zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='vigor'] Vigorovie trzymaja kciuki za welshyki biorace jutro udzial w wystawie w Bydgoszczy. Czardasz, zyczymy ci kolejnego CWC (ostatniego do pelnego CHAMPIONATU PL). My też 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1:
zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Borsaf widzę, że Regon zapoznał się już z nowym członkiem swojej rodziny :lol: :cool1: :loveu:
Flaire Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']ps. widzicie te tabuny zarazków kłębiące się na jego języku?? Mam to wszystko na sobie. :pNic tam na nim nie ma - widocznie wszystkie przeskoczyły na Ciebie. I tym sposobem Ali spokojnie może z psem spać. Czyli jak zwykle, dogomaniacy wstąpili do akcji i po problemie. :evil_lol:
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='vigor']hihi, to moze gorzaleczka:evil_lol::cool3::razz:;):mad: Vigor - chętnie , choć by nawet nie pomogło, a Twoja miodonka jak najbardziej:evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
Ali26762 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Heyka :) Dopiero usiadłam przy komputerku i przeczytałam wszystkie posty. Ale się narobiło... borsaf, bos - za co Wy mnie przepraszacie? Kto jak kto, ale Wy? Cieszę się ogromnie, że nie jestem osamotniona w swoim szaleństwie, że wyszło przy okazji, iż takich "nawiedzonych" jest więcej, że w sumie stanowimy całkiem fajne stado :evil_lol: :cool3: Jestem dumna, że do niego należę, tak samo jak dumna jestem ze swojego synka borsaf, Uleńka u babci w objęciach tak samo do schrupania jak Regonik, jak się kiedyś trafi okazja, to rzucę się na oboje zadziorny - jasiek ortopedyczny zafundowałam sobie, bo długie siedzenie przy komputerze nadwyrężyło mi lekko kręgi szyjne. Odkąd śpię na nim przestałam odczuwać dyskomfort :multi: Gosia - niezmiernie się cieszę, że w końcu do nas trafiłaś, szkoda tylko, iż byłaś tak krótko, że nie zdążyłam Ci wszystkiego pokazać :( Mam nadzieję, że wkrótce do nas zajrzysz znowu, serdecznie zapraszamy! Deryś na pewno zdąży nałapać nowych zarazków specjalnie po to, żeby Ciebie nimi obdarować A w ogóle to Derylek dostał przepiękne prezenty urodzinowe od Gosi i od Luczki i śliczną kartkę z życzeniami, za które ogromnie dziękuje :Rose:
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ależ ja jestem mało spostrzegawczy:crazyeye: :crazyeye: . Flaire masz nowy avatarek i bannerek. Bardzo fajne........ :lol: :lol: :lol:
Flaire Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 bos napisał(a):Ależ ja jestem mało spostrzegawczy:crazyeye: :crazyeye: . Flaire masz nowy avatarek i bannerek. Bardzo fajne........ :lol: :lol: :lol:Dzięki! :lol: W avatarku Misia w wieku 6 miechów, a w banerku Lotka-psotka, oczywiście.
Ali26762 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No właśnie - czyżby to już wiosenne zmiany, Flaire? :D
Flaire Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Ali26762']No właśnie - czyżby to już wiosenne zmiany, Flaire? :DNo tak jakby - wyrzuciłam Misię z Mikołajem w pysku. Ja już kilka banerków przerobiłam, tego jeszcze nie było. ;-)
zadziorny Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Ali26762'] zadziorny - jasiek ortopedyczny zafundowałam sobie, bo długie siedzenie przy komputerze nadwyrężyło mi lekko kręgi szyjne. Odkąd śpię na nim przestałam odczuwać dyskomfort :multi: Moja TZ też naszej Gai taki "zafundowała" :evil_lol: :cool3::
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 coztego napisał(a)::mad: ......bo Kreską poszczuję :mad: :evil_lol: .....już to widzę , ....a teraz to się pilnuj.......:lol: :lol: :lol: :lol: ;) Zicher je zicher.:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Pilnie oglądałam własnie blok reklamowy w oczekiwaniu na Majutka (jeszcze nie widziałam :shake: ) i trafiłam na nową, zimową reklamę Żubra. Te żubry robiły coś, co od biedy mogę uznać za początek łorcowania :D
czapla Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Spytajcie swoich piechow moze mi ktorys pozyczy takiego jaska, bo ostatnio cos mi szyjka dokucza - tylko poprosze z duza iloscia bakterii, takie sa najlepsze;) :lol:
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Flaire']No tak jakby - wyrzuciłam Misię z Mikołajem w pysku. Ja już kilka banerków przerobiłam, tego jeszcze nie było. ;-) Ja nie naumiałem się robić banerków.....a chciałbym i to bardzo. Tylko jak, lub gdzie szukać wskazówek.:comp26: :comp26: Teraz mam śliczny banerek , który zrobiła mi coztego. Kochana z niej dziewczyna.:iloveyou: :buzi: :buzi: :happy1: :happy1: ;) ;)
Ali26762 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 bos masz skypa? Jeśli tak, to mogę Ci wytłumaczyć jak się robi bannerki :) Pisać w sumie też się da, ale łatwiej głosem udzielać instrukcji.
Ali26762 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 czapla napisał(a):Spytajcie swoich piechow moze mi ktorys pozyczy takiego jaska, bo ostatnio cos mi szyjka dokucza - tylko poprosze z duza iloscia bakterii, takie sa najlepsze;) :lol: Deryl może Ci pożyczyć, ale odbiór osobisty :D
jborowy Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 bos - u zadziornego wszystko na stronce hula. Musisz sprawdzić w opcjach swojej przeglądarki internetowej, czy nie masz zablokowanego przegladania obrazów.
bos Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='jborowy']bos - u zadziornego wszystko na stronce hula. Musisz sprawdzić w opcjach swojej przeglądarki internetowej, czy nie masz zablokowanego przegladania obrazów. Dzięki jborowy ...........to się nazywa pomoc....i z jak daleka przyszła.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) Widzisz , stronki innych oglądam bez przeszkód..... tylko ta Piotra coś mi odmawia współpracy
jborowy Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 bo na stronie zadziornego jest przekierowanie do innego serwera i własnie możesz mieć zablokowane otwieranie obrazów nie pochodzacych z serwera macierzystego - jakoś tak to się nazywa. Musisz popatrzeć w opcjach, albo narzędzia - opcje, bezpieczeństwo.
Wind Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ali, Gosia, Alez Wam zazdroszcze tego spotkanka :cool3: Oj ilez tematow mamy jeszcze nie przedyskutowanych :p No i te zaleglosci w mizianiu Waszych psiurow! Ale wiosna coraz blizej :multi: W.
Ali26762 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Super, że ta wiosna coraz bliżej, my też się nie możemy doczekać zarówno wiosny jak i naszego spotkania. A Deryl lubi mizianko, oj lubi - niech Gosia powie jak on się wita :D
Ali26762 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cholera, widziałam Borysa Szyca i okładkę gazety, za późno przełączyłam program na Animal Planet :angryy: :angryy: :angryy:
Ali26762 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nakręciłam Karuzelnika... Jakość do bani, za ciemno było w pokoju. Ale coś tam widać ;)
Ali26762 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Prezenty, które na swoje pierwsze urodzinki Derylek dostał od Gosi: A tu już zabawa na całego: Wystawiamy się sami...?
bos Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ali - karuzelnik bomba i nie jest ciemny obraz , widać super. A Gośka , to fajne zabawiątka przyniosła. Co te psiury widzą w tych zielonych zabawiątkach......hehehehehhehe.....:lol: :lol:
Recommended Posts