Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

INA zaręczam swoją głową, że pod naszą opieką Wind była zdrowa jak Ryba (jej znak zodiaku) i dobrze "zaimpregnowana" (trudne słowo :evil_lol:) :cool3: :loveu: ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

zadziorny napisał(a):
INA zaręczam swoją głową, że pod naszą opieką Wind była zdrowa jak Ryba (jej znak zodiaku) i dobrze "zaimpregnowana" (trudne słowo :evil_lol:) :cool3: :loveu: ;)

Trudno sie z tym nie zgodzic ;)

Pol dnia przespalam, przemarudzilam i przebolalam ;) Teraz czuje sie znacznie lepiej :multi: Jeszcze jeden dzien kuracji i w sobote skoro swit pedze z Majutkiem na trening :p

zach, a jak u Ciebie? Troche lepiej?

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
INA napisał(a):

Aga to już drugie w tym roku rozłamanie:shake: :stop: :mad:
To nie drugie, tylko cały czas to samo...
Aga_o weź się w końcu w garść :roll:. Zacznij myśleć pozytywnie :cool3:. Popatrz jaką mamy piękną zimę w tym roku :lol:. Dzisiaj znowu napadało około 15 cm świeżego białego puchu :multi:. Wokół jest cudownie biało, a piechy mają na spacerach niesamowitą radochę :laugh2_2: :Cool!:

Posted

bos melduję się na kawce.

U nas tylko -1C. W nocy pokryło się wszystko świeżutkim białym puchem i jest czyściutko.

Miłego piątku Dogomaniacy.

Słyszycie :???: :???: :???: :???:
JUŻ PIĄTECZEK :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

Hej, hej

Właśnie wysłuchałam w radio, że nie wolno pić kawy rozpuszczalnej ASTRA CLASSIC, ponieważ przeprowadzona kontrola wykryła w niej za wysokie stężenie czegośtam wywołującego raka i uszkadzającego nerki :mad: :mad:

Cała partia rozpuszczalnej ASTRA CLASSIC będzie wycofywana ze sklepów.

Posted

A ja próbuję już czwarty raz wysłać post i doopa .Za długo piszę czy co.

Dzisiaj mam zakręcony czas pracy......tragicznie :mad:

Myślę że wspominałaś mnie Ibolya przy piciu kawy.
Ja piję Nescę , Jakobs , Maxwel......:lol:;)

Posted

W tej ASTRZE CLASSIC podobno stężenie aflatoksyn 4 -krotnie przekracza normy :angryy: tyle,że u nas do niedawna w ogóle nie badano kaw na zawartośc tych paskudztw :mad:a jak zaczeli badać, to popłoch...

Posted

coztego napisał(a):
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Widziałam reklamę!!! Widziałam Majutka!!! Pięknie Maja zagrała!!! :laugh2_2:

Ja tez, ja tez :multi: :multi: :multi:
Majut taki jakis zafrasowany siedzi :evil_lol:

W.

Posted

borsaf napisał(a):

Junior napisz z czym toto sie je. Rozumiem, że chyba to konkurencja do Microsoftu?

vigor_junior napisz koniecznie,jak ci poszło z zainstalowanieniem linuxa,czy nie miałeś problemów i jak ci sie na nim pracuje!!!

Własnie zakupiłam SUSE Linux 10.0 ale wstrzymuje sie z zainstalowaniem,bo sie boje,lezy i sie kurzy :cool1: .

Wind jakos nie udaje mi sie złapać reklamy z twoim Majutkiem!!! :placz:

Posted

Witajcie...
To jest jakieś lekkie przegięcie... :flaming:
Wczoraj cały dzień sypało to białe cholerstwo, po to, żeby dzisiaj temperatura wzrosła do kilku stopni powyżej zera :wallbash: i całe to białe coś zamieniło się w szare jeszcze gorsze coś... :grab:
Mokro, zimno i ponuro.... ile można???!!! :stormy-sad:

Do tego Kreska mnie obudziła przed 7-mą... :watpliwy: Skorzystał tatuś- przy okzaji poszłam po świeże bułeczki...
Jedyne pocieszenie, to że piję Nescę... :kaffee_2:
;)

Posted

gugu napisał(a):

Wind jakos nie udaje mi sie złapać reklamy z twoim Majutkiem!!! :placz:

Wszystko przed Tobą, wczoraj widziałam dwa razy, wydaje mi się, że kampania się nasila :cool1:

vigor-junior, koniecznie prosimy o poszerzenie naszej wiedzy o linuxe, mnie to bardzo interesuje :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
zach, a jak u Ciebie? Troche lepiej?

