Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja to Ci dopiero nalot zrobilo 2 dogomaniakow.suuuper.
Fotki tez super ,stadko extra ,
ale patrzylam i wypatrzec nie moglam krola tego stadka.
Czyzby nie bawila go gromadka mini terierkow.:lol:

Posted

Kliwia - krol stadka to raczej burczacy chlopak i jeszcze ma bolace stawy wiec siedzial sobie w pokoju na lozku. Owszem , wyszedl na chwile by sie przywitac i zaraz zaczal burczec. ;-)
Zadziorny i bos wielkie podziekowania za zdjecia. Moze jeszcze kiedys powtorzymy spotkanie :evil_lol: ?

Posted

Nitencjo,

Alez super mieliscie wczoraj spotkanko :multi: Twoj czarny maluszek jest przeslodki :loveu: Jeszcze jak napiszesz, ze lubi aportowac i chetnie szarpie sie pileczka to uwielbiam go na maksa! :cool3:

BTW z cyklu "a jednak mozna". Nie tak dawno ogladalam yorki, maluszki mialy niespelna 5 tygodni. Wszystkie biegaja za pileczkami, wszystkie podejmuja pilki w paszcze, szarpia sie szmatka, a obcy czlowiek jest dla nich nieslychanie ciekawym wyzwaniem. Co wiecej dwa z nich, dzielnie szarpaly tapete i robily podkop pod kojcem, aby sie z niego wydostac :-)

W.

Posted

Nitenja no tak to juz powazny pan
i z takimi gnojkami zadawal sie nie chce.:shake:

A wiesz, ze w Bydgoszczy az 6 Welshy bedzie?
Bedziemy mieli konkurencje.
Ale to dobrze wtedy troche adrenalinka sie podnosi.:lol:

Posted

Kliwia to czekam na rezultaty i zdjecia :)
U nas w stadzie krolem jest ALEX :) niewazna wielkosc ale to co w duszy gra :cool3:
Wind - maly biega za wszystkim co mozna przeniesc : pileczki, butelki, sznurki, buty....... szarpie biega :) tylko gorzej z przynoszeniem. Na ogordku trzeba sporo sie nameczyc by do Ciebie przyszedl z aporcikiem. Z reguly wymieniam wtedy fanta na co innego.

Posted

Nitencja napisał(a):
Wind - maly biega za wszystkim co mozna przeniesc : pileczki, butelki, sznurki, buty....... szarpie biega :) tylko gorzej z przynoszeniem. Na ogordku trzeba sporo sie nameczyc by do Ciebie przyszedl z aporcikiem. Z reguly wymieniam wtedy fanta na co innego.

Skoro jest wymiana to jest IDEALNIE! :-) A przynoszenia mozna zawsze nauczyc, wazne aby z pasja i zainteresowaniem biegal po aportki! :multi:

Posted

Wind napisał(a):
Jeszcze jak napiszesz, ze lubi aportowac i chetnie szarpie sie pileczka to uwielbiam go na maksa! :cool3:
On już aportuje jak najęty :crazyeye:. Sam widziałem :roll: :cool1: :lol:

Posted

Nitencja mysle, ze z fotkami bedzie gorzej bo jedzie tyle wystawcow ile psow. Ale moze coskolwiek sie uda.

Ta maskotka od '' mialu'' to napewno najwieksza radosc.
Oj wyobrazam sobie jak Was zawojowal.:lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
On już aportuje jak najęty :crazyeye:. Sam widziałem :roll: :cool1: :lol:

Taki pies to SKARB! Chociaz dla Nitencji wazny jest rowniez eksterier :evil_lol:

Nitencjo, musze go zobaczyc na zywo! :-)

Posted

Zadziorny czy dobrze wypatrzylam?
To 2000 post na walijczykach?.
Kiedy tyle tego naprodukowales?:niewiem:
GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola:

Posted

[quote name='Kliwia']Zadziorny czy dobrze wypatrzylam?
To 2000 post na walijczykach?.
Kiedy tyle tego naprodukowales?:niewiem:
GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: Dzięki :oops:. Sam nie wiem kiedy :roll: :hmmmm: :niewiem:

Posted

Zadziorny bardzo zdolnom masz tesciowa (jesli dobrze zapamietalam)
A obraz w ramach prezentuje sie rewelacyjnie.:lol:

Ja pozazdroscilam Tobie i Ali tych uroczych
obrazkow i z nadeslanego przez Ali progamu
opracowalam schemat.:cool3:
Teraz czekam ,az starszy junior w pracy wydrukuje na kolor.
No i zabieram sie do roboty.:multi:
Zeby cierpliwosci mi starczylo.:shake:

Posted

Wind zeby tu u nas bylo cosik blizej do tych sportow wyczynowych ;-) albp gdybym ja miala samochod . Pewnie by i welshe smigaly i szkot a tak to mi eksterier tylko pozostal i naturalna inteligencja w domu:cool1: a co zobaczenia na zywo to pewnie gdzies sie spotkamy ;-D moze i do wawydojade w lipcu...

Posted

[quote name='Kliwia']Zadziorny bardzo zdolnom masz tesciowa (jesli dobrze zapamietalam)
A obraz w ramach prezentuje sie rewelacyjnie.:lol:
Dzięki :oops:. To dzieło mojej TZ :lol: (teściowa wyhaftowała weszteriera dla Ali :roll:) :cool1: ;)

Posted

Nitencja napisał(a):
Wind zeby tu u nas bylo cosik blizej do tych sportow wyczynowych ;-) albp gdybym ja miala samochod . Pewnie by i welshe smigaly i szkot a tak to mi eksterier tylko pozostal i naturalna inteligencja w domu:cool1: a co zobaczenia na zywo to pewnie gdzies sie spotkamy ;-D moze i do wawydojade w lipcu...

Nitencjo, no ja mam nadzieje :-) Nie zapominaj o stolicy, a ja nie zapomne o wystawach na poludniu :-)

Powinnam byc w Katowicach, bo bedzie pasienie i flayball :multi: Moze wiec spotkamy sie duzo wczesniej i byc moze czesciej :)

W.

Posted

A to jeszcze gwiazdor ze swoją panią we własnej osobie ....i patrzcie jak są zgrani....oboje patrzą przed siebie...:lol:

:lol: .....i oboje w lewo....co za synchronizacja....:lol:

:lol: .......a Matisek interesował się wszystkim

:lol: .....dosłownie wszystko.....i wszyscy z którymi można psocić

:lol:

:lol: .....rozbrykany ....brzucho....:lol:

:lol: ........w końcu trzeba i łelsza pokazać bo gotowi wszyscy pomyśleć że o nich zapomnieliśmy....albo topik nie ten.......:lol:

Posted

Po wnikliwej analizie, materiałów z konferencji w Bykowinie, widzę, że nie tylko wesołymi pieskami się zajmowaliście, ale i "wściekłe psy" były w użyciu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...