Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ali26762']Heyka :)

Wpadłam na chwilkę tylko, bo mam urwanie głowy. Jutro przylatuje do mnie na miesiąc moja przyjaciółka z Anglii i ogarniam chałupę... :cool3:

No ten przylot jest na czasie ......z nową książką Harrego Pottera , tylko ciekawe na czym przyleci.......czyżby NIMBUS 2000 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;)

I ogarniaj chałupę dziewczyno .........nigdy nic nie wiadomo co się komu przyda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

vigor napisał(a):
...........
Za chwile zabieram Diune na finalne skubanko przed niedzielna wystawa. Przeciez pannica musi pieknie i okazale zaprezentowac (jako jedna jedyna) rase welshy.
.....!

No to trzymać będziemy kciuki:kciuki: :kciuki: :happy1: :happy1: :thumbs:

Posted

[quote name='bos']No ten przylot jest na czasie ......z nową książką Harrego Pottera , tylko ciekawe na czym przyleci.......czyżby NIMBUS 2000 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: ;)
Od razu widać, że nie jesteś "w temacie" :roll:. Jak już przyleci, to co najmniej na NIMBUSIE 2002 :evil_lol: :cool3:

Posted

vigor napisał(a):

Za chwile zabieram Diune na finalne skubanko przed niedzielna wystawa. Przeciez pannica musi pieknie i okazale zaprezentowac (jako jedna jedyna) rase welshy.
bos napisał(a):
No to trzymać będziemy kciuki:kciuki: :kciuki: :happy1: :happy1: :thumbs:
Ma się rozumieć my też :thumbs: :happy1: :kciuki: :lol:

Posted

Spróbowałam wrzucić filmik na serwer, ale widzę, że jakość mi pogorszyli :mad:

Niemniej pokażę Wam, bo na filmie, oprócz Deryla jest Ludwinio (jeszcze malusieńki) i Didi Abi.
Ciekawe, czy uda Wam się zobaczyć :cool3:

Posted

Z tym "więcej" to problem będzie... Tam limit jest do 20 MB.
Mam kilka filmików, m.in. jak Derysio był jeszcze małą dziewczynką ;) :D
Ale przekraczają 20 MB...

A może ktoś zna jakiś serwer coby działał na zasadzie żaby, tyle, że na filmy?Flaire, Ty lokowałaś Apcię gdzieś indziej, prawda? Czy tam jest możliwość założenia darmowego konta?

Posted

[quote name='Ali26762']Flaire, Ty lokowałaś Apcię gdzieś indziej, prawda? Czy tam jest możliwość założenia darmowego konta?Tam nie ma publicznych kont w ogóle - to jest prywatny serwer moich przyjaciół... :-(

Jestem pewna (bo słyszałam kiedyś o tym), że w necie sa inne serwisy viedo, ale nie wiem, czy mają podobne limity.

Posted

Dzięki za odpowiedź :)
Spróbuję poszukać w najbliższym czasie.
No dobrze, a w takim razie jak linkować na forum materiał umieszczony na prywatnym serwerze?
Bo ja mam miejsce, mam 150 MB, to już jest coś. Mogę tam wrzucić, tylko nie potrafię później zamieścić na forum.

Posted

Dzięki śliczne, Flaire :)

Cieszę się, że Wam się podoba, wobec tego później coś jeszcze zamieszczę.
W końcu to moja "ostatnia noc" przed przerwą ;) :D :D :D

A teraz lecę z Derylem do toalety :lol:

Posted

Ali,

Filmik bardzo fajny i smieszny :-) Ludi byl wtedy jeszcze zupelnym sceniackiem :-)
Mam nadzieje, ze wizyta Twojej przyjaciolki nie oznacza, ze zapomnisz o nas AZ NA CALY MIESIAC? :mad:
I pamietaj, nie zadowolimy sie skrobaniem od czasu do czasu :shake: :cool1:

W.

