zadziorny Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ali - extra, super, megablast :lol: Ale się usmiałem :lol: Powinnaś dostać jakąś nagrodę literacką :lol: :wink:
INA Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ali te historie są wspaniałe - nie pracujesz w jakiejś gazecie te foty ?, komentarze? 8) :lol: Jeszcze , jeszcze :P :P -- tak miło poczytać i pooglądać takie historyjki na początek pracowitego dnia w biurze. Witaj Kliwia tę fotę którą masz w Aviatarku ---zrobiłam kiedyś taką samą -- prawie identyczną :lol: mojemu Vigo wieczorem wkleję :) Vigor - Sunia piekna ale ( na tej pierwszej fotce chyba - córka też piękna panna) ładne zdjęcia.
zachraniarka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Aga_o, swallow, Kliwia, vigor gratuluję sukcesów wystawowych! Tak trzymać dogomaniacy!! :D Ali muszę chronić monitor, bo jak moje chłopaki-rozrabiaki zobaczyli ten reportaż to stanowczo zażyczyli sobie powtórki z wodnych szaleństw! :lol: Pozdrawiam serdecznie!
borsaf Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ali. Zach, więcej, więcej chociaż popatrzeć mozna i oko nacieszyć. Rosną chłopaki, że hej! Mojemu samotnikowi musze towarzystwo kombinować niestety. Pływać nie umie bo w okolicy niby jezior dużo ale jedno, najbliższe, zagrzybione podobno, a reszta nie nadaje sie do wejścia wogóle. Poza tym, po nagonce na psy, ludzie zaraz warczą jak sie pies na plaży pokaże, a moj Regonik czystszy pewnie niż co poniektórzy i koopy do wody nie robi. Cóż, taakie życie. Ina czekamy na fotki z agiliti.Cieszę sie bardzo, że Vigusiowi sie spodobało. To dla niego wspaniałe i może osiągnięcia mieć sportowe będzie. Rozumiem Cię doskonale, bo kontakt ze Swiatem kynologicznym to my tylko virtualny mamy :evilbat:
aga_ostaszewska Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Diuna cudo! A co do Derylka i Ludwisia, to Wam powiem tak... psiaki na fotach są śliczne, ale z pewnością "na żywo" są jeszcze piekniejsze! Ali, zach: Kupilam na jutro bileciki do Gdańska! Tym czasem siedzę w pracy... przed chwilką zepsułam niszczarkę do dokumentów! Kompletna padak! Nie chce mielić kartek, świania! Wiem, obraże się nia i wyjadę! :evil: Niestety najpierw bedę musiała ją rozkręcić :cry:
Flaire Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Tym czasem siedzę w pracy... przed chwilką zepsułam niszczarkę do dokumentów! aga_o. ja mam tu taką, mogę Ci pożyczyć! Unikalny model, bo ogoniasta. :evil: Czy możemy się jakoś spotkać przed Twoim wyjazdem? Może dzisiaj byś wpadła?
aga_ostaszewska Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Flaire']Czy możemy się jakoś spotkać przed Twoim wyjazdem? Może dzisiaj byś wpadła? Odezwe się jak bedę wychodziła z pracy... wiesz, że ja bardzo chetnie :lol: i pifko bym ze sobą przywiozła... Tak między 18 a 19 nie byloby za pozno? Bo pewnie dopioero na ta pore bym sie wyrobila! aga_ostaszewska napisał: Tym czasem siedzę w pracy... przed chwilką zepsułam niszczarkę do dokumentów! aga_o. ja mam tu taką, mogę Ci pożyczyć! Unikalny model, bo ogoniasta. Przywoz ja szybko na Nowy Swiat! :wink:
Flaire Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Tak między 18 a 19 nie byloby za pozno? Bo pewnie dopioero na ta pore bym sie wyrobila!Super, będę Cię oczekiwać.
zachraniarka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Ali, zach: Kupilam na jutro bileciki do Gdańska! To jest dopiero SUPER!! :D :D
vigor Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dziekujemy za cieple slowa o Diunie. Skladamy gratulacje innym dogomaniakom i ich At i TW za uadane wystepy podczas wystaw - przepraszamy ze z opoznieniem. Borsaf - podczas podrozy wszystko bylo OK.
Ela_hryckiewicz Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Czesc Dogomaniacy!!!! Gratuluje zwyciezcom :angel: :angel: :angel: Aga i Ali jak ja Wam zazdroszcze tego spotkania. A i piwko by sie przydalo bo w Pile zar z nieba leci :cry: Historia z psiakami fantastyczna usmielismy sie z cala rodzinka.Aga niszczarke mozna fatwo naprawic nie martw sie :P Czardasz trzymam kciuki oby tak dalej. :angel: :angel: :angel:
Flaire Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Ela_hryckiewicz napisał(a):Aga niszczarke mozna fatwo naprawicNo pewnie, że można, tylko po co, skoro ja mam tutaj na miejscu dużo lepszy, w pełni funkcjonalny model! Zalety: 1. Niszczarka w biurze agi_o niewątpliwie kroi na paseczki, a każdy spec od niszczarek wie, że najwyższej jakości niszczarki kroją na źdźbła, im mniejsze, tym lepiej. Moje kroi na źdźbła niewątpliwie mniejsze od tych produkowanych przez jakąkolwiek inną dostępną na rynku. 2. Co zrobisz, gdy musisz coś natychmiast zniszczyć, a akurat jest awaria w elektrowni i nie ma prądu? Moja niszczarka nie potrzebuje prądu. 3. Normalne niszczarki tylko tną - nie rozpuszczają druku. Moja niszczarka wydziela specjalny preparat rozpuszczający niemal każdy druk. 4. Normalne niszczarki często się zacinają. Moja nie zacina się nigdy. 5. Normalne niszczarki mają ograniczoną pojemność (ile dokumentów możesz naraz podać niszczarce). Granicą pojemności mojej niszczarki jest tylko pojemność pokoju, w którym się znajduje. 6. Normalne niszczarki trzeba smarować specjalnym olejem. Mojej niszczarki nie tylko nie trzeba niczym smarować, ale jeszcze ona obsmaruje co potrzeba specjalnym ozorem. Mogłabym wymienić jeszcze dziesiątki zalet, ale robota czeka...
