gugu Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='bos']Maszyna gwizda .........komputerowiec...p....... Tu piszemy z Jazonkiem posty...... Bosik,Jazonka widać,a gdzie ty sie zmyłeś!!! :mad: :roll: :mad: :roll: ;) jborowy czy ty wróciłes z focenia pieknych kobitek!!! Odbierz poczte!!! :razz:
vigor Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 zadziorny napisał(a):Foty z kawusi z laseczkami już zamieściłem :evil_lol: :cool3: ;) Kolego, jak smakowala wanilia w Wa-wie?
zadziorny Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 W Warszawie na laseczkach (tzn. kawusi :evil_lol:) jeszcze nie byłem :lol: :cool3: ;)
Wind Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [SIZE="5"]Ogromne gratulacje dla pieknej DIUNY! :multi: :multi: :multi: Kawe, wanilie, laseczki a nawet cynamon spozylam w gronie bez poludniowych Dogomanikow :-(
jborowy Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Oj wróciłem, wróciłem z Rzeszowa, nieco później niż planowałem, bo po drodze odwiedziliśmy nową koleżankę WT - Zuzię. Napiszę coś więcej nieco póżniej, gdyż moja kompletnie niesubordynowana suczka Dira rozpoczęła proces produkcji małych szczyli o całe 90 minut przed czasem. Takie zachowanie jest, co prawda, bardzo charakterystyczne dla WT, ale z Dirą miałem umowe, że niedziela jest dla mnie (aż do północy - co najmniej).
Wind Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jborowy, Trzymamy kciukasy za nowe pokolenie i za szczesliwa mamusie :loveu: BTW oczekujemy tez zdjec i szczegolowe relacji :cool3:
borsaf Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Witam, Dopadam kompa wieczorkiem i nie mogę nadążyć za Wami. Produkujecie posty w zastraszającym tempie. [SIZE="4"]Gratulacje dla Diuny i Samby. mam nadzieje na foty z wystawy na weszterierach i foxach szorstkich. Jborowy ale Wam zazdroszczę najbliższych tygodni. Raz w życiu przeżyłam takie narodziny i późniejsze wzrastanie szczeniaków i jest to moje niezapomniane, piekne przeżycie. W kojec gapiłam się jak sroka w gnat, telewizja może wysiaść przy takim widoku.
jborowy Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 borsaf -nic prostszego, gnaj do mnie. Patrzenie dam Ci za podkładanie do piecyka, bo u nas akurat, jak na złość mrozy okrutne. Porodówkę opalam tradycyjnym piecykiem, tzw. kozą i potrzebuję kogoś do podkładania. Dziewczyny z Ukrainy odpadają, bo za drogie, no i według, Pani Borowej, za ładne. A polską dziewczyną Panią Borową mogłbym zmylić.
Wind Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jborowy napisał(a):Dziewczyny z Ukrainy odpadają, bo za drogie, no i według, Pani Borowej, za ładne. A polską dziewczyną Panią Borową mogłbym zmylić. raczej nie za ladne, tylko za chetne :oops: :evil_lol:
jborowy Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nie ma ładniejszych dziewcząt niż Polki. Na drugim miejscu bym postawił te z Ukrainy,w końcu też słowianki. ..ale,ale co Wind mówiłaś, że niektóre są zbyt chętne???? To, jest wada???? Czy Ty, czasami,kogoś nie dyskryminujesz??? Tera, to bardzo jest modne!!!!
Ali26762 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Heyka :) Chyba się bardzo przejęłam tymi urodzinami Derysia, bo dzisiaj dalo mi o sobie znać ciśnienie i przeleżałam cały dzień w wyrze razem z wczorajszym jubilatem, co mu było baaaardzo na łapę :D vigor - serdeczne gratulaje dla Diuny :multi: :multi: :multi: jborowy - Dira niczym w zegarku, pogłaskaj i podrap mamusię jak będzie miała chwilę przerwy. A feniusiom życzymy wszystkiego najlepszego, aby rosły zdrowo, znalazły dobre domki i były zawsze kochanymi psiaczkami :) Ela - Dorka dalej nic? Zaczynam się już niepokoić... zadziorny - ja też bardzo żałuję, że zabrakło Cię wczoraj na derysiowej uroczystości :( Pomyśl w takim razie już dziś, że za rok Derylek skończy 2 latka :D No, posiedziałam cały kwadrans, wypadałoby się chyba położyć ;) Jutro nie będzie już takiej laby, buuuuuuu...
