zadziorny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teraz kilka fotek Matyska :loveu:. Najlepsze miejsce to pańci kolana :cool3:: A tutaj w swojej klatce :roll::
zadziorny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Proszę jaki jestem grzeczny :evil_lol:: Nie podchodź, to moje udko :mad: :angryy: :evilbat:: No, teraz się z nim rozprawię :mad:: Walka z Roxy na paszcze :lol::
czapla Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No impreze sobie zrobiliscie swietna - na stole zabaweczki dla ludzi, na polepszenie humorow, a pod stolem dla zwierzakow:lol:
Kliwia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nitencja to Ci dopiero nalot zrobilo 2 dogomaniakow.suuuper. Fotki tez super ,stadko extra , ale patrzylam i wypatrzec nie moglam krola tego stadka. Czyzby nie bawila go gromadka mini terierkow.:lol:
Nitencja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kliwia - krol stadka to raczej burczacy chlopak i jeszcze ma bolace stawy wiec siedzial sobie w pokoju na lozku. Owszem , wyszedl na chwile by sie przywitac i zaraz zaczal burczec. ;-) Zadziorny i bos wielkie podziekowania za zdjecia. Moze jeszcze kiedys powtorzymy spotkanie :evil_lol: ?
gugu Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Fotki super!!! :cool2: :lilangel: :lilangel: :lilangel:
Wind Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nitencjo, Alez super mieliscie wczoraj spotkanko :multi: Twoj czarny maluszek jest przeslodki :loveu: Jeszcze jak napiszesz, ze lubi aportowac i chetnie szarpie sie pileczka to uwielbiam go na maksa! :cool3: BTW z cyklu "a jednak mozna". Nie tak dawno ogladalam yorki, maluszki mialy niespelna 5 tygodni. Wszystkie biegaja za pileczkami, wszystkie podejmuja pilki w paszcze, szarpia sie szmatka, a obcy czlowiek jest dla nich nieslychanie ciekawym wyzwaniem. Co wiecej dwa z nich, dzielnie szarpaly tapete i robily podkop pod kojcem, aby sie z niego wydostac :-) W.
Kliwia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nitenja no tak to juz powazny pan i z takimi gnojkami zadawal sie nie chce.:shake: A wiesz, ze w Bydgoszczy az 6 Welshy bedzie? Bedziemy mieli konkurencje. Ale to dobrze wtedy troche adrenalinka sie podnosi.:lol:
Flaire Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Kliwia']ale patrzylam i wypatrzec nie moglam krola tego stadka.Kliwia :buzi: :-)
Nitencja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kliwia to czekam na rezultaty i zdjecia :) U nas w stadzie krolem jest ALEX :) niewazna wielkosc ale to co w duszy gra :cool3: Wind - maly biega za wszystkim co mozna przeniesc : pileczki, butelki, sznurki, buty....... szarpie biega :) tylko gorzej z przynoszeniem. Na ogordku trzeba sporo sie nameczyc by do Ciebie przyszedl z aporcikiem. Z reguly wymieniam wtedy fanta na co innego.
