Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A komu to chciało się tak równo ryzy papieru układać na dachu domu.....:evil_lol:

:evil_lol:

:lol: :lol:

Pogoda ducha nam dopisała..to ważne.

Wind super że udało się nam Ciebie spotkać :lol: ;) Dzieki za miłe towarzystwo i trzymanie miejsc na trasie wyścigu.:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:;).

Może uda się nam spotkanie w Warszawie.....kiedyś......:lol:....i reszty dogomaniaków. Ale by było fajnie.:lol:

Nie ma to jak domowy obiadek to fakt....smacznego i szczęśliwego powrotu do Warszawy

Posted

[quote name='gugu']Po prostu rewelacja!!! :multi: :multi: :multi:
Pozdro

Hej guguś........jak dawno Cię nie widziałem.....:crazyeye: :evil_lol: :razz: ;)

Jak to fajnie że się pokazałaś :multi: :multi: ;)

Posted

No tak se właśnie weszłam,a tu mnóstwo prześlicznych fot zaprzęgowych,zatkało mnie,wielkie brawa dla was chłopaki i dla towarzyszki wyprawy Wind,foty odjazdowe :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz:

bosik dzieki,ty wiesz za co :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

[quote name='zadziorny']Bos dostałeś mojego maila :???: :hmmmm: :niewiem:

Sporty zimowe doszły......ale kolejka linowa......:crazyeye::cool3::evil_lol:

Posted

Suuuper reportaż, kapitalne fotki :multi:

Dobra robota :)

Jednak... bos - miałeś mi zrobić fotkę gór... Buuuuuuu :(
Liczyłam na pocztówkowy widoczek jakiejś panoramy...
Rozumiem, że czasu nie było w obliczu takich atrakcji towarzysko - fotograficznych, ale... żal...

Będziesz musiał znowu pojechać w góry :D

;)

Posted

[quote name='gugu']No tak se właśnie weszłam,a tu mnóstwo prześlicznych fot zaprzęgowych,zatkało mnie,wielkie brawa dla was chłopaki i dla towarzyszki wyprawy Wind,foty odjazdowe :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz:

Może trochę za dużo tu nawklejaliśmy Sh , ale myślę że było warto , była to dla mnie ogromna frajda i bardzo miłe spędzenie czasu razem z Wind i zadziornym.

gugu -
może i kiedyś tu do nas zawitasz......ale pamiętaj , jak będziesz się ociągać to ......my zawitamy u Ciebie z nienacka.......:lol: :evil_lol: :evil_lol::lol: ;)

Posted

[quote name='Ali26762']Suuuper reportaż, kapitalne fotki :multi:

Jednak... bos - miałeś mi zrobić fotkę gór... Buuuuuuu :(
Liczyłam na pocztówkowy widoczek jakiejś panoramy...
Rozumiem, że czasu nie było w obliczu takich atrakcji towarzysko - fotograficznych, ale... żal...

Będziesz musiał znowu pojechać w góry :D

;)
Ali - było mglisto i panoramy .....niet......też żałowałem , ale chętnie pojadę jak się zmieni aura......:evil_lol: ;)

Posted

[quote name='bos']

gugu - może i kiedyś tu do nas zawitasz......ale pamiętaj , jak będziesz się ociągać to ......my zawitamy u Ciebie z nienacka.......:lol: :evil_lol: :evil_lol::lol: ;)

Zapraszam serdecznie,wizyty z nienacka są najlepsze :evil_lol: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Ali26762']Suuuper reportaż, kapitalne fotki :multi:

Poczekaj tylko jak Wind swoje fotki obrobi :roll:. To dopiero będzie na co popatrzeć :crazyeye: :loveu: :multi: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']Poczekaj tylko jak Wind swoje fotki obrobi :roll:. To dopiero będzie na co popatrzeć :crazyeye: :loveu: :multi: :lol:

A ja sadze, ze spisaliscie sie doskonale :multi: Gratuluje uchwycenia wspanialych momentow :-)

BRAWO :multi:

Posted

A na zdjęcia Wind to ja już ostrzę sobie zęby. Wind jest mistrzynią w swoim fachu. Jej zdjęcia żyją po prostu i zawsze oglądam je z ogromną przyjemnością.
Jeśli Wasze są takie fajne, to wyobrażam sobie co zobaczę na zdjęciach Wind... :multi:

Posted

[quote name='Wind']A ja sadze, ze spisaliscie sie doskonale :multi: Gratuluje uchwycenia wspanialych momentow :-)

BRAWO :multi:

To nie zmienia faktu,że czekamy też na twoje foty Wind!!! :mad: ;)

Posted

Ali26762 napisał(a):
No faaaajny daszek - mam nadzieję, że się nie zawali od takiej ilości śniegu...

Jak wyjeżdżaliśmy to było wszystko wpariatkie.....:evil_lol: :lol: :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...