Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odbiegajac od tematu pluskania, czy ktos z Was posiada moze wow style pod photoshop'a?
Swego czasu kupilam z nimi plyte, ale gdzies posialam w czelusciach domowych zakamarkow ... a potrzebne mi, ze tak powiem na gwalt :lol: I nie wszystkie ale tylko "glass" ...

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wind - no,no,nieźle kusisz. Jasna sprawa, że tego glass'a to Ci trzeba dostarczyć osobiście w sobotę wieczorem?
Gdyby nie wystawa w Rzeszowie i nieustająca opieka Pani Borowej, to bym Ci jeszcze szklankę cukru, mąki i trochę soli, na wszelki wypadek, podrzucił.
A poza tym to mam PS 8CS PRO, ale w wersji podstawowej. To o co pytasz to chyba jednak są dodatkowe opcje i pewnie nie mam.
Kurka wodna: Coraz większe wymagania mają te baby.

Posted

jborowy; a pamiętasz stare "jesli nie chcesz mojej zguby, krokodyla daj mi luby .." Czasy się zmieniaja, teraz zamiast krokodyla trzeba wowa dać

wind-jesli powiesz, gdzie TOTO może byc, to poszukam :roll: ( cokolwiek to jest , bo jescze w swoim PS na to nie trafiłam, mam polskiego CS, wersja 8,0 ),bo dotychczas nie uzywałam,ale wielu rzeczy jeszcze wPS nie uzywałam i pewnie nigdy nie będe uzywac;)

Posted

Jak już wiecie , odwiedziliśmy dzisiaj z zadziornym Nitencję i bo . Zjadłem pyszny sernik.....w mordę jeża już nie pamiętam kiedy jadłem takie pyszności. Jak tu trzymać linie...........
No ale nie o tym chciałem......zobaczcie kto nas przywitał......:lol:

:lol: .....pokazano nawet nam przewrót na rękach........:lol:

:lol: ..........zadziorny był tak zajęty pucowaniem ciasta z talerza że nic go w tym momencie nie interesowało..........:lol: :lol:

:lol: ..............aż dał o sobie znać Matisek :lol:

:lol: .......jest prześliczny , rozrabiaka i pieszczoch....dwa w jednym :lol:

:lol: ....wiecej zdjęć Matiska wkleję na szkocikach ......no chyba że chcecie też i tutaj.
Zrobię to jednak etapami bo już dwa razy wyłączono u nas światło i dwa razy mi znikły już opracowane posty.
Tak więc .....pomaniuniu

Posted

Dalszy raport z wizyty w pewnym miasteczku załelszonym i zaszkoconym

:lol: kto tu ma focić...chyba nie zadziorny ,

:lol: .......pełna harmonia

:lol: ......a udko i tak Matiska

:lol: ....a właśnie że moje powiedział Alex i tak zrobił

:lol: .....a to kto....Alex czy Roxi.....jak myślicie......już sam się pogubiłem ,:lol: :lol: rozróżniam tylko diabełka :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
Dobrze im sie z oczu patrzylo i psy tez nie wykazywaly agresji a wrecz odwrotnie a ja swoim psom wierze i nie ma mowy o zadnej pomylce :)

No bo to w sumie nic dziwnego :kazdy kto ze szkotem zetknie sie osobiscie wymieka:) serio ,juz mam wiele takich przypadkow w rodzinie i znajomych:)
Ale fajne zabawki dostal Matisek:crazyeye:

Posted

[quote name='jborowy']Wind - no,no,nieźle kusisz. Jasna sprawa, że tego glass'a to Ci trzeba dostarczyć osobiście w sobotę wieczorem?
Gdyby nie wystawa w Rzeszowie i nieustająca opieka Pani Borowej, to bym Ci jeszcze szklankę cukru, mąki i trochę soli, na wszelki wypadek, podrzucił.
A poza tym to mam PS 8CS PRO, ale w wersji podstawowej. To o co pytasz to chyba jednak są dodatkowe opcje i pewnie nie mam.
Kurka wodna: Coraz większe wymagania mają te baby.

