Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Debora z Kozackich Stepow

Suczki ? Venater Magnus i ? z Turzycowych kniei

Swallow sory, ale przygotowywalam suczke i nie ma fotek Cesari .

Ali Wzor trymingu doszedl?

Posted

Taaaak, dziękuję bardzo, Kliwio.
To najlepszy rysunek jaki widziałam do tej pory i choć miałam trochę kłopotów z przypomnieniem sobie tego języka, jednak dałam radę :D

Zresztą napisałam wszystko na pw.

Jeszcze raz wielkie dzięki - duża pomoc :multi:

Pisałam też, że nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami?

Posted

bosik, gdzie Ty się podziewasz?

Ja już po herbatce i prysznicu - zaraz idę z piesami na spacerek... :-) Bardzo się cieszę, że już nie muszę robić tego po ciemku. :multi:

Posted

Ali26762 napisał(a):
Pisałam też, że nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami?
Tak - nożyczkami albo maszynką (bardzo ostrożnie ;-) ).

Posted

Ali26762 napisał(a):
Taaaak, ........nie wiem co mam robić pod brzuchem, w okolicy pisiora i jajek... Może mu to wytnę po prostu nożyczkami?

Ali!!! nie wycinaj mu pisiora nożyczkami :crazyeye::shake::shake::shake::shake::shake:

Melduję się na kawce. U nas -4C.

Miłego wtorku Dogomaniacy.

Posted

Hej! tez przy kawce---jesteśmy; mieliśmy kłopot z kompem:placz: . Fafik w ostatnią niedzielę puścił się za sarną, ale tylko rekreacyjnie, wrócił na 4 gwizd...Tutaj popaduje śnieżek, wieje.Pozdro! kto bedzie w Katowicach?

Posted

bogula napisał(a):
Hej! tez przy kawce---jesteśmy; mieliśmy kłopot z kompem:placz: . Fafik w ostatnią niedzielę puścił się za sarną, ale tylko rekreacyjnie, wrócił na 4 gwizd...Tutaj popaduje śnieżek, wieje.Pozdro! kto bedzie w Katowicach?

...........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.....Hej bogula.....no nareszcie.....aż mi dzisiaj lepiej kawa będzie smakować. Dobrze że wt nie sprawa zdrowia a tytlko kompa.....:multi: :razz:
Ja będę w Katowicach.........:lol: jako kibic......:crazyeye:;)

Ibolya trochę spóżniony ale dołączam z ochotą. Czy u was s mafijnej stolicy też pada śnieżek.....?

Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków i życzę miłego , mrożnego acz słonecznego dzionka.........:loveu: :razz::kciuki: :hand:

Posted

Flaire napisał(a):
bosik, gdzie Ty się podziewasz?

Ja już po herbatce i prysznicu - zaraz idę z piesami na spacerek... :-) Bardzo się cieszę, że już nie muszę robić tego po ciemku. :multi:

Ja dzisiaj mam znowu ......powiedzmy delikatnie dużo pracy.........a wczesnym rankiem tak słodko spałem............ach ........:lol: ;).........

Posted

bogula,

Jakze milo Cie widziec :multi: Bardzo, bardzo, bardzo martwilismy sie tutaj o Ciebie ... Nie rob nam tego wiecej :shake:

zadziorny,

Niby taki skromny, a przebil nas wszystkich :cool3: No, no, no maksymalista jeden :p ;)

Kliwia,

Swietny fotoreportaz :-) Rzeczywiscie, wystawa dosc oryginalna, a przez to zloto dla wszystkich, chyba nikt nie wyjechal niespelniony :evil_lol: :evil_lol:

bos,

Wspolczuwam wielosci pracy, ale u mnie tez nie jest lekko ... zobacz, przed 8.00 a ja juz na nogach :evil_lol:

Wszystkim, milego dnia :-)

Posted

coztego napisał(a):
borsaf napisał(a):
Hej, zauważyliście z jakim ogniem Zadziorny życzenia skadał?
Dołączył do ognistych dogomaniaków! :multi:
Zadziorny, Witaj w klubie! Jak samopoczucie? Nie pali Cię? :cool3:
Pali jak diabli :-o (tym bardziej że już od dziesięciu lat nie palę :diabloti:) :evil_lol: :cool3:

Posted

Kliwia napisał(a):

-I tu byla nastepna niespodzianka.:evil_lol:
Kazdy kto otworzy teczke bylzwyciesca , kazdy otrzymal zloty medal ,(byl on przypieczentowany w karcie ocen) bez znaczenia jaka dostal lokate.
Doooobre :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

Kliwia napisał(a):

Zwyciesca klasy weteranow Debora Z Kozackich stepow.

Kliwia, tylko dlaczego te fotki są takie malutkie :???:. Regulamin przecież dopuszcza o zdjęcia o wielkości 500x500 pikseli :roll:, a twoje mają raptem 320x240 pikseli czyli 30% maksymalnego rozmiaru :shake:. Na tak małym formacie pewne szczegóły (np. sposób przygotowania psa) są napradę niewidoczne :-( :angryy:

Posted

Kliwia napisał(a):
Kazdy kto otworzy teczke bylzwyciesca , kazdy otrzymal zloty medal ,(byl on przypieczentowany w karcie ocen) bez znaczenia jaka dostal lokate.

