vigor_junior Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='swallow']Vigor_junior nie wybrzydzaj, waszej pannie na zdjęciu w sukni ślubnej widać włosy pod pachami :lol: co ja na to poradze, panna ceni naturalność :wink:
aga_ostaszewska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ale się ubawiłam!!!!! :lol: Czad totalny! Kochani, błaam o takie foty na jutro rano przed pójściem do pracy! Zdjecie kawalera w swobodniejszym stroju powaliło mnie...
Wind Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 swallow, Jestem pod totalnym wrazeniem :lol: :lol: :lol: EXTRA!
Flaire Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 [quote name='Wind']swallow, Jestem pod totalnym wrazeniem :lol: :lol: :lol: EXTRA!Wind, widzę nowe dla Ciebie wyzwanie. :wink:
Ali26762 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Hehehe - super fotki :D A ja może skromnie zapodam te obiecane z wakacji, bo je właśnie żaba wypluła... Tu zwiedzam piwnicę w skansenie we Wdzydzach Kiszewskich Maszeruję do kolejnej chałupy - dobrze, że tam mogą pieski zwiedzać. I co z tego, że tylko na smyczy? Ważne, że nie muszą siedzieć w samochodach na parkingu :) Tutaj wdrapałem się na platformę widokową w rezerwacie "Kamienne kręgi" w Odrach - to cmentarzysko gockie z I - III wieku naszej ery Muszę spróbować paszczą co też te kręgi porasta...
Ali26762 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Poza zwiedzaniem okolic biegałem też po łące koło naszej kwatery agroturystycznej
Ali26762 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Prawie upolowałem krowę Koguta też, ale uciekł, więc musiałem się jakoś odstresować...
Ali26762 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Fajnie tam było, ale zimno dokuczało, więc mi pańcia karimatkę rozłożyła i przykryła ręczniczkiem, żebym nie zmarzł A potem to już i wiało i padało :( Pańcia wieczorami grała w karty, a ja - no cóż... mając do dyspozycji trzy łóżka i własne legowisko... spałem, spałem, spałem... Ale i tak jestem zadowolony z wakacji - to były moje pierwsze wakacje w życiu :)
swallow Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ali ale temu Twojemu Derylkowi to się dobrze powodzi 8)
Ali26762 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Mam taką nadzieję i staram się jak mogę :D Ale do ślubu to on jeszcze ciut za młody - co najwyżej może tylko życzenia złożyć ;) :D
zadziorny Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ali - dobrze się ma ten Twój psiur! Wszystkie łóżka (a szczególnie poduszki) są jego :lol: Skąd ja to znam? :wink:
zadziorny Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 swallow - to Twój przystojniak jest w dodatku biznesmenem? W takim razie sunie są bez szans, nie będą w stanie mu się oprzeć :wink:
aga_ostaszewska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ali: Foty z wakacji wspaniałe! No i Deryś składający życzenia... takiej ładnej pannie młodej... Już nie mogę doczekać się naszego spotkana w Gdańsku! :D swallow: Twoje zdjęcia są perfekcyjne wkażdnym calu! Błagm prześlij mi je w większym formacie na maila a.ostaszewska@b59.net Muszę je mieć wywołane albo choć wydrukowane. Napisz jakie cudo wklejasz w roli psiego podrywacza?
vigor_junior Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 swallow no juz jest niezla biznesowa para... nasza panna tez kocha biznes- tutaj na spotkaniu z chińskim przemysłowem Panem Czał Czał :)
gugu Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ali foty bombowe..... :P vigor_junior :roll: ,rewelka
zadziorny Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 vigor_junior - napisz w jakim sektorze biznesu udziela się Diuna? :lol:
ryba-pila Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Halo wszystkim! Vigor_junior fota bombastik!!!! Z Diuny to niezla damulka - paznokcie bardzo sexy.....
vigor_junior Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 zadziorny no cóż.... Diuna obraca sie w biznesie bardzo popularnym ostatnio- paliwowym :wink: ... oby tylko sie jakas komisyja do nas nie doczepila bo wtedy wszyscy tam bedziemy zamieszani... a jak ustala koneksje rodzinne miedzy wszystkimi to juz kryminal murowany...
zadziorny Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ty to mnie lepiej nie strasz. Zaraz sprawdzę, czy nie mam już przypadkiem telefonu na podsłuchu :wink:
aga_ostaszewska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='vigor_junior']zadziorny no cóż.... Diuna obraca sie w biznesie bardzo popularnym ostatnio- paliwowym :wink: ... oby tylko sie jakas komisyja do nas nie doczepila bo wtedy wszyscy tam bedziemy zamieszani... a jak ustala koneksje rodzinne miedzy wszystkimi to juz kryminal murowany... Normalnie mafia nam się tworzy... 8)
swallow Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='aga_ostaszewska'] Napisz jakie cudo wklejasz w roli psiego podrywacza? Aga ten podrywacz to BOND mój prywatny airedale z hodowli Niedźwiedzicy. W domu nazywamy go Bond ze względu na nr tatuażu 007 :) Vigor_junior pomysł miałeś rewelacyjnyz tymi zdjęciami. Ja uśmiałam się do łez oglądając Twoje i miałam super zabawę tworząc własne Pięknie dziękuję za docenienie starań w kierunku rozbawienia dogomaniaków.
borsaf Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Błagam, nie kończcie tej zabawy. Serial jest zawsze dłuższy. Rano pędzę i najpierw oglądam Diunę i jej adoratorów, przed erdelowym topikiem, uśmieje sie serdecznie i dzień miło sie zapowiada. Dajcie jej CTR do wyboru, chyba, że ona rasistka i nie gustuje.
Ela_hryckiewicz Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ali zdjecia fantastyczne :Dog_run: synek nam sie udal jest bardzo dzielny nie boi sie huku i wody. Bylby dobry mysliwy. Tak pozatym ta parka jest cudowna te fryzurki stroje i elegancja to tylko welhe moga sie tak prezentowac Serial naprawde swietny. oby hepy end byl.:lol: Brawo dla Diuny za osiagniecia na ostatniej wystawie. jest piekna
Recommended Posts