bos Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ibolya napisał(a): ......"zadziorny napisał(a):..Bos co z tą kawą bo mam pypcia :hmmmm: :niewiem: :mad:...Jestem ...... i czekam na kawkę bos. Tzn. ja już ją piję, czekam na miłe towarzystwo :multi: :multi: :multi: :multi: Wszystko było by ok , ale dogomania od 5.15 pisała mi list że jestem zresetowany.......i połączenie za kilka minut.......niestety nie mogłem dłużej czekać.....tak więc myślę że pijąc rano kawkę myśleliście i o mnie. :cool1: ;)
zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A czujesz się zresetowany :hmmmm: :niewiem:. Wszystko masz nowe i niezawodne? :evil_lol: :diabloti:
Nitencja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Zostawcie troche kawy i dla mnie :) czarna , mocna i nieslodzona :cool3:
Wind Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ali, Alez jestes dzielna! :-) Efektow nie moge sie juz doczekac, bo cos czuje ze wkrotce zobaczymy nowe oblicze, cudnego Derylka :loveu: A jak Twoje palunie? Odciski? Wybroczyny? Biedactwo :( Daj mezowi do ukochania to bedzie troszke lzej :loveu: Wszystkim dziekuje za antygrypowe zyczenia :-) Polamana jestem okrutnie, cos mi trzaska w kregoslupie i strzyka w pozostalych kosciach :placz: Do tego doszla niedroznosc zatok i oblozenie gardla :( A w weekend mamy trening ... musze sie wyleczyc, bo inaczej Marek kaze mi siedziec w lozku :-( bogula, dobry poranny duszku, gdzie jestes? aga, no tak rzadko sie ujawniasz :( Jak pomysle, ze w tym roku nie pojedziemy wspolnie na oboz to az mi sie przykro robi :placz:
aga_ostaszewska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kochani zaglądam niezbyt często, bo zycie troszke mi się pokomlikowało i muszę je poskładać w jedną całość... Pogoda też jakaś taka dziwna, nie sprzyja pozytywnemu myśleniu :-( Poza tym, caly czas jestem zabiegana... praca, studia dzienne (przed samą obrona mam jeszcze 3 egzaminy), doadtkowe zajęcia , no i pisanie samej magisterki... duzo tego, jak dla mnie! Wind: Napisałam do Iwonki, żeby wpisała mnie na listę rezerwową, bo w dziekanacie nie potrafia mi zagwarantować, że termin obrony bedzie do końca czerwca. Cały czas mam nadzieję, że z Wami na obóz pojadę! Ps. Jakbyś potrzebowała "kogoś do obfocenia" na sesję... załamania i totalna degrengolada, to ja służę... okaz wprost niezastapiony ;)
zachraniarka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wind napisał(a):Efektow nie moge sie juz doczekac, bo cos czuje ze wkrotce zobaczymy nowe oblicze, cudnego Derylka :loveu: Ja też czekam, czekam i doczekać się nie mogę!! Wind napisał(a):Polamana jestem okrutnie, cos mi trzaska w kregoslupie i strzyka w pozostalych kosciach :placz: Do tego doszla niedroznosc zatok i oblozenie gardla :( Wind łączę się w bólu, wczoraj mnie dopadło to samo paskudztwo :placz:
zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Nitencja napisał(a):Zostawcie troche kawy i dla mnie :) czarna , mocna i nieslodzona :cool3:To chyba raczej bos, bo ja serwuję tylko mocną i niesłodzoną ale z mleczkiem :lol: :cool3: :cool1:
vigor Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dzięki za słowa otuchy. Wczoraj z Juniorem pracowalismy w lesie, a dzisiaj wszysko booooli. Własnie dopiero co wróciłem z serwisu (naprawa zawieszenia), chwila lektury na dogo, bo za chwile Junior bedzie odstawial trening z Linuxem i drugi komp jest wowczas odciety od Internetu. Ali - pracuj, pracuj:evil_lol::lol:
zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A ja życzę wszystkim obecnym i przyszłym rekonwalescentom (trudne słowo :evil_lol:) szybkiego powrotu do zdrowia i pełnej formy :thumbs: :iloveyou: :roll:
Ali26762 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Heyka :) No niestety, wczoraj już nie poskubałam, bo mąż wrócił z pracy musiałam się nim zająć, a dzisiaj od samego rana mam gości, zaś wieczorem ja wybywam pogościć się trochę. Czyli Deryl ma przerwę do jutra :)
