zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Przesyłamy zaległe życzenia dla wszystkich urodzinowych i u-rodzinowych solenizantów :new-bday: :BIG: :tort:
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a): Tryzmajcie kciuki za 3+godyinz sie zacynie Oczywiście 3mamy :thumbs: :kciuki: :happy1:
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 bogula napisał(a):Fafik też w ten sposób pozbywa się koop i potem się tak jeszcze otrząsa ,i jak pisze Ali "włącza 5 bieg":evil_lol: . Moje pasqdy koop w ten sposób nie robią, ale po załatwieniu się speeda i owszem dostają :lol: :cool3: ;)
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 U nas od rana nastąpiła zmiana pogody :roll:. Mróz nieco zelżał (zaledwie -6,5), ale za to mamy zawieje i zamiecie :cool3:. Miałem niezły ubaw podczas jazdy samochodem :evil_lol: :cool3: ;)
Mokka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 zadziorny napisał(a):U nas od rana nastąpiła zmiana pogody :roll:. Mróz nieco zelżał (zaledwie -6,5), ale za to mamy zawieje i zamiecie :cool3:. :evil_lol: :cool3: ;) U nas podobnie, choć tylko zawieje, bo już zamieść nie ma komu :evil_lol:
Flaire Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='zadziorny']życzenia dla wszystkich urodzinowych i u-rodzinowych solenizantów zadziorny, to mi się baaardzo podobało! :lol: Najlepsze życzenia dla u-rodzinowego Fafola! :laola: :cunao: Ela_h, trzymamy!
Wind Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ibolya, Baaardzo udane zdjecia :loveu: Co do koop na gorce, to Majutek nie podziela tego zwyczaju z innymi terierami :lol: Nie ma to jak koopa w dolince, doleczku, na przycietym rowniutko trawniczku :cool3: Serdeczne zyczonka dla Neski no i dla Fafola :BIG: W.
gugu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Naszym kochanym czworonoznym jubilatom wszystkiego dobrego,niech sie zdrowo chowają :BIG::laola::BIG: jborowy niech te twoje maluszki rosną zdrowo!!! :multi: :multi: :multi: Ela trzymam mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs:
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='zadziorny'] U nas od rana nastąpiła zmiana pogody :roll:. Mróz nieco zelżał (zaledwie -6,5), ale za to mamy zawieje i zamiecie :cool3:. :evil_lol: :cool3: ;-)[quote name='Mokka']U nas podobnie, choć tylko zawieje, bo już zamieść nie ma komu :evil_lol: Dooobre :evil_lol: :lol: :cool3:
Flaire Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Wie ktoś, co się dzieje z agą_o? Tak się spiła po tej sesji, że jeszcze śpi, czy co?
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Pewnie jeszcze trzeźwieje :evil_lol: :cool3: ;)
vigor Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ło matko, u nas wieje, zawiewa tu i tam, a najbardziej to pod drzwi wejsciowe. Terierowe hrabiny zawiało na sofę i nikt nie moze je z tej sofy wywiać.
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='bogula']A Fafullosowi mija dokładnie 7 lat od kiedy jest z nami.Dzień wytargania go ze schroniska stał się dniem jego "urodzin", bo jak pisałam wcześniej, znalazł się u-rodziny 7 lutego 1999 roku......:multi: .Chcemy się jeszcze na długie lata:loveu: ! I tych długich lat w zdrowiu i szczęściu, zawsze razem, życzymyz Derysiem Fafciowi i całej rodzince !!!
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Witam serdecznie !!! Tryzmajcie kciuki za 3+godyinz sie zacynie No i jak mamuńcia? Nie chcę dzwonić w takiej chwili, żeby Wam nie przeszkadzać, czekam cierpliwie, na wieści !!!
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Flaire napisał(a):Wie ktoś, co się dzieje z agą_o? Tak się spiła po tej sesji, że jeszcze śpi, czy co? No właśnie też się zastanawiam - nie ma jej na żadnych nośnikach... :cool3: :mad:
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A w ogóle to heyka :) Deryś mi wyrżnął w telewizor aż gruchnęło, jak pogonił za zabawką :( :( :( No i wody w domu nie mamy od rana! Co za dzień :shake: Idziemy na spacer.
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ela_hryckiewicz jakie wieści z gniazda Dorci :???:. Jaki mnożnik i czy są sunie :hmmmm: :niewiem:
gugu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ela_h melduj ile tych sceniacków masz a przede wszystkim ile dziewczynek!!! :razz:
coztego Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='gugu']Ela_h melduj ile tych sceniacków masz a przede wszystkim ile dziewczynek!!! :razz: A co to? Chłopczyki gorsze są? ;) Ela_h :kciuki: Rety, ale zasypało... Coś mi się widzi, że ten śnieg do czerwca nie zejdzie... :shake:
gugu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 coztego ależ nie gorsze,tylko Ela_h chce dziewczynki,bo chyba wiecej miała chłopaczków ;) :multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='coztego']Coś mi się widzi, że ten śnieg do czerwca nie zejdzie... :shake: E X T R A :sweetCyb: :lol: :cool1:
Ali26762 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 zadziorny - Ty faktycznie tak lubisz śnieg? Ja nie cierpię... Dzisiaj przepływaliśmy z Derylem przez wszystkie jezdnie... Fuj!
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mokka napisał(a):U nas podobnie, choć tylko zawieje, bo już zamieść nie ma komu :evil_lol: Dokładnie jak byśmy razem mieszkali.:lol: :lol: :lol: Dziś by wrócić z pracy musiałem odkopać samochód. Dobrze że mam w samochodzie łopaty więc i moi koledzy skprzystali.......a jazda po drogach miejscami fatalna:diabloti: :diabloti: :evil_lol: I dalej sypie ..........złośliwi mówią że po Nowym Roku przestanie:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A dla czworonożnych solenizantów hip hip....HURAAAAAA! hip hip HURAAAAA ! hip hip HURAAAAAAAAAAAAAAA!:new-bday: :new-bday: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :kociak: :kociak: :kociak: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
bos Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ali26762 napisał(a):A w ogóle to heyka :) ........ No i wody w domu nie mamy od rana! Co za dzień :shake: Idziemy na spacer. Ali - weż wiadro :crazyeye: i nabierz śniegu z podwórka:evil_lol: :evil_lol: ..........to też woda:lol: :lol: ;)
Recommended Posts