Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='coztego']A co to? Chłopczyki gorsze są? ;)
:shake:

No właśnie coztego , no właśnie:iloveyou: :cool2: :Cool!: :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

[quote name='Ali26762']Nie chcę takiej wody - obrzydlistwo z solą, brrrrr !!!

Ali - kochana :iloveyou: , patrz ile soli zaoszczędzisz........gotując ziemniaki , zupkę,jakieś inne specjały..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cytat:
Napisał(a) coztego
Coś mi się widzi, że ten śnieg do czerwca nie zejdzie...

[quote name='zadziorny']E X T R A :sweetCyb: :lol: :cool1:

I ja podzielam ten pogląd........

Pójdźmy na saneczki
Chłopcy i dzieweczki
Pojedziemy wszyscy razem
Z wysokiej góreczki..........

........qurka śnieżna, ale fajnie, jak w tej piosence:lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

I z czego tu się cieszyć? Przez śnieg to same kłopoty są - na drogach niebezpiecznie, w halach niebezpiecznie, na chodnikach ślisko i mokro - eeeee, fuj i tyle :shake:

Posted

[quote name='Ali26762']A idź, bos, chcesz, żebyśmy się całą rodziną wytruli?

Nie podejrzewałam Cię o to... :crazyeye:

:mad:

Ależ Ali , nic podobnego , jak mogłaś tak pomyśleć :lol: :lol: :lol:

A z drugiej strony to dobrze że nie masz wody , bo możesz na dogo w normalnym czasie pisać, ku naszemu zadowoleniu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nocny marku.:evil_lol: :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='Ali26762']I z czego tu się cieszyć? Przez śnieg to same kłopoty są - na drogach niebezpiecznie, w halach niebezpiecznie, na chodnikach ślisko i mokro - eeeee, fuj i tyle :shake:

U nas kochana Ali jest teraz pięknie . Naprawdę :lol:
Wczoraj byłem w Istebnej i na Kubalonce......Jest tam przecudownie.
Prószył tak drobny śnieg ,że w słoneczku wyglądało to jakby z nieba brokat się sypał . Przecudownie biało , mrożno......-16st.C z jednej strony schroniska na Stecówce.....a w słoneczku.......-2 .
Z jednej strony las , spokój ,cisza , z drugiej piękny widok na górki......chce się żyć......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I załatwiłem kulig na 24.02.06 dla naszych pracowników.:lol: :lol: :lol:

Posted

bos jeśli nie myślisz o wytuciu, to o tyle dobrze.

Póki co to mam jeszcze z 5 litrów filtrowanej wody w baniaku. Może dotrwam do tej magicznej godziny, o której usuną awarię...

A pisać zdarza mi się w dzień, nie tylko w nocy - zobacz sobie moje posty :)

Posted

[quote name='bos']U nas kochana Ali jest teraz pięknie . Naprawdę :lol:
Prószył tak drobny śnieg ,że w słoneczku wyglądało to jakby z nieba brokat się sypał . Przecudownie biało , mrożno......-16st.C z jednej strony schroniska na Stecówce.....a w słoneczku.......-2 .
Z jednej strony las , spokój ,cisza , z drugiej piękny widok na górki......chce się żyć......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aaaaaaaa, ja chcę w góry !!!!!!!!!!!!!!!

Uwielbiam te okolice, ale niestety, muszę jeszcze długo poczekać, zanim tam dojadę.. :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='bos']U nas kochana Ali jest teraz pięknie . Naprawdę :lol:

bos,

Ty lepiej zaklinaj te gory, aby do poczatku marca iskrzylo tam sniegiem i lekkim mrozikiem :cool1:

Posted

[quote name='Wind']bos,

Ty lepiej zaklinaj te gory, aby do poczatku marca iskrzylo tam sniegiem i lekkim mrozikiem :cool1:

Wind mam to uzgodnione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z właścicielem schroniska na Stecówce panem Michałem .........:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']Wind mam to uzgodnione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z właścicielem schroniska na Stecówce panem Michałem .........:lol: :lol: :lol:

SUUPER :multi: :multi: :multi:

Doczekac sie juz nie moge :cool3:

Posted

Ja byłem w marcu zeszłego roku przez tydzień w Wiśle :roll:. I to razem z piesami :lol:. Było mnóstwo śniegu i kilkanaście stopni mrozu :cool1: :lol:. SUPER :cool3: :multi:

Posted

Piotrek, jak będziesz coś wiedział, to pisz zaraz, proszę, ja do Was później zadzwonię, ale nie chcę teraz mamie truć, to nie pora na to.
Wszyscy bardzo się denerwujemy i czekamy niecierpliwie na wieści. Oby szybko i oby dobre!

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Pisze Piotrek syn Eli, dora zaczeła rodzić od rana, ale sa komplikacje:placz: , mama z Dorą musiałą jechac na cesarke okolo 18, trzymajcie kciuki :thumbs:Dozobaczyska

Boże , oby było wszystko w porządku........ Trzymamy kciuki i zaciskamy wszystkie pazury , musi być wszystko OK :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Piotrek informuj nas na bieżąco o rozwoju wydarzeń i zadzwoń do mamy że życzymy jej aby wszystko poszło dalej , już bez większych komplikacji......:roll: :roll: :roll:

Posted

Piotr, co się dzieje? Masz jakieś wieści?

Przekazuję wszystkim pozdrowienia od agi_ostaszewskiej. Jest na bezneciu, bowiem siedzi w domu chora, do pracy nie chodzi, a domowy komputer wylądował w serwisie. Obiecała, że jak go tylko dostanie z powrotem to natychmiast się odezwie na Dogo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...