Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 zadziorny napisał(a):Wykapany Derylek :lol: :cool3: ;) Nooooo, widać, że to miotowi braciszkowie, prawda?
Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Zaraz lecę z Derysiem, ale przed wyjściem wkleję jeszcze kilka fotek Dexia z Magdą :)
Nitencja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hihi kolejny welsh "ktoremu bardzo zle" :) foty super . :lol:
zadziorny Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Nitencja napisał(a):hihi kolejny welsh "ktoremu bardzo zle" :) foty super . :lol:Biedaczysko :evil_lol: :cool3: :loveu:
bos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ali - Dexio gostek na całego.......nieodrodny brat Derysia...........i dokładnie zapuszczony jak Jazon...........:crazyeye: :lol: :lol: :lol: ;) Nitencja .........od ktorej strony zacząć skubać.........:diabloti: :evil_lol: :lol: :lol: ..........od ogona........:diabloti: :diabloti: :lol: ;)
Nitencja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 bos ja zawsze psy skubie od ogona :) a dokladnie od tylu a suczki robie od frontu ........ nie wiem czemu
bos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Łooooooooo........:eviltong: ;) :loveu: :evil_lol: .........:eviltong::lol: chciałbym być Dexiem.......:crazyeye: :diabloti::evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: ;)
bos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Nitencja napisał(a):bos ja zawsze psy skubie od ogona :) a dokladnie od tylu a suczki robie od frontu ........ nie wiem czemu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;):laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='bos']Łooooooooo........:eviltong: ;) :loveu: :evil_lol: .........:eviltong::lol: chciałbym być Dexiem.......:crazyeye: :diabloti::evil_lol: :eviltong: :lol: :lol: :lol: ;) bos, Ty uważaj - Magda jest mężatką :eviltong: :roll: :D
zadziorny Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Bos, Ty to masz szczęście, że Pani bosowa nie czyta tego forum :mad: :shake: :diabloti:
Ibolya Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='bos']....no chyba że do Włocławka....... bydymy szusować oba.......:diabloti: bos, zadziorny świetny pomysł :multi: nareszcie byśmy się poznali a i na zdjęcia profesjonalne możnaby liczyć :cool3: A we Włocławku podobno 18 weszterierów ma być :-o Kto jedzie? przyznawać się :evil_lol: Ali Magda jakbym nie wiedziała, że to Dexia fotki Ali wkleja, tobym się zakładała, ze to Deryś. Ale i do Bodrysia podobny braciszek jak dwie krople wody, zwłaszcza jak Bodryś trochę zarośnie i zabaweczkę szarpie, wypisz, wymaluj Dexio :multi: Magda dzięki za Emile, odpiszę napewno, tylko ostatnio z czasem u mnie trochę krucho jest :multi: nie przejmuj się, jak pobędziesz wśród nas jeszcze ze dwa dni to przestaną Ci się weszterierowi maniacy mylić, zobaczysz :razz: Fotki Dexia bardzo piękne, zarówno Dexia elegancika jak i misiaczka zimowego. Bardzo mi się podoba Dexio :klacz: :iloveyou: :cunao:
bos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Ibolya']bos, zadziorny świetny pomysł :multi: nareszcie byśmy się poznali ........:lol: zadziorny nagrał mi się teraz na sekretarce ......tylko jakoś niewyrażnie ........ale chyba mówił że jedziemy.......:crazyeye::multi: :evil_lol: :evil_lol::diabloti: :diabloti: ;).......czy jakoś tak..........:cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: ;) zadziorny - potwierdź że dobrze zrozumiałem........:razz: :razz: :diabloti:
Nitencja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 18 welshy niezle :) bede z Wami myslami i prosze o zdawanie mi relacji na komorke :) a jak przyjade do domu to zdjecia maja byc :cool3:
Kliwia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Takie futrzaste tez maja swoj urok. Ja takie cudze tylko ogladam - na stole trymerskim , no i na dogo. Czytara&raga [SIZE=2]rozpoznaje cos znajomego na fotkach Iboyi ? Jak przebiega docieranie sie suczek? To jak Bos i Zadziorny zrobicie nam nalot na klubowke i pofocicie?
Kliwia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Napisal:Ina :shake: znaleziono u nas - 2 padłe kaczki- straż zabroniłą wychodzić nad jezioro- psy na krótką smycz żadnego biegania - i do domu:placz: :placz: :placz: :crazyeye: :crazyeye: jesteśmy w strefie zagrożonej.. A ty Ina mieszkasz?
bos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Kliwia']Takie futrzaste tez maja swoj urok. Ja takie cudze tylko ogladam - na stole trymerskim , no i na dogo. Czytara&raga [SIZE=2]rozpoznaje cos znajomego na fotkach Iboyi ? Jak przebiega docieranie sie suczek? To jak Bos i Zadziorny zrobicie nam nalot na klubowke i pofocicie? Bosze .....toż to pies od YETI.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;)
Kliwia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Napisal; bos Bosze .....toż to pies od YETI.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;-) Bos ,a jak wyglada twoj welshaczek????:lol:
Malgosia44 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Kliwia i Bis: no piekne foty, no piekne! Takie fajne siersciuchy!!!!
zadziorny Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Kliwia']Takie futrzaste tez maja swoj urok. I to jaki :lol: :loveu: :cool3: :multi:
Kliwia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Napisal ;Ali Tak samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihi chyba, napewno .;)
coztego Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='bos']Bosze .....toż to pies od YETI.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;) Ale kapitalny!!! :loveu: Magda, Dexio chyba zostanie moim ulubieńcem :loveu: Cudny jest, ma w sobie COŚ, coś takiego jak miał mój Filip... :cool1: borsaf, weź te koty gdzieś pozamykaj... wszędzie mówią, że koty najbardziej narażone są... :shake: bos, skubnąłeś już ten jazonowy ogonek :cool3:
Ali26762 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Matko z córkom, mnie bida i drobne wszy zjedzą, zanim uda mi się wyskubać Deryla... Tak dzisiaj wygląda:
Recommended Posts