Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Flaire']Dzieńdoberek, bos! Kawcia już gotowa?

Witam Cię Flairciu.....miło mi że ktoś tu jest........a co do kawki......dopiero wstawiłem wodę.......:lol: ;)

Posted

Ja zazwyczaj rano herbatkę piję, ale jak jest spcjalna okazja, to kawkę też. :-) Więc miło mi będzie.

Zaraz wybywam z psami na zawody agility... :cool1:

Posted

[quote name='vigor'].......... a co do przegladarek moim zdaniem kazdy kto uzywa IE jest prawdziwym kamikaze... dla niedowiarkow: http://newspaper.org.pl/teksty/internet_explorer_mity_a_fakty.php vigor_junior dzięki za zamieszczenie tego odnośnika.

Przeczytałam, dowiedziałam się dużo interesujących (dla laika takiego jak ja) rzeczy.

Polecam wszystkim.

A forum mozillaPl dodałam do zakładek, napewno będę tam zagladała.

bos
przeczytaj, może Cię zdopinguje do działania.

U nas poranek pochmurny, -7C, nieprzyjemnie jest.

Zaraz idę na giełdę staroci na Kole. A potem podziwiać i dopingować Flaire, tzn. Lotti i Misię na zawodach. Spróbuję zrobić jakieś fotki może wyjdą.

Miłej niedzieli Dogomaniacy.

Posted

Witam!
Zycze milego dnia. Jestem troszeczke chory (dosc mocne przeziebienie) i mam przez Vigorowa nadany mi zok. Diuna jest jeszcze troche "zepsuta", to i spacerow jest mniej. Ale od wtorku wszystko wroci do normy.
Flaire - trzymamy kciukasy za sukces.
Ahoj!

Posted

Ibolya piszesz, że pościągałaś sobie jakieś dodatki do firefoxa. Przy chwili czasu, napisz, prosze, o jakie dodatki chodzi,
Wczoraj, jak pisałam posty i przeglądałam dogo to pokazywał się napis: pobierz wtyczki:crazyeye:.

Posted

borsaf napisał(a):
pobierz wtyczki:crazyeye:.

Nie wiedziałaś, czy masz wtyczkę z kontaktu wyciągnąć, czy co... ;)

Pięknie nam się niedziela zaczęła - Kreśka rozwaliła łapkę, rozcięła sobie poduszkę, dość oryginalnie, bo tę górną (tę pod nadgarstkiem). W sumie dobrze, że tą, bo na niej nie staje, więc pewnie się szybciej zagoi, ale nie wygląda to zbyt fajnie... :roll: Chyba jakis opatrunek będę musiała wymodzić, bo rana dość głeboka jest i się rozjeżdża... :shake:
Nie przeszkodziło jej to obskakać mnie dokładnie i miałam całą kurtkę we krwi i tak szłam przez całe osiedle... :evil_lol:

Posted

[quote name='Nitencja']Coztego ty masz caly czas jakies ciekawe rzeczy z Kreska ...
Taaaa, dba żebym się nie nudziła.. :mad:

Moze by jendak trzeba szycie tej rany zrobic ?

Moze nie... To już głupiego jasia trzeba dawać, a moja pani wet dzisiaj nie pracuje, więc musiałabym do kogoś obcego iść.. Założyłam opatrunek... zobaczymy...

Posted

Ali26762 napisał(a):

Przylazłam z imprezy - spotkanie ludków z forum się odbyło. Było naaaader wesoło. Teraz idziemy z Derysiem spać. Biedak nie uczestniczył w naszych szaleństwach...
Czekamy na foty :mad: :mad: :mad:

Posted

coztego napisał(a):

Pięknie nam się niedziela zaczęła - Kreśka rozwaliła łapkę, rozcięła sobie poduszkę, dość oryginalnie, bo tę górną (tę pod nadgarstkiem). W sumie dobrze, że tą, bo na niej nie staje, więc pewnie się szybciej zagoi, ale nie wygląda to zbyt fajnie... :roll: Chyba jakis opatrunek będę musiała wymodzić, bo rana dość głeboka jest i się rozjeżdża... :shake:
Moja Gaja miała to samo :angryy:. Wlzała gdzieś w krzaczorach na ostry kawałek rozbitej butelki :-(. Krew sikała jak 150 :evilbat:. Skończyło się na założeniu kilku szwów :roll: :shake:

Posted

[quote name='borsaf']Ibolya piszesz, że pościągałaś sobie jakieś dodatki do firefoxa. Przy chwili czasu, napisz, prosze, o jakie dodatki chodzi,
Wczoraj, jak pisałam posty i przeglądałam dogo to pokazywał się napis: pobierz wtyczki:crazyeye:. Jak Ci się taki komunikat pojawi to pobieraj, bo w innym wypadku Twoja przeglądarka nie będzie w stanie wyświetlać np. filmików :lol: :roll: :cool1:

Posted

coztego napisał(a):
.............Nie przeszkodziło jej to obskakać mnie dokładnie i miałam całą kurtkę we krwi i tak szłam przez całe osiedle... :evil_lol:

Ciekawe co sobie przechodnie pomyśleli:crazyeye: .......w jakim stanie wraca dziewczyna z imprezy......a biedny pies koło niej skacze , bo chyba jej od tygodnia nie było w domu......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;) ;)

Ale lachańsko......:lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Posted

Moja Luka też na porannym spacerze mi numer wywinęła. :evil_lol: Podstawiła łeb pod sikającego psa. :diabloti: A że włoski na głowie ma skręcone i napuszone, siuśki nie wsiąkły, tylko robiły za...eee...żółte koraliki. :razz: Wyglądała jak w żółtej koronie. :roll: :lol:

Coztego - trzymamy kciuki za łapkę Kreski... Oby szybko się ranka zasuszyła...

