bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ludzie , to był piekny spacer. Pogoda nam dopisała znakomicie. Teren jest naprawdę fajny do takich celów , dzisiaj nie było duzo spacerowiczów. Natłukłem 147 zdjęć. Zadziorny też ze 100 , jak nie lepiej. Część wstawię tu a część do galerii Jazona. Aparacik się sprawdza , to mnie cieszy. Spróbował by taaaakie ujęcia zepsuć.........:lol: :lol: :lol: I tak to się zaczęło :lol: .......obwąchanie terenu i wyznaczenie marszruty......... :lol: no i oczywiście biegi , gonitwa przede wszystkim :lol: Coś mi żaba odmawia posłuszeństwa...będę wklejał etapami , nie dam na razie rady inaczej
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :evil_lol: .....na dlaczego ona mnie nie goni......acha....juz rozumiem...:lol: :lol: .....dawaj gonionego.....kto pierwszy..... :lol: Jazonek miał wyjątkową radość że był goniony , sam gonił .....a i zdarzyło się że dziewczyny go trymowały, potem futro na śniegu leżało :lol: ......berek :lol: a terza ujęcia z filmu rysunkowego , .........:lol: Latające terriery.....powietrzna parada Trudzi....... :lol: .......a tak potraficie ....odbicie z czterech łap.........wszystkiego próbowały by dogonić Jazona :lol: .........i nieraz się udawało .....a może on chciał by takie dziewczyny go dopadły.....:lol: :lol: ......żaba chodzi ......ani juz nic nie mówię. Jedziemy dalej Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Przeglądając fotki dokonałem odkrycia i już wiem skąd dziewczyny tj Trudzia i Gaja potrafią skakać.....popatrzcie sami :lol: ...przywołanie ....i pokaz w stylu Małysza a raczej Fortuny .......bo to czysta klasyka skoków :lol: .........poza godna skoczka , :lol: ......teraz też już wiemy dlaczego zadziorny kocha śnieg.....patrzcie jak prawidłowo ułożone pośladki....grzbiet wyprostowany , kolana w odpowiednim kącie.....i te ręce ku przodowi..... ......to jakby elementarz skoków narciarskich:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko bardzo was proszę nie kojarzcie tej pozy z jakimis czynnościami fizjologicznymi. .........dobra idziemy dalej albo raczej biegniemy:lol: Jazon ala Król Śniegu , lub Książę Drakula :evil_lol: :evil_lol: .....cdn....
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :lol: .....a tu mamy trymowanie biednego Jazonka :lol: i dalej w pełnej rodzinnej łelszowej harmonii :lol:....i porozmawiać można :lol: .....i focić , to jest piękne , zadziorny szykuje się do pstryku.... :lol: zadziornego aż zamurowało .....chyba jednak nie z powodu psa.....ja tylko zdążyłem zdjęcie zrobić........ ten las dla mnie jest .....ciekawy... ;) .....może to koleżanka z dogo....z wrażenia nie zapytałem ....i takie ......śliczności.....:lol: ....piesek sh :lol: .....a Jazon zwietrzył nowy zapach i poszedł za inną suczką , musiałem po niego drałować bo głuchy był na komendy.....hihihihi :lol: ....przygotowanie do skoku wzwyż.....hehehehe :lol: iiiiiii hop :lol: iiii jeszcze raz......Trudzia dosłownie zawisła w powietrzu.... .........no pokaż jeszcze ......:multi: :lol: .....hop :lol: ....skoczny terrier...... :lol: ......i do domu :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII jAZONA
Nitencja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jakie grzeczne piesie !! moj by juz siedzial na SH :cool3:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Nitencja']Jakie grzeczne piesie !! moj by juz siedzial na SH :cool3: ....w właśnie podeszły tylko Trudzia i Gaja , Jazona zdążyłem odseperować z boku , ale muszę przyznać że coś tam tylko szczeknął i dalej spoko , sam byłem zadowolony z takiej reakcji....ale wiary bym mu nie dał....:evil_lol: :evil_lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
bogula Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Za Adama Małysza i pozostałych naszych skoczków:beerchug:
gugu Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Punktowane 7 miejsce,cała 4 chłopaków w 30 i to cieszy :multi: :beerchug:
Kliwia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Zadziorny i Bos ale fajne fotki wstawiliscie.Jest co ogladac.:crazyeye: :lol: :-o Superosko wyglada tak pokazne stadko łelszaczkow. W przeciwienstwie do moich z Bydgoszczy . Niestety nie mam co wstawic.:shake:
jborowy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 zadziorny, bos - taraz to ja już wiem, po co Wy do tego lasu chodzicie. GDZIE JEST TEN LAS?????
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 jborowy - już byś chciał wiedzieć......:lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
jborowy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Pewnie, że już bym chciał wiedzieć. Te z SH są bardzo szybkie. Was to nie interesuje, bo Ty, bos, masz za duży brzuch, a zadziorny tylko zjazdy preferuje. Na płaskim terenie wymięka. Tak jak w ostatnią sobotę, co to Wind samotną (oficjalna wersja) zostawił.
jborowy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Nitencja napisał(a): moj by juz siedzial na SH :cool3: Ja go w pełni rozumię, może nie dosłownie na SH, ale w... pobliżu!!!
