Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nie chcę takiej wody - obrzydlistwo z solą, brrrrr !!!
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='coztego']A co to? Chłopczyki gorsze są? ;) :shake: No właśnie coztego , no właśnie:iloveyou: :cool2: :Cool!: :buzi: :buzi: :buzi:
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Ali26762']Nie chcę takiej wody - obrzydlistwo z solą, brrrrr !!! Ali - kochana :iloveyou: , patrz ile soli zaoszczędzisz........gotując ziemniaki , zupkę,jakieś inne specjały..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A idź, bos, chcesz, żebyśmy się całą rodziną wytruli? Nie podejrzewałam Cię o to... :crazyeye: :mad:
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Cytat: Napisał(a) coztego Coś mi się widzi, że ten śnieg do czerwca nie zejdzie... [quote name='zadziorny']E X T R A :sweetCyb: :lol: :cool1: I ja podzielam ten pogląd........ Pójdźmy na saneczki Chłopcy i dzieweczki Pojedziemy wszyscy razem Z wysokiej góreczki.......... ........qurka śnieżna, ale fajnie, jak w tej piosence:lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 I z czego tu się cieszyć? Przez śnieg to same kłopoty są - na drogach niebezpiecznie, w halach niebezpiecznie, na chodnikach ślisko i mokro - eeeee, fuj i tyle :shake:
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Ali26762']A idź, bos, chcesz, żebyśmy się całą rodziną wytruli? Nie podejrzewałam Cię o to... :crazyeye: :mad: Ależ Ali , nic podobnego , jak mogłaś tak pomyśleć :lol: :lol: :lol: A z drugiej strony to dobrze że nie masz wody , bo możesz na dogo w normalnym czasie pisać, ku naszemu zadowoleniu :lol: :lol: :lol: :lol: Nocny marku.:evil_lol: :lol: :lol: ;)
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Ali26762']I z czego tu się cieszyć? Przez śnieg to same kłopoty są - na drogach niebezpiecznie, w halach niebezpiecznie, na chodnikach ślisko i mokro - eeeee, fuj i tyle :shake: U nas kochana Ali jest teraz pięknie . Naprawdę :lol: Wczoraj byłem w Istebnej i na Kubalonce......Jest tam przecudownie. Prószył tak drobny śnieg ,że w słoneczku wyglądało to jakby z nieba brokat się sypał . Przecudownie biało , mrożno......-16st.C z jednej strony schroniska na Stecówce.....a w słoneczku.......-2 . Z jednej strony las , spokój ,cisza , z drugiej piękny widok na górki......chce się żyć......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I załatwiłem kulig na 24.02.06 dla naszych pracowników.:lol: :lol: :lol:
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 bos jeśli nie myślisz o wytuciu, to o tyle dobrze. Póki co to mam jeszcze z 5 litrów filtrowanej wody w baniaku. Może dotrwam do tej magicznej godziny, o której usuną awarię... A pisać zdarza mi się w dzień, nie tylko w nocy - zobacz sobie moje posty :)
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='bos']U nas kochana Ali jest teraz pięknie . Naprawdę :lol: Wczoraj byłem w Istebnej i na Kubalonce......Jest tam przecudownie. Prószył tak drobny śnieg ,że w słoneczku wyglądało to jakby z nieba brokat się sypał . Przecudownie biało , mrożno......-16st.C z jednej strony schroniska na Stecówce.....a w słoneczku.......-2 . Z jednej strony las , spokój ,cisza , z drugiej piękny widok na górki......chce się żyć......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aaaaaaaa, ja chcę w góry !!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam te okolice, ale niestety, muszę jeszcze długo poczekać, zanim tam dojadę.. :placz: :placz: :placz:
Wind Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='bos']U nas kochana Ali jest teraz pięknie . Naprawdę :lol: Wczoraj byłem w Istebnej i na Kubalonce......Jest tam przecudownie. Prószył tak drobny śnieg ,że w słoneczku wyglądało to jakby z nieba brokat się sypał . Przecudownie biało , mrożno......-16st.C z jednej strony schroniska na Stecówce.....a w słoneczku.......-2 . bos, Ty lepiej zaklinaj te gory, aby do poczatku marca iskrzylo tam sniegiem i lekkim mrozikiem :cool1:
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Wind']bos, Ty lepiej zaklinaj te gory, aby do poczatku marca iskrzylo tam sniegiem i lekkim mrozikiem :cool1: Wind mam to uzgodnione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z właścicielem schroniska na Stecówce panem Michałem .........:lol: :lol: :lol:
Wind Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='bos']Wind mam to uzgodnione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z właścicielem schroniska na Stecówce panem Michałem .........:lol: :lol: :lol: SUUPER :multi: :multi: :multi: Doczekac sie juz nie moge :cool3:
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja byłem w marcu zeszłego roku przez tydzień w Wiśle :roll:. I to razem z piesami :lol:. Było mnóstwo śniegu i kilkanaście stopni mrozu :cool1: :lol:. SUPER :cool3: :multi:
Ela_hryckiewicz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Pisze Piotrek syn Eli, dora zaczeła rodzić od rana, ale sa komplikacje:placz: , mama z Dorą musiałą jechac na cesarke okolo 18, trzymajcie kciuki :thumbs:Dozobaczyska
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Trzymamy bardzo mocno kciuki za Dorcię i za feniaczki! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Piotrek, jak będziesz coś wiedział, to pisz zaraz, proszę, ja do Was później zadzwonię, ale nie chcę teraz mamie truć, to nie pora na to. Wszyscy bardzo się denerwujemy i czekamy niecierpliwie na wieści. Oby szybko i oby dobre!
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Pisze Piotrek syn Eli, dora zaczeła rodzić od rana, ale sa komplikacje:placz: , mama z Dorą musiałą jechac na cesarke okolo 18, trzymajcie kciuki :thumbs:Dozobaczyska Boże , oby było wszystko w porządku........ Trzymamy kciuki i zaciskamy wszystkie pazury , musi być wszystko OK :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Piotrek informuj nas na bieżąco o rozwoju wydarzeń i zadzwoń do mamy że życzymy jej aby wszystko poszło dalej , już bez większych komplikacji......:roll: :roll: :roll:
bogula Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hej! Dzięki za życzenia, dobre słowa... Elu h---trzymamy za sunię i maluchy; Piotrze! dawaj dobre wieści........
coztego Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Za Mamunię i maluszki :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Ibolya Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja też trzymam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: ża Dorcię i jej maluszki. BĘDZIE DOBRZE !!!
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Piotr, co się dzieje? Masz jakieś wieści? Przekazuję wszystkim pozdrowienia od agi_ostaszewskiej. Jest na bezneciu, bowiem siedzi w domu chora, do pracy nie chodzi, a domowy komputer wylądował w serwisie. Obiecała, że jak go tylko dostanie z powrotem to natychmiast się odezwie na Dogo.
Recommended Posts