zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 INA zaręczam swoją głową, że pod naszą opieką Wind była zdrowa jak Ryba (jej znak zodiaku) i dobrze "zaimpregnowana" (trudne słowo :evil_lol:) :cool3: :loveu: ;)
Wind Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 zadziorny napisał(a):INA zaręczam swoją głową, że pod naszą opieką Wind była zdrowa jak Ryba (jej znak zodiaku) i dobrze "zaimpregnowana" (trudne słowo :evil_lol:) :cool3: :loveu: ;) Trudno sie z tym nie zgodzic ;) Pol dnia przespalam, przemarudzilam i przebolalam ;) Teraz czuje sie znacznie lepiej :multi: Jeszcze jeden dzien kuracji i w sobote skoro swit pedze z Majutkiem na trening :p zach, a jak u Ciebie? Troche lepiej?
zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):INA napisał(a): Aga to już drugie w tym roku rozłamanie:shake: :stop: :mad: To nie drugie, tylko cały czas to samo... Aga_o weź się w końcu w garść :roll:. Zacznij myśleć pozytywnie :cool3:. Popatrz jaką mamy piękną zimę w tym roku :lol:. Dzisiaj znowu napadało około 15 cm świeżego białego puchu :multi:. Wokół jest cudownie biało, a piechy mają na spacerach niesamowitą radochę :laugh2_2: :Cool!:
Ibolya Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 bos melduję się na kawce. U nas tylko -1C. W nocy pokryło się wszystko świeżutkim białym puchem i jest czyściutko. Miłego piątku Dogomaniacy. Słyszycie :???: :???: :???: :???: JUŻ PIĄTECZEK :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
Ibolya Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Hej, hej Właśnie wysłuchałam w radio, że nie wolno pić kawy rozpuszczalnej ASTRA CLASSIC, ponieważ przeprowadzona kontrola wykryła w niej za wysokie stężenie czegośtam wywołującego raka i uszkadzającego nerki :mad: :mad: Cała partia rozpuszczalnej ASTRA CLASSIC będzie wycofywana ze sklepów.
zadziorny Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witaj Ibolya :lol: Na szczęście ja piję tylko Neskę :evil_lol: :multi: :cool3:
bos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 A ja próbuję już czwarty raz wysłać post i doopa .Za długo piszę czy co. Dzisiaj mam zakręcony czas pracy......tragicznie :mad: Myślę że wspominałaś mnie Ibolya przy piciu kawy. Ja piję Nescę , Jakobs , Maxwel......:lol:;)
niedzwiedzica Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 W tej ASTRZE CLASSIC podobno stężenie aflatoksyn 4 -krotnie przekracza normy :angryy: tyle,że u nas do niedawna w ogóle nie badano kaw na zawartośc tych paskudztw :mad:a jak zaczeli badać, to popłoch...
Wind Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 coztego napisał(a)::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Widziałam reklamę!!! Widziałam Majutka!!! Pięknie Maja zagrała!!! :laugh2_2: Ja tez, ja tez :multi: :multi: :multi: Majut taki jakis zafrasowany siedzi :evil_lol: W.
