Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda i Dex - witam Cię bardzo serdecznie wśród dogomaniackiej braci.:multi: :lol: :lol:
Czuj się jak u siebie i.....pisz , pisz , pisz no i wklejaj foty :lol: :lol: :lol:
Miło że krąg weszterrierowiczów rośnie :evil_lol: :lol: ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Malgosia44 napisał(a):

Strasznie fajne te Wasze imprezy :lol: . Trzeba miec welszyka, zeby sie zalapac? :biggrina:

Wystarczą chęci......i wio koniku :diabloti::eviltong: :lol::lol: ;)

Posted

[quote name='coztego']
Malgosia44, jest nas tu więcej bezterierowców i jakoś tolerują naszą obecność ;) Ale musisz dużo i często chwalić prezentowane tu pieseczki :evil_lol:

..........i nie tylko :evil_lol: :lol: :razz:.........tak jak coztego :lol: :evil_lol: :lol: ;)

Posted

Vigor - Diuneczka śliczna , fotki w szcie zimowej .....:multi:....pozazdrościć tak pięknego czyściutkiego śnieżku......
....ale może i u nas coś się zmieni , bo zaczęło prószyć.....:lol::multi: :multi:;)

Nitencja - jeśli chodzi o Twój baner to masz mnie za.......:multi:

Dziciatko Aleksowe śliczności. Nie wiem czy pisałaś coś więcej o nim , ale wydaje mi się że nie przeoczyłem.......no chyba że....

Jeśli możesz coś więcej skrobnąć na jego temat ....to fajnie .........:loveu:;) by było.
Pozdrowienia dla bo i reszty rodzinki.
Wycałuj te swoje potwory.........od nas....hehehehehe :lol:;)

Posted

I ja się przywlokłam wieczorem, żeby przywitać Magdę - cieszę się bardzo, że trafiłaś na Dogomanię. Jestem pewna, że znajdziesz tu życzliwe dusze i zadomowisz się bardzo szybko, a Dexio zachwyci wszystkich :multi:
Potrafisz tak pięknie o nim pisać w mailach, że szkoda by było, abym tylko ja to czytała :D

vigor - to dzięki Tobie Magda trafiła do nas. Bardzo Ci dziękuję

Posted

Alexowe dziecię śliiiiczne, tak samo fotki z Vigorlandu.

bosowi zazdroszczę kuligu, ale przede wszystkim tego, że był w moich ukochanych okolicach...
Mam nadzieję, bos, że pozdrowiłeś góry ode mnie...?

Posted

[quote name='Ali26762']Alexowe dziecię śliiiiczne, tak samo fotki z Vigorlandu.

bosowi zazdroszczę kuligu, ale przede wszystkim tego, że był w moich ukochanych okolicach...
Mam nadzieję, bos, że pozdrowiłeś góry ode mnie...?

Ali kochana ....OCZYWIŚCIE .........jutro zrobię to ponownie......:lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='Ali26762']Wrrrrrrrrr...

;) :D

A kłaniaj im się nisko :multi:

Ali ...tak będzie , a może jakaś fotka się trafi....:evil_lol: :lol: ;) ;)

Wyściskaj Derysia i chłopeczka , myslę że już kłopoty zdrowotne ma za sobą :roll: :lol:

Posted

Dzięki, wyściskam jak się tylko obudzą. Deryś zdrowy jak rybka, a chłop... no cóż, też byłby, gdyby nie uderzał tą potłuczoną nogą w kolejne meble... :D

Jazonek jedzie z Tobą jutro? Też wymiziaj niedźwiadka od ciotki Ali :D

Posted

Magda i Dex serdecznie Cię witam wsród weszterierowej braci
Cieszę się bardzo, że tu trafiłaś (Ali brawo) Zawsze to fajnie jak się rodzina powiększa.

Prosimy o duuużo fotek i napisz jak najwięcej o Dexiu, ciekawa jestem czy taki sam fajowy rozrabiaka jest, jak jego starszy braciszek Czardasz zwany Bodrysiem.

A może pw albo emila do mnie skrobniesz? Chętnie Cię bliżej poznam.

Pozdrawiam Cię serdecznie, a od Bodrysia i Neski dla Dexia

Posted

[quote name='bos']Magda i Dex - witam Cię bardzo serdecznie wśród dogomaniackiej braci.:multi: :lol: :lol:
Czuj się jak u siebie i.....pisz , pisz , pisz no i wklejaj foty :lol: :lol: :lol:
Miło że krąg weszterrierowiczów rośnie :evil_lol: :lol: ;)
I klan z Szumiących Klonów tyż :Cool!:

Hej hej, Dogomaniacy, co z Wami? śpicie?

Pozdro ze stolicy mafii. U nas -1C, wszystko pokryte świeżym białym puchem, jest pięknie i czyściutko i dalej prószy.

Życzę wszystkim przyjemnej soboty.

Posted

Magada i Dex - witamy, witamy i do wklejania fotek zapraszamy.
Małgosia44 - to nasza druga sunia wzięta ze schroniska.
Od 2 godzin pada sobie deszczyk, zatem jest brzydko i ponuro.
Panie szukają kierowcy na wyjazd na zakupy - wrrrrrrr.
Ahoj!

Posted

[quote name='Malgosia44']

Nitencjo, podaje nazwisko i adres wlasciciela Mozarta:
De Munter-See
Vlassenbroek 11
9200 Dendermonde BE

Dziwne, bo nie ma imienia wlasciciela, ale moze to See, tylko czy mozna miec na imie 'morze'? ;)

Małgosiu, po prostu przebywa u Dieny i Rony'ego De Munter w van Foliny Home, a See to nazwisko właściciela.
http://terriers.be/handling.php#latestnews - tu też jest jego zdjęcie

Posted

Znowu nasypało pełno tego białego świństwa... :angryy: :angryy: :angryy:
Moja cierpliwość się kończy, lada dzień jadę na Kanary! :angryy:

Posted

Heyka :)

A ja właśnie wróciłam z Derysiem z długiego spaceru, bo pogoda super, słoneczko świeci, cieplutko jest i jakoś nie chciało nam się wracać do domu, tym bardziej, że spotkaliśmy Sonię i można się było wybiegać :D

Wind i bos oglądają góry na żywo, a ja nadrabiam różne zaległości w domu.

Właśnie stwierdziłam, że straszny ze mnie grubianin - przywitałam Magdę_i_Dexa, a nie przywitałam Malgosi44 - Malgosiu wybacz i witaj wśród terrieromaniaków :)

Dopatrzyłam się też, że nie pogratulowałam Ci, Ibolya awansu - przyjmij moje najszczersze gratulacje !!!

Kątem oka za to dostrzegłam, że Bodri wyjechał na gościnne występy do Vigorlandu. Mam nadzieję, że się świetnie spisał, bo warunki miał jak u Pana Boga za piecem, a już co do łoża małżeńskiego - niczego się doczepić nie można było :D
Doczytałam też, że Elmiasty zostanie tatusiem (wiem, że to nie ten topik, ale przecież i tak wszyscy czytają welsze) - trzymamy kciuki za maleństwa i mamusię, aby rozwiązanie nastąpiło szczęśliwie.

A Derylek skończył dzisiaj 13 miesięcy i wygląda tak:

Skoro Derylek to i Dexio - buziaki dla kochanego braciszka wraz z najlepszymi życzeniami od Derysia :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...