Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Właśnie :roll:, bo jakieś łyse placki mu powyłaziły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Jeśli dobrze pamiętam, to dzisiaj pierwsze urodzinki obchodzi Neska !!!

Ibolya - przekaż Niuni serdeczne życzenia szczęścia, zdrówka i powodzenia od cioci Ali i Derylka :)

Posted

Ali bardzo wielkie dzięki w imieniu Neski. Już rano została wycałowana :buzi: i wymiziana :iloveyou:, tak przez pańcię :Rose: jak i przez :painting:
braciszka :Dog_run:a tycjan piękny :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

My też byliśmy na zimowym spacerku. Oto kilka fotek:

Czy ktoś widział, żeby tak robić koope :crazyeye: :angryy: :???:

I jeszcze welszoparapet

Posted

Witam !!!

[SIZE="4"]No gratulacje Neska 100 lat, prosze przekazac
caluski od cioci Eli kilka glaskow i miziankow
.

:BIG: :BIG: :laola: :laola:

[SIZE="4"]Diuna piekna z niej dziewczynka , jeszcze raz gratuluje
swietnych wynikow na wystawie.

jborowy szczeze Ci zazdroszcze, ze masz to juz poza soba
ja nadal czekam. Moze dzis spi i nic nie zjadla. Takie dwie parki
chcialabym miec, a oprzede wszystkim sunie.
Jak cos sie zacznie dam znac ahoj

Posted

[quote name='Ibolya']My też byliśmy na zimowym spacerku. Oto kilka fotek:
CUDO!!!

[quote name='Ibolya']Czy ktoś widział, żeby tak robić koope :crazyeye: :angryy: :???:

Misia robi tak samo - pomimo, że suczka! :oops:

Wszystkiego naj dla Neski!

Posted

No nie te dwa zdjecia powalily mnie na kolana
nic takiego jeszcze nie widzialam.
Ciekawa jestem po kim to ma, mamusi tez nieraz
walilo po glowie np. nie wiem czy widzielisci zeby suka do
sikania podnosila noge bo jej sie to dwa razy zdarzylo.:lol: :lol:

Posted

[quote name='Ibolya']My też byliśmy na zimowym spacerku. Oto kilka fotek:

Hej, Czardasz, a kogo to tak wypatrujesz:cool3:;):razz::crazyeye:.

Neska - wszystkiego najlepszego !

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']No nie te dwa zdjecia powalily mnie na kolana
nic takiego jeszcze nie widzialam.
Ciekawa jestem po kim to ma, mamusi tez nieraz
walilo po glowie np. nie wiem czy widzielisci zeby suka do
sikania podnosila noge
bo jej sie to dwa razy zdarzylo.:lol: :lol:
No to już wiem po kim on to ma :nerwy: :talker: :niewiem:

Ela_h
mocno trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
a piesy pazury, żeby wszystko przebiegło pomyślnie. I żeby było 2 x 2

Ucałowanka i pozdrowionka dla Dorci.

Posted

Deryl też tak robi koopsko :D

Najśmieszniejszy jest jak znajdzie jakąś górkę (teraz o to nietrudno). Najpierw na nią wchodzi tak, jakby wsiadał na rower czy konia, po czym sika. Tak ze dwa, trzy razy. Wreszcie od tego sikania składa się do koopy i wali z głową na dole, a doopką u góry. A jak już popełni ten wielki czyn, to dostaje speeda ze szczęścia i włącza piąty bieg :D :D :D

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']...
ja nadal czekam. Moze dzis spi i nic nie zjadla. Takie dwie parki
chcialabym miec, a oprzede wszystkim sunie.
Jak cos sie zacznie dam znac ahoj
Co ta Dora sobie myśli? Żal jej się rozstawać z feniakami, czy jak?

Jakby co to daj znać, ja siedzę w nocy, więc będę razem z Wami :)

Posted

Kochani, tak szybko piszecie i tak wiele postów, że ja stary, łysy(naturalnie) i siwy(naturalnie), po prostu nie nadążam.
WSZYSTKIM ogromnie dziękuję, za życzenia zdrowia i powodzenie, bardzo mi się przydadzą.
vigor-junior - piękne fotki, rób tak dalej a daleko zajdziesz. Jedna sugestia - mniej psów, to za bardzo polityczne jest, za to wiecej tych łysych i siwych.
Ela-h.... - to już nie jest obcyndalanie, to może podpadać pod sabotarz antysocjalistyczny. Przemyśl to sobie, a zwłaszcza niech sunia o tym myśli. Chyba, że Ty (o co Cię podejżewam) wywierasz na sunię nacisk imperialistyczno - monoteistyczny!!!!