Posted

[quote name='Flaire']Najprostszy sposób na udostępnienie filmu na prywatnym serwerze www to po prostu podanie adresu tego filmu. Ja tak właśnie robiłam z Apcią. A jak chcesz, żeby było fajniej, to możesz na przykład jakiś obrazek zrobić linkiem do filmiku na prywatnym serwerze... Na przykład tutaj, zdjęcie Derylcia z Twojego podpisu służy za link do filmu z Apcią cofającą się na siedząco:

A robisz to najpierw wstawiając obrazek (klikając na żółyt obrazek, itd), a potem zaznaczając (czy wybierając - nie wiem, jak po polsku selection) ten obrazek, klikając spinacz z kulą ziemską i wstawiając tam adres filmiku.

Posted

[quote name='Ali26762']
W końcu to moja "ostatnia noc" przed przerwą ;) :D :D :D

O pierwszej nocy słyszałem, ale "ostatnia", to coś nowego. Zdaj nam, później relacje.Pleaseeeee!!!! Może jakieś fotki, jak Flaire, puści.

vigor - do ogrzewania Pani Borowej to ja się wspomagam gazem z GAZPROMU, niskocisnieniowym, zaazotowanym i nawonionym. To już ja i psy myć się nie musimy.

Posted

[quote name='jborowy']

vigor - do ogrzewania Pani Borowej to ja się wspomagam gazem z GAZPROMU, niskocisnieniowym, zaazotowanym i nawonionym. To już ja i psy myć się nie musimy.

a gdzie śpisz z psami? P.Borowa to chyba chętniej przygarnia niemyte psiska na kanapę;) .......

Posted

bogula - u nas pełny kibutz. Wszyscy śpimy razem.
No nie wszyscy....: Mosiu śpi, taraz w obórce, bo już jest wiosna (ledwie -5). Dira, ze wzgledu na ciążę i głęboką nienawiść do Evitki (odwzajemnianą), śpi solo w porodówce w suterynie.
Młoda Borówka -jest już dorosła i ja się nie pytam gdzie i z kim. Zdobyła ostatnio żółty pas jukarado (to takie połączenie karate i juditsu), no to wiadomo, że lepiej się, w ogóle o nic nie pytać.
A reszta: normalnie, pokotem , na wersalce. Standardowo: Evitka na mojej gębie, Asik tak gdzieś, w nogach, a stara...? też gdzieś musi być - bo ktoś nam kradnie w nocy kołdrę!!!

Posted

Kochani... posesyjne imprezy uniemozliwili mi pojawianie sie na Dogo :-( Teraz jestem juz szczesliwa studentka X semestru... a juz niedlugo PANIA MAGISTER NAUK PRAWNYCH :multi:

gugu: Ciesze sie, za malutka w tak swietnej formie!

Ali: Filmik swietny! Przekaz gorace pozdrowionka.... "sama wiesz komu" :cool3: Bawcie sie dobrze! Na sielskie nie mam czasu wejsc, bo dobra ma tylko 24 h!

Ela_h: JAK DORCIA? CZEKAMY NA WIESCI!

A co do kawy... uwielbiam, kocham, szaleje... zwlaszca taka ze spienionym mlekiem! PYCHA! Ps.Flaire Chyba bede musiala odwiedzic Ciebie na kawke!

Posted

Ali, więcej filmów :bigok:
Studentom gratuluję :drink1::drink1::chlup:,
cieszcie sie ostatnim semestrem i miłego pisania prac:cunao:

Posted

Ogladałam wczoraj wieczorem film Kutza...na końcu psia miłość, oddanie.Czy jeszcze ktos się dziwi, że na welshterierach tylu ludzi ze Śląska? A o tych gołębiach z( hali) jeszcze ,co spoglądały w górę...
Zrobiło się u nas paskudnie: brudny śnieg, przejmujący wiatr.Spod śniegu wymieszane wirusy@---Fafika prowadzi się fatalnie.
no i wyłażące kupska...Ale my mamy się OK tylko ja nie mam ferii.....Pozdro dla wszystkich!

Posted

Witajcie , co do kawy to ja jej nienawidzę do togo stopnia że jak tylko gdzieś ją widzę lub czuję zapach nabieram nieodpartej chęci aby ją zwalczać poprzez wypicie........:lol::lol::lol:

Aga_o - jeszcze raz gratulacje ,............ a to dzieciątko pasuje Ci wyśmienicie :lol::lol::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...