Flaire Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Dzieńdoberek, bos! Kawcia już gotowa?
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Flaire']Dzieńdoberek, bos! Kawcia już gotowa? Witam Cię Flairciu.....miło mi że ktoś tu jest........a co do kawki......dopiero wstawiłem wodę.......:lol: ;)
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O , woda się juz zagotowała. Flaire , czy Tobie też zaparzyć pysznej kawuni.....:lol: :kaffee_2: :bigok:
Flaire Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Ja zazwyczaj rano herbatkę piję, ale jak jest spcjalna okazja, to kawkę też. :-) Więc miło mi będzie. Zaraz wybywam z psami na zawody agility... :cool1:
Ibolya Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='vigor'].......... a co do przegladarek moim zdaniem kazdy kto uzywa IE jest prawdziwym kamikaze... dla niedowiarkow: http://newspaper.org.pl/teksty/internet_explorer_mity_a_fakty.php vigor_junior dzięki za zamieszczenie tego odnośnika. Przeczytałam, dowiedziałam się dużo interesujących (dla laika takiego jak ja) rzeczy. Polecam wszystkim. A forum mozillaPl dodałam do zakładek, napewno będę tam zagladała. bos przeczytaj, może Cię zdopinguje do działania. U nas poranek pochmurny, -7C, nieprzyjemnie jest. Zaraz idę na giełdę staroci na Kole. A potem podziwiać i dopingować Flaire, tzn. Lotti i Misię na zawodach. Spróbuję zrobić jakieś fotki może wyjdą. Miłej niedzieli Dogomaniacy.
vigor Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witam! Zycze milego dnia. Jestem troszeczke chory (dosc mocne przeziebienie) i mam przez Vigorowa nadany mi zok. Diuna jest jeszcze troche "zepsuta", to i spacerow jest mniej. Ale od wtorku wszystko wroci do normy. Flaire - trzymamy kciukasy za sukces. Ahoj!
borsaf Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ibolya piszesz, że pościągałaś sobie jakieś dodatki do firefoxa. Przy chwili czasu, napisz, prosze, o jakie dodatki chodzi, Wczoraj, jak pisałam posty i przeglądałam dogo to pokazywał się napis: pobierz wtyczki:crazyeye:.
coztego Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 borsaf napisał(a): pobierz wtyczki:crazyeye:. Nie wiedziałaś, czy masz wtyczkę z kontaktu wyciągnąć, czy co... ;) Pięknie nam się niedziela zaczęła - Kreśka rozwaliła łapkę, rozcięła sobie poduszkę, dość oryginalnie, bo tę górną (tę pod nadgarstkiem). W sumie dobrze, że tą, bo na niej nie staje, więc pewnie się szybciej zagoi, ale nie wygląda to zbyt fajnie... :roll: Chyba jakis opatrunek będę musiała wymodzić, bo rana dość głeboka jest i się rozjeżdża... :shake: Nie przeszkodziło jej to obskakać mnie dokładnie i miałam całą kurtkę we krwi i tak szłam przez całe osiedle... :evil_lol:
Nitencja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Coztego ty masz caly czas jakies ciekawe rzeczy z Kreska ........ Uatrakcyjnia Ci zycie na maxa jednym slowem. Moze by jendak trzeba szycie tej rany zrobic ?
coztego Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Nitencja']Coztego ty masz caly czas jakies ciekawe rzeczy z Kreska ... Taaaa, dba żebym się nie nudziła.. :mad: Moze by jendak trzeba szycie tej rany zrobic ? Moze nie... To już głupiego jasia trzeba dawać, a moja pani wet dzisiaj nie pracuje, więc musiałabym do kogoś obcego iść.. Założyłam opatrunek... zobaczymy...
zadziorny Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ali26762 napisał(a): Przylazłam z imprezy - spotkanie ludków z forum się odbyło. Było naaaader wesoło. Teraz idziemy z Derysiem spać. Biedak nie uczestniczył w naszych szaleństwach... Czekamy na foty :mad: :mad: :mad:
zadziorny Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 coztego napisał(a): Pięknie nam się niedziela zaczęła - Kreśka rozwaliła łapkę, rozcięła sobie poduszkę, dość oryginalnie, bo tę górną (tę pod nadgarstkiem). W sumie dobrze, że tą, bo na niej nie staje, więc pewnie się szybciej zagoi, ale nie wygląda to zbyt fajnie... :roll: Chyba jakis opatrunek będę musiała wymodzić, bo rana dość głeboka jest i się rozjeżdża... :shake: Moja Gaja miała to samo :angryy:. Wlzała gdzieś w krzaczorach na ostry kawałek rozbitej butelki :-(. Krew sikała jak 150 :evilbat:. Skończyło się na założeniu kilku szwów :roll: :shake:
zadziorny Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='borsaf']Ibolya piszesz, że pościągałaś sobie jakieś dodatki do firefoxa. Przy chwili czasu, napisz, prosze, o jakie dodatki chodzi, Wczoraj, jak pisałam posty i przeglądałam dogo to pokazywał się napis: pobierz wtyczki:crazyeye:. Jak Ci się taki komunikat pojawi to pobieraj, bo w innym wypadku Twoja przeglądarka nie będzie w stanie wyświetlać np. filmików :lol: :roll: :cool1:
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 coztego napisał(a):.............Nie przeszkodziło jej to obskakać mnie dokładnie i miałam całą kurtkę we krwi i tak szłam przez całe osiedle... :evil_lol: Ciekawe co sobie przechodnie pomyśleli:crazyeye: .......w jakim stanie wraca dziewczyna z imprezy......a biedny pies koło niej skacze , bo chyba jej od tygodnia nie było w domu......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;) ;) Ale lachańsko......:lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Gosia_i_Luka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moja Luka też na porannym spacerze mi numer wywinęła. :evil_lol: Podstawiła łeb pod sikającego psa. :diabloti: A że włoski na głowie ma skręcone i napuszone, siuśki nie wsiąkły, tylko robiły za...eee...żółte koraliki. :razz: Wyglądała jak w żółtej koronie. :roll: :lol: Coztego - trzymamy kciuki za łapkę Kreski... Oby szybko się ranka zasuszyła...
