Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

bogula napisał(a):
Fafik też w ten sposób pozbywa się koop i potem się tak jeszcze otrząsa ,i jak pisze Ali "włącza 5 bieg":evil_lol: .
Moje pasqdy koop w ten sposób nie robią, ale po załatwieniu się speeda i owszem dostają :lol: :cool3: ;)

Posted

U nas od rana nastąpiła zmiana pogody :roll:. Mróz nieco zelżał (zaledwie -6,5), ale za to mamy zawieje i zamiecie :cool3:. Miałem niezły ubaw podczas jazdy samochodem :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
U nas od rana nastąpiła zmiana pogody :roll:. Mróz nieco zelżał (zaledwie -6,5), ale za to mamy zawieje i zamiecie :cool3:. :evil_lol: :cool3: ;)

U nas podobnie, choć tylko zawieje, bo już zamieść nie ma komu :evil_lol:

Posted

[quote name='zadziorny']życzenia dla wszystkich urodzinowych i u-rodzinowych solenizantów zadziorny, to mi się baaardzo podobało! :lol: Najlepsze życzenia dla u-rodzinowego Fafola! :laola: :cunao:

Ela_h, trzymamy!

Posted

Ibolya,

Baaardzo udane zdjecia :loveu:
Co do koop na gorce, to Majutek nie podziela tego zwyczaju z innymi terierami :lol: Nie ma to jak koopa w dolince, doleczku, na przycietym rowniutko trawniczku :cool3:

Serdeczne zyczonka dla Neski no i dla Fafola :BIG:

W.

Posted

Naszym kochanym czworonoznym jubilatom wszystkiego dobrego,niech sie zdrowo chowają :BIG::laola::BIG:

jborowy niech te twoje maluszki rosną zdrowo!!! :multi: :multi: :multi:

Ela trzymam mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='zadziorny'] U nas od rana nastąpiła zmiana pogody :roll:. Mróz nieco zelżał (zaledwie -6,5), ale za to mamy zawieje i zamiecie :cool3:. :evil_lol: :cool3: ;-)[quote name='Mokka']U nas podobnie, choć tylko zawieje, bo już zamieść nie ma komu :evil_lol: Dooobre :evil_lol: :lol: :cool3:

Posted

Ło matko, u nas wieje, zawiewa tu i tam, a najbardziej to pod drzwi wejsciowe.
Terierowe hrabiny zawiało na sofę i nikt nie moze je z tej sofy wywiać.

Posted

[quote name='bogula']A Fafullosowi mija dokładnie 7 lat od kiedy jest z nami.Dzień wytargania go ze schroniska stał się dniem jego "urodzin", bo jak pisałam wcześniej, znalazł się u-rodziny 7 lutego 1999 roku......:multi: .Chcemy się jeszcze na długie lata:loveu: !
I tych długich lat w zdrowiu i szczęściu, zawsze razem, życzymyz Derysiem Fafciowi i całej rodzince !!!

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Witam serdecznie !!!

Tryzmajcie kciuki za 3+godyinz sie zacynie

No i jak mamuńcia? Nie chcę dzwonić w takiej chwili, żeby Wam nie przeszkadzać, czekam cierpliwie, na wieści !!!

Posted

Flaire napisał(a):
Wie ktoś, co się dzieje z agą_o? Tak się spiła po tej sesji, że jeszcze śpi, czy co?

No właśnie też się zastanawiam - nie ma jej na żadnych nośnikach... :cool3: :mad:

Posted

A w ogóle to heyka :)

Deryś mi wyrżnął w telewizor aż gruchnęło, jak pogonił za zabawką :( :( :(

No i wody w domu nie mamy od rana!

Co za dzień :shake:

Idziemy na spacer.

Posted

[quote name='gugu']Ela_h melduj ile tych sceniacków masz a przede wszystkim ile dziewczynek!!! :razz:
A co to? Chłopczyki gorsze są? ;)
Ela_h :kciuki:

Rety, ale zasypało... Coś mi się widzi, że ten śnieg do czerwca nie zejdzie... :shake:

Posted

Mokka napisał(a):
U nas podobnie, choć tylko zawieje, bo już zamieść nie ma komu :evil_lol:

Dokładnie jak byśmy razem mieszkali.:lol: :lol: :lol:

Dziś by wrócić z pracy musiałem odkopać samochód. Dobrze że mam w samochodzie łopaty więc i moi koledzy skprzystali.......a jazda po drogach miejscami fatalna:diabloti: :diabloti: :evil_lol:
I dalej sypie ..........złośliwi mówią że po Nowym Roku przestanie:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

A dla czworonożnych solenizantów hip hip....HURAAAAAA! hip hip HURAAAAA ! hip hip HURAAAAAAAAAAAAAAA!:new-bday: :new-bday: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :kociak: :kociak: :kociak: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Ali26762 napisał(a):
A w ogóle to heyka :)

........
No i wody w domu nie mamy od rana!

Co za dzień :shake:

Idziemy na spacer.

Ali - weż wiadro :crazyeye: i nabierz śniegu z podwórka:evil_lol: :evil_lol: ..........to też woda:lol: :lol: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...