nikit1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Małe tłuste kluseczki :loveu: A czemu one takie czarne :crazyeye: tata murzyn, czy walijczyki takie się rodzą a potem rudzieją :evil_lol:
Mokka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 nikit1 napisał(a):Małe tłuste kluseczki :loveu: A czemu one takie czarne :crazyeye: tata murzyn, czy walijczyki takie się rodzą a potem rudzieją :evil_lol: Bo to som małe rottweilery :evil_lol:
zadziorny Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 nikit1 napisał(a):Małe tłuste kluseczki :loveu: A czemu one takie czarne :crazyeye: tata murzyn, czy walijczyki takie się rodzą a potem rudzieją :evil_lol:Mokka napisał(a):Bo to som małe rottweilery :evil_lol: Też tak zawsze wszystkim mówię :evil_lol: :cool3: :eviltong:
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='"Mokka"']...to som małe rottweilery :evil_lol: [quote name='zadziorny']Też tak zawsze wszystkim mówię :evil_lol: :cool3: :eviltong: I tego się będziemy trzymać.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zadziorny - wczoraj nieśmiało dałem się do skubania Jazona. Łomatko co to za męka. Wyskubałem z niego wiadro sierści.....i nie poznać że był wogóle robiony. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A przy tym jeszcze mnie ugryzł w palec...:crazyeye: :crazyeye: ......wprawdzie lekko .....ale potem już warczał do końca. :angryy: :angryy: Czysty zbój.:cool3: :angryy: ;) Szczęście że łysych placków mu nie narobiłem.......to by się jborowy śmiał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Janusz się nie odzywa i nie wkleja małych , bo się pewnikiem uczy na nich trymować.........som maluśkie to i dużo sie trymerkiem nie namacho.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 bos - smialo trymuj smialo :-D Jak kaczke albo inna kure :cool3:
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Nitencja']bos - smialo trymuj smialo :-D Jak kaczke albo inna kure :cool3: Przy skubaniu pierza to schodzom sie niewiasty do dom i jest cala balanga, tańce śpiewy......tudzeż inne .....przyjemności......:evil_lol: :evil_lol: Ja to musiałem robić na trzeżwo.......... a Jazona na trzeżwo nie da rady. zadziorny wie najlepiej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 zadziorny - fotki małych przecudowne , jeszcze ich nie widziałem..........dlaczego nie pokazałeś mi ich wczesniej .......:niewiem: Muszę Cię chyba odwiedzić .....może masz jeszcze inne których nie widziałem.......zresztą napewno.:evil_lol: Może byś Ty przyjechał do mnie jeden dzień............to się wybierzemy sfocić paru dogomaniakow z ukrycia........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye:
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A tak wygląda nowy nabytek Jazona ktory dostal od swego pana.......... .....krokodylek Krokuś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:
zadziorny Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='bos']zadziorny - fotki małych przecudowne , jeszcze ich nie widziałem..........dlaczego nie pokazałeś mi ich wczesniej .......:niewiem: Zajrzyj sobie tutaj :lol: :roll: :cool1:
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='zadziorny']Zajrzyj sobie tutaj :lol: :roll: :cool1: Fotki są super a sceniacki bomba.:cool2: :cool2: Dlaczego ja wchodząc na Twoją stronę www.welsh.strona.pl nie mogę zobaczyc żadnego zdjęcia, są zablokowane:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :niewiem: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
zadziorny Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Żartujesz :???:. Ja niczego nie blokowałem :hmmmm: :niewiem:. Nie możesz zobaczyć żadnych fot szczeniaków na mojej stronie? :mad: :angryy: :evilbat:
jborowy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 zrobiłem już parę zdjęć szczyli, ale "żaba" nie chce ze mną gadać i nie mam jak wstawić.
