Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bos']Maszyna gwizda .........komputerowiec...p.......

Tu piszemy z Jazonkiem posty......

Bosik,Jazonka widać,a gdzie ty sie zmyłeś!!! :mad: :roll: :mad: :roll: ;)

jborowy czy ty wróciłes z focenia pieknych kobitek!!!
Odbierz poczte!!! :razz:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[SIZE="5"]Ogromne gratulacje dla pieknej DIUNY! :multi: :multi: :multi:

Kawe, wanilie, laseczki a nawet cynamon spozylam w gronie bez poludniowych Dogomanikow :-(

Posted

Oj wróciłem, wróciłem z Rzeszowa, nieco później niż planowałem, bo po drodze odwiedziliśmy nową koleżankę WT - Zuzię. Napiszę coś więcej nieco póżniej, gdyż moja kompletnie niesubordynowana suczka Dira rozpoczęła proces produkcji małych szczyli o całe 90 minut przed czasem.
Takie zachowanie jest, co prawda, bardzo charakterystyczne dla WT, ale z Dirą miałem umowe, że niedziela jest dla mnie (aż do północy - co najmniej).

Posted

jborowy,

Trzymamy kciukasy za nowe pokolenie i za szczesliwa mamusie :loveu:

BTW oczekujemy tez zdjec i szczegolowe relacji :cool3:

Posted

Witam,
Dopadam kompa wieczorkiem i nie mogę nadążyć za Wami. Produkujecie posty w zastraszającym tempie.

[SIZE="4"]Gratulacje dla Diuny i Samby. mam nadzieje na foty z wystawy na weszterierach i foxach szorstkich.

Jborowy ale Wam zazdroszczę najbliższych tygodni. Raz w życiu przeżyłam takie narodziny i późniejsze wzrastanie szczeniaków i jest to moje niezapomniane, piekne przeżycie. W kojec gapiłam się jak sroka w gnat, telewizja może wysiaść przy takim widoku.

Posted

borsaf -nic prostszego, gnaj do mnie.
Patrzenie dam Ci za podkładanie do piecyka, bo u nas akurat, jak na złość mrozy okrutne. Porodówkę opalam tradycyjnym piecykiem, tzw. kozą i potrzebuję kogoś do podkładania.
Dziewczyny z Ukrainy odpadają, bo za drogie, no i według, Pani Borowej, za ładne. A polską dziewczyną Panią Borową mogłbym zmylić.

Posted

jborowy napisał(a):
Dziewczyny z Ukrainy odpadają, bo za drogie, no i według, Pani Borowej, za ładne. A polską dziewczyną Panią Borową mogłbym zmylić.

raczej nie za ladne, tylko za chetne :oops: :evil_lol:

Posted

Nie ma ładniejszych dziewcząt niż Polki.
Na drugim miejscu bym postawił te z Ukrainy,w końcu też słowianki.
..ale,ale co Wind mówiłaś, że niektóre są zbyt chętne????
To, jest wada????
Czy Ty, czasami,kogoś nie dyskryminujesz???
Tera, to bardzo jest modne!!!!

Posted

Heyka :)

Chyba się bardzo przejęłam tymi urodzinami Derysia, bo dzisiaj dalo mi o sobie znać ciśnienie i przeleżałam cały dzień w wyrze razem z wczorajszym jubilatem, co mu było baaaardzo na łapę :D

vigor - serdeczne gratulaje dla Diuny :multi: :multi: :multi:

jborowy - Dira niczym w zegarku, pogłaskaj i podrap mamusię jak będzie miała chwilę przerwy. A feniusiom życzymy wszystkiego najlepszego, aby rosły zdrowo, znalazły dobre domki i były zawsze kochanymi psiaczkami :)

Ela - Dorka dalej nic? Zaczynam się już niepokoić...

zadziorny - ja też bardzo żałuję, że zabrakło Cię wczoraj na derysiowej uroczystości :(
Pomyśl w takim razie już dziś, że za rok Derylek skończy 2 latka :D

No, posiedziałam cały kwadrans, wypadałoby się chyba położyć ;)
Jutro nie będzie już takiej laby, buuuuuuu...

