Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Vigor ciesze się, że podczas podrózy było OK. Ale nie piszesz, czy dawałeś Diunie homeopatię? Wnioskuję, że tym razem nie wymiotowala.Jeżeli dawałes Ipeca. to napisz, może innym sie przyda.

Posted

WITAM DOGOMANIAKOW!!!! : :angel: :angel: Ali swietne fotki :lol: i podobne do mojej
Elu Wystrzalowej zabawy Ci zycze ,pozdrow Panne Mloda, Ele, Tadeusza, a zapomnialambym o Mani od Diamenta'' z kozackich stepow'' Czy mialas w tym roku szczeniaczki?:D :D :D Aga zazdroszcze Ci tego wyjazdu nad morze, zamiast pchac sie na pojudnie .NIE DAJCIE SIE :oops: UPALOWI

Posted

Hej hej Kliwio :)

Podeszłam właśnie do kompa, aby go wyłączyć i odświeżyłam sobie stronkę.

Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Eli na jedno z pytań - owszem, Dorka miała w tym roku szczeniaczki. W lutym urodziła trzy pieski - Dżina, Dexia i Derylka. Derylek trafił do mnie dzięki adze_ostaszewskiej i tylko dlatego mogę Was teraz "zamęczać" jego fotkami ;) :D
Jak się domyślasz - wizyta agi_o nad morzem spowodowana jest przede wszystkim chęcią poznania (i oskubania ) Derysia.
Oprócz tego, że aga_o jest sprawczynią tego całego "zamieszania", jest też ona właścicielką siostrzyczki Deryla z poprzedniego miotu - Cziki.
No a "rodzina" musi znać się nie tylko z forum, ale także w realu :D :D :D

Posted

[quote name='Ali26762']Derylek trafił do mnie dzięki adze_ostaszewskiej No ja się troszkę do tego przyznam również. :wink: Bo gdy po tej godzinnej rozmowie z Tobą, gdzie namawiałam Cię, żebyś broń Boże nie bez rodowodu, i żebyś się szybciutko z agą_o skontaktowała, Ty tego od razu nie zrobiłaś, to ja sama jeszcze agę_o poprosiłam, żeby w Twojej sprawie zadziałała i skontaktowała się z Tobą. Od samego początku miałam przeczucie, jak Ci zresztą mówiłam, że coś tu się uda. No i tak też się stało, ku wielkiemu, jak rozumiem, zadowoleniu wszystkich zainteresowanych. :wink:

Eh, nie ważne. Tak czy siak, dogomania górą! :wink:

Posted

Ela: Nie ma jak mieć szczęście... Skoro raz na 2 lata jesteś w Warszawie, to ja wybywam... Mam nadzieje, ze tym razem szybciej przybędziesz do Wawy niż za 2 wiosenki :wink:

Oprócz tego, że aga_o jest sprawczynią tego całego "zamieszania", jest też ona właścicielką siostrzyczki Deryla z poprzedniego miotu - Cziki.

My z Kliwia - czyli Malgosia znamy sie juz jakiś czas. To wlasnie Malgosia dokonala pierwszego trymowanka Cziki! Buziaki dla Kliwii i Gaji - powodzenia na wystawie!

swollow: Trymowanko Derysia odbędzie się metodą Flaire :wink: - jak pokaże .... a Ali kończy. Jakby co, to ciotka Aga bedzie ta dobra, a pancia Ali FE :lol:

Siedze w tej idotycznej pracy i już nie moge sie doczekac, kiedy wsiade do pociagu... Ali Bede w wagonie 7...

Posted

[quote name='vigor_junior']czy znak ktoś z Was moze jakies namiary na kupno walijczyka w okolicach Lublina... piesek nie musi miec papirkow.. to ma byc wspanialy przyjaciel dla 10letniego chlopaka....

Ja znam, ale z "papierami"... Borowy Kennel :D

Posted

wojtek- jborowy to moj sąsiad przez miedzę... juz ja mam bliżej do lublina.
a do mnie napisała pewna osoba poszukująca pieska dla swojego syna no i jakos staram sie pomoc, no ale jak tu znalezc terriera kolo Lublina (podkarpackie tez moze byc) ktory bylby jakos tańszy, bez papierow ale mial cechy i wygladal... "byl" terierem walijskim.... :question:

HELP !!!