Do ataku ruszyły antybiotyki, bo nic innego nie skutkowało.. być może teraz będzie trochę lepiej.. inaczej katastrofa :placz:

Posted

coztego napisał(a):
Ali, zobacz ilu masz kibiców! Jak Adam Małysz! Nie możesz nas zawieść! Skub dzielnie :kciuki:;)

Super, bo nic tak nie zagrzewa do walki jak dobry doping :multi:

Heyka :)

Posted

INA napisał(a):
Ali - Ty masz głowę zrobioną a ją prawie wszytko oprócz głowy - może się wymienimy:cool3:

No nie wiem, nie wiem... Wszyscy mówią, że łatwiej jest robić resztę niż głowę, więc ja od głowy zaczęłam... Zresztą - nie miałam za bardzo innego wyjścia :D

Posted

INA napisał(a):

Ali zobacz co mi sie zrobiło z Vigusia - po czesciowym wyskubaniu - czapraka:crazyeye: :shake: - jeszcze kto mnie do TOZ-u zgłosi :razz:
No szczypior Ci się robi :D
Zawsze jak się psa futra pozbawia to człowiek przeżywa szok optyczny i musi się do tego nowego wizerunku przyzwyczajać :D

Ale nie przejmuj się, moje zwierżątko też wygląda śmiesznie. Ta głowa to jakby od innego psa była. Zastanawiam się teraz w którą stronę skubać, żeby jak najmniej dziwnie i śmiesznie wyglądał...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Zastanawiam się teraz w którą stronę skubać, żeby jak najmniej dziwnie i śmiesznie wyglądał...

Chyba najlepiej wzdłuż kręgosłupa i ogon, a potem na boki..

Ciekawa jestem, jak Derylek teraz wygląda - może jakieś fotki? :cool3: :lol:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Chyba najlepiej wzdłuż kręgosłupa i ogon, a potem na boki..

Ciekawa jestem, jak Derylek teraz wygląda - może jakieś fotki? :cool3: :lol:

Oj zaraz fotki... :cool3:
Wiesz ile jest roboty ze wstawianiem fotek? :evil_lol:

Dobra, wstawię coś wieczorkiem, bo teraz wychodzę - jedziemy do Gdyni.
Najgorsze jest to, że na fotkach nie bardzo widać efekt. Może coś mi się uda zrobić lepszego w ciągu dnia.

Co do kierunku skubania - taką lojzesztrase mam mu zrobić? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Wiesz jak on by wyglądał ???

On ma straaaaasznie długie futro i przy przejściu nie wyskubanego w wyskubane zawsze będzie wyglądało jak nie powiem co...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Co do kierunku skubania - taką lojzesztrase mam mu zrobić? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Wiesz jak on by wyglądał ???.

No wiesz, lepsze to chyba niż wyskubanie tylko jednej strony, albo samych łap. Nie mówiąc już o samym ogonie. :cool1:

Posted

coztego napisał(a):
Ali, a nie da się jakoś stopniowo skubać całości? :hmmmm:
Hmmm... Chyba nie z moimi "umiejętnościami"... :cool3: :razz: :evil_lol:

Dobra, lecę. Będę wieczorkiem :)

Posted

zachraniarka napisał(a):
Do ataku ruszyły antybiotyki, bo nic innego nie skutkowało.. być może teraz będzie trochę lepiej.. inaczej katastrofa :placz:
Albo raczej katastrophenhund :evil_lol: :cool3: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...