Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Hehehe - super fotki :D

A ja może skromnie zapodam te obiecane z wakacji, bo je właśnie żaba wypluła...

Tu zwiedzam piwnicę w skansenie we Wdzydzach Kiszewskich

Maszeruję do kolejnej chałupy - dobrze, że tam mogą pieski zwiedzać. I co z tego, że tylko na smyczy? Ważne, że nie muszą siedzieć w samochodach na parkingu :)

Tutaj wdrapałem się na platformę widokową w rezerwacie "Kamienne kręgi" w Odrach - to cmentarzysko gockie z I - III wieku naszej ery

Muszę spróbować paszczą co też te kręgi porasta...

Posted

Fajnie tam było, ale zimno dokuczało, więc mi pańcia karimatkę rozłożyła i przykryła ręczniczkiem, żebym nie zmarzł

A potem to już i wiało i padało :(
Pańcia wieczorami grała w karty, a ja - no cóż... mając do dyspozycji trzy łóżka i własne legowisko... spałem, spałem, spałem...

Ale i tak jestem zadowolony z wakacji - to były moje pierwsze wakacje w życiu :)

Posted

Ali: Foty z wakacji wspaniałe! No i Deryś składający życzenia... takiej ładnej pannie młodej... Już nie mogę doczekać się naszego spotkana w Gdańsku! :D

swallow: Twoje zdjęcia są perfekcyjne wkażdnym calu! Błagm prześlij mi je w większym formacie na maila a.ostaszewska@b59.net Muszę je mieć wywołane albo choć wydrukowane. Napisz jakie cudo wklejasz w roli psiego podrywacza?

Posted

zadziorny no cóż.... Diuna obraca sie w biznesie bardzo popularnym ostatnio- paliwowym :wink: ... oby tylko sie jakas komisyja do nas nie doczepila bo wtedy wszyscy tam bedziemy zamieszani... a jak ustala koneksje rodzinne miedzy wszystkimi to juz kryminal murowany...

Posted

[quote name='vigor_junior']zadziorny no cóż.... Diuna obraca sie w biznesie bardzo popularnym ostatnio- paliwowym :wink: ... oby tylko sie jakas komisyja do nas nie doczepila bo wtedy wszyscy tam bedziemy zamieszani... a jak ustala koneksje rodzinne miedzy wszystkimi to juz kryminal murowany...
Normalnie mafia nam się tworzy... 8)

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'] Napisz jakie cudo wklejasz w roli psiego podrywacza?

Aga ten podrywacz to BOND mój prywatny airedale z hodowli Niedźwiedzicy. W domu nazywamy go Bond ze względu na nr tatuażu 007 :)

Vigor_junior pomysł miałeś rewelacyjnyz tymi zdjęciami. Ja uśmiałam się do łez oglądając Twoje i miałam super zabawę tworząc własne

Pięknie dziękuję za docenienie starań w kierunku rozbawienia dogomaniaków.

Posted

Błagam, nie kończcie tej zabawy. Serial jest zawsze dłuższy.
Rano pędzę i najpierw oglądam Diunę i jej adoratorów, przed erdelowym topikiem, uśmieje sie serdecznie i dzień miło sie zapowiada.
Dajcie jej CTR do wyboru, chyba, że ona rasistka i nie gustuje.

Posted

ali zdjecia fantastyczne :Dog_run: synek nam sie udal jest bardzo dzielny nie boi sie huku i wody. Bylby dobry mysliwy. Tak pozatym ta parka jest cudowna te fryzurki stroje i elegancja to tylko welhe moga sie tak prezentowac Serial naprawde swietny. oby hepy end byl.:lol: Brawo dla Diuny za osiagniecia na ostatniej wystawie. jest piekna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...