Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie , to był piekny spacer. Pogoda nam dopisała znakomicie. Teren jest naprawdę fajny do takich celów , dzisiaj nie było duzo spacerowiczów. Natłukłem 147 zdjęć. Zadziorny też ze 100 , jak nie lepiej. Część wstawię tu a część do galerii Jazona. Aparacik się sprawdza , to mnie cieszy. Spróbował by taaaakie ujęcia zepsuć.........:lol: :lol: :lol:
I tak to się zaczęło

:lol: .......obwąchanie terenu i wyznaczenie marszruty.........

:lol: no i oczywiście biegi , gonitwa przede wszystkim

:lol:

Coś mi żaba odmawia posłuszeństwa...będę wklejał etapami , nie dam na razie rady inaczej

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

:evil_lol: .....na dlaczego ona mnie nie goni......acha....juz rozumiem...:lol:

:lol: .....dawaj gonionego.....kto pierwszy.....

:lol: Jazonek miał wyjątkową radość że był goniony , sam gonił .....a i zdarzyło się że dziewczyny go trymowały, potem futro na śniegu leżało

:lol: ......berek

:lol: a terza ujęcia z filmu rysunkowego , .........:lol: Latające terriery.....powietrzna parada Trudzi.......

:lol: .......a tak potraficie ....odbicie z czterech łap.........wszystkiego próbowały by dogonić Jazona

:lol: .........i nieraz się udawało .....a może on chciał by takie dziewczyny go dopadły.....:lol:

:lol: ......żaba chodzi ......ani juz nic nie mówię.

Jedziemy dalej

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA

Posted

Przeglądając fotki dokonałem odkrycia i już wiem skąd dziewczyny tj Trudzia i Gaja potrafią skakać.....popatrzcie sami

:lol: ...przywołanie ....i pokaz w stylu Małysza a raczej Fortuny .......bo to czysta klasyka skoków

:lol: .........poza godna skoczka ,

:lol: ......teraz też już wiemy dlaczego zadziorny kocha śnieg.....patrzcie jak prawidłowo ułożone pośladki....grzbiet wyprostowany , kolana w odpowiednim kącie.....i te ręce ku przodowi.....
......to jakby elementarz skoków narciarskich:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: Tylko bardzo was proszę nie kojarzcie tej pozy z jakimis czynnościami fizjologicznymi.

.........dobra idziemy dalej albo raczej biegniemy:lol: Jazon ala Król Śniegu , lub Książę Drakula

:evil_lol: :evil_lol: .....cdn....

Posted

:lol: .....a tu mamy trymowanie biednego Jazonka

:lol: i dalej w pełnej rodzinnej łelszowej harmonii

:lol:....i porozmawiać można

:lol: .....i focić , to jest piękne , zadziorny szykuje się do pstryku....

:lol: zadziornego aż zamurowało .....chyba jednak nie z powodu psa.....ja tylko zdążyłem zdjęcie zrobić........ ten las dla mnie jest .....ciekawy... ;) .....może to koleżanka z dogo....z wrażenia nie zapytałem

....i takie ......śliczności.....:lol: ....piesek sh

:lol: .....a Jazon zwietrzył nowy zapach i poszedł za inną suczką , musiałem po niego drałować bo głuchy był na komendy.....hihihihi

:lol: ....przygotowanie do skoku wzwyż.....hehehehe

:lol: iiiiiii hop

:lol: iiii jeszcze raz......Trudzia dosłownie zawisła w powietrzu....

.........no pokaż jeszcze ......:multi:

:lol: .....hop

:lol: ....skoczny terrier......

:lol: ......i do domu

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII jAZONA

Posted

[quote name='Nitencja']Jakie grzeczne piesie !! moj by juz siedzial na SH :cool3:

....w właśnie podeszły tylko Trudzia i Gaja , Jazona zdążyłem odseperować z boku , ale muszę przyznać że coś tam tylko szczeknął i dalej spoko , sam byłem zadowolony z takiej reakcji....ale wiary bym mu nie dał....:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zadziorny i Bos ale fajne fotki wstawiliscie.Jest co ogladac.:crazyeye: :lol: :-o
Superosko wyglada tak pokazne stadko łelszaczkow.

W przeciwienstwie do moich z Bydgoszczy .
Niestety nie mam co wstawic.:shake:

Posted

Pewnie, że już bym chciał wiedzieć. Te z SH są bardzo szybkie.
Was to nie interesuje, bo Ty, bos, masz za duży brzuch, a zadziorny tylko zjazdy preferuje. Na płaskim terenie wymięka. Tak jak w ostatnią sobotę, co to Wind samotną (oficjalna wersja) zostawił.