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Witam :) Hehehe - ja też posiadam taką niszczarkę! Właśnie zniszczyła etykietkę z plastikowej butelki :D
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='zadziorny']Ali - extra, super, megablast :lol: Ale się usmiałem :lol: Powinnaś dostać jakąś nagrodę literacką :lol: :wink: [quote name='INA']Ali te historie są wspaniałe - nie pracujesz w jakiejś gazecie te foty ?, komentarze? INA, zadziorny - nie zawstydzajcie mnie, proszę :oops: Ja w ogóle nigdzie nie pracuję, fotki robię dla siebie (nawet nie znam dobrze obsługi mojego własnego aparatu), a komentarze same się jakoś piszą. A już świetnie się piszą, jesli współautorką jest zachraniarka, która ma kapitalne poczucie humoru :D Ten reportaż to również jej zasługa :) Dla takich odbiorców jak Wy wszyscy warto tworzyć takie reportaże :D
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='zachraniarka']Ali muszę chronić monitor, bo jak moje chłopaki-rozrabiaki zobaczyli ten reportaż to stanowczo zażyczyli sobie powtórki z wodnych szaleństw! :lol: Nie mam nic przeciwko temu. To kiedy jedziemy?
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='borsaf']Ali. Zach, więcej, więcej chociaż popatrzeć mozna i oko nacieszyć. Rosną chłopaki, że hej! Mojemu samotnikowi musze towarzystwo kombinować niestety. Pływać nie umie bo w okolicy niby jezior dużo ale jedno, najbliższe, zagrzybione podobno, a reszta nie nadaje sie do wejścia wogóle. Poza tym, po nagonce na psy, ludzie zaraz warczą jak sie pies na plaży pokaże, a moj Regonik czystszy pewnie niż co poniektórzy i koopy do wody nie robi. Cóż, taakie życie. Buuuuu, szkoda. A nie da się wsiąść w jakiś pojazd kosmiczny i ruszyć się kawałek dalej choćby w weekend? Na pewno warto. Jeśli Ci się uda, to zapraszamy do nas - i towarzystwo dla Regonika się znajdzie i jeziora, w których psy kapią się na takich samych prawach jak ludzie... Pomyśl :)
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Ali, zach: Kupilam na jutro bileciki do Gdańska! YES YES YES !!! Ogromnie się cieszę, Aga, będziemy jutro z Derylkiem oczekiwać Cię na dworcu :D
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ela_hryckiewicz napisał(a):Aga i Ali jak ja Wam zazdroszcze tego spotkania. A i piwko by sie przydalo bo w Pile zar z nieba leci :cry: Elu, nic nie stoi na przeszkodzie, abyś przyjechała do Gdańska również - wszystko się znajdzie łącznie z piwkiem :D U nas dziś też pogoda niesamowita - upał jak w lipcu, a nie jak we wrześniu. I ślicznie słonko świeci.
swallow Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Ali26762']Ogromnie się cieszę, Aga, będziemy jutro z Derylkiem oczekiwać Cię na dworcu :D Jutro Derylek pewnie jeszcze będzie oczekiwał na Agę, ale po pierwszym trymowaniu to pewnie na samo imię Aga będzie warczał :wink:
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Hehehe - zobaczymy :D Aga będzie musiała mu te cierpienia jakoś później wynagrodzić :D
Ela_hryckiewicz Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Nie tym razem Ali 10 wrzesnia jestem w W-wa na weselisku.Nasze drogi nieco sie rozejda, ale nic to jeszcze bedzie nie jedna okazja na spotkanie.Niszczarke tego typu takze posiadam, nalezy sprawdzic zasobnik na scinki, jesli jest pelny nalezy go oproznic.
Ali26762 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Szkoda Elu, bo to byłoby na pewno fajne spotkanie :) Ale masz rację, co się odwlecze to nie uciecze... Na pewno spotkamy się i to nie jeden raz :D A w weekend bawcie się dobrze na weselu! No cóż... Idę teraz opróżnić zasobnik na ścinki :D :D :D Będę wieczorkiem.
vigor_junior Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 witam wszystkich! dopiero przed 10cioma minutami wróciłem z Niemiec... fotki z wystawy z Przemyśla beda jutro rano na stronie. teraz ide :sleep2: bo juz padam na pysk....
zadziorny Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Flaire napisał(a):aga_ostaszewska napisał(a):Tym czasem siedzę w pracy... przed chwilką zepsułam niszczarkę do dokumentów! aga_o. ja mam tu taką, mogę Ci pożyczyć! Unikalny model, bo ogoniasta. :evil: Ha ha ha ha ha ha :lol:
zadziorny Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Tak, a moje dwie niszczarki od soboty mieszkają ze swoją panią na działce :lol: Qrcze, jak ja za nimi tęsknię :evil:
Recommended Posts