Wind Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='bos']INA - napisz kiedy.....:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) .....pan wyjeżdża.....:lol: :lol: :lol: ;) Tiaaaa bos ... I pewnie przyjedziecie do Niej tak jak do mnie? ;) :lol:
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Wind']Tiaaaa bos ... I pewnie przyjedziecie do Niej tak jak do mnie? ;) :lol: Wind - u mnie słowo droższe od pieniędzy....:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :razz: ;)
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 U nas piękma pogoda , świeci słoneczko........i chyba się skuszę na szkolenie.....Jazona . Jeszcze z nim nie gadałem , ale myślę że się zgodzi........:eviltong: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Nim mu o tym powiem ......dam mu ......ciacho , żeby się nie stresował . Nitencja - Alex i Roxi pięknie zrobione. Fotki śliczne . Gdzie Ty byłaś je robić.......to bardzo ciekawe............zdradź tę tajemnicę , ................:lol: :lol: ;)
jborowy Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Cały problem z XP polega na tym, że jest on PRAWIE doskonały (tak jak w reklamie piwa) - prawie; na tym polega różnica. Mam oryginalne sterowniki do całego osprzętu i ten sprzęt działa pod XP - prawie dobrze, to znaczy, wykonuje podstawowe czynności. Nie mogę jednak wykorzystać w pełni jego możliwości. Wartość mojej karty TV i skanera, przewyższa wartość nowego komputera, więc mowy nie ma o wymianie, tych 7 letnich staroci (jak to zgrabnie Wind ujęła). Wind - moja karta to ATI All in Wonder RAGE 64 jeżeli masz do niej jakiś "azjatycki" sterownik to podeślij na jborowy@pro.onet.pl please!!!
Nitencja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Bos w rudzie Slaskiej jest taka sadystka ktora uwielbia tak psy meczyc:razz:
Wind Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='jborowy']Wind - moja karta to ATI All in Wonder RAGE 64 jeżeli masz do niej jakiś "azjatycki" sterownik to podeślij na jborowy@pro.onet.pl please!!! To chyba masz starsza karte od mojej ;) Ja mam All in Wonder RAGE 128. Oficjalnie XP nie wspiera nawet tej kart, ale jednak udalo sie znalezc sterownik, ktorzy napisali dobrzy ludzie :evil_lol: A ta karta ATI to Ci jakos dziala pod tym XP, czy w ogole nie daje oznak zycia? BTW tak czy siak moge Ci wyslac ten driver pod 128... :roll: Ma 12 MB, jestes na to gotowy? ;) W.
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Nitencja napisał(a):Bos w rudzie Slaskiej jest taka sadystka ktora uwielbia tak psy meczyc:razz: Wiesz że ja ją znam........chyba.......sado maso:crazyeye: :crazyeye: w wersji dla psiurków.....:evil_lol: :lol: :lol: ;) Ja jednak piszę ........o mistrzu / mistrzyni ....... trymera:evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :razz: ;)
Nitencja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Aaaaaa to ta ........ trzeba bylo tak od razu mowic !! Jak chcesz moge CI na nia podac namiary :cool3:
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Nitencja']Aaaaaa to ta ........ trzeba bylo tak od razu mowic !! Jak chcesz moge CI na nia podac namiary :cool3: Bardzo chętnie .....jesteś boska........zastanawiam się tylko czy te namiary nie będą jakąś zmyłką...........wiesz .....konkurencja nie śpi........a gada przez Skypa......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ......i niebyłbym wcale pewny że to nie z Roxi......:crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: ;) Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
jborowy Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Wind'] A ta karta ATI to Ci jakos dziala pod tym XP, czy w ogole nie daje oznak zycia? Ma 12 MB, jestes na to gotowy? ;) W. Karta pod XP działa, tak jak napisałem, PRAWIE doskonale. Wszystko robi, tylko przy odtwarzaniu filmów z napisami i przy przechwycie strumienia video (analog), wyświetla komunikat: konflikt sterownika nr: ble ble ble. Ponieważ jest mi ona potrzebna głównie do "obróbki" filmów z kamery VHSC, a córce do oglądania filmów CDR - no to w tym przypadku Win XP nakrywa się nogami. Tak se teraz sprawdziłem, to w pracy mam 64 a w domu 128, więc sterownik, pewnie się nada. Wind - dla Ciebie?, głupie 12 MB? Wytrzymam dużo więcej! Co to jest dla polskiego dogomaniaka? DAWAJ
Gosia_i_Luka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ja rozpanoszę się trochę na weszowym topiku i pokażę, jak u mnie było ostatnio niehigienicznie. :evil_lol: I te brudne szpyry. :evil_lol: :loveu: :evil_lol:
Wind Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 jborowy, Wlasnie wysylam :-) Burzy mi sie troche zapora ogniowa, bo to plik z rozszerzeniem .exe. Nie daj go wiec wytrzbic przez Twoje zabezpieczenia, bo jest sprawdzony i bez wirusow :-) W.