Posted

Czesc Wszystkim!!!
Moja niszczarka to Era z Kozackich Stepow jest to siostra przyrodnia Debory Malgosi :D Dzieki za pozdrowienia na pewno przekaze, a nawet
ucaluje Manie :lol: :lol: :lol: O szczeniakach juz wiesz od Ali.

Aga nie zawstydzaj mnie bede czesciej!!! :lol: :lol: Dzis wyjatkowo jestem w domu wiec troche bobruje na dogomanii :o :o :o

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
Aga nie zawstydzaj mnie bede czesciej!!! :lol: :lol: Dzis wyjatkowo jestem w domu wiec troche bobruje na dogomanii :o :o :o

No teraz bedę już trzymała Cię za słowo! Musisz przyjeżdzać częściej!

Ja staram się wykombinować metodę na to, by czas szybciej w pracy leciał, ale się nie da... :cry: TE KODEKSY (i komentarze do nich) MNIE KIEDYŚ WYKOŃCZĄ!

Kto chce napisać rozprawkę o ochronie posiadania? :roll:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Tu również Api się zgłasza! Ona bardzo dużo wie na temat ochrony posiadania, szczególnie ochrony posiadania sznura-gryzaka oraz patyczków! :D

Posted

Flaire napisał(a):
aga_ostaszewska napisał(a):
Tu również Api się zgłasza! Ona bardzo dużo wie na temat ochrony posiadania, szczególnie ochrony posiadania sznura-gryzaka oraz patyczków! :D

Myślę, że Api chetnie by sie podpisała pod stwierdzeniem "Co je Twoje, to je moje. Co je moje, to Ty nie rusz!" :lol: Moje biedne buciki... 8)

Posted

[quote name='vigor_junior']czy znak ktoś z Was moze jakies namiary na kupno walijczyka w okolicach Lublina... piesek nie musi miec papirkow.. to ma byc wspanialy przyjaciel dla 10letniego chlopaka....

vigor_junior mi tez tylko do głowy przychodzi BOROWY KENNEL,tym bardziej ze za miedza.... :wink:

aga życze miłego pobytu w Gdańsku. :P

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
Postaraj sie z Derysiem :lol: :lol:

Jasne, ze będę się starała! Ale sama dobrze wiesz, że po "przyzwioitym" pierwszym trymowanku, to psiak przecudnie nie wygląda... :roll: Trzeba mu cały szczeniecy włos wyciagnąć... Postaram się byc delikatna i do golasa go nie zrobić :lol:

Posted

aga - pisz tę rozprawke ,pisz - nikt za Ciebie nie napisze :wink: :wink: - kiedy Ty to napiszesz ja cały czas na dogo siedzisz :nono: :wink: :wink: :lol: :D :wink:
idę do roboty ... :x

Posted

INA napisał(a):
aga - pisz tę rozprawke ,pisz - nikt za Ciebie nie napisze :wink: :wink: - kiedy Ty to napiszesz ja cały czas na dogo siedzisz :nono: :wink: :wink: :lol: :D :wink:
idę do roboty ... :x

Nie ma jak podzielna uwaga... :lol: Poza tym - umysł napęty ciagle być nie może - rozluźniam go na Dogo :wink:

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Ali26762']Derylek trafił do mnie dzięki adze_ostaszewskiej No ja się troszkę do tego przyznam również. :wink: Bo gdy po tej godzinnej rozmowie z Tobą, gdzie namawiałam Cię, żebyś broń Boże nie bez rodowodu, i żebyś się szybciutko z agą_o skontaktowała, Ty tego od razu nie zrobiłaś, to ja sama jeszcze agę_o poprosiłam, żeby w Twojej sprawie zadziałała i skontaktowała się z Tobą. Od samego początku miałam przeczucie, jak Ci zresztą mówiłam, że coś tu się uda. No i tak też się stało, ku wielkiemu, jak rozumiem, zadowoleniu wszystkich zainteresowanych. :wink:

Eh, nie ważne. Tak czy siak, dogomania górą! :wink:

No ładnie. Dopiero teraz się dowiaduję, że moje szczęście ma dwie matki ;) :D

Dlaczego nie powiedziałaś mi jak się spotkałyśmy w Gdańsku? Od razu rzuciłabym Ci się na szyję, realnie, a tak to mogę tylko wirtualnie...

Dziękuję Haniu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...