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 W czasie dzisiejszego spaceru sunie spotkały znajomego SH - Naheda :loveu:: Przywitały się z nim bardzo serdecznie :cool3:: Później Gaja myszkowała w zaspach:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 jborowy - nie martw sie o mój brzuch...:lol: :lol: , bo jak pisałeś jest on mój , a co najważniejsze to w niczym nie zawadza....:lol: Lepiej mieć brzuch z piwa niźli garb od roboty......mawiali starożytni. A z tego com widział to zadziorny i z nartami poradzi.....bez odpinania :lol: :lol: :lol: Ty zaś nie mógł byś się po tym terenie poruszać boś zamocno wytrymowany i by Cię słonko przypiekło........:lol: :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
jborowy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 zadziorny -to teraz, tak się to nazywa: znajomy Na..heda? A, z której strony linki jest ta "heda". bos - Ty się o moją,wytrymowaną, główkę nie martw. Główkę zawsze sobie zabezpieczam kapturkiem.
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Uprzejmie donoszę, że bos dzisiaj przekupił nasze psy :mad: :roll:: Wpatrywały się w niego jak sroka w gnat: I nawet Trudzia jadła mu z ręki:
borsaf Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Fotki wszystkie sa takie śliczne, że można sobie na okrągło oglądać. Wiecie, gdzie widze szkopuł? Do wywołania u fotografa i wklejenia do normalnego albumu trudno jest wybrać te najlepsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Głowa boli, jak się człowiek do tego zabiera, bo wszystkie by musiał wywoływać!
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jazon i Trudzia przeważnie trzymali się razem :loveu:: Czasami dołączała do nich Gaja: Nie ma to jak weszteriery na śniegu :cool3::
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jazon nauczył się od Trudzi zaczepiać Gaję :mad:: Ale za chwilę zapanowała już między nimi pełna harmonia :loveu:: Nie obeszło się również bez tradycyjnej zabawy pt. "bitwa o patyk" :evil_lol::
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='borsaf']Fotki wszystkie sa takie śliczne, że można sobie na okrągło oglądać. Wiecie, gdzie widze szkopuł? Do wywołania u fotografa i wklejenia do normalnego albumu trudno jest wybrać te najlepsze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Głowa boli, jak się człowiek do tego zabiera, bo wszystkie by musiał wywoływać! Co fakt , to fakt........mam kilka albumów zdjęć z Jazonem a on nie ukończył jeszcze 2 lat. Strach pomyśleć co było by dalej.....gdyby nie cyfrówka. Ale i z niej jak piszesz, borsaf , trudno wybrać zdjątko do albumu ,chciało by się wszystkie...........:evil_lol: :evil_lol: I na razie nic nie robię ,poza zgrywaniem fot na płytkę....... Potem się zobaczy.........:lol: zadziorny - fajne fotki , ale spacerek sobie zafundowałeś....:lol: :lol: :lol:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 To jedyna fota, na której udało mi się uchwycić latającego welsha :lol:: Zabawie nie było końca :lol:: Czyż to nie dobrana para :loveu::
borsaf Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Bos z doświadczenia mówię, zabieraj się szybko za wybór i do wywołania. Masz niedawno cyfrówkę więc jeszcze dasz sobie radę. Ja nie jestem takim dobrym fotografe, ale cyfrówke mam chyba cos ponad rok i pełno zdjęc w kompie, na płytkach swoich i od dzieciaków. Strach pomyśleć o porządkowaniu tego wszystkiego. Malutkiej od razu założyłam album i będe dokładać fotki, mam taka nadzieję:evil_lol: Mimo wszystko wolę oglądać zdjęcia w albumie, niż w kompie, jestem konsrwatystką pod tym względem.
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A widzisz zadziorny mnie też się przypomniało że też mam Trudzię i Gaję z tym patykiem...hehehehehe:lol: :lol: :lol: :lol: mocowanie matki i córki :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='borsaf']Bos z doświadczenia mówię, zabieraj się szybko za wybór i do wywołania. Masz niedawno cyfrówkę więc jeszcze dasz sobie radę. Ja nie jestem takim dobrym fotografe, ale cyfrówke mam chyba cos ponad rok i pełno zdjęc w kompie, na płytkach swoich i od dzieciaków. Strach pomyśleć o porządkowaniu tego wszystkiego. Malutkiej od razu założyłam album i będe dokładać fotki, mam taka nadzieję:evil_lol: Mimo wszystko wolę oglądać zdjęcia w albumie, niż w kompie, jestem konsrwatystką pod tym względem. Muszę potwierdzić dalej Twoje stwierdzenie odnośnie wspólnego orbitowania..........ja też w domu zdjęcia wolę oglądać w albumie. Rodzinnych zdjęć nie mam jeszcze na płytkach , takie zjazdy obsługuję analogową cyfrówką........i wywołuję+ zdjęcia. Jednak od zakupu cyfrówki , obroty w punkcie foto spadły hoho....a może i lepiej.:lol: :lol: :lol: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
Recommended Posts