Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya']I jeszcze coś : JAKI PIĘKNY TYCJAN
[quote name='Ali26762']Zaczynam się do niego przyzwyczajać... Ale początki były ciężkie, oj ciężkie... :cool3: A o co chodzi z tym Tycjanem :roll: :hmmmm: :niewiem:

Posted

UFF, straszne są męki hodowcy. Po suce, ani śladu zmęczenia.
Za to HODOWCA jest ogromie odwodniony, pewnie poprzez działanie płynów odkażającyh, co to je Pani Borowa dla Diry przygotowała - okazało się jednak, że sunia nie wymagała. Za to my, jak najbardziej.
Mam dziś urlop okolicznościowy, to może zdążę coś wstawić ku Waszej uciesze.
No to jest tak:
2x dziewczynka
2x chłopczyk
Mamusia, tatuś i dzieci czują się doskonale, w przeciwieństwie do hodowcy!!!

[SIZE=4]Ela - co jest???? kompletny brak socjalistycznej synchronizacji????
czyżby Twoje szczyle miały mieć oblicze, Tego co jego oblicza nie można publikować???

Posted

No, nareszcie, jborowy puścił parę z usteczków. No, no jak sprawiedliwie dziewczynka podzieliła: 2+2. Po niej, jak widzę, spłynęło jak po gęsi, więc gratulacje dla dumnego hodowcy.

Posted

Jborowy - przyjmij gratulacje dla dzielnej Diry , niech się male sceniacki zdrowo howają i abyś znalazł dobrych nabywców.:lol: :lol:

A tak przy okazji to by się nam jakieś pępkowe należało.......krzyknij tylko kiedy.....a my już ....dopełzniem.......:lol: :lol: :lol:

Napisz tylko o której się urodziły........i czy osobiście przegryzałeś pępowinę..........:lol: :lol: :lol: :lol:

Teraz czekamy na szczęśliwe rozwiązanie u Eli_h.
Pisz co i jak.Socjalistyczna synchronizacja miała to właśnie do siebie.....:lol:
.....nigdy nie wiadomo co i jak...... Ela trzyma rękę na pulsie i ona wie...choć jej sunia jest nieświadoma i beztrosko biega............:lol: a nawet skacze, co mogliśmy podziwiać na fotkach.:lol: :lol: :lol:

Elu trzymamy kciuki aby wszystko poszło gładko:thumbs: :thumbs: :lol:

Posted

nikit1 napisał(a):
Wind, Mam nadzieję, ze da się to nadrobić ;) a do kawusi spróbuję upolować pyszne ciacho albo ciasteczka migdałowe...:eating:

Mam szczera nadzieje, ze tak bedzie :-) Wiesz, wiosna coraz blizej, promienie slonka, zielen lasu i pyszna kawa :-)
Mowie Ci, fajnie tu mamy na Kabatch :cool3:

w oczekiwaniu pozdrawiam,

W.

Posted

Vigor junior - gdzie fotki Diuny......czekamy :evil_lol:

jborowy - wstawiaj foty z akcji sceniacek...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']A tak przy okazji to by się nam jakieś pępkowe należało.......krzyknij tylko kiedy.....a my już ....dopełzniem.......:lol: :lol: :lol:

Bos - a Jborowemu - becikowe x 4 :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pani Borowy - wielkie brawa za opieke nad rodzaca Dira i nad wlascicielem Asika.
Brawo Asik, to twoj pierwszy "cyk" i to dosc skuteczny:lol::lol::lol:.
Na Walentyki smal cholewki do Evitki.
Wszystkiego najlepszego dla hodowli "Borowy Kennel" od sasiadow z Vigorlandu.
Ahoj!

Posted

Dożyłam ferii i dopiero nadrabiam zaległości, przede wszystkim WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DERYSIA!! Samych wspaniałości i radości w życiu życzy ciocia Asia oraz dwa futrzaste kumple

Ale impreza urodzinowa!! Superaśna!! :BIG: :tort:

Dokopałam się też do filmiku z naszymi szkrabami, ale słodycz :loveu:

Posted

Derylątko bardzo dziękuje cioci Asi i futrzastym kumplom :)
Szkoda, że Was nie było osobiście u nas. Ale wszystko do nadrobienia - możemy zrobić powtórkę z rozrywki :)
My bardzo lubimy świętować :evil_lol:

Posted

Ali26762 napisał(a):
O to, że mnie Gosia przerobiła na rudą wiewiórę :-o

:evil_lol: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: czy po drzewach tyż skaczesz......:lol: :lol:

Posted

zadziorny fotek ni ma... stwierdziłem że co tam psy... jak tu tyle "waniliowych lasek".. jborowy stwierdzil to samo... patrz jak szuka celu :)

psy spały to co mielismy robic...

polowanie...!!!
złapaliśmy jedna... podobno z Rzeszowa... ale jakos nie była chetna na sesję fotograficzną...

więc wróciliśmy do pstrykania psiaków

mi osobiście z inncyh piesków spodobał sie bardzo taki wilczek

Posted

Wreszcie Vigor , wreszcie . Diuna śliczna , natomiast tego z aparatem to trzeba jeszcze wytrymować:lol: :lol: :lol: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...