Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Ali, kochany Derylku Pierwszy raz od wielu dni weszłam na dogo, a tu taka uroczystość!. Pierwszy post kieruje własnie do Was:
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Derysia i jego Panci.
Oby dalej tak zdrowo się chował, był taki wspaniały na treningach i oby nić porozumienia, która sie wytworzyła między Wami , przeobraziła sie w grubą linę.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Jutro rozpoczynamy sezon wystawowy wyjazdem na wystawe do Rzeszowa.
Kolejne wystawy to wielka niewiadoma, gdyz spodziewany sie wirusika :lol::evil_lol: u Diuny.
Ali, Elu - kuknijcie na priva.
Ahoj!

Posted

Wszystkim welsh'omaniakom,którzy wybieraja się na wystawe do Rzeszowa,rzycze powodzenia i trzymam mocno za nich :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: !!!Krajówka wasza!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Ali26762']Meldunek z placu boju - ciasto wystygło, ryż ugotowany z marchewką i wołowinką, dwie parówki domieszane - stygnie.

Prezenty kupione, ciuchy wyciągnięte...

A Derylek, według tego, co mówiła Ela - rok temu, o tej porze, JUŻ był na świecie :D

Narazie został wycałowany, ukochany, wymućkany i wyłorcowany :D Wyłorc.... co :crazyeye: :roll: :hmmmm: :niewiem:
Kochany Derylku mam nadzieję, że pańcia Ci tym "wyłorco...." żadnej krzywdy nie zrobiła :lol: :mad:. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzin :loveu:. Samych sukcesów na wystawach i w psich sportach :cool1:. Ładnie pachnących i miłych suczek :cool3: :BIG: :tort: :new-bday:
:laola: :cunao: :drink1: :knajpa:

Posted

[quote name='gugu']Wszystkim welsh'omaniakom,którzy wybieraja się na wystawe do Rzeszowa,rzycze powodzenia i trzymam mocno za nich :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: !!!Krajówka wasza!!! :multi: :multi: :multi:

Tylko jedna sierotka: vigor wystawia jakiegoś kundla.
Ja jadę, jak zwykle, pofocić co ładniejsze babki i jeżeli Pani Borowa nie zachowa socjalistycznej czujności, to może coś zerwę.
gugu - Jeżeli za to trzymasz to jest: OK!!! Nie zawiodę - dogomanii.!!!

Posted

Kochani, bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia, odezwę się później, bo teraz jeszcze trwa impreza i nie wypada mi siedzieć przy kompie...

vigor - super niespodzianka, skrobnę oczywiście do Magdy :multi:
Dzięki :)

zadziorny - łorcowanie trzeba zobaczyć na żywo, wtedy wiadomo o co chodzi. W każdym razie pies też łorcuje, więc krzywdy nie ma w żadnym wypadku :D

Robiłam dzisiaj fotki, więc obiecuję w nocy wstawić kilka :)

Posted

Nitencja napisał(a):
oj zebys wiedzial ......... juz mi tak teskno za wystawami :placz:
A ja dzisiaj Apcię skubałam na Katowice... Palce sobie obrobiłam do kości i wcale mi za tym nie było tęskno ;-).

Posted

Tak, tak kciuki za Diuneczkę i tu w Wodzisławiu , tymbardziej że jest wystawiana w hali. Diuna powodzenia.:lol: :multi: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :happy1:
Czekamy na pomyślne wieści i relację z wystawy:lol: :lol: :lol:

Posted

A ja to już powiem wszystkim dobranoc i śpieszę do wyra bo już Jazon mnie próbuje z niego wysiedlic' :lol: :lol: :sleep2: :sleep2: :sleep2:

Ali obiecała wstawić jakieś foty ....ale wiadomo musi gościa bawić. Można jej wybaczyć....:lol:
Ali spokojnie poczekamy :lol: :lol: :lol: Takie odwiedziny muszą mieć priorytet :lol: wiadomo :lol: ......a moze kochani być i tak że to jeszcze zbyt wczesna pora ....i jeszcze nas zaskoczy...:lol: :lol:

Posted

[quote name='bos']Gosiaczku to chyba poczekamy. :lol: :lol: :lol: :crazyeye: :lol:

Chyba tak! Przed chwila widzialam Ali i Deryla i mowie Wam wygladaja CUDOWNIE! I bardzo IMPREZOWO! :loveu:

Posted

No to jedziemy z fotkami :D

Ciocia Gosia z Anglii i wujek Maciek z Gdyni:

Tu z prezentem - nota bene tak fajnym, że zaraz trzeba było mu odgryźć sznureczek...

A tutaj tort urodzinowy (niestety, to ten dla ludzi):

Aczkolwiek zobaczyć z bliska to nie grzech, a wręcz powinność każdego przyzwoitego teriera :D

Tu kolejni goście - na pierwszym planie moja szwagierka, na drugim, moja mama, która w zeszłym roku skończyła 80 lat:

No wreszcie podano tort dla psa:

Pańcia musiała troszkę przytrzymać ciekawskiego teriera, żeby sobie nocha nie opalił ;) :D

Fanfary odegrano...

Najwyższa pora przystąpić do konsumpcji:

Tu znowu moja mama i szwagierka, tym razem bez czapeczek urodzinowych, ale za to zaplątane w zwoje serpentyn:

A tu pańcio daje prezent - dużego, pluszowego misia koalę:

I kolejny prezent - tym razem prasowana kość:

A tu szwagierka i szwagier w towarzystwie jubilata i koali:

A tutaj wspólnie piszemy do Wind:

Tak, w skrócie, wyglądały urodzinki Deryśka :D

Jeszcze raz ogromnie dziękujemy wszystkim, którzy uczestniczyli w dzisiejszym, tak ważnym wydarzeniu - zarówno tym, którzy byli fizycznie z nami, jak i tym, którzy byli z nami poprzez Dogomanię.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie :)

Posted

Ali ---miłego odsypiania tych szalonych godzin; fajna impra...
vigor ---dajcie czadu w Rzeszowie! trzymajcie się cieplutko, bo coś mi kolanka sztywniały rano z mrozu;) ...

A my już pogoniliśmy kota i podroczyliśmy się z jakąś (tak piszę, bo ciemność poranna była)wielką psią bestyjką wyprowadzoną przez faceta=drobinę, ale mówiącego i odnoszącego się do psów spokojnie:cool3: ...

Posted

Ali26762 napisał(a):
No w zasadzie to nie... Ale gdybym go puściła z objęć, zrobiłby to niewątpliwie :D

serioo?niesamowite..:D:D:D:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Ali zdjęcia jak zwykle bardzo fajne i z pomysłem.
Widać, że impreza była bardzo wesoła i udana :BIG: :cunao::knajpa:
zwłaszcza Derylek brylował SUPER :Dog_run:
I jeszcze coś : JAKI PIĘKNY TYCJAN :laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...