Posted

jborowy - nie martw sie o mój brzuch...:lol: :lol: , bo jak pisałeś jest on mój , a co najważniejsze to w niczym nie zawadza....:lol:

Lepiej mieć brzuch z piwa niźli garb od roboty......mawiali starożytni.

A z tego com widział to zadziorny i z nartami poradzi.....bez odpinania :lol: :lol: :lol:

Ty zaś nie mógł byś się po tym terenie poruszać boś zamocno wytrymowany i by Cię słonko przypiekło........:lol: :lol:

Posted

zadziorny -to teraz, tak się to nazywa: znajomy Na..heda? A, z której strony linki jest ta "heda".
bos - Ty się o moją,wytrymowaną, główkę nie martw. Główkę zawsze sobie zabezpieczam kapturkiem.

Posted

Fotki wszystkie sa takie śliczne, że można sobie na okrągło oglądać.
Wiecie, gdzie widze szkopuł?
Do wywołania u fotografa i wklejenia do normalnego albumu trudno jest wybrać te najlepsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Głowa boli, jak się człowiek do tego zabiera, bo wszystkie by musiał wywoływać!

Posted

Jazon nauczył się od Trudzi zaczepiać Gaję :mad::

Ale za chwilę zapanowała już między nimi pełna harmonia :loveu::

Nie obeszło się również bez tradycyjnej zabawy pt. "bitwa o patyk" :evil_lol::

Posted

[quote name='borsaf']Fotki wszystkie sa takie śliczne, że można sobie na okrągło oglądać.
Wiecie, gdzie widze szkopuł?
Do wywołania u fotografa i wklejenia do normalnego albumu trudno jest wybrać te najlepsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Głowa boli, jak się człowiek do tego zabiera, bo wszystkie by musiał wywoływać!

Co fakt , to fakt........mam kilka albumów zdjęć z Jazonem a on nie ukończył jeszcze 2 lat. Strach pomyśleć co było by dalej.....gdyby nie cyfrówka.

Ale i z niej jak piszesz, borsaf , trudno wybrać zdjątko do albumu ,chciało by się wszystkie...........:evil_lol: :evil_lol:

I na razie nic nie robię ,poza zgrywaniem fot na płytkę.......

Potem się zobaczy.........:lol:

zadziorny - fajne fotki , ale spacerek sobie zafundowałeś....:lol: :lol: :lol:

Posted

Bos z doświadczenia mówię, zabieraj się szybko za wybór i do wywołania. Masz niedawno cyfrówkę więc jeszcze dasz sobie radę. Ja nie jestem takim dobrym fotografe, ale cyfrówke mam chyba cos ponad rok i pełno zdjęc w kompie, na płytkach swoich i od dzieciaków. Strach pomyśleć o porządkowaniu tego wszystkiego. Malutkiej od razu założyłam album i będe dokładać fotki, mam taka nadzieję:evil_lol: Mimo wszystko wolę oglądać zdjęcia w albumie, niż w kompie, jestem konsrwatystką pod tym względem.

Posted

A widzisz zadziorny mnie też się przypomniało że też mam Trudzię i Gaję z tym patykiem...hehehehehe:lol: :lol: :lol:

:lol: mocowanie matki i córki

Posted

[quote name='borsaf']Bos z doświadczenia mówię, zabieraj się szybko za wybór i do wywołania. Masz niedawno cyfrówkę więc jeszcze dasz sobie radę. Ja nie jestem takim dobrym fotografe, ale cyfrówke mam chyba cos ponad rok i pełno zdjęc w kompie, na płytkach swoich i od dzieciaków. Strach pomyśleć o porządkowaniu tego wszystkiego. Malutkiej od razu założyłam album i będe dokładać fotki, mam taka nadzieję:evil_lol: Mimo wszystko wolę oglądać zdjęcia w albumie, niż w kompie, jestem konsrwatystką pod tym względem.

Muszę potwierdzić dalej Twoje stwierdzenie odnośnie wspólnego orbitowania..........ja też w domu zdjęcia wolę oglądać w albumie.

Rodzinnych zdjęć nie mam jeszcze na płytkach , takie zjazdy obsługuję analogową cyfrówką........i wywołuję+ zdjęcia.
Jednak od zakupu cyfrówki , obroty w punkcie foto spadły hoho....a może i lepiej.:lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...