Posted

Witam. Jest u mnie -16st.C. Dzisiaj jadę do Istebnej i na Kubalonkę zorganizować kulig dla koleżanek i kolegów z pracy. Ciekawe jaka temperatura będzie właśnie tam i czy będą jeszcze jakieś wolne terminy.

jborowy - jak tam Dira , co ze sceniackami........:lol: Pozdrawiamy i czochranko dla suni i pozostałych czworonogów

A ukrainki sobie .....podaruj ......zresztą sam napisałeś że Polki najładniejsze :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Heyka!
jborowy----i co sie urodziło? i ile? i jak Dira?
potwierdzam donos bosa o temperaturze: znowu ok.-20; nawet Fafik chrząkał i prychał ,kiedy wybiegł z domu na sik...
Ali---dochodź do formy, dochodź! już wiosna niedługo;)

Posted

Witam!
Dziekujemy wraz z Diuną za gratulacyje.:lol::lol::lol:
Mrozik taki sobie: -15*C, snieg sobie pada, sunie juz drugi raz na wybiegu.
Trzymamy kciukasy za szczęśliwy poród Diry i Dorki oraz za malutkie welszątka. Jborowy zapewne jest w pracy, a akuszerką Pani Borowy (taką miał umowę z Dirą - jakby co, to dopiero jak Pan będzie w pracy).
Aparat z fotkami zostawiłem Juniorowi, a ten sobie bimba z bractwa czekającego na fotki:mad::mad::mad:. Muszę go postraszyć: jborowym, bosem, zadziornym, Nitencją, Ali, Ibolya (?), Kliwią, Elą, Agą_O, to będzie działał szybciej.
Ahoj!

Posted

Witam serdecznie !!!

Dalej nic Dorka sobie smacznie spi a my czuwamy, ma nas
wszystkich w nosie.:mad: :mad:

jborowy sie nie odzywa to moze cos u niego sie urodzilo.

W Pile znowu przymrozilo jest - 13 a do tego sypnelo znowu sniegiem.
Mam juz dola zimowego chce wiosny

Posted

[quote name='vigor']
Aparat z fotkami zostawiłem Juniorowi, a ten sobie bimba z bractwa czekającego na fotki:mad::mad::mad:. Muszę go postraszyć: jborowym, bosem, zadziornym, Nitencją, Ali, Ibolya (?), Kliwią, Elą, Agą_O, to będzie działał szybciej. Junior nie obcyndalaj się :mad: :mad: :mad: :angryy:

Posted

Jborowy melduj co u Dirki :roll:. Kto jest akuszerką: Ty czy Pani Borowa :hmmmm: :niewiem:. Bierzesz urlop macierzyński :???:
Co do Ukrainek masz rację :lol:. Również są bardzo ładne :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

[quote name='Wind']Ogromne gratulacje dla pieknej DIUNY! :multi: :multi: :multi:

Kawe, wanilie, laseczki a nawet cynamon spozylam w gronie bez poludniowych Dogomanikow :-(

Wind, Mam nadzieję, ze da się to nadrobić ;) a do kawusi spróbuję upolować pyszne ciacho albo ciasteczka migdałowe...:eating:

Posted

[quote name='zadziorny']Flaire Diuna jest u vigora :evil_lol: :roll: ;)Oj, no przecież wiem! :oops: Przecież gadałam z vigorem i Panią vigorową dosyć długo w Poznaniu - czasu było dużo, co z poślizgiem kilkugodzinnym na ringu. :diabloti:

Posted

Ali - znowu spóżniona:oops:
Taką wspaniałą imprezkę urodzinową - Derylka przegapić...
i to przcież tak ważną dla kazdego dobrze szanującego się psa..
to próg pełnoletności:cool3:
Derysiu - życzę Ci wiele wiele wspaniałch chwil ze swoimi państwem dużo , dużo miłości, głasków, cmaków i mizanek, dużo beztroskch zabaw ale i sukcesików w szkole i na ringach piękności i żebyś nigdy pańci nie zasmucił żadnymi choróbskami:Rose: :bday:

Ali - wracaj do fomy - już za miesiąc wiosna:cool3:
No i pocieszające jest to -często tak bywa -ze gdy dziecko osiągnie pelnoletność niebawem wyfruwa nam z domu a psiak jest z nami i będzie :razz:

No i dla wszystkich -braci mniejszych- Gratulacje - dobrych wyników na ringu

Posted

Heyka :)

Dziękujemy, INUŚ, doczytałam się również życzeń od jborowego - również wielkie dzięki :multi:

Ja widać, dzisiaj skończyło się leżenie martwym bykiem, trza tego byka wziąćza rogi i wrócić do rzeczywistości. Na początek trzeba wyjść na mróz z moim rocznym psem... :D

Ela powiedz Dorze, żeby się nie wygłupiała, jak weszło to wyjść MUSI :evil_lol:
Powiedz, że Dogomaniacy nie mogą się już doczekać :D

Pozdrówki i miłego dnia wszystkim :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...