zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Witajcie :lol: Gratulacje dla świeżo upieczonego Championa Polski :klacz: :klacz: :klacz:. Bos, gdzie kawa :???: :mad: :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Czy ktoś może podać kompletną stawkę welshy we Włocławku :???: :modla:. Baaardzo proszę, bo na stronce tamtejszego oddziału tego rodzaju informacje są super ekstra ściśle tajne specjalnego znaczenia (typu: przed przeczytaniem spalić :diabloti:) :mad: :angryy: :evilbat:
vigor Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Astorku (Asiku) - gratulacje za zdobycie Championa Polski :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:.
Wind Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gratulacje dla wystawiajacych Dogomaniakow i wielkie fanfary dla Asika :loveu:
aga_ostaszewska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiaczy i ich pociech! Dzionek zapowiada się ślicznie... słonko świeci... niebo niebieskie... szkoda tylko, ze w pracy trzeba siedzieć :angryy:
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 bo - dzięki. Asika już łapa boli od uścisków, ale wreszcie jest szczęśliwy, że może sobie szaleć po podwórku i nie musi nigdzie jechać. Sprawę Katowic trzymamy w ścisłej tajemnicy.
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Stawka Welsh Terrier na Klubie Włocławek Z psów na pewno nie było Amira TK. O sukach nic nie wiem, bo byłem na i po ringu.
zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 A może jeszcze ktoś podać wyniki suczek :???: :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 coztego napisał(a):zadziorny napisał(a):Ali26762 napisał(a):bos napisał(a):O w mordę dostalem ....ognia:crazyeye:......:diabloti: :diabloti: :diabloti:Phi! Łapki ładniejsze :DTeż tak myślę ale niestety lada dzień się z nimi pożegnam :placz: :shake: :-(Zawsze możesz dać sobie na wstrzymanie ;) Jak mogłeś dać się ścignąć bosowi? Toż on dopiero co tu przyszedł :razz: Wiesz, ja zawsze ustępuję pierwszeństwa młodszym od siebie :evil_lol: :cool3: :eviltong:
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Na pewno NajSuką została któraś z TK, bo widziałem jak B.Wilk chodzi w porównaniu o Zw Rasy. Niestety nie znam żadnych szczegółów, gdyż na ringu panował porządek trochę inny niż zwykle. Oprócz sędzi i tłumacza były tam jeszcze trzy bardzo ładne i sympatyczne dziewczyny, niestety nie równoważyło to pewnych uchybień organizacyjno-informacyjnych, które z kolei wprowadzały nieco nerwowej atmosfery.
gugu Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jborowy gratulacje i wymiziaj Asika od nas!!! :multi: :multi: :multi: Czemu nic sie nie wypucowałeś ze bedziesz u zc :mad: :mad: :mad: ,mogliscie do nas zajechac na kawusie i piffko,byc tak blisko i nie zajechac do nas,to nie ładnie,oj bardzo nie ładnie,przecie my tez rodzina :eviltong: :eviltong: :eviltong:
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 A to ktoś wogóle coś focił??? Nitencja - jakie WT były w Jarosławiu?
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gugu napisał(a):Czemu nic sie nie wypucowałeś ze bedziesz u zc :mad: :mad: :mad: ,mogliscie do nas zajechac na kawusie i piffko,byc tak blisko i nie zajechac do nas,to nie ładnie,oj bardzo nie ładnie,przecie my tez rodzina :eviltong: :eviltong: :eviltong: gugu - nie gniewaj się. Nie było żadnych szans na odwiedzenie Was i zc, za jednym zamachem. Nie zapominaj, że w domu został Mosiu, Evitka, Dira i cztery szczyle. Wyprawa została zaplanowana tak, aby jak najmniej czasu być poza domem. W sumie zajęło nam to 34 godziny. Ciechanów wybraliśmy, gdyż jest bliżej Włocławka. Następnym razem uszczęśliwimy Was na pewno. PS zc - coś się nie odzywa, chyba już zaczął remontować mieszkanie. :):)
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 U zc Zawaliłem sprawę. Z emocji zapomniałem, że mam aparat i nie zrobiłem żadnych zdjęć.Przypomniałem sobie tuż przed wyjazdem i wyszły takie sobie... Zdjęcia Terego (KRIS BK)
zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jborowy a na wystawie fociłeś :???: :hmmmm: :niewiem:
Nitencja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Zadziorny przeca czytales ze joborowemu sie przypomnialo u Zc i to przy samym wyjsciu :-d
zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ale może na wystawie mu się przypomniało na długo przed jej opuszczeniem :evil_lol: :cool3: ;)
jborowy Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Klubowa Włocławek Widok na nasz ring. Asik w niewoli: Schody..., schody... Pani Borowa też się załapała ????? Turzycowe Knieje Szczylek GRACJA Czereda Trapera I to tyle. Trza se było przyjechać i nafocić.
zadziorny Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jborowy napisał(a): ... I to tyle. Trza se było przyjechać i nafocić. A od czego my Ciebie mamy :hmmmm: :niewiem: :mad:
Nitencja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 eeeeeee ..nie ma zadziornego ,Bosa czy bo to zdjec ni ma :(
Recommended Posts