Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiele serdeczności walentynkowych dla bliższych i dalszych znajomych dogomaniaków, wiele czochranka dla psiaków:iloveyou: :bluepaw: :bluepaw: :iloveyou:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

A Airedale wygrał wujek (brat miotowy mamusi) mojej Loci, bijąc faworytkę na BISa w rękach Petera Greena, zwyćięzczynię Montgomery.

A potem, nasz wujaszek był 3 na grupie!

Po tej wystawie, Peter Green przechodzi na emeryturę jako handler.

Posted

[quote name='zadziorny']Gaja zębami to "czytała" jedynie gazety :mad:. Książki jak widać woli czytać "naocznie" :evil_lol: :cool3: ;)
Wrócę do tematu. Mój Leon do łelsza mało podobny, ale ma z Gają cechy wspólne - jest zapalonym czytelnikiem, ino, że robi to samodzielnie.

w plenerze

w domowym zaciszu

Posted

Mokka napisał(a):
Wrócę do tematu. Mój Leon do łelsza mało podobny, ale ma z Gają cechy wspólne - jest zapalonym czytelnikiem, ino, że robi to samodzielnie.
Qrcze, jakie te nasze piesy mundre som :cool3: :evil_lol: :loveu:

Posted

Dopiero dotarłem do kompa , więc kochane dziewczyny z okazji Walentego wiedzcie że ja Was Wszystkie:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam !!!

[SIZE="4"]Dla wszystkich zakochanych dogomanniakow duzo
milosci i radosci

:laola:

:buzi: :buzi: :buzi: :calus: :calus: :calus:

Nitencja jaka piekma para terrierowata
cod miod.

Moj maluszek dzis konczy pierwszy tydzien
klucha z niego. Dora ma sie dobrze dochodzi do
siebie, czeka ja jwszcze w tym tygodniu sciagniecie
szwow. To bedzie checa juz sie boje.
Znajac jej temperametr to bedziemy walczyc.

Posted

Mokka - toż to Leon z Gają i Trudzią zadziornego do klubu Miłośników Prozy się zapisali.......:crazyeye: :crazyeye: ;)

Prawdziwy Leon Zawodowiec:lol: :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='zadziorny']Fajna rodzinka :loveu:. Tatuś, mamusia i ich dziecko :evil_lol: :cool3: ;)
Wypluj te słowa :evil_lol:

Qrcze, jakie te nasze piesy mundre som

Dzisiaj z rana włączyłam radio, a tam niejaki poseł Giertych się wypowiadał... Kreśka stanęła przy radiu, nastawiła uszy i zaczeła kręcić łbem słuchając. Najwyraźniej nie mogła się nadziwić, że można takie bzdury pleść w publicznym radiu :diabloti:

Posted

coztego" napisał(a):
......
Dzisiaj z rana włączyłam radio, a tam niejaki poseł Giertych się wypowiadał... Kreśka stanęła przy radiu, nastawiła uszy i zaczeła kręcić łbem słuchając. Najwyraźniej nie mogła się nadziwić, że można takie bzdury pleść w publicznym radiu :diabloti:

Święte słowa......i wiesz co.....mądra ta Twoja Kresunia :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Nitencja']Wieści ze Swiata wystawowego z Westminster :)
welshe wygral
Ch Shaireab's Just N'Time

Kurka ale pięknisty, taki prawdziwy, mocny, męski facet! A jaką ma wielką, wyrazistą głowę! Nie znam się na łelszach, ale ten szorstki pan mi się baaaaaardzo spodobał :loveu: :loveu:

Posted

z tego co wiem to tez byl inny pies typowany ;-) No i tak powinien wygladac dobrze wytrymowany welshowaty ;-)
a teraz podaje stawke na CRUFTS ...... znow nie dane mi tam pojechac buuuuuu
Welsh terriery 42 airedale 80 a szkoty 84 :)

Posted

coztego napisał(a):

Widzisz, nawet Twój pies się na nim poznał :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

[quote name='Nitencja']kurcze ale wy sie z Zadziornym kochacie :lol:

...:crazyeye: :lol: ...bez podtekstów......:lol: :lol: :lol: :lol:

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA

Posted

Nitencja napisał(a):
No i tak powinien wygladac dobrze wytrymowany welshowaty ;-)

Tutaj chyba żaden włosek nie odstaje, słupki łapeczek są perfekcyjne!

A proszę mnie oświecić jako laika, czy każdego szorstka da się tak właśnie idealnie przygotować, czy to jeszcze musi być coś w samym psie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...