Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małe tłuste kluseczki :loveu:

A czemu one takie czarne :crazyeye: tata murzyn, czy walijczyki takie się rodzą a potem rudzieją :evil_lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

nikit1 napisał(a):

A czemu one takie czarne :crazyeye: tata murzyn, czy walijczyki takie się rodzą a potem rudzieją :evil_lol:

Bo to som małe rottweilery :evil_lol:

Posted

nikit1 napisał(a):

Mokka napisał(a):
Bo to som małe rottweilery :evil_lol:
Też tak zawsze wszystkim mówię :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='"Mokka"']...to som małe rottweilery :evil_lol:

[quote name='zadziorny']Też tak zawsze wszystkim mówię :evil_lol: :cool3: :eviltong:

I tego się będziemy trzymać.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zadziorny - wczoraj nieśmiało dałem się do skubania Jazona.

Łomatko co to za męka. Wyskubałem z niego wiadro sierści.....i nie poznać że był wogóle robiony. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A przy tym jeszcze mnie ugryzł w palec...:crazyeye: :crazyeye: ......wprawdzie lekko .....ale potem już warczał do końca. :angryy: :angryy:
Czysty zbój.:cool3: :angryy: ;)
Szczęście że łysych placków mu nie narobiłem.......to by się jborowy śmiał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Janusz się nie odzywa i nie wkleja małych , bo się pewnikiem uczy na nich trymować.........som maluśkie to i dużo sie trymerkiem nie namacho.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nitencja']bos - smialo trymuj smialo :-D Jak kaczke albo inna kure :cool3:

Przy skubaniu pierza to schodzom sie niewiasty do dom i jest cala balanga, tańce śpiewy......tudzeż inne .....przyjemności......:evil_lol: :evil_lol:

Ja to musiałem robić na trzeżwo.......... a Jazona na trzeżwo nie da rady.
zadziorny wie najlepiej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

zadziorny - fotki małych przecudowne , jeszcze ich nie widziałem..........dlaczego nie pokazałeś mi ich wczesniej .......:niewiem:

Muszę Cię chyba odwiedzić .....może masz jeszcze inne których nie widziałem.......zresztą napewno.:evil_lol:

Może byś Ty przyjechał do mnie jeden dzień............to się wybierzemy sfocić paru dogomaniakow z ukrycia........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

A tak wygląda nowy nabytek Jazona ktory dostal od swego pana..........

.....krokodylek Krokuś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']zadziorny - fotki małych przecudowne , jeszcze ich nie widziałem..........dlaczego nie pokazałeś mi ich wczesniej .......:niewiem:
Zajrzyj sobie tutaj :lol: :roll: :cool1:

Posted

[quote name='zadziorny']Zajrzyj sobie tutaj :lol: :roll: :cool1:

Fotki są super a sceniacki bomba.:cool2: :cool2:

Dlaczego ja wchodząc na Twoją stronę www.welsh.strona.pl nie mogę zobaczyc żadnego zdjęcia, są zablokowane:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :niewiem:

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA

Posted

[quote name='zadziorny']Żartujesz :???:. Ja niczego nie blokowałem :hmmmm: :niewiem:. Nie możesz zobaczyć żadnych fot szczeniaków na mojej stronie? :mad: :angryy: :evilbat:

zadziorny - żadnych , pokazują mi się pola z kwadracikami w których są prześliczne czerwone krzyżyki:niewiem:

Dopiero wklejony przez Ciebie link mi umożliwił zobaczyć zdjęcia...:evil_lol: :evil_lol:
...ale fajne...:loveu:

Posted

[quote name='jborowy']zrobiłem już parę zdjęć szczyli, ale "żaba" nie chce ze mną gadać i nie mam jak wstawić.

