Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadziorny']Nieee, no co Ty :crazyeye:. Ja tylko piję na trzeźwo :evil_lol: :cool3: ;)

.....rozumiem.....:errrr: :shiny: :shiny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bos'][quote name='Ibolya']A Syneczek w dalszym ciągu odsypia trudy wczorajszej wystawy :sleep2: :sleep2::lol:

zasłużenie odsypia synuś.........teraz to już jest sen Championa Polski.
To już psi Vip.......śpi .........ciiiiiichoooooooo....pssssssttttt.:lol: :lol: :lol: On po prostu śpi snem zasłużonego :lol: :cool3: ;)

Posted

[quote name='jborowy']
Oto spóźnione migawki z wystawy w Rzeszowie, z ringu terierów:

Oto akademicki przykład odstresowania psa przed występem na ringu :cool3: ;). I gdzie mu jest najwygodniej :hmmmm: :niewiem: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='zadziorny']Ponieważ bos już się pochwalił swoim kącikiem komputerowym, to i ja nie omieszkam:

zwróćcie uwagę na monitor i widoczną na nim tapetę :loveu: :cool3: :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:

zadziorny,

:buzi: od Majutka i ode mnie :multi:

Na piweczko tez zwrocilysmy uwage :cool3:

Wlasnie wrocilysmy z trenigu ... alez dzisiaj bylo ciezko :crazyeye: Cwiczylismy geste zamajtasy, wywijasy i obledne zmiany zmian :cool1: Z tego wszystkiego kreci mi sie w glowie i trzeszczy w kregoslupie :evil_lol: Majutkowi natomiast baaaardzo sie podobalo ... :multi: Za dwa tygodnie mamy Zawody, wiec nie ma zmiluj. Chociaz to dopiero "zeroweczka", no ale nasza pierwsza :-)

jborowy,

Fajne zdjecia :-) A ten gosc wpatrujacego sie w psa chyba chcial stracic nos :evil_lol:

Posted

Flaire napisał(a):
Wind, mnie rozłożyło choróbsko, ale mam dla Ciebie 4 piłeczki, dwie różowe i dwie żółte.

Za pileczki baaaardzo dziekujemy :-) Przydadza sie wyjatkowo, bo od pierwszych roztopow wracamy do obedience :-)

A co do chorobska, to zdrowka zyczymy! Trzeba wirusa jakos wygrzac ... nie tylko kaloryferkiem :drinking: :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
A co do chorobska, to zdrowka zyczymy! Trzeba wirusa jakos wygrzac ... nie tylko kaloryferkiem
No próbuję okłady z psów :loveu: :cool3: :shake:

Posted

[quote name='Wind']

jborowy,

Fajne zdjecia :smile: A ten gosc wpatrujacego sie w psa chyba chcial stracic nos :evil_lol:
Wind - To jest Junior, czyli Diuna nosa mu nie ciachnie:evil_lol::lol::cool3:.

Posted

eh jak ja uwelbiam dostawac wspaniale wiesci z wystaw :) dzis byla wystawa Miedzynarodowa w Tallinie i syn Alexa , AK Mil Vista CAPTAIN CEDRIC otrzymal CAC, CACIB i BOS i BOB a pol siostra Roxy CAC CACIB i BOS teraz czekaja na finaly

Posted

Właśnie wróciliśmy ze spaceru po lesie z bosem i Jazonem :lol: :cool1:. Piesy są wybiegane, wybawione i zmęczone, ale szczęśliwe :cool3: :multi:. Zobaczymy zaraz cośmy to ufocili :roll: :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
Zadziorny gratulacje to nie dla mnie tylko ALexa ;-)
A kto jest mamą Alexa :???:. Myślę, że gratulacje i mizianka synusiowi przekażesz :lol: :loveu: :cool3: :multi:

Posted

zadziorny - te grupowe foty terierów bliznaków - jeszcze bardziej wzmagają we mnie chęć posiadania drugiego psiaka ale niestety tak jak napisała gdześ bogula musi to pozostać narazie tylko w moich marzeniach...

Posted

W zeszłym tygodniu,
w drodze powrotnej z Rzeszowa
odwiedziliśmy nową koleżankę Zuzię (BEA El Bajo).
Wszystko było bardzo fajnie, sunia i właściciele
bardzo sympatyczni, tylko gdy chciałem wziąć suńkę
na ręce, to ona:

No ale, jeżeli terier walijski mieszka w jednym
mieszkaniu z kotem, to się nie ma co dziwić:

Posted

Heyka :)

Ale się rozpisaliście!

Wszystkie fotki świetne, bałwanki urocze. U nas napadało może ze 3 cm śniegu, tyle tylko, że przykryło psie koopy na trawnikach. Temperatura lekko powyżej zera, pochmurno i ponuro. Aż się nie chce wychodzić z domu.
Ale będę musiała, bo mój gość dzisiaj wraca z Warszawy. Tak więc znowu mnie czeka odwyk od kompa, tym razem do końca miesiąca.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...