Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']No tak... jak goscie juz pakuja plecaki, to Wind nam uciekla... ;)

Jak to ucieka? Jest! Jest! Tylko zasuwa w pocie czola i odrabia zaleglosci z czasu braku kompa :cool1:

Aguniu,

Na niebieski serek i wytrawne wino patrzec do dzis nie moge :watpliwy: Na sama mysl robi mi sie niedobrze :shake:
Dlatego przerzucilam sie na bardziej slodkie i mniej niebieskie produkty :cool3:

W.

Posted

[quote name='Wind']Aguniu,

Na niebieski serek i wytrawne wino patrzec do dzis nie moge :watpliwy: Na sama mysl robi mi sie niedobrze :shake:
Dlatego przerzucilam sie na bardziej slodkie i mniej niebieskie produkty :cool3:

W.
Hahahahahahahahaha :ylsuper:

A ja z Pati, nie mozemy doczekac sie winka i serka :lol:

Posted

Ali sory .Jastem troooche zapozniona ,niestety.
Dopiero teraz ogladalam Twoj filmik - :sweetCyb: jest rewelacyjny.:sweetCyb:
Sama tez czasem korzystam z tej opcii w aparacie , ale nie umialabym wstawic na dogo:niewiem:.

Posted

welshe i szkot i airedale mialy dzis odwiedziny pewnych dogomaniakow :) Przywiezli mnostwo prezentow ( dla mnie hitem jest sliczna zilona mysza z wytrzeszczem oczy i zebolami na wierzchu. :lol:) A owi dogomaniacy wygladali tak :

caly czas focili i focili i focili a i jeszcze pili kawe i jedli ciasto i znow focili i patrzyli sie na to rozbrykane towarzystwo az w koncu jeden ( tak mi sie wydaje.) zachorowal lub to dopiero pierwsze objawy na szkocia zaraze......

Strach pomyslec co to bedzie dalej ...........:diabloti:

Posted

OOOO - Ja znam tych typków. Na całym Śląsku wisiały listy gończe za nimi. Zdaje się, że kradli zegarki i aparaty fotograficzne. To na pewno oni, łupy mają jeszcze przy sobie. Nitencja -uważaj, sprawdź czy masz nadal fotoaparat i czy wiesz, która godzina?

Posted

[quote name='Nitencja']

Czyżby to był zadziorny i bosik!!! :crazyeye: ;) Fajnie wyszli z tymi aparacikami!!! :cool1:
nitencja to ci dopiero miła niespodzianka! :multi: :multi: :multi:

Posted

No popatrzcie tylko :roll:. Ledwo do domu wróciłem z wizyty u bo i Nitencji, a już jest ona opisana (ze szczegółami) na dogo :crazyeye: :evil_lol: :cool3:. Matysek suodki jest :loveu:, a zięciunio jak zwykle witał się ze mną bardzo wylewnie :multi: :loveu: :lol: :cool1:

Posted

Nitencja napisał(a):
one nieprzekupne :diabloti: znaja sie na ludziach i tyle
Dokładnie tak :lol:. Roxy już się tak czule jak Alex ze mną nie witała, a Matysek tylko kombinował jak by mi tu odgryźć paluchy, a jeszcze bardziej na topie był "myszor" :evil_lol: :cool3: :cool1:

Posted

[quote name='zadziorny']No popatrzcie tylko :roll:. Ledwo do domu wróciłem z wizyty u bo i Nitencji, a już jest ona opisana (ze szczegółami) na dogo :crazyeye: :evil_lol: :cool3:.

Z jakimi szczegolami? :crazyeye: Ja wlasnie siedze i czekam na te SZCZEGOLY :cool3:

Posted

Nitencja napisał(a):
Zadziorny :) ja dalam tylko dwie fotki no i czekam na Wasze zdjecia i no i na poczte ;-)
Zaraz jadę na basen i w związku z tym moje fotki będą dopiero jutro :oops: ;)

Posted

Dzięki :lol:. Nie wiem tylko , czy forma gdzieś nie uleciała wraz ze "Wściekłym Alexem" :evil_lol: :cool3:. Sunie wyniuchały mnie już bardzo dokładnie i chyba "rozpracowały" zapachy wszystkich Twoich czterech piesów :roll: :cool1: ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Czyżby interesowała Cię kawa z laseczką :evil_lol: :cool3:

No wiesz ... :oops: kazdy SZCZEGOL jest na miare zlota :cool3:

Za Nitencja, milego basenowania :-) A potem piwo, prawda? :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...