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Ibolya']. bos przeczytaj, może Cię zdopinguje do działania. . Czytam , czytam , tego jest 10 stron.....a mnie się żle czyta z kompa.....ale na pewno dokończę. Tym bardziej że już zadziorny mnie namawiał do zmiany przeglądarki........obiecywał posłać linki..........do Firefoxa.......może posłała ja nie dostałem. Tak sobie mogę to jedynie tłumaczyć:shake: :cool3: Może tu / artykuł / coś znajdę. No a teraz jadę do Brennej :lol: :lol: ;) :multi: :sweetCyb: Acha , to jest chyba ta godzina kiedy Lotka Flaire ma swój debiut...myślę że nie rozlużniliście pazurów i kciukasów za jej powodzenie:ylsuper: :thumbs: :thumbs: :happy1: :happy1:
coztego Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'] Podstawiła łeb pod sikającego psa. :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Łapka zawinięta, nie krwawi, więc chyba będzie dobrze. Po gruntownym obejrzeniu stwierdziłam, że na szycie ta rana jest za mała, musi przyschnąć, albo obetnę łapę :angryy: bos, ja też używam IE i żyję :evil_lol: Nawet sobie niedawno zainstalowałam firefoxa, ale mnie denerwuje, bo już się przyzwyczaiłam do IE... :razz:
zadziorny Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='bos'] Tym bardziej że już zadziorny mnie namawiał do zmiany przeglądarki........obiecywał posłać linki..........do Firefoxa.......może posłała ja nie dostałem. Tak sobie mogę to jedynie tłumaczyć:shake: :cool3: Już dawno wysłałem :mad: :roll: :angryy:
zadziorny Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Żebyś już więcej mi tu nie jęczał wstawię Ci link również tutaj Firefox :mad: :shake: :diabloti:
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='coztego']:roflt: :roflt: :roflt: bos, ja też używam IE i żyję :evil_lol: Nawet sobie niedawno zainstalowałam firefoxa, ale mnie denerwuje, bo już się przyzwyczaiłam do IE... :razz: No to jest nas dwoje......:lol: :loveu: :loveu: ;) Wyściskaj Kresunię .......i niech się już nie martwi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ....do wesela się zagoi :evil_lol: :cool3: :lol: :lol: ;)
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 zadziorny napisał(a):Już dawno wysłałem :mad: :roll: :angryy: Ja ........chyba dyliżansem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)
bos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='zadziorny']Żebyś już więcej mi tu nie jęczał wstawię Ci link również tutaj Firefox :mad: :shake: :diabloti: O , to co innego.......:evil_lol: :diabloti: ;) Dobra , ale już muszę jechać. Do wieczora
zadziorny Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 bos napisał(a):Ja ........chyba dyliżansem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;) Masz szczęście, że niedawno przeinstalowałem na nowo system operacyjny, bo dostałbyś tego maila ponownie z dokładną datą i godziną kiedy poszedł po raz pierwszy :cool3: ;)
jborowy Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Nie taki diabeł straszny..... Jakieś dwa miesiące temu "zaszczepiłem" mozilla firefoxa i działa rewelacyjnie. Poszedłem dalej i wsadziłem mozilla thunderbird (program pocztowy) i też spoko. Nie ma się co bać tylko z żywymi naprzód iść, po softy siegać nowe...... Ale do rzeczy: Oto luzak: Kończymy 3 tydzień:
vigor Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ktos z Was pisal ze zamulal mu Kaspersky... no to ja uzywam wersje 5.0.237, ma okolo roku, nie ma bajerow graficznych, prosto i czytelnie, uaktualniam silniki wyszukiwan wirusow oraz bazy i dziala to wszystko piknie bo szybciutko. Aha tyle ze nie wiem jak Wy ale nie mam systemu dluzej niz 2-3 miesiace! no ale to wszystko wynika z charakteru mojej pracy... uzywam wielu programow do pracy wiec windoza szybko sie zasmieca... a odsmiecanie to nie ma sensu skoro jade 8 minut ghost'em i mam nowy system... A tutaj troszke lepszy link do Firefox'a HTTP://FIREFOX.PL A co do IE, rozumiem że przyzwyczajenie... ale serio polecam przesiadke na Firefoxa lub Opere, chocby ze wzgl. bezpieczenstwa. A co do przesiadki to nie ma sie co bac... w trakcie instalacji zaznaczacie tylko zeby instalator zaimportowal dane z IE i bedzie miec wtedy wszystkie Ulubione itd. w Firefoxie takie same jak w IE. W trakcie pracy zamiast 1000 okien na pasku zadan to macie w jednym oknie kilka zakladeczek i zero balaganu. Dodatkowo wiele innych udogodnien. Jak cos piszcie pomoge. gonie na H.O.K.E.J !
Recommended Posts