczkami albo maszynką (bardzo ostrożnie ;-) ).
Ibolya Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ali26762 napisał(a):Taaaak, ........nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami? Ali!!! nie wycinaj mu pisiora nożyczkami :crazyeye::shake::shake::shake::shake::shake: Melduję się na kawce. U nas -4C. Miłego wtorku Dogomaniacy.
Ibolya Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 O, jest i Flaire, baardzo przyjemne picie kawki jest dziś :multi::multi::multi:
bogula Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Hej! tez przy kawce---jesteśmy; mieliśmy kłopot z kompem:placz: . Fafik w ostatnią niedzielę puścił się za sarną, ale tylko rekreacyjnie, wrócił na 4 gwizd...Tutaj popaduje śnieżek, wieje.Pozdro! kto bedzie w Katowicach?
Flaire Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 bogula, jak miło Cię widzieć! Martwiłam się o Ciebie. Ja będę w Katowicach z Apcią, chyba że cieczki dostanie.
bos Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bogula napisał(a):Hej! tez przy kawce---jesteśmy; mieliśmy kłopot z kompem:placz: . Fafik w ostatnią niedzielę puścił się za sarną, ale tylko rekreacyjnie, wrócił na 4 gwizd...Tutaj popaduje śnieżek, wieje.Pozdro! kto bedzie w Katowicach? ...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....Hej bogula.....no nareszcie.....aż mi dzisiaj lepiej kawa będzie smakować. Dobrze że wt nie sprawa zdrowia a tytlko kompa.....:multi: :razz: Ja będę w Katowicach.........:lol: jako kibic......:crazyeye:;) Ibolya trochę spóżniony ale dołączam z ochotą. Czy u was s mafijnej stolicy też pada śnieżek.....? Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków i życzę miłego , mrożnego acz słonecznego dzionka.........:loveu: :razz::kciuki: :hand:
bos Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Flaire napisał(a):bosik, gdzie Ty się podziewasz? Ja już po herbatce i prysznicu - zaraz idę z piesami na spacerek... :-) Bardzo się cieszę, że już nie muszę robić tego po ciemku. :multi: Ja dzisiaj mam znowu ......powiedzmy delikatnie dużo pracy.........a wczesnym rankiem tak słodko spałem............ach ........:lol: ;).........
Wind Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bogula, Jakze milo Cie widziec :multi: Bardzo, bardzo, bardzo martwilismy sie tutaj o Ciebie ... Nie rob nam tego wiecej :shake: zadziorny, Niby taki skromny, a przebil nas wszystkich :cool3: No, no, no maksymalista jeden :p ;) Kliwia, Swietny fotoreportaz :-) Rzeczywiscie, wystawa dosc oryginalna, a przez to zloto dla wszystkich, chyba nikt nie wyjechal niespelniony :evil_lol: :evil_lol: bos, Wspolczuwam wielosci pracy, ale u mnie tez nie jest lekko ... zobacz, przed 8.00 a ja juz na nogach :evil_lol: Wszystkim, milego dnia :-)
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 coztego napisał(a):borsaf napisał(a):Hej, zauważyliście z jakim ogniem Zadziorny życzenia skadał?Dołączył do ognistych dogomaniaków! :multi: Zadziorny, Witaj w klubie! Jak samopoczucie? Nie pali Cię? :cool3: Pali jak diabli :-o (tym bardziej że już od dziesięciu lat nie palę :diabloti:) :evil_lol: :cool3:
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kliwia napisał(a): -I tu byla nastepna niespodzianka.:evil_lol: Kazdy kto otworzy teczke bylzwyciesca , kazdy otrzymal zloty medal ,(byl on przypieczentowany w karcie ocen) bez znaczenia jaka dostal lokate. Doooobre :evil_lol: :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kliwia napisał(a): Zwyciesca klasy weteranow Debora Z Kozackich stepow. Kliwia, tylko dlaczego te fotki są takie malutkie :???:. Regulamin przecież dopuszcza o zdjęcia o wielkości 500x500 pikseli :roll:, a twoje mają raptem 320x240 pikseli czyli 30% maksymalnego rozmiaru :shake:. Na tak małym formacie pewne szczegóły (np. sposób przygotowania psa) są napradę niewidoczne :-( :angryy:
sortis Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kliwia napisał(a):Kazdy kto otworzy teczke bylzwyciesca , kazdy otrzymal zloty medal ,(byl on przypieczentowany w karcie ocen) bez znaczenia jaka dostal lokate. Wielkie gratulacje dla wszytkich 17 zlotych medalistow!:multi: :multi: :multi: Dla mnie teraz wszystko jasne! :mad: :mad: :mad: Medale były przypisane nie do lokat tylko do ras. Dla welshy zlote :lol: , dla norwiczy srebrne :lol: ! Moja w występie solo dostała wg arkusza ocen: CWC, tytuł Zwycięzca Klubu, lokata I, ocena Doskonała, medal srebrny. A przywiozła złoty, za to wybrakowany, bez tego naklejonego kółeczka z nadrukami.
