zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Fritz napisał(a):JEszcze raz pozdrawiam wszystkich moich oponentow :) Czuję się pozdrowiony :cool3:. Dzięki :calus: :lol:
Flaire Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 zadziorny, to ja Cię też pozdrawiam. Tak na wszelki wypadek. W ramach towarzystwa wzajemnej adoracji. ;)
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Baaaardzooo Ci dziękuję :loveu: :cool3: :multi:. I w ramach wzajemnej adoracji wytarmoś ode mnie swoje sunie :iloveyou: :glaszcze:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Tak jak pisała bogula napadało sporo świeżego puchu :multi:. Wymarzone wprost warunki do dłuuuuugiego spaceru po lesie :cool3:. Bos, co byś powiedział na wspólny wypad z piesami przed południem :???: :cool3: :evil_lol:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ja też do towarzystwa wzajemnej adoracji się przyłączam i pozdrawiam .........:multi: :multi: bogula - znów pierwsza po 6 tej godz.:lol: :lol: :lol: :lol: Ty to masz zdrowie. :lol: zadziorny , powiedz tylko godzinę....hehehehehe......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;)
bogula Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='bos'] bogula - znów pierwsza po 6 tej godz.:lol: :lol: :lol: :lol: Ty to masz zdrowie. :lol: Wiesz jak to jest: kto rano wstaje temu Bozia daje:lol: ;) zadziorny , powiedz tylko godzinę....hehehehehe......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;)-----a który to las chcecie zaliczyć? dajcie szansę pługom i kuligom; zakopiecie się! Hej!
bogula Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 bogula napisał(a):-----a który to las chcecie zaliczyć? dajcie szansę pługom i kuligom; zakopiecie się! Hej! jasne! cytowanie jeszcze mi nie wychodzi:oops: ;)
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='bos'] zadziorny , powiedz tylko godzinę....hehehehehe......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;) 12:00 może być :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 bogula napisał(a):-----a który to las chcecie zaliczyć? dajcie szansę pługom i kuligom; zakopiecie się! Hej! Ten las znajduje się 5 minut marszu od mojego domu :lol:. Pługi niepotrzebne ponieważ pól osiedla tam chodzi i dokładnie wydeptują drogę :evil_lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 bogula napisał(a):bogula napisał(a):-----a który to las chcecie zaliczyć? dajcie szansę pługom i kuligom; zakopiecie się! Hej!jasne! cytowanie jeszcze mi nie wychodzi:oops: ;) Dlaczego :hmmmm: :niewiem: przecież bardzo ładnie samą siebie zacytowałaś :evil_lol: :cool3: ;)
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A teraz jeszcze spóznione gratulacje dla CZARDASZA ....:multi: :multi: CHAMPIONA POLSKI.......:lol: :lol: :lol: :lol: Ibolya........na twe rączki mizianko w naszym imieniu........a co tam , niech się leje miodzik , niech jest tu słodko , ja w każdym bądź razie robię to bo tak czuję. Jeżeli trzeba dolać dziegdziu , to służę , choć bardzo niechętnie.:eviltong: ;) Gratulacje dla dzieci Alexa TEQUILI i TYSONA .......:multi: :multi: Ali - pozdro dla mężuśka , niech się dobrze kuruje i ciepło nosi , powiedz mu, że te jego przewlekłe przeziębienia.......niedoleczone....... dają w dupę właśnie w taki sposób . To też przyczynek do choroby serca - niedociśnieniowej.
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ponieważ bos już się pochwalił swoim kącikiem komputerowym, to i ja nie omieszkam: zwróćcie uwagę na monitor i widoczną na nim tapetę :loveu: :cool3: :multi:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='zadziorny']12:00 może być :hmmmm: :niewiem: zadziorny - wiedziałeś że lubię westerny........W samo południe......... dobra pora....ok. .......stawię się:beerchug: :Dog_run: :sweetCyb:
Flaire Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 zadziorny napisał(a): zwróćcie uwagę na monitor i widoczną na nim tapetę :loveu: :cool3: :multi:I na piffko, oczywiście :beerchug: :lol:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='zadziorny']Ponieważ bos już się pochwalił swoim kącikiem komputerowym, to i ja nie omieszkam: zwróćcie uwagę na monitor i widoczną na nim tapetę :loveu: :cool3: :multi: Ja to mam kącik ....Ty studio nagrań............tylko co tam to piwo z rana robi przy kompie......zawsze myślałem że piszesz na trzeżwo......