Wind Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nitencja napisał(a):Wind - maly biega za wszystkim co mozna przeniesc : pileczki, butelki, sznurki, buty....... szarpie biega :) tylko gorzej z przynoszeniem. Na ogordku trzeba sporo sie nameczyc by do Ciebie przyszedl z aporcikiem. Z reguly wymieniam wtedy fanta na co innego. Skoro jest wymiana to jest IDEALNIE! :-) A przynoszenia mozna zawsze nauczyc, wazne aby z pasja i zainteresowaniem biegal po aportki! :multi:
zadziorny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Wind napisał(a):Jeszcze jak napiszesz, ze lubi aportowac i chetnie szarpie sie pileczka to uwielbiam go na maksa! :cool3: On już aportuje jak najęty :crazyeye:. Sam widziałem :roll: :cool1: :lol:
Kliwia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nitencja mysle, ze z fotkami bedzie gorzej bo jedzie tyle wystawcow ile psow. Ale moze coskolwiek sie uda. Ta maskotka od '' mialu'' to napewno najwieksza radosc. Oj wyobrazam sobie jak Was zawojowal.:lol:
Wind Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 zadziorny napisał(a):On już aportuje jak najęty :crazyeye:. Sam widziałem :roll: :cool1: :lol: Taki pies to SKARB! Chociaz dla Nitencji wazny jest rowniez eksterier :evil_lol: Nitencjo, musze go zobaczyc na zywo! :-)
Kliwia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Zadziorny czy dobrze wypatrzylam? To 2000 post na walijczykach?. Kiedy tyle tego naprodukowales?:niewiem: GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola:
zadziorny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dzisiaj przyszedł Gertrud z oprawy :lol:. Oto jak wygląda efekt finalny: :cool1: :loveu: :multi:
zadziorny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Kliwia']Zadziorny czy dobrze wypatrzylam? To 2000 post na walijczykach?. Kiedy tyle tego naprodukowales?:niewiem: GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: Dzięki :oops:. Sam nie wiem kiedy :roll: :hmmmm: :niewiem:
Kliwia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Zadziorny bardzo zdolnom masz tesciowa (jesli dobrze zapamietalam) A obraz w ramach prezentuje sie rewelacyjnie.:lol: Ja pozazdroscilam Tobie i Ali tych uroczych obrazkow i z nadeslanego przez Ali progamu opracowalam schemat.:cool3: Teraz czekam ,az starszy junior w pracy wydrukuje na kolor. No i zabieram sie do roboty.:multi: Zeby cierpliwosci mi starczylo.:shake:
Nitencja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Wind zeby tu u nas bylo cosik blizej do tych sportow wyczynowych ;-) albp gdybym ja miala samochod . Pewnie by i welshe smigaly i szkot a tak to mi eksterier tylko pozostal i naturalna inteligencja w domu:cool1: a co zobaczenia na zywo to pewnie gdzies sie spotkamy ;-D moze i do wawydojade w lipcu...
zadziorny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Kliwia']Zadziorny bardzo zdolnom masz tesciowa (jesli dobrze zapamietalam) A obraz w ramach prezentuje sie rewelacyjnie.:lol: Dzięki :oops:. To dzieło mojej TZ :lol: (teściowa wyhaftowała weszteriera dla Ali :roll:) :cool1: ;)
Kliwia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 oookurcze Zadziorny to bije poklony Twojemu talentowi Sory za ta pomylke widac ,ze nie dokladnie czytalam twoje posty.
Wind Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nitencja napisał(a):Wind zeby tu u nas bylo cosik blizej do tych sportow wyczynowych ;-) albp gdybym ja miala samochod . Pewnie by i welshe smigaly i szkot a tak to mi eksterier tylko pozostal i naturalna inteligencja w domu:cool1: a co zobaczenia na zywo to pewnie gdzies sie spotkamy ;-D moze i do wawydojade w lipcu... Nitencjo, no ja mam nadzieje :-) Nie zapominaj o stolicy, a ja nie zapomne o wystawach na poludniu :-) Powinnam byc w Katowicach, bo bedzie pasienie i flayball :multi: Moze wiec spotkamy sie duzo wczesniej i byc moze czesciej :) W.
bos Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A to jeszcze gwiazdor ze swoją panią we własnej osobie ....i patrzcie jak są zgrani....oboje patrzą przed siebie...:lol: :lol: .....i oboje w lewo....co za synchronizacja....:lol: :lol: .......a Matisek interesował się wszystkim :lol: .....dosłownie wszystko.....i wszyscy z którymi można psocić :lol: :lol: .....rozbrykany ....brzucho....:lol: :lol: ........w końcu trzeba i łelsza pokazać bo gotowi wszyscy pomyśleć że o nich zapomnieliśmy....albo topik nie ten.......:lol:
jborowy Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Po wnikliwej analizie, materiałów z konferencji w Bykowinie, widzę, że nie tylko wesołymi pieskami się zajmowaliście, ale i "wściekłe psy" były w użyciu.
Recommended Posts