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ali26762 napisał(a): Pisałam też, że nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami? Dokładnie tak :lol: :cool1: Ali26762 napisał(a): To najlepszy rysunek jaki widziałam do tej pory i choć miałam trochę kłopotów z przypomnieniem sobie tego języka, jednak dałam radę :D Kliwia, czy ja również mogę prosić o wzmiankowany rysunek? :modla:
Nitencja Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Jborowy swistaki swistaja o Twoich szczeniakach na sprzedaz :) to jednak zamowione wszystkie czy nie ;-)
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Flaire napisał(a): Ja już po herbatce i prysznicu - zaraz idę z piesami na spacerek... :-) Bardzo się cieszę, że już nie muszę robić tego po ciemku. :multi: A co, na wywczasach nie mieli oświetlonych łazienek :hmmmm: :niewiem: ;)
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 bogula napisał(a):Hej! tez przy kawce---jesteśmy; mieliśmy kłopot z kompem:placz: . Fafik w ostatnią niedzielę puścił się za sarną, ale tylko rekreacyjnie, wrócił na 4 gwizd...Tutaj popaduje śnieżek, wieje.Pozdro! Święty duch... :-o. Bogula wieki Cię tutaj nie było :shake:. Już się bardzo wszyscy stęskniliśmy za tobą :placz: :-( bogula napisał(a):kto bedzie w Katowicach? Wszyscy :evil_lol: :cool3: :multi:
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Nitencja napisał(a):Jborowy swistaki swistaja o Twoich szczeniakach na sprzedaz :) to jednak zamowione wszystkie czy nie ;-) A gdzie świstają :hmmmm: :niewiem:
niedzwiedzica Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Zadziorny, wcale nie wszyscy będą w Katowicach ;) w tym terminie pewnie będę sie w psią położną bawić :evil_lol: wielkość zdjęć Kliwii rzeczywiście imponująca nie jest,ale nawet na nich widac,że sposob przygotowania niektórych welshy był, no mówiąc krótko, kontrowersyjny i może lepiej się im z bliska nie przyglądać :evil_lol: Kliwia-twoja weteranka jak wino, z dobrego rocznika i południowego stoku :p Bogula-jak dobrze znów cię widzieć :multi: poranki na dogo bez ciebie jakies takie smutne są ..zdrówka dla twojego kompa ! żeby więcej takich numerów nie robił, bo :mad:
jborowy Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kliwia - dzięki za fotkę Asika na ringu. Bardzo mało mamy takich fotek. Nie ma Asik szczęścia do fotografów. bogula - witaj. Tak jak zadziorny napisał, w Katowicach (w piątek) będziemy wszyscy. bos - dzięki za gratulacje dla kundla. Trzeba było jechać, też byście coś zdobyli - złoty medal, na pewno! Nitencja - faktycznie ktoś rozsyła mylną informację, że mam szczenięta na sprzedaż. Ludzie piszą, dzwonią - niepotrzebnie. Potwierdzam: wszystkie są od dawna zamówione. Jest to, zresztą wyraźnie napisane na mojej stronce. Może nowe pokolenie oduczyło się już czytać, jak widzi ikony ze szczylami, to musowo: na sprzedaż. Chyba tak jest, teraz mi się przypomniało, że jak miałem kłopoty ze sprzedażą szczeniąt z poprzedniego miotu to na tylnej bocznej szybie samochodu przykleiłem ogłoszenie o sprzedaży szczeniąt. Ludzie dzwonili i pytali z którego roku jest.... ten samochód!!!!
zadziorny Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 niedzwiedzica napisał(a):wielkość zdjęć Kliwii rzeczywiście imponująca nie jest,ale nawet na nich widac,że sposob przygotowania niektórych welshy był, no mówiąc krótko, kontrowersyjny i może lepiej się im z bliska nie przyglądać :evil_lol: Właśnie o to mi chodziło, ale wolałbym się upewnić w większej rozdzielczości :evil_lol: :cool3: ;) niedzwiedzica napisał(a):Kliwia-twoja weteranka jak wino, z dobrego rocznika i południowego stoku :p Zgadzam się w całej rozciągłości :lol: :multi:
Ali26762 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Heyka :) Uffff, odetchnęłam z ulgą jak zobaczyłam bogulę :loveu: Flaire, zadziorny - dziękuję za rozwianie moich wątpliwości co do okolic okolic mojego psiuńcia :) Ibolya no jak ja bym mogła Derysiowi taką krzywdę zrobić, no jak? O co Ty mnie posądzasz? ;) :D Mam nadzieję, że kiedyś moje szczęście zrobi użytek ze swojego nabiału, jak już sędziowie mu pozwolą :D Jakbym mu wszystko uchlastała to już by tak pięknie, nisko nie warkolił jak na filmikach, które ostatnio zamieściłam :D
Recommended Posts