gugu Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 borsaf napisał(a): Junior napisz z czym toto sie je. Rozumiem, że chyba to konkurencja do Microsoftu? vigor_junior napisz koniecznie,jak ci poszło z zainstalowanieniem linuxa,czy nie miałeś problemów i jak ci sie na nim pracuje!!! Własnie zakupiłam SUSE Linux 10.0 ale wstrzymuje sie z zainstalowaniem,bo sie boje,lezy i sie kurzy :cool1: . Wind jakos nie udaje mi sie złapać reklamy z twoim Majutkiem!!! :placz:
coztego Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witajcie... To jest jakieś lekkie przegięcie... :flaming: Wczoraj cały dzień sypało to białe cholerstwo, po to, żeby dzisiaj temperatura wzrosła do kilku stopni powyżej zera :wallbash: i całe to białe coś zamieniło się w szare jeszcze gorsze coś... :grab: Mokro, zimno i ponuro.... ile można???!!! :stormy-sad: Do tego Kreska mnie obudziła przed 7-mą... :watpliwy: Skorzystał tatuś- przy okzaji poszłam po świeże bułeczki... Jedyne pocieszenie, to że piję Nescę... :kaffee_2: ;)
coztego Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 gugu napisał(a): Wind jakos nie udaje mi sie złapać reklamy z twoim Majutkiem!!! :placz: Wszystko przed Tobą, wczoraj widziałam dwa razy, wydaje mi się, że kampania się nasila :cool1: vigor-junior, koniecznie prosimy o poszerzenie naszej wiedzy o linuxe, mnie to bardzo interesuje :cool3:
zachraniarka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Wind napisał(a):zach, a jak u Ciebie? Troche lepiej? Do ataku ruszyły antybiotyki, bo nic innego nie skutkowało.. być może teraz będzie trochę lepiej.. inaczej katastrofa :placz:
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 coztego napisał(a):Ali, zobacz ilu masz kibiców! Jak Adam Małysz! Nie możesz nas zawieść! Skub dzielnie :kciuki:;) Super, bo nic tak nie zagrzewa do walki jak dobry doping :multi: Heyka :)
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 INA napisał(a):Ali - Ty masz głowę zrobioną a ją prawie wszytko oprócz głowy - może się wymienimy:cool3: No nie wiem, nie wiem... Wszyscy mówią, że łatwiej jest robić resztę niż głowę, więc ja od głowy zaczęłam... Zresztą - nie miałam za bardzo innego wyjścia :D
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 INA napisał(a): Ali zobacz co mi sie zrobiło z Vigusia - po czesciowym wyskubaniu - czapraka:crazyeye: :shake: - jeszcze kto mnie do TOZ-u zgłosi :razz: No szczypior Ci się robi :D Zawsze jak się psa futra pozbawia to człowiek przeżywa szok optyczny i musi się do tego nowego wizerunku przyzwyczajać :D Ale nie przejmuj się, moje zwierżątko też wygląda śmiesznie. Ta głowa to jakby od innego psa była. Zastanawiam się teraz w którą stronę skubać, żeby jak najmniej dziwnie i śmiesznie wyglądał...
Gosia_i_Luka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ali26762 napisał(a): Zastanawiam się teraz w którą stronę skubać, żeby jak najmniej dziwnie i śmiesznie wyglądał... Chyba najlepiej wzdłuż kręgosłupa i ogon, a potem na boki.. Ciekawa jestem, jak Derylek teraz wygląda - może jakieś fotki? :cool3: :lol:
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Wind, zach - nie dajcie się choróbsku! Wiosna się zbliża :D
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ela - Szczęściarz we wtorek skończył miesiąc. Dlaczego nic o nim nie piszesz? Odezwij się i daj znać co u braciszka i mamusi...
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Chyba najlepiej wzdłuż kręgosłupa i ogon, a potem na boki.. Ciekawa jestem, jak Derylek teraz wygląda - może jakieś fotki? :cool3: :lol: Oj zaraz fotki... :cool3: Wiesz ile jest roboty ze wstawianiem fotek? :evil_lol: Dobra, wstawię coś wieczorkiem, bo teraz wychodzę - jedziemy do Gdyni. Najgorsze jest to, że na fotkach nie bardzo widać efekt. Może coś mi się uda zrobić lepszego w ciągu dnia. Co do kierunku skubania - taką lojzesztrase mam mu zrobić? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wiesz jak on by wyglądał ??? On ma straaaaasznie długie futro i przy przejściu nie wyskubanego w wyskubane zawsze będzie wyglądało jak nie powiem co...
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Fotki wieczorem, a teraz mała niespodzianka ze szczenięctwa... View My Video
Gosia_i_Luka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ali26762 napisał(a):Co do kierunku skubania - taką lojzesztrase mam mu zrobić? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wiesz jak on by wyglądał ???. No wiesz, lepsze to chyba niż wyskubanie tylko jednej strony, albo samych łap. Nie mówiąc już o samym ogonie. :cool1:
coztego Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ali, a nie da się jakoś stopniowo skubać całości? :hmmmm:
Ali26762 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 coztego napisał(a):Ali, a nie da się jakoś stopniowo skubać całości? :hmmmm: Hmmm... Chyba nie z moimi "umiejętnościami"... :cool3: :razz: :evil_lol: Dobra, lecę. Będę wieczorkiem :)
zadziorny Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 zachraniarka napisał(a):Do ataku ruszyły antybiotyki, bo nic innego nie skutkowało.. być może teraz będzie trochę lepiej.. inaczej katastrofa :placz: Albo raczej katastrophenhund :evil_lol: :cool3: ;)
Recommended Posts