Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wojtek']Uważaj, coztego! Hafcik po takim żarełku wypala dziury w podłodze...
Niestety wiem coś o tym. :lol:
Zapomniałeś dodać, że to masełko położyłeś wtedy na 1/2 litra berbeluchy!!!!!

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

INA napisał(a):

bos- ale masz dobrze - Jazon powrócił do szkoły:lol:
acha oczywiście zapraszam do siebie - ale podejrzewam że i tak sie na obietnicach skończy - ile masz wizyt do nadrobienia:cool3:

Niech się tłuk uczy.....hehehehehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

........a wizyty.:razz: .....zawsze są do nadrobienia tylko trochę chęci...........:lol: :lol: ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Nie wywołuj wilka z lasu :shake: :cool3: ;)

.......że to niby co......ja , ten wilk......:evil_lol: :evil_lol: :razz: ;) :lol: ;)

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
...........Kochani, taka cudna pogoda, ze w pracy nie chce sie siedziec... NIEBIESKIE BEZCHMURNE NIEBO, SŁONECZKO... chyba czas sie zakochać :cool3:

Ja myślałem że już .........:loveu: ......we mnie.....:loveu: :evil_lol: :razz: a tu ......nic:crazyeye: ;) ;)

Posted

Nitencja napisał(a):
Wojtek moja wleshka zezarla kiedys maslo i jedynie co jej bylo to ..... miala maslane kupki ;-) nawet maslem pachnialy:evil_lol:

Tak właśnie powstaje Masmix.........hahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: ;)

Posted

coztego napisał(a):
Wojtek, spoko, spoko... to nie była pierwsza kostka masła w jej życiu. Nic a nic jej po tym nie dolega :diabloti: Nawet po zjedzeniu pół kostki planty nic jej nie było :diabloti:

coztego - co ta biedna Kresunia je.........potem biedactwo choruje.........:evil_lol: :evil_lol: ;) ;) :lol:

Posted

Tak , a ja za chwilke do pracy......i masz rację bogulko , nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć ,że jest praca.......hehehehehe :crazyeye: :razz:

Temp.-1st.C i u nas bardzo mglisto

Przyjemnego dnia dla Wszystkich.......i nie ładnie się zachowaliśmy wczoraj bo zostawiliśmy Agę_o samą już 21-szej
Jest mi wstyd........:oops: :shake: :razz: ;)

Nara :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

Tak, bos, a najbardziej cieszą mnie z pracy money---nie ukrywam, że myślę, aby mieć ich więcej:cool3:...
Faficzek teraz pozostaje sam w domu (od 8 do 14); koc na moim tapczanie już znowu wyraźnie wytarty, wyleżany ,jaśki porozrzucane---istne legowisko na czas nieobecności pań.Z tapczanu bardzo dobrze psu obserwować, nasłuchiwać, bo co rano słyszy (i słucha się): "zjedz kulki pilnuj chatki!"
W nocy lało, teraz mgły, ale CIEPŁO!

Posted

No to ja już w pracy , dzisiaj może będę mógł częściej do Was zajrzeć.

Drogi do wytrzymania tylko te dziury.........ochyda.

Teraz temperatura dodatnia +1st.C.
Dobrze , że nocą jest trochę mrozu to może uchroni nas od powodzi .
Te góry śniegu były przerażające , ale u nas na osiedlu ostatnie plusowe temperatury za dnia sprawiły że zaspy śniegowe powoli znikają a i po chodnikach można już normalnie chodzić.

Wczoraj po wieczornym spacerze i Jazonem , pierwszy raz tej zimy miałem buty brudne od miękkiej ziemi..........hihihihihihi :evil_lol::evil_lol: ;)

Posted

Witam
bos- jaki pracowity się zrobiłeś już przed 5.00 na nogach a od 6.00 w pracy...wszystko widać jak na dłoni:eviltong: nawet wiem jaką drogę do pracy masz:cool3: ;)
bos-acha tylko wszytko na dobrych chęciach się pewnie kończy...

a ja nie lubię wychodzić rano do pracy- gdyby nie te pieniadze to...:eviltong:
Viguś wtedy jest taki smutny - jednak narzie nie zdarzyło się żeby został dłużej niż 3- 4 godziny trochę się obawiam czy ten psotnik będzie sam zostawał 8 godzin...:cool1: coś się wymyśli..
My też pływamy ulicami i brodzimy w wodnym śniegu, nie da się spacerować nie mówiąc o bieganiu:shake:

Posted

INA napisał(a):

a ja nie lubię wychodzić rano do pracy- gdyby nie te pieniadze to...:eviltong:
Viguś wtedy jest taki smutny - jednak narzie nie zdarzyło się żeby został dłużej niż 3- 4 godziny trochę się obawiam czy ten psotnik będzie sam zostawał 8 godzin...:cool1: coś się wymyśli..
Moje piesy są przyzwyczajone do przebywania w domu w osamotnieniu przez 8-9 godzin. Po naszym powrocie kanapy i fotel noszą wyraźne ślady użytkowania, a i jaśki są "poukładane" według ich upodobań :lol: :loveu:. Na szczęście one niczego nie niszczą :cool3: :cool1:, a powitanie powracającego z pracy pana (pani) to cały ceremoniał :multi: :loveu: :lol:

Posted

Sio z zimą :angryy: dość już jej mamy chyba wszyscy ...Wczoraj w lesie najlepsze byłyby gumofilce na rakach ....kałuże po kostki przeplatają się z odcinkami lodu, gładziutkiego i śliskiego jak ch...Nawet suczom slizgaja sie łapki albo lód załamuje się i wpadaja (niczym Lotka ) do wody,zimnej i obrzydliwej :angryy: Na osiedlu szaro, buro, brudno. Byle do wiosny :placz:

Posted

Fakty PRECZ :angryy: to taki szmatlawiec ze szkoda mowic. A moja babcia czuje juz wiosne w powietrzu :) Ja na razie nic nie czuje bo przez moje przemakajace buty zafundowalam sobie katar :) alec tam.... byleby przezyc marzec !!

Posted

Z tymi prognozami pogody, a szczególnie długoterminowymi to jest trochę tak jak z typowaniem wyników zawodów sportowych - duża doza prawdopodobieństwa, ale niespodzianki niewykluczone :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

bos: Dobry czlowieku... zauwazyles, ze samiutka tu wczoraj bylam... i tak okropnie smutno mi bylo... :-(

W Warszawce - jak to w Warszawce - pogoda obrzydliwa! Pada deszcz na zmrozone i skute lodem chodniki... dzis prawie zaliczylam 2 gleby :angryy: Pogoda, by mnie totalnie zdolowala, gdyby nie scenka na angielskim (na ktory chodze na 7.30 rano :cool3: )... odgrywałama w niej pania dyrektor, ktora byla zwalniana przez szefa za molestowanie swojego mlodszego asystenta... usmialam sie do lez i tym prostym sposobem - zamiast wpadac w dola - to chodze z bananem na pysiu! :bigcool:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
... odgrywałama w niej pania dyrektor, ktora byla zwalniana przez szefa za molestowanie swojego mlodszego asystenta...
Aga_o wstydź się :shake: :crazyeye:. Molestowanie seksualne :mad: i to ze strony przyszłego prawnika :diabloti: :roll: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...