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ibolya Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Fritz']No Ibolya gluptas jestes myslac ze tak zadko myje rece:oops: ...hehhehe .. rece myje moze nie co pol godziny dokladnie ale zawsze po kontakcie ze zwierzetami kiedy potrzebuje np.zrobic kanapke,pokremowac sie na twarzy itp...mysle ze syndrom o ktorym mowisz i na dodatek nie wiesz jak sie nazywa jest grozny ale glownie dla Ciebie nazywa to sie naukowo: paranoja:evil_lol:(nie znosisz myslacych inaczej np:wrog jest bo nie spi z psem!!!!coz za przestepca ten Fritz!!!!taki higienicznie niebezpieczny!!!ah ta hipokryzja !!!) ps.a maseczek nie stosuje Ibol bo nie jestem chirurgiem:p:p:p ps2:zycze szczescia temu towarzystwu wzajemnej adoracjii:)i nietolerujacemu myslacych inaczej:???: :chainsaw: :( smutne:( No Fritz, głuptas jesteś myśląc, że ja nie wiem jak się nazywa naukowo coś czego nie nazwałam do końca tylko dlatego, że mam trochę więcej taktu i oleju w głowie, żeby przewidzieć, że jak się pisze pewne rzeczy w taki sposób w jaki Ty ro robisz, to się wywołuje właśnie taką reakcję jaką sprowokowałaś wsród naszego towarzystwa wzajemnej adoracji. POZDRAWIAM CAŁE TOWARZYSTWO. Fritz ucz się od Ali madrości, taktu, wyczucia i w ogóle tego, jak się należy zachowywać na forach, i koniecznie poskajpujcie, słowne wytłumaczenie pewnych rzeczy skutkuje lepszym ich zrozumieniem i przyswojeniem, po to mądrzy ludzie wymyślili szkoły. W tym wypadku będzie to skypeschool he he. Nawiasem mówiąc ten syndrom to paranoja maniakalna. Mylisz się myśląc, że ja nie toleruję myślących inaczej, ale dla nich są inne fora, proponuję żebyś właśnie takie odszukała w nieprzebranych zasobach netu i tam własnie artykuowała swoje, pożal się boże, złośliwości. To jest forum myślących welszowo i niech tak zostanie. A Syneczek w dalszym ciągu odsypia trudy wczorajszej wystawy :sleep2: :sleep2:
bos Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :lol: [quote name='"Ibolya"'].......A Syneczek w dalszym ciągu odsypia trudy wczorajszej wystawy :sleep2: :sleep2: zasłużenie odsypia synuś.........teraz to już jest sen Championa Polski. To już psi Vip.......śpi .........ciiiiiichoooooooo....pssssssttttt.:lol: :lol: :lol:
Nitencja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Niech spi chlopak , niech spi bo musi miec sily :cool3: Ibolya gratulacje z okazju ukonczenia championatu Przekazac prosze Czardaszowi myzianka
Ibolya Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='bos']A teraz jeszcze spóznione gratulacje dla CZARDASZA ....:multi: :multi: CHAMPIONA POLSKI.......:lol: :lol: :lol: :lol: Ibolya........na twe rączki mizianko w naszym imieniu......... bos dzięki za życzonka, przekażę syneczkowi :glaszcze: zadziorny fajne masz studio, a głosniki takie same jak moje. Ja swojego kącika nie mogę publicznie pokazać, bo za duży w nim rozgardiasz jeszczeby Fritz znowu mylne wnioski wyciągnęła Słuchajcie jak się wstawia takie piętrowe cytaty, "dwawjednym" :???: bos zadziorny przyjemnego i udanego spacerku :knajpa: Koniecznie wstawcie później fotki.
Ibolya Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Nitencja']Niech spi chlopak , niech spi bo musi miec sily :cool3: Ibolya gratulacje z okazju ukonczenia championatu Przekazac prosze Czardaszowi myzianka Wielki dzięki. Przekażę jak tylko się obudzi.
Flaire Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Kochani, ponieważ główne partie w ostatnim nieporozumieniu, czyli Fritz i Ali, już się w miarę pogodziły i wycałowały, to proponuję niepropagowanie tej sytuacji poprzez niewątpliwie życzliwe osoby trzecie. Dajmy już spokój i wróćmy do Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, OK?
Ibolya Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Flaire']Kochani, ponieważ główne partie w ostatnim nieporozumieniu, czyli Fritz i Ali, już się w miarę pogodziły i wycałowały, to proponuję niepropagowanie tej sytuacji poprzez niewątpliwie życzliwe osoby trzecie. Dajmy już spokój i wróćmy do Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, OK? O'k :Dog_run:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Flaire napisał(a):zadziorny napisał(a):zwróćcie uwagę na monitor i widoczną na nim tapetę :loveu: :cool3: :multi:I na piffko, oczywiście :beerchug: :lol: Tysz :evil_lol: :cool3: :cool1:
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='bos']............tylko co tam to piwo z rana robi przy kompie......zawsze myślałem że piszesz na trzeżwo......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nieee, no co Ty :crazyeye:. Ja tylko piję na trzeźwo :evil_lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Ibolya']Słuchajcie jak się wstawia takie piętrowe cytaty, "dwawjednym" :???: Niestety, w tej chwili można to zrobić tylko ręcznie :roll: (aktualne oprogramowanie dogomanii automatycznie usuwa cytat w cytacie :mad:). W tym celu musisz otworzyć dwa okna przeglądarki i w każdym z nich wcisnąć przycisk w postach, które chcesz cytować. Następnie skopiować jeden z nich i wkleić wewnątrz drugiego. Najlepiej cytat starszy wkleić zaraz za ciągiem znaków [quote name='NICK_CYTOWANEGO_UŻYTKOWNIKA']. Można także wpisywać znaczniki cytatów [ quote] i [ /quote] (bez spacji wewnątrz nawiasu) bezpośrednio z klawiatury, a przeklejać tylko sam cytowany tekst :lol:
Recommended Posts