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='zadziorny']Żartujesz :???:. Ja niczego nie blokowałem :hmmmm: :niewiem:. Nie możesz zobaczyć żadnych fot szczeniaków na mojej stronie? :mad: :angryy: :evilbat: zadziorny - żadnych , pokazują mi się pola z kwadracikami w których są prześliczne czerwone krzyżyki:niewiem: Dopiero wklejony przez Ciebie link mi umożliwił zobaczyć zdjęcia...:evil_lol: :evil_lol: ...ale fajne...:loveu:
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='jborowy']zrobiłem już parę zdjęć szczyli, ale "żaba" nie chce ze mną gadać i nie mam jak wstawić. Faktycznie coś ona się dzisiaj obija , chyba ma za zimno.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jborowy - warto było poczekać .......:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Nowe zdjęcia w FOTO GALERII JAZONA
Fuka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='jborowy']OOOO, zagadała: Ale śłodkie kanapowce, nic tylko schrupać:facelick::lilangel: No to siup za mamusię i maluszki:drinking::drinking::drinking::drinking:
Ali26762 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Heyka :) Jakie śliczne feniaki !!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Latam dzisiaj po blokach reklamowych, ale złośliwy pan Murphy nie pokazał mi jeszcze Majutka :angryy: bos, Deryl już dawno ma takiego korkodyla :D Okazuje się, że chłopaki mają takie same zabawki, hehehe...
Jura Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dużo zdrowia dla maluchów, które pojawiły sie na świecie:loveu: (Zawsze myślałam, jak to fajnie jest być hodowcąi patrzeć, jak z kluseczek robią się psy, ale jednak z każdym porodem wiąrze się pewne ryzyko). Ali, jeśli chcesz, aby Deryś był reproduktorem, to pamiętaj reproduktorem zostanie nie tylko za piękne oczy (to apropos trymowania) :) No miałaś dzisiaj przeżycie (PRZEŻYCIE), że dziękuje bardzo. Dziękuję Twojemy Aniołowi i wszystkim Aniołom, które strzegą dogomaniaków. (Mój ostatnio miał też pewne osiągnięcie - uchronił mnie od zalania mieszkania). Flaire napisał(a):aga_o, qrcze, zaraziłaś mnie przez ten telefon! :angryy: :placz: Flaire, błagam nie dzwoń do Zach, bo jeszcze i ją zarazisz.
bos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka.....:angryy: bos, Deryl już dawno ma takiego korkodyla :D Okazuje się, że chłopaki mają takie same zabawki, hehehe... .....To ci dopiero.........:lol: :lol: :lol: Derylek też go sobie upodobał........że nawet na podwórko chce z nim wychodzić.?? Jazon jak tylko wyczuje że wychodzimy , zaraz krokodyla w pysk i gotowy do wyjścia .Trzeba mu długo tłumaczyć by zostawił go w domu. Tak samo postępuje z tym gumowym kurczątkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co do wczorajszego zdarzenia ze spadającymi doniczkami .......faktycznie opaczność miała Cię w opiece. :lol: :lol: :lol: :multi: BARDZO DOBRZE.:lol: :lol: :lol: Jakoś rzadko ostatnio zagląda tu gugu. Czyżby zachorowała. Napisz guguś co się dzieje.....:shake: :roll: ;)
Ela_hryckiewicz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witam jborowypiekne te twoje robaki masz teraz czym sie zajmowac. Siedze i wzdycham do tych szczyli.:loveu: :loveu: Moj maly rodzynek nie jest taki ladny, mimo to ze ciagnie Dore brzuszek nie jest taki pekaty. Dzis bylam u weta mowil ze maluch jest zdrowy i nie ma sie czym martwic jest troche wymeczony. Jeszcze troche nabierze wagi i sil. Zeby bala sunia jaka bylabym szczesliwa.:placz:
Ali26762 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Los tak chciał, Elu... Ale będziesz miała jeszcze piękną sunię, zobaczysz :) A chłopaczyska też są fajne - zobacz na Deryla: Asher - zobacz jaka kita :D Pies Baskerville'ów ;) :D No i Deryś z zabawkami
Ali26762 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Moj maly rodzynek nie jest taki ladny, mimo to ze ciagnie Dore brzuszek nie jest taki pekaty. Twój rodzynek jest prześliczny! :multi: :multi: :multi: [quote name='Ela_hryckiewicz']Dzis bylam u weta mowil ze maluch jest zdrowy i nie ma sie czym martwic I to jest najważniejsze! Prawdziwy powód do szczęścia.
Ali26762 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jura napisał(a):Ali, jeśli chcesz, aby Deryś był reproduktorem, to pamiętaj reproduktorem zostanie nie tylko za piękne oczy (to apropos trymowania) :) A to ja doskonale o tym wiem, dlatego już zaczęłam płakać na forum ;) :D Poza tym nie tylko trymowanie - sztuka wystawiania się, kroków na ringu... Dla mnie to wszystko czarna magia :-o
Recommended Posts