Ali26762 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wind napisał(a):Ali, Alez jestes dzielna! :-) Efektow nie moge sie juz doczekac, bo cos czuje ze wkrotce zobaczymy nowe oblicze, cudnego Derylka :loveu: A jak Twoje palunie? Odciski? Wybroczyny? Biedactwo :( Na razie mam tylko jeden malutki pęcherzyk, ale taki naprawdę malutki. Nie mam odcisków, ani wybroczyn. Może nietypowa jestem? Ale też nie szaleję za bardzo. Trzymam psa na stole zwykle koło godziny, raz mi się zdarzyło trzymać dwie. Fuka mi kazała robić często przerwy :evil_lol:
Ali26762 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Kochani zaglądam niezbyt często, bo zycie troszke mi się pokomlikowało i muszę je poskładać w jedną całość... Hy? aga_ostaszewska napisał(a):Jakbyś potrzebowała "kogoś do obfocenia" na sesję... załamania i totalna degrengolada, to ja służę... okaz wprost niezastapiony ;) Aż tak źle? :(
Gosia_i_Luka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ali - no, nareszcie zabrałaś się za Derysia. :lol: Będzie chłopak elegancki na wiosnę, że hej! :loveu:
coztego Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Widziałam reklamę!!! Widziałam Majutka!!! Pięknie Maja zagrała!!! :laugh2_2: Ali, zobacz ilu masz kibiców! Jak Adam Małysz! Nie możesz nas zawieść! Skub dzielnie :kciuki: aga_o, bądź dzielna... ;)
INA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ali - Ty masz głowę zrobioną a ją prawie wszytko oprócz głowy - może się wymienimy:cool3: Aga to już drugie w tym roku rozłamanie:shake: :stop: :mad: Wind - zdrówka :multi: -- --boss, zadziorny - czyż byście nie zadbali na Waszym spotkaniu o rozgrzewkę ciała i duszy dziewczyny? :nonono2: ;)
zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 INA o co Ty nas podejrzewasz :crazyeye: :shake:. Ależ oczywiście, że zadbaliśmy :cool3: :roll: :cool1:. To wstrętne choróbsko musiało się do niej przyplątać później :angryy: :mad:
INA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ali zobacz co mi sie zrobiło z Vigusia - po czesciowym wyskubaniu - czapraka:crazyeye: :shake: - jeszcze kto mnie do TOZ-u zgłosi :razz:
INA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 zadziorny - no coś Ty:crazyeye: własnie Was podejrzewam najbardziej o to -ze tańce, hulanki sporo ruchu na świezym powietrzu i grzaniec:eviltong: - to wasza specjalonośc ;) :cool3: Efekt powinien tych zabiegów powinien utrzymwać sie dłużej niż kilka dni - coś musieliście sknocić:cool3: ;)
aga_ostaszewska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dziękuję wszystkim za wsparcie... czasem się przydaje! Dobrze Was mieć Dogomaniacy! INA napisał(a):Aga to już drugie w tym roku rozłamanie:shake: :stop: :mad: To nie drugie, tylko cały czas to samo... Ali: Obiecuje, że skontaktuje się! Aktualnie zabrałam się za magisterkę, bo promotorka się na mnie wkurzyła, że nic nie robię... jeszcze jakieś 3 dni i będę miała chwilkę spokoju!
jborowy Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Hej! Czy ktokolwiek wie jakie walijczyki będą we Włocławku? Strasznie tam wszystko jest tajne.
coztego Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 jborowy napisał(a):Hej! Czy ktokolwiek wie jakie walijczyki będą we Włocławku? Strasznie tam wszystko jest tajne. A Ty musisz wszystko wiedzieć? :cool3: ;)
zadziorny Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Taa, basen zaliczony :roll:, piffko tyż :evil_lol: :cool3: to teraz mogę się wziąć za czytanie zaległych postów :lol: :cool1:
borsaf Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Vigor hehehe, a tak sie zapierałeś, że żadnych nowości Ci Junior nie będzie wciskał:evil_lol: Junior napisz z czym toto sie je. Rozumiem, że chyba to konkurencja do Microsoftu?
Recommended Posts