Faktycznie coś ona się dzisiaj obija , chyba ma za zimno.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jborowy - warto było poczekać .......:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :multi: :multi:

Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA

Posted

[quote name='jborowy']OOOO, zagadała:
Ale śłodkie kanapowce, nic tylko schrupać:facelick::lilangel:
No to siup za mamusię i maluszki:drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

Heyka :)

Jakie śliczne feniaki !!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Latam dzisiaj po blokach reklamowych, ale złośliwy pan Murphy nie pokazał mi jeszcze Majutka :angryy:

bos, Deryl już dawno ma takiego korkodyla :D
Okazuje się, że chłopaki mają takie same zabawki, hehehe...

Posted

Dużo zdrowia dla maluchów, które pojawiły sie na świecie:loveu:
(Zawsze myślałam, jak to fajnie jest być hodowcąi patrzeć, jak z kluseczek robią się psy, ale jednak z każdym porodem wiąrze się pewne ryzyko).

Ali, jeśli chcesz, aby Deryś był reproduktorem, to pamiętaj reproduktorem zostanie nie tylko za piękne oczy (to apropos trymowania) :)
No miałaś dzisiaj przeżycie (PRZEŻYCIE), że dziękuje bardzo.
Dziękuję Twojemy Aniołowi i wszystkim Aniołom, które strzegą dogomaniaków. (Mój ostatnio miał też pewne osiągnięcie - uchronił mnie od zalania mieszkania).

Flaire napisał(a):
aga_o, qrcze, zaraziłaś mnie przez ten telefon! :angryy: :placz:
Flaire, błagam nie dzwoń do Zach, bo jeszcze i ją zarazisz.

Posted

[quote name='Ali26762']Heyka.....:angryy:
bos, Deryl już dawno ma takiego korkodyla :D
Okazuje się, że chłopaki mają takie same zabawki, hehehe...

.....To ci dopiero.........:lol: :lol: :lol:
Derylek też go sobie upodobał........że nawet na podwórko chce z nim wychodzić.??
Jazon jak tylko wyczuje że wychodzimy , zaraz krokodyla w pysk i gotowy do wyjścia .Trzeba mu długo tłumaczyć by zostawił go w domu. Tak samo postępuje z tym gumowym kurczątkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co do wczorajszego zdarzenia ze spadającymi doniczkami .......faktycznie opaczność miała Cię w opiece. :lol: :lol: :lol: :multi: BARDZO DOBRZE.:lol: :lol: :lol:

Jakoś rzadko ostatnio zagląda tu gugu.
Czyżby zachorowała. Napisz guguś co się dzieje.....:shake: :roll: ;)

Posted

Witam

jborowypiekne te twoje robaki masz teraz czym sie
zajmowac. Siedze i wzdycham do tych szczyli.:loveu: :loveu:

Moj maly rodzynek nie jest taki ladny, mimo to ze ciagnie
Dore brzuszek nie jest taki pekaty.
Dzis bylam u weta mowil ze maluch jest zdrowy i nie
ma sie czym martwic jest troche wymeczony. Jeszcze troche
nabierze wagi i sil.
Zeby bala sunia jaka bylabym szczesliwa.:placz:

Posted

Los tak chciał, Elu... Ale będziesz miała jeszcze piękną sunię, zobaczysz :)
A chłopaczyska też są fajne - zobacz na Deryla:

Asher - zobacz jaka kita :D

Pies Baskerville'ów ;) :D

No i Deryś z zabawkami

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Moj maly rodzynek nie jest taki ladny, mimo to ze ciagnie
Dore brzuszek nie jest taki pekaty.
Twój rodzynek jest prześliczny! :multi: :multi: :multi:

[quote name='Ela_hryckiewicz']Dzis bylam u weta mowil ze maluch jest zdrowy i nie
ma sie czym martwic

I to jest najważniejsze! Prawdziwy powód do szczęścia.

Posted

Jura napisał(a):
Ali, jeśli chcesz, aby Deryś był reproduktorem, to pamiętaj reproduktorem zostanie nie tylko za piękne oczy (to apropos trymowania) :)

A to ja doskonale o tym wiem, dlatego już zaczęłam płakać na forum ;) :D
Poza tym nie tylko trymowanie - sztuka wystawiania się, kroków na ringu...
Dla mnie to wszystko czarna magia :-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...