jborowy Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wind - szeroko rozkładam ramiona i biorę wszystko co dajesz. Już mi przeszły trzy kwadraciki.
zadziorny Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Ja rozpanoszę się trochę na weszowym topiku i pokażę, jak u mnie było ostatnio niehigienicznie. :evil_lol: ... I te brudne szpyry. :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Baaardzo niehigienicznie :evil_lol: :cool3: ;). Mam pytanie :hmmmm:. Co rozumiesz pod pojęciem "szpyry" :niewiem: :roll:. Bo dla mnie to po prostu skwarki :p
Gosia_i_Luka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Szpyry to u nas nogi, stópki, zwykle w kontekście "zabierz te szpyry stąd" albo "śmierdzą ci szpyry". :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wstawiam foty Fafika, które przysłała bogula: :loveu: :cool3: :lol:
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Szpyry to u nas nogi, stópki, zwykle w kontekście "zabierz te szpyry stąd" albo "śmierdzą ci szpyry". :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale fajnie :evil_lol: ....jak pisał zadziorny szpyry ....to dla hanysa skwarki z wytopionej słoniny. Szpyrka to słonina ......z której robi się fet...inaczej smalec....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ......jeszcze można pociągnąć dalej.......:evil_lol: :evil_lol: fet flek to tłusta plama....:evil_lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 bogula - Fafulon jest odjazdowy......:lol: :lol: :lol: a ten błysk w oczach jak bym weszterriera zobaczył.:crazyeye: ........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Zapuszczony jak Jazon...:crazyeye: ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
bos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Aga_o - widzę Cię już na dogo , chyba już z kompem jest ok , cieszę się bardzo i pozdrawiam.....a masz trochę do poczytania , wprawdzie w pracy też coś tam zaglądałaś .....na ile Ci czas pozwalał jak zrozumiałem.:lol: :lol: ;) Ja też w pracy mam internet , ale rzadko mam czas coś przeczytać , a tym bardziej napisać na dogo.:cool3: :lol: ;) Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA - kliknij na baner
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Straśnie tu cicho siem zrobiło.......nikto ne je doma :evil_lol: :evil_lol: No to do spania.....niechcem ale muszem....:evil_lol: :lol: ;) Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA - kliknij na baner
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Trudno pisać do samego siebie.....hihihi.....żeby to pić:drinka: .....to jeszcze bym zrozumiał....w takim razie po kielonku:drinking: :drinking: ......po jakimś czasie napewno będzie nas..:ices_bla: :shocked!: dwóch......:evil_lol: :evil_lol: ;) Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA - kliknij na baner
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Czy nikogo nie dziwi że od jakiegoś czasu to bardzo trudno tu spotkać ...... gugu. :user: :cool3: :???: :iloveyou: Wie ktoś co się z nią dzieje , a może się obraziła na weszterriery...:crazyeye: :crazyeye: :niewiem: :niewiem: A i Aga_o pojawiła się na chwilę......i znikła:niewiem: ;) :hmmmm: Na pewno już :sleep2: :sleep2: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA - kliknij na baner
Fritz Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Mokka']Mam wieeelkie różowe brzucho. Nie mam konkurencji do cycka :shake: , zobaczycie za parę dni, jak bedę wyglądał. Jak byk :lol: ojoj jaki piekny dzidzius Mokka:):loveu: PS:Pozdro dla Derysia i jego pani:) i caluski od Mishki:)z wywieszonym jezorkiem:P(ale to co jedyne jej pozwalam dotknac swym jezorkiem to moja broda,ale nigdy usta ble)
bogula Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='bos']bogula - Fafulon jest odjazdowy......:lol: :lol: :lol: a ten błysk w oczach jak bym weszterriera zobaczył.:crazyeye: ........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Zapuszczony jak Jazon...:crazyeye: ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bos---hi,hi,hi! jak oglądałam Jazona ze słuchawkami na Skype(:shiny: ), to też miałam odczucie sporego podobieństwa naszych psów, jeśli chodzi o włos...Fafik jest stary, więc może zawsze odwoływać się do czasów hipisowskich (i że tak mu zostało:shiny: ). a tak wogóle to pada...kurna, dawno nie słyszałam jak szumi deszcz...i wali po parapetach, i zacina po oknach...zawsze to jakaś odmiana! zadziorny---bardzo dzięki!:modla: :laugh2_2:
bos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witajcie w ten mglisty niedzielny poranek. U nas -2 st.C , ponuro aż nie chce się wychodzić z psiurką na podwórko. Ale co tam , potem się na pewno rozpogodzi a narazie obleci. :painting: no to idziemy :evil_lol: ;) Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
Recommended Posts