bogula Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wiele serdeczności walentynkowych dla bliższych i dalszych znajomych dogomaniaków, wiele czochranka dla psiaków:iloveyou: :bluepaw: :bluepaw: :iloveyou:
Nitencja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wieści ze Swiata wystawowego z Westminster :) welshe wygral Ch Shaireab's Just N'Time
Flaire Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 A Airedale wygrał wujek (brat miotowy mamusi) mojej Loci, bijąc faworytkę na BISa w rękach Petera Greena, zwyćięzczynię Montgomery. A potem, nasz wujaszek był 3 na grupie! Po tej wystawie, Peter Green przechodzi na emeryturę jako handler.
Mokka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='zadziorny']Gaja zębami to "czytała" jedynie gazety :mad:. Książki jak widać woli czytać "naocznie" :evil_lol: :cool3: ;) Wrócę do tematu. Mój Leon do łelsza mało podobny, ale ma z Gają cechy wspólne - jest zapalonym czytelnikiem, ino, że robi to samodzielnie. w plenerze w domowym zaciszu
Gosia_i_Luka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :lol: Leon zawsze mi się kojarzy z wilkiem z bajki "Wilk i Zając" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Mokka napisał(a):Wrócę do tematu. Mój Leon do łelsza mało podobny, ale ma z Gają cechy wspólne - jest zapalonym czytelnikiem, ino, że robi to samodzielnie. Qrcze, jakie te nasze piesy mundre som :cool3: :evil_lol: :loveu:
zadziorny Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Nitencja piękny welshyk :multi: :loveu: :lol: :cool3:
zadziorny Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Fajna rodzinka :loveu:. Tatuś, mamusia i ich dziecko :evil_lol: :cool3: ;)
bos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dopiero dotarłem do kompa , więc kochane dziewczyny z okazji Walentego wiedzcie że ja Was Wszystkie:loveu: :loveu: :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Witam !!! [SIZE="4"]Dla wszystkich zakochanych dogomanniakow duzo milosci i radosci :laola: :buzi: :buzi: :buzi: :calus: :calus: :calus: Nitencja jaka piekma para terrierowata cod miod. Moj maluszek dzis konczy pierwszy tydzien klucha z niego. Dora ma sie dobrze dochodzi do siebie, czeka ja jwszcze w tym tygodniu sciagniecie szwow. To bedzie checa juz sie boje. Znajac jej temperametr to bedziemy walczyc.
bos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Mokka - toż to Leon z Gają i Trudzią zadziornego do klubu Miłośników Prozy się zapisali.......:crazyeye: :crazyeye: ;) Prawdziwy Leon Zawodowiec:lol: :lol: :lol: ;)
coztego Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='zadziorny']Fajna rodzinka :loveu:. Tatuś, mamusia i ich dziecko :evil_lol: :cool3: ;) Wypluj te słowa :evil_lol: Qrcze, jakie te nasze piesy mundre som Dzisiaj z rana włączyłam radio, a tam niejaki poseł Giertych się wypowiadał... Kreśka stanęła przy radiu, nastawiła uszy i zaczeła kręcić łbem słuchając. Najwyraźniej nie mogła się nadziwić, że można takie bzdury pleść w publicznym radiu :diabloti:
bos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 coztego" napisał(a):...... Dzisiaj z rana włączyłam radio, a tam niejaki poseł Giertych się wypowiadał... Kreśka stanęła przy radiu, nastawiła uszy i zaczeła kręcić łbem słuchając. Najwyraźniej nie mogła się nadziwić, że można takie bzdury pleść w publicznym radiu :diabloti: Święte słowa......i wiesz co.....mądra ta Twoja Kresunia :lol: :lol: :lol:
zachraniarka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Nitencja']Wieści ze Swiata wystawowego z Westminster :) welshe wygral Ch Shaireab's Just N'Time Kurka ale pięknisty, taki prawdziwy, mocny, męski facet! A jaką ma wielką, wyrazistą głowę! Nie znam się na łelszach, ale ten szorstki pan mi się baaaaaardzo spodobał :loveu: :loveu:
Nitencja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 z tego co wiem to tez byl inny pies typowany ;-) No i tak powinien wygladac dobrze wytrymowany welshowaty ;-) a teraz podaje stawke na CRUFTS ...... znow nie dane mi tam pojechac buuuuuu Welsh terriery 42 airedale 80 a szkoty 84 :)
zadziorny Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 coztego napisał(a): Dzisiaj z rana włączyłam radio, a tam niejaki poseł Giertych się wypowiadał... Kreśka stanęła przy radiu, nastawiła uszy i zaczeła kręcić łbem słuchając. Najwyraźniej nie mogła się nadziwić, że można takie bzdury pleść w publicznym radiu :diabloti: Widzisz, nawet Twój pies się na nim poznał :evil_lol: :cool3: ;)
bos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Zdjęcie .....roport o stanie dróg.......jak wracałem od zadziornego Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
Nitencja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 kurcze ale wy sie z Zadziornym kochacie :lol:
bos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Nitencja']kurcze ale wy sie z Zadziornym kochacie :lol: ...:crazyeye: :lol: ...bez podtekstów......:lol: :lol: :lol: :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
bos Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :lol: .......każde w swoją stronę.........słońca Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
zachraniarka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Nitencja napisał(a):No i tak powinien wygladac dobrze wytrymowany welshowaty ;-) Tutaj chyba żaden włosek nie odstaje, słupki łapeczek są perfekcyjne! A proszę mnie oświecić jako laika, czy każdego szorstka da się tak właśnie idealnie przygotować, czy to jeszcze musi być coś w samym psie?
jborowy Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 bos - :mad::mad::mad: - 80!!!! w terenie zabudowanym!!!!
Recommended Posts