Posted

[quote name='Ibolya'].

bos przeczytaj, może Cię zdopinguje do działania.

.

Czytam , czytam , tego jest 10 stron.....a mnie się żle czyta z kompa.....ale na pewno dokończę.

Tym bardziej że już zadziorny mnie namawiał do zmiany przeglądarki........obiecywał posłać linki..........do Firefoxa.......może posłała ja nie dostałem. Tak sobie mogę to jedynie tłumaczyć:shake: :cool3:

Może tu / artykuł / coś znajdę.

No a teraz jadę do Brennej :lol: :lol: ;) :multi: :sweetCyb:

Acha , to jest chyba ta godzina kiedy Lotka Flaire ma swój debiut...myślę że nie rozlużniliście pazurów i kciukasów za jej powodzenie:ylsuper: :thumbs: :thumbs: :happy1: :happy1:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka'] Podstawiła łeb pod sikającego psa. :diabloti:
:roflt: :roflt: :roflt:

Łapka zawinięta, nie krwawi, więc chyba będzie dobrze. Po gruntownym obejrzeniu stwierdziłam, że na szycie ta rana jest za mała, musi przyschnąć, albo obetnę łapę :angryy:

bos, ja też używam IE i żyję :evil_lol: Nawet sobie niedawno zainstalowałam firefoxa, ale mnie denerwuje, bo już się przyzwyczaiłam do IE... :razz:

Posted

[quote name='bos']
Tym bardziej że już zadziorny mnie namawiał do zmiany przeglądarki........obiecywał posłać linki..........do Firefoxa.......może posłała ja nie dostałem. Tak sobie mogę to jedynie tłumaczyć:shake: :cool3:
Już dawno wysłałem :mad: :roll: :angryy:

Posted

[quote name='coztego']:roflt: :roflt: :roflt:

bos, ja też używam IE i żyję :evil_lol: Nawet sobie niedawno zainstalowałam firefoxa, ale mnie denerwuje, bo już się przyzwyczaiłam do IE... :razz:

No to jest nas dwoje......:lol: :loveu: :loveu: ;)

Wyściskaj Kresunię .......i niech się już nie martwi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ....do wesela się zagoi :evil_lol: :cool3: :lol: :lol: ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Już dawno wysłałem :mad: :roll: :angryy:

Ja ........chyba dyliżansem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='zadziorny']Żebyś już więcej mi tu nie jęczał wstawię Ci link również tutaj Firefox :mad: :shake: :diabloti:

O , to co innego.......:evil_lol: :diabloti: ;)

Dobra , ale już muszę jechać.
Do wieczora

Posted

bos napisał(a):
Ja ........chyba dyliżansem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)
Masz szczęście, że niedawno przeinstalowałem na nowo system operacyjny, bo dostałbyś tego maila ponownie z dokładną datą i godziną kiedy poszedł po raz pierwszy :cool3: ;)

Posted

Nie taki diabeł straszny..... Jakieś dwa miesiące temu "zaszczepiłem" mozilla firefoxa i działa rewelacyjnie. Poszedłem dalej i wsadziłem mozilla thunderbird (program pocztowy) i też spoko. Nie ma się co bać tylko z żywymi naprzód iść, po softy siegać nowe......
Ale do rzeczy:

Oto luzak:

Kończymy 3 tydzień:

Posted

Ktos z Was pisal ze zamulal mu Kaspersky... no to ja uzywam wersje 5.0.237, ma okolo roku, nie ma bajerow graficznych, prosto i czytelnie, uaktualniam silniki wyszukiwan wirusow oraz bazy i dziala to wszystko piknie bo szybciutko. Aha tyle ze nie wiem jak Wy ale nie mam systemu dluzej niz 2-3 miesiace! no ale to wszystko wynika z charakteru mojej pracy... uzywam wielu programow do pracy wiec windoza szybko sie zasmieca... a odsmiecanie to nie ma sensu skoro jade 8 minut ghost'em i mam nowy system...

A tutaj troszke lepszy link do Firefox'a HTTP://FIREFOX.PL

A co do IE, rozumiem że przyzwyczajenie... ale serio polecam przesiadke na Firefoxa lub Opere, chocby ze wzgl. bezpieczenstwa.
A co do przesiadki to nie ma sie co bac... w trakcie instalacji zaznaczacie tylko zeby instalator zaimportowal dane z IE i bedzie miec wtedy wszystkie Ulubione itd. w Firefoxie takie same jak w IE. W trakcie pracy zamiast 1000 okien na pasku zadan to macie w jednym oknie kilka zakladeczek i zero balaganu.
Dodatkowo wiele innych udogodnien.
Jak cos piszcie pomoge.

gonie na H.O.K.E.J !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...