bos Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='niedzwiedzica']:drinka: :drinka: bos-to po "maluchu "- twoje zdrówko !!! No właśnie to sobie golniemy.......zdrówko niedżwiedzica:drinking: :drinking: :crazyeye: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao:
bos Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Ali26762']A my z Gosią mamy piwo :) no to teraz pomieszamy.....:beerchug: :beerchug: Ali Twoje i Gośki...:lol: ;)
Flaire Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 bos napisał(a):widziałem przy pracy też i innych mistrzów trymera i oni się nie obcyndalają z psem....bo by nie byli w stanie zarobić...Dlatego właśnie ja wolę robić swojego psa sama, a cudzych za pieniądze robić nie chcę. ;)
niedzwiedzica Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 BOs-to sie skończy kacem-gigantem,ale co tam :diabloti: :popcorn:
Ali26762 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Tak jest, my pijemy Wasze zdrówko :knajpa: Ja też nie wołam na operację, tylko odławiam, ale mówię o tym, że jak w ogóle zawołam, to obawiam się kłopotów... A tak w ogóle to Gosia też ma psa. Do niedawna miała trzy, ale w zeszłym roku za Tęczowy Most odeszły Daisy i Dafi. Został tylko Max. Tu są jeszcze wszystkie trzy: A tu Max:
Ela_hryckiewicz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witam serdecznie !!! Dzis o godzinie 18,30 moj malenki Szczesciarz konczy 14 dni jest fajniusi mieciutki i grubiutki. Bylam z ta dwujka u weta na sciagniecie szwuw. Musze przyznac ze balam sie bardzo, jak to bedzie wygladalo, sadzilam ze bedzie dawal srodki znieczulajace lub glupiego jasia, ale nic z tego poszlo jak splatka nawet Dora nie zrobila brrrrrrrrrrrr. Natomiast ma silne zapalenie spojowek prawdopodobnie to jest skutek po zabiegu chirurgicznym. Maluch natomiast jest okazem zdrowia. Lucky dzis otworzyl oczka i chwile postal na swych mieciutkich nozkach a oto dzisiejsze zdjecia.
Ela_hryckiewicz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Sory ale byk szwow :angryy: :angryy:
Ali26762 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ela jaki śliczniusi jest Lucky :loveu: :loveu: :loveu: A jaki dzielny chłopaczek! Wymiziaj od nas maluszka i jego wspaniałą, równie dzielną i mądrą mamunię :loveu:
aga_ostaszewska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Oj kochani kochani... ja juz po piwku i... wtrakcie kolejnego :eviltong: bos: Starszy asystent... nie prowokuj, oj nie prowokuj ;) Ela_h: Lucky cudowny... nawet nie wiesz jak ciesze sie, ze imie sie przyjelo :multi: moze jednak zaczne wierzyc, ze czasem potrafie cos wymeslec... Odzywalam sie do chlopakow na gg, ale nic nie odpisali... Zapaleniem spojowek nie martw sie, to nic powaznego! Grunt, ze Dora czuje sie dobrze!!!!! Ali: Nie moge Cie zlapac na gg :-(
aga_ostaszewska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No nie... 2 wieczorek... i nikt nie chce dotrzymac mi towarzystwa... :-(
Ela_hryckiewicz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Aga ja jestem no to zdrowko :evil_lol: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):Aga ja jestem no to zdrowko :evil_lol: :evil_lol: O... jak przyjemnie... :beerchug: Bedzie trzeba kiedys w realu! :cool3:
Ali26762 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ja też jestem, właśnie wylazłam spod prysznica i piję z Wami, dziewczyny, piweczko :)
Ela_hryckiewicz Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No to do dna dziewczyny :lol: :lol: Tylko ze ja pije to co w tunelu z truskawkami sie zlaczlo nie bardzo mi wchodzi :mad: :mad:
Ali26762 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ela - jeśli możesz to wejdź na skype'a - pokażę Ci Deryla to się przeżegnasz :D
Fuka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :thinkerg: Kochani, juz wiem co najbardziej lubią welshe :turn-l:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ali26762']...........A tak w ogóle to Gosia też ma psa. Do niedawna miała trzy, ale w zeszłym roku za Tęczowy Most odeszły Daisy i Dafi. Został tylko Max. Tu są jeszcze wszystkie trzy: A tu Max: Ale super psiury........jeeeeeeeeee......bomba.........:loveu: :loveu: :lol: ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ela_h - czyz to nie diabełek tasmański w wydaniu łelszowym...hehehehehe....:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) Mały jest przefajny....:loveu: :loveu: :lol: Dorka super mama......i karmi takiego potfora......:loveu: :loveu: ;)
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ali26762']Ela - jeśli możesz to wejdź na skype'a - pokażę Ci Deryla to się przeżegnasz :D No to dawaj go tu..........też chcemy widzieć :crazyeye: :crazyeye: :lol: :razz:
bos Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Fuka - łelsze najbardziej lubią spać..................... .... .........w każdych warunkach.....hihihihihihihihi.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Ali26762']Ela - jeśli możesz to wejdź na skype'a - pokażę Ci Deryla to się przeżegnasz :D Tutaj go pokaż ;) :eviltong:
zadziorny Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ela_hryckiewicz rozkoszny maluch :loveu: :lol: :multi:
Recommended Posts