:lol: :lol: :lol:

Jak dobrze miec takich uczynnych sasiadow, chociaz wielce zaluje, ze to sasiedztwo jest az tak dalekie :cool3:

A co do kurateli, to dwa razy w tygodniu ciemna noca wymykam sie spod takowej mego Lubego i podazam na ... trening flyball. Wlasnie z takiego wrocilam, a pora jest raczej imprezowa a nie sportowa :evil_lol:
I pomyslec, ze moj TZ nie ma watpliwosci, ze ide tam dla sportu wlasnego i Majutka, natomiast wszystkie moje psiapsiolki mowia "aaaa ... tak to sie teraz nazywa, tak?" :lol:

Posted

[quote name='niedzwiedzica']
wind-jesli powiesz, gdzie TOTO może byc, to poszukam :roll: ( cokolwiek to jest , bo jescze w swoim PS na to nie trafiłam, mam polskiego CS, wersja 8,0 ),bo dotychczas nie uzywałam,ale wielu rzeczy jeszcze wPS nie uzywałam i pewnie nigdy nie będe uzywac;)

Dziekuje za dobre chceci, ale niestety jest to dodatek, czyli takie fiu-bzdziu, ktore ma sie dla wlasnej zachciewajki a nie w standardowych opcjach :(

Posted

bos,

Super robota z tymi zdjeciami :multi: Rudzielce wyszly pieknie, a i czarny niczego sobie :loveu:
Niezmiernie zazdroszcze tez sernika :sabber: , chociaz przyznam ze na zakonczenie nocnego treningu kazdy dostal po dwa wielkie kawaly pysznego tiramisu i urodzinowego torcika naszej klubowej kolezanki ... mniaaaammmmmm ... wylizywaniu lyzeczek nie bylo konca :cool1:

Posted

Czy ja pisze do siebie? Czy jest tu jeszcze ktos?

Ali! Ali! Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Powiedz, ze nie zwariowalam i ze jestes ale przez grzecznosc, wzgledem swojej Przyjaciolki milczysz ;)

Posted

Owszem, właśnie przez grzeczność wyłącznie :)

Tym bardziej, że dzisiejszego wieczora przerobiła mnie na coś, co Tycjan pewnie chciałby namalować... A że, ze względu na okoliczność posiadania przeze mnie niedoczynności tarczycy i codziennego pobierania porcji hormonów, Rubens też pewnie nie miałby nic przeciwko małemu malowanku, to i wieczór nam zszedł był nader przyjemnie :D

Posted

[quote name='Nitencja']

caly czas focili i focili i focili a i jeszcze pili kawe i jedli ciasto i znow focili
nitencja---kogo?co?model w jakiej pozycji i mundurku?;) Panowie, teraz Warszawa? jest szansa, że jborowy z vigorem dotrą do stolicy pierwsi;) ...

Posted

[quote name='bogula']......jest szansa, że jborowy z vigorem dotrą do stolicy pierwsi;-) ...
bogula - ciiiiiii, juz jestesmy w okolicach Opatowa.

Posted

uf u nas ciepło

Ali - dopiero dziś zobaczyłam filmik - ty masz łep - ja nie potrafiłabym wstawić--- miła niespdzanka - nareszcie mogłam zobaczyć terierki z wybrzeża prawie jak żywe:lol:

u was na Sląsku znowu wesoło - zadroszcze Wam tych terierowych fotnych spotkań...i sernczka Foty proszę o jeszcze coby oko nacieszyć...

Posted

Welszomaniacy uważajcie na wirusik kamasutra!! :roll: :cool1: Podobno dobry program antywirusowy jest wstanie sobie z nim poradzić,tylko który to dobry!!!:hmmmm:

zadziorny wrzucaj,bedziem podziwiac!!! :multi:

Posted

No to zaczynam :lol:. Na początek obiecana kawa z laseczkami:

Jak widać na załączonym zdjęciu na kawie się nie skończyło :evil_lol::

I gwóźdź programu, czyli Matysek :loveu::

:cool3: :cool1: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...