Wielkie gratulacje dla wszytkich 17 zlotych medalistow!:multi: :multi: :multi:

Dla mnie teraz wszystko jasne! :mad: :mad: :mad:
Medale były przypisane nie do lokat tylko do ras. Dla welshy zlote :lol: , dla norwiczy srebrne :lol: ! Moja w występie solo dostała wg arkusza ocen: CWC, tytuł Zwycięzca Klubu, lokata I, ocena Doskonała, medal srebrny.
A przywiozła złoty, za to wybrakowany, bez tego naklejonego kółeczka z nadrukami.

Posted

Ali26762 napisał(a):

Dokładnie tak :lol: :cool1:

Ali26762 napisał(a):
To najlepszy rysunek jaki widziałam do tej pory i choć miałam trochę kłopotów z przypomnieniem sobie tego języka, jednak dałam radę :D
Kliwia, czy ja również mogę prosić o wzmiankowany rysunek? :modla:

Posted

Flaire napisał(a):

A co, na wywczasach nie mieli oświetlonych łazienek :hmmmm: :niewiem: ;)

Posted

bogula napisał(a):
Hej! tez przy kawce---jesteśmy; mieliśmy kłopot z kompem:placz: . Fafik w ostatnią niedzielę puścił się za sarną, ale tylko rekreacyjnie, wrócił na 4 gwizd...Tutaj popaduje śnieżek, wieje.Pozdro!
Święty duch... :-o. Bogula wieki Cię tutaj nie było :shake:. Już się bardzo wszyscy stęskniliśmy za tobą :placz: :-(
bogula napisał(a):
kto bedzie w Katowicach?
Wszyscy :evil_lol: :cool3: :multi:

Posted

Nitencja napisał(a):
Jborowy swistaki swistaja o Twoich szczeniakach na sprzedaz :) to jednak zamowione wszystkie czy nie ;-)
A gdzie świstają :hmmmm: :niewiem:

Posted

Zadziorny, wcale nie wszyscy będą w Katowicach ;) w tym terminie pewnie będę sie w psią położną bawić :evil_lol: wielkość zdjęć Kliwii rzeczywiście imponująca nie jest,ale nawet na nich widac,że sposob przygotowania niektórych welshy był, no mówiąc krótko, kontrowersyjny i może lepiej się im z bliska nie przyglądać :evil_lol:
Kliwia-twoja weteranka jak wino, z dobrego rocznika i południowego stoku :p
Bogula-jak dobrze znów cię widzieć :multi: poranki na dogo bez ciebie jakies takie smutne są ..zdrówka dla twojego kompa ! żeby więcej takich numerów nie robił, bo :mad:

Posted

Kliwia - dzięki za fotkę Asika na ringu. Bardzo mało mamy takich fotek. Nie ma Asik szczęścia do fotografów.
bogula - witaj. Tak jak zadziorny napisał, w Katowicach (w piątek) będziemy wszyscy.
bos - dzięki za gratulacje dla kundla. Trzeba było jechać, też byście coś zdobyli - złoty medal, na pewno!
Nitencja - faktycznie ktoś rozsyła mylną informację, że mam szczenięta na sprzedaż. Ludzie piszą, dzwonią - niepotrzebnie. Potwierdzam: wszystkie są od dawna zamówione. Jest to, zresztą wyraźnie napisane na mojej stronce.
Może nowe pokolenie oduczyło się już czytać, jak widzi ikony ze szczylami, to musowo: na sprzedaż.
Chyba tak jest, teraz mi się przypomniało, że jak miałem kłopoty ze sprzedażą szczeniąt z poprzedniego miotu to na tylnej bocznej szybie samochodu przykleiłem ogłoszenie o sprzedaży szczeniąt. Ludzie dzwonili i pytali z którego roku jest.... ten samochód!!!!

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
wielkość zdjęć Kliwii rzeczywiście imponująca nie jest,ale nawet na nich widac,że sposob przygotowania niektórych welshy był, no mówiąc krótko, kontrowersyjny i może lepiej się im z bliska nie przyglądać :evil_lol:
Właśnie o to mi chodziło, ale wolałbym się upewnić w większej rozdzielczości :evil_lol: :cool3: ;)
niedzwiedzica napisał(a):
Kliwia-twoja weteranka jak wino, z dobrego rocznika i południowego stoku :p
Zgadzam się w całej rozciągłości :lol: :multi:

Posted

Heyka :)

Uffff, odetchnęłam z ulgą jak zobaczyłam bogulę :loveu:

Flaire, zadziorny - dziękuję za rozwianie moich wątpliwości co do okolic okolic mojego psiuńcia :)

Ibolya no jak ja bym mogła Derysiowi taką krzywdę zrobić, no jak? O co Ty mnie posądzasz? ;) :D
Mam nadzieję, że kiedyś moje szczęście zrobi użytek ze swojego nabiału, jak już sędziowie mu pozwolą :D
Jakbym mu wszystko uchlastała to już by tak pięknie, nisko nie warkolił jak na filmikach, które ostatnio zamieściłam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...