Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali26762 napisał(a):
Hmmm... Chyba nie z moimi "umiejętnościami"... :cool3: :razz: :evil_lol:

No to pozostaje Ci tylko skubanie partiami i udawanie, że Twój pies ma właśnie najmodniejszą fryzurę sezonu :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali26762 napisał(a):
Ela - Szczęściarz we wtorek skończył miesiąc. Dlaczego nic o nim nie piszesz? Odezwij się i daj znać co u braciszka i mamusi...

I poprosimy o foty :mad: :cool3: ;)

Posted

gugu napisał(a):

Własnie zakupiłam SUSE Linux 10.0 ale wstrzymuje sie z zainstalowaniem,bo sie boje,lezy i sie kurzy :cool1: .

Gdzie zakupiłaś i za ile? :razz:

Posted

gugu napisał(a):
Własnie zakupiłam SUSE Linux 10.0 ale wstrzymuje sie z zainstalowaniem,bo sie boje,lezy i sie kurzy :cool1: .
Ależ ty odważna kobieta jesteś :crazyeye:. Masz zamiar całkiem się na Linuksa przerzucić :hmmmm: :niewiem:

Posted

Taa :roll:, to dogo wycina takie numery :mad:. Przy próbie wysłania postu wyświetla się komunikat "server is too busy", a jednocześnie post jest umieszczany w topiku :roll:. Ja wysyłam go ponownie i w ten sposób pojawiają się na forum dwa identyczne posty (jeszcze zostanę posądzony o rozsyłanie spamu :shake:) :angryy: :evilbat:

Posted

wyniki welsh teirerów z Crufta. Warto zauwazyc ze dosc wysoki lokaty maja psy z kontynentu. A sedziowal hodowca welshy "Purston"
Judge(s): Mr M Collings [USA]
BOB-DCH SAREDON DRESSED TO IMPRESS
PIES CC HPENRHYN MASK OF ZORRO AT TILTSER (IMP)
Suka CC - CH SAREDON DRESSED TO IMPRESS
PIES resCC M/ARG/PR SANHERPINC MOZART MELON [ATC AG00046USA]
Suka resCC LUX CH JULCHEN VON DER HOHEN FLUR [ATC AF00310DEU]

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Nitencja :lol: to pewnie czkawka po tym piffku:
zadziorny napisał(a):
Taa, basen zaliczony :roll:, piffko tyż :evil_lol: :cool3:

:evil_lol:
Baaardzo śmieszne :mad: :mad: :mad: :shake: :angryy: ;)

Posted

coztego napisał(a):

Do tego Kreska mnie obudziła przed 7-mą... :watpliwy: Skorzystał tatuś- przy okzaji poszłam po świeże bułeczki...
Jedyne pocieszenie, to że piję Nescę... :kaffee_2:
;)

Ooooooo............. jaka dobra córunia....... dobry uczynek zrobiła .....tylko szkoda że nie z własnej woli tylko dzięki Kresuni.......:cool3:;)

Ale ojczulo i tak się ucieszył.....:evil_lol: ;)

Posted

Nitencja napisał(a):
a w Katowicach teriery walijskie wchodza o 13:00

I to ja z Astorkiem na pierwszy ogień.
Z tego co pamiętam, jak mieszkałem na Śląsku, to własnie od 13:00 zaczynało się życie!!!!:);) Nic, się nie zmieniło!

Posted

zachraniarka napisał(a):
Do ataku ruszyły antybiotyki, bo nic innego nie skutkowało.. być może teraz będzie trochę lepiej.. inaczej katastrofa :placz:

No i dobrze że wzięłaś antybiotyki....teraz pójdzie sobie choróbsko precz od ciebie ..........i bardzo dobrze . I szybko stawaj na nogi....:cool3::multi: :razz:
Jeszcze by się od Ciebie zach psiury pochorowały............:evil_lol: :lol: ;) ;)

Wind Ty tak samo kurować się przede wszystkim , wyleżeć porządnie .....a potem praca......ona nie ucieknie.........:evil_lol: :lol: ;) ;)

Dalej nie wiadomo co z bogulą............:crazyeye:

Posted

jborowy napisał(a):
A propos, Katowice! bos - dlaczego nie wystawiasz Jazona?

zadziorny nie chciał Jazona wytrymować............:lol::evil_lol: :diabloti: :diabloti:;) ;) ;)

Posted

bos napisał(a):
zadziorny nie chciał Jazona wytrymować............:lol::evil_lol: :diabloti: :diabloti:;) ;) ;)

Może trza mu było halbkę obiecać.

Posted

Ali26762 napisał(a):
Fotki wieczorem, a teraz mała niespodzianka ze szczenięctwa...

View My Video

To była niespodzianka nie tylko dla nas ale życzył bym Ci zobaczyć reakcję Jaqzona jak usłyszał piszczącą zabawkę Derysia .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Sprawdzany jest każdy zakamarek koło kompa , za monitorem , cal po calu.
A my kładziemy się ze śmiechu.......:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Przewrócił nawet głośniki......nie można go odpędzić.......:eviltong::diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

bos napisał(a):
jborowy napisał(a):
A propos, Katowice! bos - dlaczego nie wystawiasz Jazona?
Bos ty leniu patentowany :mad:, to Tobie się nie chciało Jazona zgłosić :shake: :angryy: :evilbat: a teraz całą winę usiłujesz zwalić na mnie :crazyeye: :-x :nono:

Posted

bos napisał(a):
To była niespodzianka nie tylko dla nas ale życzył bym Ci zobaczyć reakcję Jaqzona jak usłyszał piszczącą zabawkę Derysia .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Sprawdzany jest każdy zakamarek koło kompa , za monitorem , cal po calu.
A my kładziemy się ze śmiechu.......:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Przewrócił nawet głośniki......nie można go odpędzić.......:eviltong::diabloti: :diabloti: :diabloti:
Trudzia zareagowała podobnie :evil_lol:. Jak usłyszała zabawkę, zaraz wskoczyła mi na kolana i przeszukała okolice głośników :cool3: :lol: :roll:

Posted

jborowy napisał(a):
Może trza mu było halbkę obiecać.

Probowałem ale mial takie odciski na palcach ..../ podobno po basenie bo strasznie twarda woda była..:crazyeye: :diabloti: :evil_lol:./.....że nie potrafił jej w ręku utrzymać....:diabloti: ;)..... :diabloti:.:razz:

Posted

Witam wieczorem :)

Melduję posłusznie, że wróciliśmy z Gdyni. Z grabiami Marsa. Przeczesałam nimi Derysia i od razu zostało mi pół psa :D
Takie tempo to rozumiem.
Poza tym czeka na mnie już stół trymerski. Rozmawiałam dzisiaj z fryzjerką Beruszka i powiedziała, że może mi znowu pożyczyć, więc we wtorek sobie go przywiozę :multi:

Posted

bos napisał(a):
A SAM nie możesz? Ja też to robię po raz pierwszy... :eviltong:

Posted

Ali26762 napisał(a):
A SAM nie możesz? Ja też to robię po raz pierwszy... :eviltong:
No co Ty :crazyeye:. Jemu się nie chciało psa na wystawę zgłosić :shake:, a co dopiero mówić o własnoręcznym trymowaniu :mad:. Niedoczekanie :diabloti: :eviltong: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...