bos Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam. Jest u mnie -16st.C. Dzisiaj jadę do Istebnej i na Kubalonkę zorganizować kulig dla koleżanek i kolegów z pracy. Ciekawe jaka temperatura będzie właśnie tam i czy będą jeszcze jakieś wolne terminy. jborowy - jak tam Dira , co ze sceniackami........:lol: Pozdrawiamy i czochranko dla suni i pozostałych czworonogów A ukrainki sobie .....podaruj ......zresztą sam napisałeś że Polki najładniejsze :lol: :lol: :lol: :lol:
bogula Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Heyka! jborowy----i co sie urodziło? i ile? i jak Dira? potwierdzam donos bosa o temperaturze: znowu ok.-20; nawet Fafik chrząkał i prychał ,kiedy wybiegł z domu na sik... Ali---dochodź do formy, dochodź! już wiosna niedługo;)
vigor Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam! Dziekujemy wraz z Diuną za gratulacyje.:lol::lol::lol: Mrozik taki sobie: -15*C, snieg sobie pada, sunie juz drugi raz na wybiegu. Trzymamy kciukasy za szczęśliwy poród Diry i Dorki oraz za malutkie welszątka. Jborowy zapewne jest w pracy, a akuszerką Pani Borowy (taką miał umowę z Dirą - jakby co, to dopiero jak Pan będzie w pracy). Aparat z fotkami zostawiłem Juniorowi, a ten sobie bimba z bractwa czekającego na fotki:mad::mad::mad:. Muszę go postraszyć: jborowym, bosem, zadziornym, Nitencją, Ali, Ibolya (?), Kliwią, Elą, Agą_O, to będzie działał szybciej. Ahoj!
Ela_hryckiewicz Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam serdecznie !!! Dalej nic Dorka sobie smacznie spi a my czuwamy, ma nas wszystkich w nosie.:mad: :mad: jborowy sie nie odzywa to moze cos u niego sie urodzilo. W Pile znowu przymrozilo jest - 13 a do tego sypnelo znowu sniegiem. Mam juz dola zimowego chce wiosny
Ela_hryckiewicz Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [SIZE="5"]Specjalne gratulacje dla Diuny i Samby :smilecol: :smilecol: Zwierzaki na dogo sa jednak najlepsi !!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :laola:
zadziorny Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='vigor'] Aparat z fotkami zostawiłem Juniorowi, a ten sobie bimba z bractwa czekającego na fotki:mad::mad::mad:. Muszę go postraszyć: jborowym, bosem, zadziornym, Nitencją, Ali, Ibolya (?), Kliwią, Elą, Agą_O, to będzie działał szybciej. Junior nie obcyndalaj się :mad: :mad: :mad: :angryy:
zadziorny Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jborowy melduj co u Dirki :roll:. Kto jest akuszerką: Ty czy Pani Borowa :hmmmm: :niewiem:. Bierzesz urlop macierzyński :???: Co do Ukrainek masz rację :lol:. Również są bardzo ładne :evil_lol: :cool3: ;)
nikit1 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Wind']Ogromne gratulacje dla pieknej DIUNY! :multi: :multi: :multi: Kawe, wanilie, laseczki a nawet cynamon spozylam w gronie bez poludniowych Dogomanikow :-( Wind, Mam nadzieję, ze da się to nadrobić ;) a do kawusi spróbuję upolować pyszne ciacho albo ciasteczka migdałowe...:eating:
Flaire Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 bos, ogromne gratulacje dla Diuny! jborowy, czekamy na wieści z porodówki! :lilangel: Ela_h, co tam u Dorki?
zadziorny Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Flaire Diuna jest u vigora :evil_lol: :roll: ;)
Flaire Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='zadziorny']Flaire Diuna jest u vigora :evil_lol: :roll: ;)Oj, no przecież wiem! :oops: Przecież gadałam z vigorem i Panią vigorową dosyć długo w Poznaniu - czasu było dużo, co z poślizgiem kilkugodzinnym na ringu. :diabloti:
INA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ali - znowu spóżniona:oops: Taką wspaniałą imprezkę urodzinową - Derylka przegapić... i to przcież tak ważną dla kazdego dobrze szanującego się psa.. to próg pełnoletności:cool3: Derysiu - życzę Ci wiele wiele wspaniałch chwil ze swoimi państwem dużo , dużo miłości, głasków, cmaków i mizanek, dużo beztroskch zabaw ale i sukcesików w szkole i na ringach piękności i żebyś nigdy pańci nie zasmucił żadnymi choróbskami:Rose: :bday: Ali - wracaj do fomy - już za miesiąc wiosna:cool3: No i pocieszające jest to -często tak bywa -ze gdy dziecko osiągnie pelnoletność niebawem wyfruwa nam z domu a psiak jest z nami i będzie :razz: No i dla wszystkich -braci mniejszych- Gratulacje - dobrych wyników na ringu
Ali26762 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Heyka :) Dziękujemy, INUŚ, doczytałam się również życzeń od jborowego - również wielkie dzięki :multi: Ja widać, dzisiaj skończyło się leżenie martwym bykiem, trza tego byka wziąćza rogi i wrócić do rzeczywistości. Na początek trzeba wyjść na mróz z moim rocznym psem... :D Ela powiedz Dorze, żeby się nie wygłupiała, jak weszło to wyjść MUSI :evil_lol: Powiedz, że Dogomaniacy nie mogą się już doczekać :D Pozdrówki i miłego dnia wszystkim :)
Recommended Posts