Posted

[quote name='Ibolya']Czy ktoś widział, żeby tak robić koope :crazyeye: :angryy: :???:

Widział. widział :evil::mad: i nawet sprzatał takie kupy poprzyklejane do murów, ścian kennelu:zly7: i płotów... Tak miał między innymi Steven - top welsh Anglii 2004, jego tata, dziadek i pra... Cała linia taka... badania genetyczne sa zbędne w takim wypadku:roll:

Posted

[quote name='Ali26762']Deryl też tak robi koopsko :D

Najśmieszniejszy jest jak znajdzie jakąś górkę (teraz o to nietrudno). Najpierw na nią wchodzi tak, jakby wsiadał na rower czy konia, po czym sika. Tak ze dwa, trzy razy. Wreszcie od tego sikania składa się do koopy i wali z głową na dole, a doopką u góry. A jak już popełni ten wielki czyn, to dostaje speeda ze szczęścia i włącza piąty bieg :D :D :D
O to, to, jakbym Bodorka widziała. To rodzinne jest. Bodryś jak już wlezie na taka górkę, to usiłuje sikać stojąc na dwóch przednich łapach, żeby było wyżej.

[quote name='vigor']Hej, Czardasz, a kogo to tak wypatrujesz:cool3:;-):razz::crazyeye:
Jednej pięknej panienki :buzi: :iloveyou:

Posted

[quote name='jborowy']UFF, straszne są męki hodowcy. Po suce, ani śladu zmęczenia.
Za to HODOWCA jest ogromie odwodniony, pewnie poprzez działanie płynów odkażającyh, co to je Pani Borowa dla Diry przygotowała - okazało się jednak, że sunia nie wymagała. Za to my, jak najbardziej.
Mam dziś urlop okolicznościowy, to może zdążę coś wstawić ku Waszej uciesze.
No to jest tak:
2x dziewczynka
2x chłopczyk
Mamusia, tatuś i dzieci czują się doskonale, w przeciwieństwie do hodowcy!!!
[SIZE=4]

Wieklie gratulacje! :BIG:
Niech się maluszki chowają zdrowo i szczęśliwie:drinking::drinking: :drinking:
:hmmmm:tylko... gdzie się podziały ich zdjęcia :niewiem:

Posted

....... wystawowa czwórka.....nic dodać.....:lol: :lol: Ibolya:lol: :lol: :lol:

A z tym załatwianiem to i u Jazona jest identycznie , chociaż sposobów i póz przy tej czynności terriery mają bardzo bogaty repertuar...:lol: :lol: :lol: ..........iście gówniany.:lol: :lol: :lol:

Posted

jborowy GRATULACJE, niech się maluszki zdrowo chowają :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Dzięki Wszystkim za życzonka dla Neski.

No to już wim, to są welszokoopy z welszopozami :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Ibolya 100 psich lat dla Neski.
Jak jestesmy przy" kupnym" temacie, to wtrące jeszcze, że Regon swoją usadza na podmurówce płotu albo schodzi do rynsztoka. Przy drugiej pozycji musze ja uważac na samochody i ewentualnie gwałtownie przerywać chwile skupienia:evil_lol:

Posted

[quote name='borsaf']Ibolya 100 psich lat dla Neski.
Jak jestesmy przy" kupnym" temacie, to wtrące jeszcze, że Regon swoją usadza na podmurówce płotu albo schodzi do rynsztoka. Przy drugiej pozycji musze ja uważac na samochody i ewentualnie gwałtownie przerywać chwile skupienia:evil_lol:
hi hi hi śmieszne te nasze psiory :multi: A jakie kochane :loveu:

borsaf dzięki w imieniu Neski.

Posted

Hej!
Fafik też w ten sposób pozbywa się koop i potem się tak jeszcze otrząsa ,i jak pisze Ali "włącza 5 bieg":evil_lol: .Teraz to jeszcze trenuje celność: koopki lubi wrzucać do jednego śnieżnego dołka---i...nie ma czego sprzatać!;)
jborowy---no, to macie znowu rozgardiasz szczylowy! gratulacje dla Was i łapka dla Diry (no i Asika). I naturalnie, lubię naturalne:lol: ......
ibolya---spóźnione, ale gorące życzenia zdrówka dla sunii:Rose:
A Fafullosowi mija dokładnie 7 lat od kiedy jest z nami.Dzień wytargania go ze schroniska stał się dniem jego "urodzin", bo jak pisałam wcześniej, znalazł się u-rodziny 7 lutego 1999 roku......:multi: .Chcemy się jeszcze na długie lata:loveu: !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...