Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witam !!! Kurcze i co widze czyzby :crazyeye: zostane babcia :lol: Ciesze sie bardzo i zycze powodzenia. Czardasz pochodzi z duzej rodziny powinien dobrze skoczyc :evil_lol: :evil_lol: Zadziorny to ja tez chyba bede nalezec to tej rodziny :mad:
Nitencja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hihi to kiedy bedziem opijac tak wielka welshowa rodzine ;-)
Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Bos po 3-ch cherbatach i 3-cytrynach bol glowy minal czuje sie jak nowo narodzona :placz: :placz: a jutro tlusty czwartek :cool3: :cool3:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Nitencja']Bos wesele juz bylo ....teraz raczej konsumpcja maleznstwa sie odbywa:cool3: ........już było .....nie poczułem..:shake: :crazyeye: ..... teraz wszyscy od razu do konsumcji się zabierają............:evil_lol: :evil_lol: ;) zadziorny a Ty jaki prezent kupiłeś ........weselny oczywiście :crazyeye: :eviltong:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'] Bos po 3-ch cherbatach i 3-cytrynach bol glowy minal czuje sie jak nowo narodzona :placz: :placz: a jutro tlusty czwartek :cool3: :cool3: :loveu: :evil_lol: :eviltong: ale będzie się działo.....:crazyeye: ;)
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'] Zadziorny to ja tez chyba bede nalezec to tej rodziny :mad: Jasne, że tak :lol: :loveu: :cool3:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):od dzis odliczmy 60 dni U moich dziewczynek to zawsze było 63 dni :roll: :lol:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Flaire miała rację :roll:. Rzeczywiście serial brazylijski nam się tu rozwija :evil_lol:, a i rodzina coraz liczniejsza :cool3: :loveu: :p
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 zadziorny napisał(a):Flaire miała rację :roll:. Rzeczywiście serial brazylijski nam się tu rozwija :evil_lol:, a i rodzina coraz liczniejsza :cool3: :loveu: :p Byle nie Rodzina Soprano.....:eviltong: ;)
aga_ostaszewska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ela_h: Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3: No a fasolki, niech rosna w brzuszku! :multi:
Flaire Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Ela_h: Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3:To do mnie też zadzwoń. Bo mi coś telefon nawala... :mad:
Ela_hryckiewicz Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='bos']Byle nie Rodzina Soprano...:eviltong: ;) dlaczego nie :mad: :mad: Aga jestem w domu mam nadzieje, ze masz dobre wiesci dla mnie
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Flaire'] Napisał(a) aga_ostaszewska Ela_h: Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic To do mnie też zadzwoń. Bo mi coś telefon nawala... :mad: Do mnie śmiało .....mnie nie nawala.....ja mam dobry telefon.......:lol: :lol: ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Napisał(a) bos Byle nie Rodzina Soprano...:eviltong: ;-) [quote name='Ela_hryckiewicz']dlaczego nie :mad: :mad: Bo my to Walijska rodzina .......:eviltong: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Ela_h: Bede usilowala dzis do Ciebie zadzwonic :cool3: Ty nie usiłuj tylko dzwoń :roll: :p ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 strasznie cicho sie zrobiło ....psiurki poszły spać......... pozdrowienia dla scenacków.......Eli_h i jborowego no to dobranoc......no nie ,nie mogę w to uwierzyć........nikt nie reaguje......trudno......
Ibolya Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='vigor']Od soboty wieczorem w hodowli NOZDRZECKI VIGOR przebywa reproduktor CH.PL. CZARDASZ z Szumiących Klonów. W ogóle nie tęskni za swoją Panią, bo w głowie świdruje mu pytanko: gdzie schowali moją milość Diunę Zadziorne Ucho. Ahoj! Niech no tylko wróci do domu syneczek, już ja mu pokażę gdzie raki zimują i amory mu z łepetyny wybiję :angryy: :angryy: :angryy: Witajcie Kochani. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Bardzo jestem zajęta, szykuję niespodziankę, mam nadzieję, że się spodoba. Zajrzę do Was może jutro wieczorkiem. Ahoj!
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A je też jestem.........znowu..........trza mi do pracy rodacy. :evil_lol: :evil_lol: Temperatura +1st.C.......czwartek. Wszyscy jeszcze śpią......i bardzo dobrze ..........co za idiota zaczyna prace tak wcześnie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: ;) Miłego dnia wszystkim i zapraszam o 6.00 na kawę :lol: ;)
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Ibolya']........... Bardzo jestem zajęta, szykuję niespodziankę, mam nadzieję, że się spodoba. Zajrzę do Was może jutro wieczorkiem. Ahoj! ........uwielbiam niespodzianki............miłe oczywiście :lol: ;) ...........a jeszcze wieczorkiem.......:loveu: :multi: ;) :razz:
Flaire Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 bos napisał(a):A je też jestem.........znowu..........Ja też. :-(
bos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Flaire']Ja też. :-( Flaire - no my sobie kawusię razem możemy zaliczyć......:lol:;) A temoeratura w Jastrzębiu - 2 st.C i biało........hehehehehe :lol: Na miom Osiedlu też było biało jednak temperatura dodatnia wskazywała że to się wszystko zaraz...........utleni.....:evil_lol: Dzienniki zapowiadają jednak spadek temperatury.....zobaczymy. :evil_lol:;)
Recommended Posts